Dr. Frauke Petry: Minstens € 50 miljard voor illegale immigranten?

Screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

De integratie-wet is een besloten zaak. De Duitse regering stelt in totaal € 100 miljard beschikbaar. Men gebruikt graag het begrip “vluchtelingen” om bij de burger een grotere acceptatie voor de belasting te krijgen. In werkelijkheid werden van de tot 1,5 miljoen mensen die in 2015 naar Duitsland kwamen slechts ongeveer 1 miljoen geregistreerd. Van deze 1 miljoen heeft minder dan de helft (477.000) een asielaanvraag ingediend.

Wat rest is het feit dat het hier dus in totaal om ongeveer 1 miljoen illegale immigranten gaat, voor wie nu heel veel geld ter beschikking gesteld en ons sociale stelsel extreem belast moet worden!

Daarbij wordt geen rekening gehouden met het feit dat heel veel van de asielprocedures niet met een erkenning als “vluchteling” zullen eindigen!

Daarbij wordt eveneens geen rekening gehouden met het feit dat onze regering zich regelmatig “verrekent” en de daadwerkelijke kosten uiteindelijk meestal het twee- tot viervoudige bedragen!

De hele constructie is sowieso een zuivere leugenconstructie: zonder kennis van de Duitse taal geen verblijfsrecht, wordt er bijvoorbeeld gezegd. Dat zal echter, gezien de ervaringen, grotendeels zonder gevolgen blijven, zoals je nu al kunt zien aan de actuele praktijk van de afgewezen “asielzoekers”. Niet vergeten: het gaat hier om illegale immigranten!

De AfD herhaalt haar sinds 2013 bestaande eis om geen immigratie in onze sociale stelsels toe te staan!

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Dr. Frauke Petry: Minstens € 50 miljard voor illegale immigranten?

 1. delamontagne zegt:

  Religie van de vrede dáárginds, RELIGIE VAN DE VREDE HIER: 5 Jezidies neergestoken in een Vluchtelingen camp.
  Gisteren, Zaterdag werden 5 Jezidies in een vluchtelingen Kamp in Bielefeld, Duitsland neergestoken en NEERGEKNUPPELD door moslims uit Tjetchenië.
  Video van WDR:
  http://www.dreuz.info/2016/05/29/religion-de-paix-la-bas-religion-de-paix-ici-5-yezidis-poignardes-dans-un-camp-de-refugies/

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De massa-immigratie, brengt ons aan “de bedelstaf”.

  Like

 3. Jan zegt:

  Blamage für Merkel: West-Mächte lehnen Aufnahme von Flüchtlingen ab

  Abfuhr für Bundeskanzlerin Merkel beim G7: Die USA, Japan und Kanada haben die weitere Aufnahme von Flüchtlingen abgelehnt. Finanzhilfen wurden ebenfalls ausgeschlossen. Über den Krieg als wichtigste Fluchtursache wurde erst gar nicht gesprochen.  Die Tatsache, dass die 7 angeblich mächtigsten Staaten der Welt nicht in der Lage sein sollen, dem Treiben des IS und der anderen Söldner-Milizen im Nahen Osten ein Ende zu bereiten, kann eigentlich nur mit dem mangelnden Willen der Staaten erklärt werden. Tatsächlich sind die Russen aktuell die einzigen, die Syrien im Kampf gegen die internationalen Söldner und die islamischen Milizen unterstützen (dazu mehr hier).

  Umso befremdlicher ist der Umstand, dass die G7 Russland weiter aus ihrem Kreis ausgeschlossen sehen wollen. Die Amerikaner haben die EU in diesem Zusammenhang offenbar auf Linie gebracht: Merkel kündigte an, dass die Sanktionen gegen Russland aufrecht bleiben sollen.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/05/27/blamage-fuer-merkel-west-maechte-lehnen-aufnahme-von-fluechtlingen-ab/

  LOL Direct in het begin van het filmpje: Japanse premier Abe loopt weg van Merkel die blijkbaar zat is van haar (schooien?) vervolgens kijkt Merkel vreselijk wanhopig (vanaf 00:04)

  Like

  • elisah zegt:

   Ik ben blij om te lezen dat andere landen zich niet laten meeslepen in de waan van Merkel.
   Is dat eindelijk het begin van haar einde?

   Like

 4. Avidia zegt:

  Het is meer dan erg, ons wordt niets gevraagd, we hebben het maar te ondergaan en te betalen, ik wens geen cent te betalen aan al die gelukzoekers, want dat zijn ze!!! Ga naar nederland en je krijgt alles voor niets. Krijgen wij alles voor niets??? Als ik optel wat ik allemaal betaal is dat vaak meer dan ik binnen krijg, ik weet niet hoe dat zit, maar ik werk echt voor niets. Ik heb een museum, heb alles wat ik had geinvesteerd, maar dat geloven ze niet, of het maakt niets uit. Ze berekenen een aantal bezoekers, ook als die niet komen, en daar gaat je investering, je betaald meer dan wat je ontvangt, ze zijn niet goed wijs. Investeerders zoals ik worden gestraft voor wat je inversteerd voor je droom, is dat niet erg?? Ik ben alles kwijt als ik het norm van de aantal bezoekers niet haal, want dan tel je niet mee, of je bent aan het aan het falen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s