Moslims zijn pas geïntegreerd als ze geen moslim meer zijn

Screenshot_12

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Daarbij moet men weten dat moslims een man als profeet vereren die in zijn handelingen tegen de mensenrechten ingegaan is. Mohammed heeft vrouwen tot slaaf gemaakt, kinderen op 6-jarige leeftijd gehuwd en ze ontmaagd toen ze 9 jaar oud waren. Hij heeft in 8 jaar tijd meer dan 80 rooftochten tegen vreedzame volkeren gehouden, Joden onthoofd en ongelovigen het land uitgejaagd. Zodoende kunnen moslims nooit geïntegreerd zijn, omdat zij een man, die tegen de wetten van Duitsland ingegaan is, als profeet volgen. Deze handelingen worden door moslims als ‘goddelijk geïnspireerd’ beschouwd, ook dat Mohammed in geval van echtbreuk vóór steniging was.

Mensen die vóór democratie en vóór mensenrechten zijn, voor de waarden en wetten van Duitsland, zouden nooit zo’n man als profeet volgen. Volgens onze wetgeving mógen ze dat ook niet, als het maar niet nèt om moslims en de islam zou gaan. Alleen bij de islam maakt de Duitse regering een uitzondering: ze staat moslims iets toe wat Duitsers ten strengste verboden wordt, namelijk een Joden-vernietiger als profeet te volgen.

Screenshot_13Als in Duitsland een Duitse man van 50 jaar een 9-jarig meisje ontmaagdt, dan geldt hij als misdadiger en kinderverkrachter. Deze regering laat het toe dat 20 miljoen mensen in Duitsland zo’n man als profeet mogen volgen. Een man, die zijn omgeving door middel van geweld aan zich onderhorig gemaakt heeft. Die totaal niet wist wat mensenrechten voor ongelovigen, trouwens ook niet voor gélovigen, betekenden. In het bijzonder de islamitische vrouwen lijden sinds meer dan 1400 jaar onder deze uiterst vrouw-verachtende religie die voor haar gelovigen meer wetten in petto heeft dan ons Burgerlijk Wetboek.

De islam regelt alles: welke straffen er zijn en waarvóór. Hoe mannen hun vrouwen mogen behandelen, wat een gelovige mag eten, hoe hij met iemand moet spreken . . . Binnen de islam is alles geregeld. Hij heeft een nog strengere regelgeving dan Hitler ooit had kunnen bedenken. De wetten, in het bijzonder voor vrouwen, zijn vele malen vrouw verachtender dan ze onder Hitler in het Derde Rijk ooit hadden kunnen zijn.

Screenshot_14
De islam gaat op zo’n in het oog lopende wijze in tegen de mensenrechten, dat slechts de negativiteit op deze planeet er de schuld van is dat hij zich in Europa überhaupt zó kon uitbreiden. Onze voorouders doorzagen in deze de ware kern van de zaak. De regering van de Bondsrepubliek Duitsland heeft verraad aan haar eigen volk gepleegd door deze vermeende religie Duitsland binnen te laten. Zo ver had het nooit mogen komen. Echt geïntegreerd zijn moslims daarom pas als ze geen moslim meer zijn.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Mensenrechten, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, sharia, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Moslims zijn pas geïntegreerd als ze geen moslim meer zijn

 1. Anneke zegt:

  Islamitische nazi’s…Een noodgreep van onze regeerders. Nog een ‘aantal graden heter’, dan de Germaanse nazi’s onder het regime van Hitler.

  Geliked door 2 people

 2. Driek zegt:

  De islam gaat op zo’n in het oog lopende wijze in tegen de mensenrechten, dat slechts de negativiteit op deze planeet er de schuld van is

  Ik denk dat in plaats van het woord ‘negativiteit ‘ daarvoor in de plaats ‘naïviteit’ moet staan.
  Overigens een interessant artikel.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  De conclusie is juist maar het moet niet iets zijn waar we op uit zijn. De integratie van deze monsters moeten we niet willen. Het is een grote fout geweest om ze binnen te laten en zich hier als 5e colonne te vestigen.
  Wat ons te doen staat is het sluiten van alle ( !! ALLE !! ) moskeeën als kazernes van de islam. De moslims die de islam trouw willen blijven moeten we massaal het land uitzetten en het praktizeren van de islam streng verbieden. Pas dan is er een vredige toekomst voor ons en ons nageslacht.
  Er moet niet te lang gewacht worden met deze maatregelen want het kwaad van de islam rukt op in hoog tempo.
  Malsion@okrange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Zelfs als ze dood zijn blijven ze apart.
  Maar dan heb je er wel veel minder last van.
  Overigens, voor de internetspeurneuzen: dit is geen oproep tot doden (van wie dan ook).
  Dat soort oproepen staan in de koran en daar doen beschaafde mensen dus niet aan mee.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Theresa, dank voor je vertaling, het is ten hemel schreiend dat een heel werelddeel zich laat opslokken door de islam en daarmee de hele aarde over laat aan verderf van de ergste soort.

  Like

 6. gielah zegt:

  Nou… écht geïntegreerd….!
  Ik kreeg een tijdje terug een Irakees …. die bij ons in de kerk komt en christen geworden is…. over de vloer.
  Dat viel me nog niet mee!
  Dat mannetje had bij van álles en nog wat hulp nodig, want hij was werkloos ( geworden) en diende dus met regelmaat te solliciteren en omdat hij geen computer had of kon bedienen, was het wel makkelijk als ik, als westerse mevrouw, dat klusje voor hem klaarde….
  nette brieven voor hem schreef aan allerlei bedrijven….
  en zelfs verzoeken voor hem indiende aan de burgemeester, omdat meneer het niet eens was met een boete voor verkeerd parkeren, die hij opgelopen had: geen geld voor een boete, want werkloos, was zijn argument.
  Al snel had ik dágwerk aan hem, want hij belde voortdurend met allerhande verzoeken …. nogal hard schreeuwend, alsof ik zijn belabberde Nederlands dan beter verstond….. en hij wenste altijd metéén geholpen te worden…. en als ik dan bijvoorbeeld zei dat ik pas om 16.00 uur kon, dan stond hij tóch al twee uur eerder aan te bellen!

  Het breekpunt kwam, toen hij bezwaren maakte tegen de aanwezigheid in huis van Kaper, mijn rode kat.
  Sinds het overlijden van mijn lieve man is dat dier mijn enige huisgenoot… en mij zeer dierbaar.
  “In mijn land hóuden we niet van dieren in huis”, sprak het kereltje afkeurend.
  Dus wél moslim-af… maar écht voor geen millimeter geïntegreerd!

  Ik laat hem NOOIT meer binnen….. en als ik hem ergens op straat zie, dan kijk ik straal langs hem heen.
  Volgens mij krijg je dat islamitische macho-rotgedrag er zelfs niet uit na een al of niet echte bekering tot het christendom.
  Alle westerlingen worden gezien als personéél.
  We krijgen het nog héél moeilijk met al het spul, dat onze verdwaasde overheden hier voetstoots binnenlaten.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Eenmaal moslim…. altijd moslim.
   Het moslim zijn zit al die zuidelijke volkeren in hun genen. Dat krijg je er nooit uit.
   Het enige wat je doen moet is nog harder schreeuwen en nog eerder en nog harder slaan. Nooit angst tonen en nergens van onder de indruk zijn.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Wat ik heel erg vind is het onvermogen om hun gedrag aan te passen aan dat van hun gastheren. Intellectuele en morele achterlijkheid die in vele eeuwen is aangekweekt verdwijnt niet zomaar.
   Gelukkig zien onze machthebbers dat heel anders. Het is een “verrijking” en de import van domme en arme mensen zal leiden tot een toename van onze welvaart.

   Het doet me denken aan een stomme Belgenmop: als een Nederlander emigreert naar België stijgt daardoor zowel in België als in Nederland het gemiddelde IQ.

   Like

  • Ad Rek zegt:

   Uit dit voor beeld moet ik er toch aan denken dat deze man eigenlijk een Islamiet is. Sterker nog, of beter gezegd: het lijkt er op dat ieder volk of iedere volksaard zijn eigen godsdienst krijgt/creëert. De Islam bevestigd en bevordert het macho gedrag. Jezus aanvaarden zou misschien na eeuwen iets kunnen uitrichten in dat genenbestand maar met zo’n sterk en massief volgen van Mohammed en verering daar omheen zal dat weinig zoden aan de dijk zetten.

   Like

  • elisah zegt:

   Je hebt duidelijk over je heen laten lopen, dat krijg je als je te aardig en vriendelijk bent, geef je een vinger dan nemen ze de hele hand. Het komt mij wel bekend voor, ik waak er ook voor dat ik het niet laat gebeuren. Als je zoiets hebt meegemaakt leer je er wel van.
   Die kerels zijn zo opgevoed, het zit in de genen en ze leren dat echt niet meer af.

   Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Klopt. Zelfs de enige knuffelmoslim, die we hier hebben met een serieus diploma, ingenieur, laat zijn kinderen opgroeien als moslims en verbiedt hen te trouwen met normale mensen. Ik heb het natuurlijk over Aboutaleb, die zowel zijn Fins paspoort als zijn geloof niet afzweert op weg naar verlichting en echt Nederlanderschap.
  Derhalve is en blijft hij een moslim, net als al die anderen.

  Like

 8. Aboutaleb heeft een Marokkaans paspoort volgens mij Leefbarbaar. Ik zag vanmiddag een volwassen man van een jaar of veertig, licht getint met een meisje achter hem, ook licht getint. Van een jaar of acht, negen. Een leek zou zeggen; “Vader en dochter”. Maar ik zeg; “Man en vrouw”. Van zulke huwelijken zijn er niet een handvol maar een landvol!!!

  Like

 9. Jan zegt:

  De enige realistische van het clubje, de Syrische, de rest is duidelijk debiel, met als toppunt de Vries

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zijn die mensen nou zo stom…? Ja, ze zijn zo ongelofelijk stom…!

   De Syrische waarschuwt de Nederlanders voor het feit dat er niet gecheckt wordt bij de grenzen. Wij weten dus absoluut NIET wie we binnenhalen.
   Op een gegeven moment wordt dit zelfs bevestigt door walgelijke Peter R de Vries met zijn uitroep: “We weten niet wie het zijn…”

   Aangezien de mensen die we binnenlaten uit een totaal andere cultuur komen, waarin het gewoon is dat er gemoord, geroofd en verkracht wordt, zal er, verhoudingsgewijs aan te nemen zijn dat er een hoog percentage tuig bij zit.
   Toch wil men vanuit politiek-correcte-breinkronkels niet accepteren… dat dit een onaanvaardbaar risico is voor de Nederlandse samenleving!!!

   Dit reële gegeven wordt totaal weggehoond en zelfs beoordeeld als “zorgelijk”.
   Dit “zorgelijk” wordt in ’n context gebruikt om de Syrische in een verdacht daglicht te stellen… De boodschapper wordt daardoor duidelijk als brenger van het kwaad veroordeeld.

   De historie heeft ons geleerd dat het met mensen die boodschappers niet serieus wensen te nemen heel vaak héél slecht afloopt.
   Maar mensen leren zelden iets van de geschiedenis, dat blijkt ook hier weer aan de met de linkse vlag gedekte tafel van “Pauw” !…

   Like

   • elisah zegt:

    Die de Vries zou van de tv gemieterd moeten worden, zou zelfs ook het land uit gesmeten moeten worden naar Syrie toe, om daar als speeltje voor IS te fungeren , wat een wanstaltig, walgelijk en weerzinwekkend mannetje is dat.

    Geliked door 1 persoon

 10. kruisridder zegt:

  moslims zijn pas geintegreerd als ze er niet meer zijn.

  Like

 11. Bennie zegt:

  Een geloof, dat in zijn essentie gewelddadig, racistisch en fascistisch is, dient te worden verboden.

  Like

 12. Jan zegt:

  Het argument van een moslim om een andere moslim te vermoorden:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s