De opmars van de sharia in Europa

Screenshot_10

“En? Wat is het resultaat van de nachtelijke patrouille in Wuppertal?” “Zeven handen, drie koppen en vijf stenigingen!”

(Door: “Balkanske priče”)

De ISLAM is een rechtssysteem van verovering, dat streeft naar de onderwerping van de hele wereld. Alle veroveringen door de islam vonden plaats in naam van de jihad, met talrijke veldslagen, invasies, verwoestingen, slavernij van niet-moslims door moslims, etnisch-religieuze zuiveringen en gedwongen bekeringen tot gevolg. Tweemaal trachtte de islam Europa te veroveren. Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de islam. Vandaag staat de islam niet meer aan de poorten van Europa, maar is al volop bezig de Europese beschaving van binnenuit op te vreten. Europa wordt binnenkort een ‘islamitische staat’ waar de sharia geldt!….

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, sharia, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op De opmars van de sharia in Europa

 1. Anna zegt:

  De eindige oplossing om deze ” religie” te bestrijden is dat het GEEN RELIGIE IS MAAR EEN IDEOLOGIE. Tijdens het stichten van de islam door Mohammed was het verboden een nieuwe religie te beginnen…… De toenmalig bekende wereld bevind zich onder Romeinse invloeden…… En door hen was het verboden een nieuwe religie te stichten….. Dus kan het niet anders zijn als dat de islam geen religie is maar een ideologie…… Een facistische ideologie omdat er geen afwijkend gedrag getolereerd wordt. En dat het door grof geweld verspreid moet worden…..
  Bij een religie heb je een relatie met God. Bij de islam is dit totaal afwezig…… Het is zelfs verboden om vragen te stellen over Allah…. Bij de islam draait alles om de sharia die zeer discriminerend is…… Waarom wordt daar door de overheden geen aandacht aan besteed??? Waarom worden ONZE WETTEN ook niet op moslims toegepast…… Het is zeer verontrustend dat wij steeds maar vrijheid inleveren en als je daar kritiek op hebt ben je een islamofoob……
  Een moslim zit volkomen gevangen in de sharia wetstruktuur…..
  Daarom is het voor hem niet mogelijk zich te onderwerpen aan een democratische wet….. Want dan ben je een afvallige moslim en daar staat de doodstraf op……
  DAAROM ZAL HET NOOIT GOED KOMEN TUSSEN DE WESTERSE CULTUUR EN DE ISLAM
  Wij zijn te tolerant en dat wordt als het zo doorgaat onze ondergang….
  DE ISLAM MOET NIET MEER ALS RELIGIE WORDEN AANGEMERKT MAAR ALS EEN IDEOLOGIE…. EEN FACISTISCHE IDEOLOGIE…..

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s