Met moslims discussiëren heeft geen zin

Screenshot_23

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Frauke Petry van de AfD heeft geprobeerd met moslims te praten, maar dat gesprek is mislukt. Men kan met moslims ook geen echte dialoog aangaan, aangezien moslims niet begrijpen wat men tegen ze zegt. Als ze dat konden, zouden ze immers helemaal geen geweldpleger als profeet volgen. Geen normaal denkend mens volgt een man als profeet, die een kind ontmaagd, vrouwen tot slaaf gemaakt en ‘ongelovigen’ onthoofd heeft. Derhalve bestaat er dus een absolute wrijving tussen moslims en ieder normaal denkend mens.

Wat zal men ook in discussie gaan met iemand die deze eenvoudige dingen niet begrijpt? Daar zit een hiaat in de geestelijke ontwikkeling, die niet door middel van discussies te overwinnen valt, maar slechts door tijd, leven en ervaring. Tot nu toe zijn 1400 jaar echter niet voldoende geweest om moslims over dit hiaat heen te laten springen naar meer menselijkheid, tolerantie en vrede. Daar zal dus een gesprek verder ook niets aan bijdragen.

Ook geen vestiging in een land dat over het algemeen door “ongelovigen” bezet is, want dat heeft in meer dan 57 landen ook niets opgeleverd. Van deze “ongelovigen” is niets, maar dan ook totaal niets afgestraald op de moslims, waarop ze nog trots zijn óók. Wat dat betreft heeft een discussie met moslims niet de minste zin.

De enige vrede in het land bereikt men door in het land zo weinig mogelijk moslims te hebben. Hebben zij echter eenmaal in het land de overhand, dan is een geciviliseerd leven met mensenrechten, gelijkberechtiging en vrouwenrechten in dit land niet langer mogelijk.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Met moslims discussiëren heeft geen zin

  1. rs zegt:

    Dat roep ik al jaren…………

    Like

  2. M.A.L. Sion zegt:

    Bij het lezerspubliek van E.J. Bron was/is dit natuurlijk allang bekend. Met moslims kun je niet praten op niveau.
    De situatie in Nederland wordt beangstigend als je ziet hoeveel moslims zich in ons land gevestigd hebben en hoeveel er nog bij komen.
    Gelet op de stellingname dat vrede slechts mogelijk is met zo weinig mogelijk moslims betekent dat we aan de slag moeten om ze zoveel mogelijk te verwijderen. En dat zo snel mogelijk.
    Dat kan niet door een eenling opgeknapt worden daarom moeten we ons verenigen op dat doel.
    En daar kan eigenlijk geen dag langer mee gewacht worden.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  3. ildiko zegt:

    en met de moslima’s ook niet !

    Like

  4. D. G. Neree zegt:

    Een harde en steeds moeilijker wordende waarheid.

    Like

  5. leefbarbaar zegt:

    Klopt.
    Je kunt ook niet met een boek in debat gaan.
    Je kunt het wel over een boek hebben, maar niet met moslims.
    Dat dan weer niet.

    Like

  6. De waarheid doet pijn. Maar helaas kan men niet communiceren met sprinkhanen. Zo noem ik ze omdat overal waar ze neerstrijken ze een kale akker achter laten.. Dat is wat ze doen, vernietiging achter laten..

    Like

  7. VN zegt:

    en zo is het maar waarom hebben wij zo domme leiders in de EU?

    Like

  8. carthago zegt:

    Goede wetenschappelijk en natuurkundig bewezen conclusie van Petra. Voorbeeld:Neem nou onze nieuwste mosselima , SS-imons :Een kokosnoot!!!!! Leeg van binnen met een keiharde zwarte schil. Daar komt nooit wat uit, want er zit niets in, en er kan ook helemaal niets naar binnen,vanwege die zwarte keiharde schil.

    Like

  9. Ad de Koning zegt:

    Beter had het niet gezegd kunnen worden en weer uitstekend vertaald door Therasa. Als je alleen al naar die koppen kijkt dan lopen de rillingen over je rug. Met zulke figuren zal nooit wat te beginnen zijn, dommer kan niet, Niet een moslim heeft, op de enkele die de pers haalden en zich afkeerden van de islam dan, ooit gedacht aan het feit dat die hele allah misschien gewoon maat iets verzonnen heeft, want zoiets mogen ze niet in twijfel trekken, en hun verstand kunnen ze kennelijk niet gebruiken.

    Like

  10. paulzwueste zegt:

    Zo weinig mogelijk is NUL…
    Zo weinig mogelijk moslims te hebben… is dus NUL!!!

    Like

  11. Paul55 zegt:

    Dat heeft ook inderdaad geen zin. Ze zijn op een gehersenspoelde en hatelijke manier, en met bloed opgegroeid, eigenlijk zijn het geen normale mensen. Al hun atomen en moleculen zijn doordrenkt met haat en islam. Het zijn “menselijke” moordmachines.
    In feite zijn het de nieuwe nazi’s. Die ook geen enkele compassie hadden met de anders denkende of uitziende mens. De islam is de “ware” religie, alles wat daar niet onder valt, moet afgeslacht worden. Ze EISEN wereld heerschappij. Geen middel wordt geschuwd, om dat te bewerkstelligen. Deze nieuwe nazi’s moeten dan ook met alle beschikbare middelen bestreden worden, anders zullen meer delen van deze aarde rood kleuren van het bloed, die ze uit hun slachtoffers laten lopen.

    Like

  12. Lee zegt:

    Het gemiddelde IQ van deze woestijnkevers is dan ook onnoemelijk laag dus een gesprek op hoog niveau is onmogelijk. Er is maar 1 wil volgens hun, dan verstomd de discussie.

    Like

  13. Ik denk ook dat een normaal gesprek met moslims geen zin heeft omdat ze een heel andere denkwijze en kijk op dingen hebben. Bijvoorbeeld onthoofdingen van ‘ongelovigen’ bejubelen ze. Ze zullen ook staan te juichen als Geert Wilders vermoord is door een barbaar. Dat zullen ‘beschaafde’ moslims niet zo gauw toegeven. Lees… ‘beschaafde’ moslims zijn politici en bijvoorbeeld rapper Ali B. Ook Paul de Leeuw en Peter R. de Vries zullen juichen. Die zullen het openlijk toegeven. Ik denk dat de enige manier is om moslims wereldwijd te bereiken is door hen in het diepst te krenken door vooal hun walgelijke ‘profeet’ te beledigen. Trump begrijpt dat wel!!!

    Geliked door 2 people

  14. Helena zegt:

    Complimenten aan Petra Raab en aan Theresa voor de vertaling, Frauke Petry heeft het geprobeerd, het is niet gelukt om met de moslims te communiceren… conclusie: geen energie meer aan verspillen en doorgaan op de goede weg met de AFD die alleen maar verder zal groeien, en dat kan wat mij betreft niet snel genoeg gaan. Merkel muss weg!!!

    Like

  15. delamontagne zegt:

    Typische mensen voor een “goede” monoloog. Maar ze houden hun boek in ieder geval zó open, dat je er gericht in kunt spuwen…………..

    Like

  16. hans zegt:

    NIET GELOVIGEN!!! i.p.v. ongelovigen. Dat laatste is een term die bedacht is door moslims om zichzelf superieur te wanen wat ze overduidelijk NIET ZIJN!!

    Like

  17. Het gedrocht Merkel wordt bedankt de vrouwlijke rattenvanger van Duitsland met haar gelonk.

    Like

  18. exmarineman zegt:

    Eigenlijk niets op aan te merken of aan te vullen. Het enige wat ik er verder van en over wil zeggen is: ze willen ook geen discussie, maar gewoon horen wat ZIJ willen en dat is overgave en onderwerping aan de islam. Dát is heel simpelweg hun enige doel als ze met een niet-moslim in gesprek gaan……
    En zoals in hun routeboek staat: geef ze 3* de kans om zich over te geven en te onderwerpen en daarna heb je het recht om ze te doden….. Bovendien staat er ook nog iets in n de trant van: ALLES wat zij – de ongelovigen – bezitten is van jou als moslim. Zij horen niets te bezitten, alles behoort aan jou als moslim toe. Dus pak ze alles af, ook het land waarin zij leven.

    Like

Plaats een reactie