Uitslag Oostenrijkse presidentsverkiezingen is krachtig signaal

Screenshot_44

Norbert Hofer van de FPÖ.

Vlaams Belang feliciteert Norbert Hofer met indrukwekkende score in strijd van ‘allen tegen één’ Het Vlaams Belang heeft met spanning uitgekeken naar de ontknoping van de zenuwslopende Oostenrijkse verkiezingsthriller. Alhoewel Norbert Hofer het met een score van 49,7% uiteindelijk nipt heeft moeten afleggen tegenover de kandidaat van het verzamelde establishment, wenst onze partij de kandidaat van onze Oostenrijkse zusterpartij uitdrukkelijk te feliciteren met de spectaculaire score die hij ontegensprekelijk heeft neergezet.

Hoe men het ook draait of keert: een indrukwekkend aantal kiezers heeft deze presidentsverkiezingen aangegrepen om op een uiterst democratische, doch besliste manier duidelijk te maken dat zij baas in eigen land willen blijven.

De score van Norbert Hofer kan geenszins afgedaan worden als een ‘geïsoleerd incident’. Wel integendeel: de presidentsverkiezingen in Oostenrijk hebben opnieuw  aangetoond dat de standpunten van partijen zoals het Vlaams Belang actueler zijn dan ooit en beantwoorden aan wat steeds bredere lagen van de bevolking denken.

De strijd voor identiteit en nationale soevereiniteit en tégen massa-immigratie, EU-bemoeizucht en neoliberale globaliseringswaan  krijgt onmiskenbaar steeds meer wind in de zeilen. In die zin was de strijd van ‘allen tegen één’ die FPÖ-kandidaat Norbert Hofer de voorbije weken heeft gevoerd absoluut geen mislukking of vergeefse moeite, maar een investering in de toekomst.

Tom Van Grieken

Voorzitter Vlaams Belang
(Bron: www.vlaamsbelang.org)
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Eurabië, EUSSR, FPÖ, gezond realisme, Groenen, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Oostenrijk, Patriottisme, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, Vlaams Belang, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

66 reacties op Uitslag Oostenrijkse presidentsverkiezingen is krachtig signaal

 1. Dat is ook weer waar: Het is jammer van dat ‘nipte’ verlies, maar de prestatie is niettemin indrukwekkend!
  Goede aanloop voor de volgende gelegenheid! (Tenslotte schijnt het Oostenrijkse presidentschap tóch grotendeels ceremonieel te zijn.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Volgens mij hebben de smerige slinkse ratten de boel gigantisch verneukt, want het gaat er niet om op wie je stemt, maar wie in dit geval de poststemmers heeft geteld. Op poststemmen is waarschijnlijk geen directe controle in een stemlokaal, want deze zullen wel door slinkse ambtenaren zijn geteld!!
  Signaal of niet, er is verloren omdat het moest van de cabal!!
  Volgend jaar in ieder stemlokaal 2 vrijwillige meetellers om de slinkse NL-ratten te controleren!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • elisah zegt:

   Kan men een gecontroleerde hertelling eisen?

   Like

  • Henk.V zegt:

   Vanmorgen, in alle vroegte meende ik toch werkelijk op teletekst te lezen dat op dat moment er op de de kandidaat van de ÖVP al meer dan 50% van de stemmen was uitgebracht, terwijl de tegenkandidaat enkele percentages achter lag.
   Niettemin werd er op teletekst opgemerkt dat de uitslag nog te onoverzichtelijk was.om tot een eensluidende uitslag te komen.
   Tegen Wachteres merkte ik later op dat die opmerking mij het ergste deed vrezen, want er moest kennelijk nog wat aan de uitslag bijgesteld worden. En ja daar bleek opeens de aantoonbare achterstand van de ”onafhankelijke kandidaat” in een lichte voorsprong te zijn omgezet.
   Dank zij de de nog binnengekomen stemmen per post, waar inderdaad niemand enig zicht op heeft..
   Ik vrees dat zoiets in de nabije toekomst overal in de EU plaats kan vinden, zodat het volk de ramp wordt bespaard dat de ”populisten” er de dienst gaan uitmaken.
   In een democratische eenheidsststaat moeten wij dat uiteraard ook niet willen, niet waar?

   Geliked door 1 persoon

   • Felix zegt:

    je ziet hier op deze blog steeds dezelfde namen tegenkomen. Henk.V ,Wachteres. De vriendjes van Bert. zo zijn nog enkele van. Ze kennen elkaar, Ons kent ons, en op deze manier krijg je een zeer eenzijdig gekleurde blog. Er kan geen enkel nieuw fris idee doordringen in de brij van al gevormde mening op deze blog. Ik geef het op.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    MOOI! Bevooroordeelde mensen zit ik niet op te wachten! Ik laat mijn medewerkers/vertalers niet afbranden door iemand die zelf nog nooit ook maar één bijdrage aan de site heeft geleverd!
    Doe geen moeite om nog een comment te plaatsen. Dat lukt niet meer.

    Webmaster

    Like

   • @Felix, 16.49u.: Nogal wazig: Naar welk “nieuw, fris idee” zit U dan wel zo te snakken?
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 24 mei 2016 om 19:43

    Hoe is het mogelijk? Dit had ik ook willen zeggen. 😉

    Zeg Felx, ik vind onze ideeën frisser dan fris, dus had er even bij gezet welke verfrissing jou dan voor de geest zweeft? Nu komen wij daar nooit meer achter.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Helaas . . . 😦 😉

    Like

   • Wachteres zegt:

    En ik maar denken dat ik te weinig reageer en te weinig vertaal, vanwege gebrek aan energie. Net als Henk. Dat valt dus nog mee! Dat wordt wat als we weer volop zouden meedraaien.
    Ik zit te zweten – en Henk ook – op een zeer lastige vertaling, Ik durf hem bijna niet meer op te sturen. Zal morgen wel worden.

    En E.J.Bron, het wordt tijd dat we eens ruzie krijgen. 😀

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ja, ruzie, dat lijkt me wel wat . . . 😆

    Like

   • @Wachteres en @E. J. Bron: Als jullie dat dan van plan zijn, vergeet dan niet, Rommel te waarschuwen, want als hij er naderhand pas achterkomt, is hij diep teleurgesteld! (LOL!)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Triplepundit zegt:

    Ik had niet verwacht dat er hier nog iemand zou zijn die het zo scherp als Felix durft te stellen, maar hij heeft wat mij betreft grotendeels gelijk. Dat zijn kritiek direct terzijde wordt geschoven is jammer. Ik wil alleen nog hierop aanvullen dat als het over frisse ideeën gaat ik rustig kan zeggen dat ik al enige tijd mijn best doe, maar uit de reacties opmaak dat hier weinig tot niets van is overgekomen. Spijtig maar waar!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik ben wel klaar zo langzamerhand met uw gezuig Triplepundit. Veel succes op een andere site!

    Webmaster

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 24 mei 2016 om 22:12

    [quote] Ik ben wel klaar zo langzamerhand met uw gezuig Triplepundit. Veel succes op een andere site! [/quote]

    Dank heer Bronmaster, dank! Ik vroeg me al af wanneer u deze zalvende nar een ban zou geven.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Daar zeg je wat,, Theresa, Rommel. Daar kon ik lekker ruzie mee maken.

    Trouwens, Triplepundit is ook een vriendje van me …nou ja een vriendje … zijn naam begint met een S.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zo dat ruimt lekker op!
    Vooral die Triplepundit. Wat een kwal van ’n vent is me dat zeg.
    Een volkomen van God losgeslagen, geestelijk gestoorde linkse onderkruiper!

    Like

  • Thom zegt:

   U kunt wel eens gelijk hebben. Er waren ongeveer 700.000 schriftelijke stemmen en meer dan twee miljoen lokaalstemmen.. Na de telling van de stemmen in de lokalen stond Hofer licht voor. op 50,3% op Hij lag 144.000 stemmen voor. Na telling van de schriftelijke stemmen lag hij totaal 31.000 stemmen achter. Hij kreeg dus schriftelijk 260.000 stemmen. Van der Bellen kreeg er dan 435.000.
   Als de verhouding in het stemlokaal 50,3% : 49,7% zou zijn dan is het schriftelijk 260.000: 435.000. Hij zou schriftelijk ongeveer 35% gehaald hebben tegen Van der Bellen 65%.
   Dat is bijna niet mogelijk als je voorstaat met 50,3% op meer dan twee miljoen stemmen.

   Like

  • Thom zegt:

   Er waren ruim 2.200.000 lokaalstemmen en 700.000 schriftelijke stemmen. Na de lokaalstemmen stond Hofer op 50,3 % en 141.000 stemmen voorsprong. Na de totaal uitslag stond hij 30.000 stemmen achter. Dat zou beteken dat Van der Bellen 175.000 schriftelijke stemmen meer kreeg dan Hofer op een totaal van 700.00 stemmen. Dan zou Hofer schriftelijk 35% gehaald hebben tegenover Van der Bellen 65%. Dit gelooft geen mens nadat Hofer 50,3 % haalde bij de lokaalstemmen.
   Nee rechts zal het nooit winnen, want de tellers bepalen de uitslag.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Net als in Nederland, waar voor het merendeel linkse ambtenaren de stembureau’s bemannen/bevrouwen en ook de stemmen tellen !!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik heb voor de stemming al geschreven dat het zo zou gaan.

    Like

 3. Giny zegt:

  Heel mooi en respectvol geschreven Tom!
  Chapeau!

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Hes was op het nippertje dat slinks heeft gewonnen , dat is vaal zo , hoe zou dat komen ?

  Like

  • Dicksy zegt:

   Die vraag stel ik mij ook altijd. Altijd bij een verkiezing waar rechts bij betrokken is duiken er altijd ” stemmen op ” die nog moeten geteld worden en altijd verliest rechts dan.
   Bij mijn weten moeten die stemmen toch op een bepaalde dag en uur ingediend zijn, men kan deze dus op voorhand reeds bekend maken.
   Ze worden achter de hand gehouden mocht niet de gewenste uitslag uit bus komen zodat er zeker kan gesjoemeld worden, niks meer niks minder.

   Like

   • wouteenhoorn zegt:

    Ja, bij Trump is het in Wisconsin kennelijk niet gelukt. Was er bijna zeker van dat dat ging gebeuren.

    Like

 5. Taljaard zegt:

  Niets om blij mee te zijn.
  Behalve dan misschien dat zo’n krappe meerderheid tot weinig anders in staat zal blijken te zijn dan de status quo te handhaven.
  Maar dat is al erg genoeg.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Islam kritische en EU kritische partijen en haar kiezers moeten nog even geduld hebben. De absolute doorbraak komt eraan en is door het policor “ook met vuil spel” niet meer af te wenden.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Voor mij is de uitslag van deze verkiezingen van te voren bedacht door politiek-correct links in Oostenrijk.
  Of ze zich nu zwart, rood of groen noemen, het zijn politiek-links georiënteerde landverraders die het volk ondergeschikt maken aan hun zogenaamd droombeeld-idealisme,
  dat op zijn beurt weer hun arrogante machtswellust moet verbergen.

  Wat is er gebeurd? Het zogenaamde feit dat hierboven trouwhartig door de voorzitter van het Belgisch Vlaams Belang wordt omschreven, en dat de zogenaamde uitkomst van de verkiezing zou moeten zijn, gaat uit van een totaal kiezerspercentage van 49,7 % voor Hofer.
  Wat opmerkelijk is dat Hofer vandaag nog op 53% stond en Van Bellingen op slechts 49% nadat alle stemmen van de grote steden, die overwegend op groen hadden gestemd, geteld waren.
  Het platteland en de provinciale steden hadden in hoofdzaak op Hofer gestemd.
  Wat duidelijk was, was dat Hofer zou gaan winnen…

  Maar toen kwamen de 800.000 zogenaamde “kiezersbrieven” aan bod.
  Via die “kiezersbrieven” zouden 800.000 Oostenrijkse kiezers, die niet persoonlijk waren gaan stemmen, hun stem uitgebracht hebben…
  Na het tellen van de “kiezersbrieven” bleek dat Hofer ruim 17.000 minder stemmen zou hebben gehad dan Van Bellingen…

  Wij weten dat bij de eerste verkiezingsronde “slechts” 500.000 kiezers hun stem via de ‘kiezersbrief” uitbrachten.
  Nu zouden plotseling maar liefst 800.000 kiezersbrieven ingezonden zijn.
  Een verhoging met 60%! Voor die 2e ronde, waarbij het alles of niets zou zijn zouden 60% méér kiezers hebben gekozen voor de gemakkelijke weg, stemmen per brief…?

  De werkelijkheid is totaal anders…
  Hofer mocht ten kostte van alles NIET winnen! Toen bleek dat hij tòch zou gaan winnen heeft men totaal onverwachts 800.000 “kiezersbrieven boven tafel gehaald, die hoofdzakelijk via beïnvloeding, vriendjespolitiek of een geldelijke beloning ten gunste van Van Bellingen waren verkregen. Hoofdzakelijk bij allochtonen.
  Dit is bekend in Oostenrijk… maar het valt (nog) niet direct te bewijzen.
  Men heeft op sluwe wijze de uitslag zodanig beïnvloed dat Van Bellingen zogenaamd “nipt” heeft gewonnen.
  Inderdaad. Als het verschil groter zou zijn geweest had niemand de uitslag geaccepteerd, daar meer dan een ruime helft van alle Oostenrijkers voor Hofer was.
  Ik heb hier enkele dagen geleden al voorspeld dat het zo zou gaan.
  Er viel voor Hofer NIET te winnen!
  Maar ik heb toen óók geschreven dat het volk deze frauduleuze gang van zaken als het zoveelste bewijs zal aannemen voor het totaal ontbreken van enige vorm van democratie in het land.

  De woede stijgt en stijgt in Oostenrijk…!

  Geliked door 2 people

 8. Roeland zegt:

  Het begon allemaal zo mooi gisteravond 52% voor Hofer en 48% voor die hippie.

  Deze (eind) uitslag met nu de hippie als winnaar, stond voor mij vorige week al vast. Helaas kreeg ik weer gelijk. Net niet gehaald…ja..ja.. “Ze” hebben het weer “geschafft”.
  Dat belooft nog wat. Net geen Brexit natuurlijk en op het nippertje wint straks ook nog Clinton. Ja..ja…

  Gemiste kans voor Oostenrijk. Waarschijnlijk was het de laatste kans. Over 6 jaar is de demografie zo veranderd , dat het “platteland” geen doorslag meer zal kunnen geven.

  Ik hoop , dat Hofer deze uitkomst gaat aanvechten. Hertellen, waarnemers..etc. Of gewoon opnieuw naar de stembus. Ongeveer 30 % van de kiezers is immers thuisgebleven…

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Het is wel eigenaardig dat het de “stemmen per brief” zijn die “de stemming deden omslaan”. Höfer legt zich echter ridderlijk neer bij het resultaat. Groen, de leivelingskleur van ene profeet, zal nu moeten bewijzen dat het geen islamo-fascistische kleur is.

  Like

 10. SeeMore zegt:

  “een indrukwekkend aantal kiezers heeft deze presidentsverkiezingen aangegrepen om op een uiterst democratische, doch besliste manier duidelijk te maken dat zij baas in eigen land willen blijven”.
  Helaas heeft een iets groter aantal kiezers aangegeven door te willen gaan met ver-(S)linksing) en de daaruit voortvloeiende islamisering van Oostenrijk en de EUSSR 😦

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Wat men er ook van vind, rechts heeft verloren. Dat is gelijk weer een stap achteruit. Jammer.

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Hertelling eisen en een stevige controle op stemfraude .

  Geliked door 1 persoon

 13. Wachteres zegt:

  Het stond voor mij van tevoren al vast dat er gezwendeld zou worden.

  Politiek-correct zal alles in het werk stellen om haar ideaal te verwezenlijken.

  Geliked door 1 persoon

 14. Harry zegt:

  Typisch , de naar het buitenland gevluchte landgenoten deden dat vaak omdat ze de islamisering van hun landen spoegzat waren . Niet-linkse gasten , zeg maar .
  En n u ineens zijn dat een heel ander soort mensen ? Hier klopt iets niet .
  Waarom zouden linksen hun land ontvluchten ?
  Alles verloopt toch zoals zij zo graag zouden zien .
  Hier wordt de kluit weer bedonderd !

  Like

  • gielah zegt:

   Op deze manier zou een omwenteling zelfs bij 80% vóór- Hofer- stemmers nooit een feit kunnen zijn geworden, als de kluit zó grotelijks belazerd wordt.
   En ondenkbaar is dat helaas allerminst!
   Er zit een club in Europa ( in de wereld?) die al wat tegen háár ingaat torpedeert.
   Daarom krijgt bijvoorbeeld het Vlaams Belang, ondanks een enorm aantal kiezers, geen poot aan de grond en daarom doen alle partijen, ook de zogenaamde nette christelijke partijen, mee aan een cordon sanitaire tegen Wilders, de grootste partij van Nederland.
   Naar mijn zin wordt dat al véél te lang geaccepteerd.
   De verontwaardiging erover is echt ónvoldoende.
   Als pogingen, om zomaar meerderheden opzij te schuiven, LUKKEN en jarenláng lukken… en degenen die dat dóen nog met een grote waffel deel kunnen blijven nemen aan het politieke leven, mooie dingen over democratie mogen blijven roepen, bij tijd en gelegenheid betuttelende woorden spreken tegen anderen…. vriendelijk aangehoord door de hen interviewende verslaggevers…. die hen NIET tackelen ( ‘hoe durft ú zoiets te zeggen, terwijl ook ú dat cordon sanitaire laat voortbestaan….’ ) en ermee wégkomen….
   is de democratie in feite al morsdood en wordt niet-democratisch-gedrag de norm.

   Kijk…in Oostenrijk zat het nog in de richting van 50% voor de Groenen en 50% voor rechts…. het zat erg dicht bij elkaar!
   Helemaal bewijzen dat er daar gesjoemeld werd, lijkt vooralsnog niet helemaal mogelijk…. al lijkt me een hertelling absoluut een MUST.
   Maar wat er met het Vlaams Belang en met de PVV gebeurt in onze landen, dat valt in geen enkel opzicht te ontkennen en weg te poetsen.
   Dat heeft geen donder meer met eerlijkheid en democratie te maken.

   Like

 15. Jade zegt:

  Zo klaar als een klontje, verkiezingsfraude…

  Geliked door 1 persoon

 16. delamontagne zegt:

  Hebben ze in Oostenrijk liever:

  of dit

  Like

 17. Henk Hellwich zegt:

  Om met Merkel te spreken, Wir sind auf dem richtigen Weg. Schade, dass es, um ein Haar, nicht funktioniert hat.

  Like

 18. Geronimo zegt:

  “De “tellers” zijn meestal belangrijker dan de “stemmers” in onze zogezegde democratie. Gezien de belangen die er nu op het spel stonden, zowel binnen als buiten Oostenrijk, hebben de ‘occulte machten’ dan ook ingegrepen om rood-groene “pro EU broeder” Van der Bellen (zoals de meloenen, groen van buiten, maar bloedrood van binnen) aan de macht te brengen.

  Dat dit alles gepaard gegaan is met kiesfraude, weet intussen een klein kind. Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat dergelijke ‘middelen’ worden aangewend als de ‘gevestigde machten’ dit echt noodzakelijk achten, m.a.w. als hun voortbestaan rechtstreeks of onrechtstreeks op het spel staat.

  Ook bij de gemeenteraadsverkiezingen in België van 2006 b.v., toen het Belgische establishment het daar ook dun in de broek deed bij de loutere gedachte dat Filip De Winter van het vermaledijde en anti-Belgische VB wel eens de nieuwe Antwerpse burgermeester kon worden in opvolging van de socialist Patrick Janssens, zijn er eveneens zaken gebeurd die minstens de wenkbrauwen van menigeen hebben doen fronsen.

  Het zou pas abnormaal zijn geweest, indien er geen ‘manipulatie’ van de uitslag in welk opzicht dan ook zou zijn toegepast in Oostenrijk bij deze verkiezingen, want als links, en met haar alles wat min of meer progressief en pro EU denkt (wat om zo te zeggen hetzelfde is) uit de boot dreigt te vallen wanneer het er echt op aankomt, zoals nu in Oostenrijk, zelfs al is de functie van president daar eerder protocolair, dan valt het zaakje nooit te vertrouwen. Daar kan je gif op innemen. Dan zijn werkelijk alle middelen goed om het in hun voordeel te beslechten. Je mag immers niet vergeten dat als Hofer het gehaald zou hebben, dit als een katalysator zou hebben gewerkt op het referendum in Engeland over een Brexit, en al zeker op de heel belangrijke presidentsverkiezingen in Frankrijk van volgend jaar, waar het zogezegd extreem-rechtse FN met Marine Le Pen (voorlopig) heel goede kansen heeft om deze verkiezingen te winnen.

  Dat, en niets anders, was dan ook de echte inzet van deze verkiezingen in Oostenrijk: de anti-EU wind zoveel mogelijk uit de Franse en Engelse zeilen nemen, want als of Engeland of Frankrijk, of allebei, straks uit de EU zouden stappen, dan is het lucratieve machtswereldje van drankorgel Juncker en co, definitief voorbij. Om dat te voorkomen zijn alle middelen goed, of wat had je gedacht?

  Toen er nog zo’n 700.000 buitenlandse stemmen dienden geteld te worden, had Hofer nog altijd een comfortabele voorsprong op Van der Bellen van 140.000 stemmen. Bijgevolg haalde deze extreem-linkse kandidaat op het laatst zomaar een slordige 2% in op Hofer, die, vergeet het niet, de eerste ronde met 35 tegen 21 procent glansrijk op Van der Bellen had gewonnen. Er zijn dan blijkbaar toch nog mirakels op deze wereld.
  Voor Hofer persoonlijk is het aan de andere kant misschien beter dat hij zo verliest, in plaats van ”verongelukt te worden”.

  De keuze tussen Hofer en Van der Bellen was voor Oostenrijk en de Oostenrijkers dan ook een keuze tussen ‘het overleven’ en ‘Der Untergang’. De ‘tellers’ hebben gekozen voor ‘Der Untergang’. Voor wie de ‘stemmers’ hebben gekozen blijft alsnog dé prangende vraag.

  Mocht ik Hofer zijn, dan zou ik minstens een hertelling eisen van de schriftelijke stemmen naar Amerikaans voorbeeld. Met voldoende controle van eigen mensen. Het verschil is mijns inziens verdacht miniem, net dat ietsje te mooi om waar te zijn. Wie zou het nl. geloofd hebben mocht Van der Bellen met ruime voorsprong gewonnen hebben? Een retorische vraag uiteraard. De manipulatie ligt er daardoor dan ook meer dan vingerdik op. En wie kan nu een hertelling weigeren als alles correct verlopen is? En dat is dan nog maar één aspect van de vermoede fraude/manipulatie.

  Geliked door 2 people

 19. Geronimo zegt:

  Wat ik nog aan mijn eerdere reactie wil toevoegen is het toch wel opmerkelijke feit dat bepaalde media nog voor de uitslag bekend was, op zondagavond al wisten te vertellen dat de stemmen per brief blijkbaar de verkiezingen zouden beslissen, en dat deze stemmen waarschijnlijk in het voordeel van Van der Bellen zou zijn. Raar toch, of juist niet?

  Geliked door 2 people

 20. Sjaak zegt:

  Duitsland 2016 !
  Hoeveel en hoelang nog ????

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Het was een nek-aan-nek-race. Maar als de media onafhankelijk waren geweest, dan had de meneer Höfer gewonnen. Er is natuurlijk op een walgelijke manier propaganda gevoerd.
  Oostenrijkers zijn misschien panisch over hun verleden, maar ze staan wel toe dat de media propaganda voeren, net als toen Hoe dom kun je wezen, het lijkt Nederland wel.

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Jammer dat het linkse fossiel gewonnen heb !

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Socialisme/NationaalSocialisme laat zich alleen met geweld verwijderen, op democratische wijze is het door achterbakse manipulatie onmogelijk.

  Like

 24. Harrie Vaes zegt:

  Hertelling heeft geen . De 200.000 extra geronselde brieven blijven de uitslag helaas beïnvloeden.

  Like

 25. Thoth zegt:

  Alleen in de grote steden heeft de hippie gewonnen, op het platteland was het Hofer. De laatste zijn niet zo ‘Europees’ gezind en willen ook geen Azc naast hun huis gebouwd wordt..In de grote steden, daar zitten de Europese burgers, etc..
  .

  Like

 26. BigLJohn zegt:

  Uitslag Oostenrijkse presidentsverkiezingen is krachtig signaal….Alhoewel krachtig…..Links Oostenrijk is er op een slinkse wijze in geslaagd de meerderheid van rechts op een smerige manier teniet te doen. Stemmentellers bepalen, net als in Nederland, de uitslag. Ongeacht hoe groot het rechtse blok ook word. Leugenachtige praatjes vanuit het linkse blok doen samen (tijdens verkiezingen) met de MSM media en de stemmentellers de rest. En zo zal rechts in Europa nooit en te nimmer de kans krijgen om aan de macht te komen. Alleen de taal van het geweer zal ooit de oplossing moeten gaan brengen !

  Geliked door 1 persoon

 27. leefbarbaar zegt:

  Overigens is de tweedeling in Oostenrijk nu volmaakt.
  Het zal er dan ook niet gezelliger op worden. Niet vriendelijker, zeker niet duurzamer, zeker niet toleranter. Dom. Een beetje regering voert beleid waar de meeste mensen achter kunnen staan.

  Like

 28. carthago zegt:

  Het is heel jammer maar houdt moed!!!!Duidelijk is dat de helft van Oostenrijk de Eussr elite kliek helemaal zat is, dat smaakt naar meer. Om deze groep kan men niet meer heen,over een paar jaar komen daar verkiezingen, de trend is gezet.

  Like

 29. Geronimo zegt:

  Heel juist, Carthago. Ik ben het volkomen met u eens. De bal in Europa is aan het rollen in de goede richting, hoe je het ook draait of keert. Dat is een prachtig vooruitzicht. Nu eerst de UK met het referendum over een Brexit, dan in het voorjaar van 2017 verkiezingen in Nederland en de presidentsverkiezingen in Frankrijk, waar de huidige regerende linkse kliek ook goed bezig is met zichzelf in de voet te schieten, én in september 2017 stemmen de Duitsers van hun kant voor een nieuwe Bondsdag. Allemaal potentiële atoombommen die recht in het gezicht van deze smerige EU-kliek van volksverraders dreigen te ontploffen. Een paar kunnen al volstaan voor de implosie van dit gehate EU-gedrocht. De vraag of de EU-dictatuur het einde van 2017 haalt kan dan ook met recht en reden worden gesteld.

  Het wordt onmiskenbaar bloedstollend spannend in 2017, hét jaar van de waarheid voor Europa en de euro. Het staat buiten kijf dat Europa en de gevolgen van de euro een hoofdrol gaan spelen in de drie verkiezingen. Zeker de Franse en Britse eurosceptische politici lopen zich al warm, met op kop Nigel Farage en Marine Le Pen. Ook de PVV met Geert Wilders kan een belangrijke rol gaan spelen in de ondergang van de EUSSR-mastodont.

  Drankorgel Juncker en zijn bende misdadige sujetten kunnen alvast beginnen met te zorgen voor een grote lading verse onderbroeken, liefst geen witte. De tijd gaat snel, weet je. Ze zouden ze wel eens heel erg hard nodig kunnen hebben. Pek en veren zij hun deel. En dan blijven we nog vriendelijk.

  Like

 30. Guardiacivil zegt:

  Er was voorspeld dat in 2016 nog veel meer staat te gebeuren, dus ik wacht nog steeds op die paar hele grote BOEMS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s