Feiten geven Boris Johnson gelijk: De EU stamt direct uit de kokers van de nazi’s

Screenshot_81

Over een grens? De feiten spreken echter boekdelen: de Europese Unie is exact die dictatoriale superstaat geworden die de nazi’s voor na de oorlog hadden gepland.

(Door: “Xander”)

Nazi-minister schreef al in 1940 boek ‘De Europese Gemeenschap’ over noodzaak oprichting ‘Centrale Europese Unie’.

Het conservatieve Engelse parlementslid Boris Johnson kreeg van tal van politici in Brussel en andere hoofdsteden de wind van voren nadat hij de Europese Unie met Napoleon en Adolf Hitler had vergeleken, omdat die eveneens streefden naar een grenzen-loos Europa onder één centraal gezag. Johnson werd ervoor verketterd, terwijl zijn premier David Cameron onlangs zonder tegenspraak met de Derde Wereldoorlog kon dreigen als het volk in het referendum volgende maand voor uittreding uit de EU (Brexit) stemt. Overigens geven de historische feiten Johnson volkomen gelijk: de EU is een direct geesteskind van de nazi’s, die hun plannen hiervoor in diverse boeken en documenten vastlegden.

Volgens voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, was Johnson, die voor een Brexit is, een grens overgegaan door te zeggen dat de EU feitelijk hetzelfde wil als destijds Napoleon en Adolf Hitler, namelijk over heel Europa heersen. Het enige verschil zijn de gehanteerde methodes.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, nazisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Feiten geven Boris Johnson gelijk: De EU stamt direct uit de kokers van de nazi’s

 1. Ron zegt:

  Beetje off-topic misschien.

  Sinds 1952 is de islam verboden in de VS volgens publieke wet 414, hoofdstuk 2, sectie 212.
  Iedere immigrant die lid is van een organisatie die streeft naar omverwerping van de Amerikaanse regering door middel van gewapende strijd, geweld, of op een ongrondwettelijke wijze, dient toegang tot de VS te worden geweigerd.

  De wet wordt blijkbaar niet gehandhaafd, zeker niet door Obama.

  SuperStation95 – Islam was BANNED in the USA in 1952; But you’re not supposed to know that!
  https://www.superstation95.com/index.php/world/1334

  Public Law 414 – June 27, 1952 | The Post & Email
  http://www.thepostemail.com/2015/12/08/public-law-414-june-27-1952/

  Immigration and Nationality Act of 1952 – Wikipedia, the free encyclopedia
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Immigration_and_Nationality_Act_of_1952

  Immigration and Nationality Act | USCIS
  https://www.uscis.gov/laws/immigration-and-nationality-act

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  In de resolutie van de Verenigde Naties over de ‘Verheerlijking van het nazisme “en de verschrikkingen van Ravensbrück
  Syrië en Israël in ondersteuning, Oekraïne en de VS tegen VN Anti-Nazi Resolution, EU en Block Onthouding

  The United Nations Resolution on the “Glorification of Nazism” and the Horrors of Ravensbruck
  Syria and Israel in Support, Ukraine and US against UN Anti-Nazi Resolution, EU en Block Abstained

  http://www.globalresearch.ca/the-united-nations-resolution-on-the-glorification-of-nazism-and-the-horrors-of-ravensbruck/5494565

  Like

 3. exmarineman zegt:

  De EC en de EU I S (!) gewoon al een DICTATUUR. Als je ziet hoe ze omgaan met die andere dictator Erdogan , de sultan van Turkije, dan weet je eigenlijk al genoeg. Ook hoe ze de Britten pogen te intimideren – hetgeen ook Cameron – doet, is het duidelijk dat we met een dictatuur te maken hebben. Een andere bevestiging er van zijn de feiten zoals de EC omgaat met Hongarije en de andere Visagrad-landen die zich verzetten tegen Brussel en het beleid aldaar. Zie ook de bedreigingen – ik kan het niet anders zien als dreigementen – richting de Poolse regering, jawel tegen de DEMOCRATISCH gekozen Poolse regering…….. Als je niet doet wat WIJ (EC) willen dan ontnemen we je stemrecht en we “geven” je 7 dagen de tijd om het zodanig te wijzigen naar ONZE (EC) zin……. Inmiddels zijn ook Portugal en Spanje “terecht” gewezen over hun financieringstekort dat boven de norm van 3% zit…….En in 2021/2022 moet de dictatuur helemaal rond en effectief zijn en dan zijn wij in Nederland al onze spaarcenten/pensioenpotten ook kwijt en wel aan Brussel…..zogenaamd geconfisqueerd (een mooi ander woord voor onteigenen). Daarom wordt er ook ALLES in Nederland aan gedaan om die potten zo hoog mogelijk gevuld te houden en moet dus indexatie worden voorkomen en conform opdrachten van de Bilderbergers, de NWO en de Illuminati moet er zelfs worden gekort. En Merkel krijgt nog steeds adviezen van Soros, een multimiljardair, via een vestiging van een “adviesbureau” van Soros in Berlijn.

  Maar helaas slaapt 80% van de Europese bevolking gewoon door en haalt de schouders op en accepteert men alles wat er wordt verordonneert door de Brusselse en andere Europese elite……
  Hopelijk houden de Visagrad-landen en dan met name Polen, Hongarije Tsjechie en Slovenië hun rug recht, blokkeren alle stemmingen en verlaten de EU…… Maar als de EC dus Polen zijn stemrecht ontneemt dan zijn ze op die manier 1 tegenstander kwijt tijdens het “overleg” en het stemmen er over……..

  Like

 4. Jan zegt:


  Euronazis wollen mehr Staat, mehr Macht und mehr Zentralisierung. Euronazis manipulieren ihre Presse, Euronazis lügen und betrügen und Euronazis streben nach Macht über andere Menschen. Euronazis wollen die totale Gleichheit und fühlen sich dabei moralisch überlegen. Euronazis pflegen Führer-und Personenkult um ihre Politiker und Nazis stehen für ein undemokratisches Europa, wie es durch EU und EZB umgesetzt ist.

  http://www.freiewelt.net/blog/endlich-geht-es-in-der-brexit-debatte-um-das-wahre-problem-10066879/

  Like

 5. Jan zegt:

  Zo heb ik het ook niet opgevat. Ik heb alleen het 8-uur journaal kunnen zien en dus een lieve samenleving.

  Like

 6. Erik zegt:

  De heil Hitler staat moest en zou er komen hoeveel wij ook hier tegen zijn. Het wordt ons door de strot getrapt met een geweld waar de burgers de moed van in de schoen valt. Wij zijn slechts gehorige die niets kunnen en mogen. Demon cratie ausweis bitte oder gegen der wand. Hier heeft mijn moeder voor in een kamp gezeten, walgelijk.

  Like

 7. Jan zegt:

  Boris Johnson noemt Erdogan een mongool

  Londoner Ex-Bürgermeister bezeichnet Erdogan als “Wichser”

  Ein Wettbewerb in Großbritannien um das beste satirische Gedicht über den türkischen Präsidenten Recep Tayyip Erdogan hat einen überraschenden Gewinner hervorgebracht: Die Auszeichnung holte sich am Donnerstag der frühere Londoner Bürgermeister und jetzige glühende Brexit-Befürworter Boris Johnson.

  Die konservative britische Zeitschrift “The Spectator” hatte den Aufruf aus Solidarität mit dem ZDF-Moderator und Satiriker Jan Böhmermann gestartet. Der Sieger bekommt nun tausend Pfund (1300 Euro).

  Gedicht Johnson:

  “There was a young fellow from Ankara

  Who was a terrific wankerer.

  ‘Till he sowed his wild oats

  With the help of a goat

  But he didn’t even stop to thankera.”

  http://www.focus.de/politik/ausland/boris-johnson-londoner-ex-buergermeister-nennt-erdogan-einen-wichser_id_5549272.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s