Peiling Oostenrijk: Kern-effect voor SPÖ blijft uit – FPÖ nog steeds duidelijk op kop

Screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

Christian Kern krijgt weliswaar een goede beoordeling als Oostenrijks bondskanselier, de SPÖ kan op dit moment echter nog nauwelijks profiteren van de populariteit van haar nieuwe, gedoodverfde voorzitter. Uit de in opdracht van de gratis krant “ÖSTERREICH” uitgevoerde Gallup-peiling (600 geënquêteerden, 24-25 mei, met een afwijkingspercentage van ± 3,9%) blijkt dat de SPÖ slechts 1% wint in vergelijking met de peiling van 18 en 19 mei. Daarmee komt de partij op 24%.

Duidelijke nummer één blijft de FPÖ, die er 1% bij wint en op 34% uitkomt. De ÖVP verliest opnieuw 1% en zakt af naar 21%. De Groenen blijven staan op 13%, de Neo´s op 6%.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Oostenrijk. Bookmark de permalink .

3 reacties op Peiling Oostenrijk: Kern-effect voor SPÖ blijft uit – FPÖ nog steeds duidelijk op kop

  1. delamontagne zegt:

    EEN WISKUNDE LERAAR LAAT ZIJN LEERLINGEN DE VERHOUDING BEREKENEN TUSSEN HET AANTAL TERRORISTEN EN AANTAL MOSLIMS………….( Duitsland )
    …………
    DUITSLAND: Een wiskunde-docent wordt ontslagen nadat hij zijn studenten de “ratio” liet berekenen tussen de aantallen muslims en terroristen. !
    De Universiteit van Toegepaste Wetenschappen ( HTW ) en Economie en Wetsartikelen van Berlijn, heeft afstand genomen van “Wolfang Hebold” na klachten van studenten dat hij wiskundige oplossingen zou verwiselen voor “discriminerende ideeën, xenofobie en vrouwenhatende zaken.
    Volgens de getuigenissen van studenten liet de berlijnse professor zijn studenten de verhouding berekenen tussen de moslim-bevolking en het aantal terroristische aanslagen in de wereld.
    “We gaan nu de statische relatie berekenen tussen terroristische aanslagen en het aandeel van moslims op de wereld-bevolking.

    Tijdens een andere “college” vroeg hij zijn studenten het percentage van de vrouwelijke genitale verminking in Egypte te berekenen.

    Hebold, die door de Televisie-Zender RBB hevig werd aangevallen zei:”Hetgeen ik ter berde bracht is heel “geniepig” door de TV verdraaid.
    Ik sta vijandig tegenover de islam, zoals ik ook vijandig sta tegenover communisme en facisme.
    De politieke islam is een probleem, maar ik ben niet rascistisch.

    In Februari werd een andere Professor ontslagen nadat hij zijn steun had betuigd voor PEGIDA

    Thomas Rauche werd het slachtoffer van een heksenjacht op z.g.n ïslamofoben”nadat hij op Twitter had gezegd PEGIDA te ondersteunen.
    BRON:
    https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2016/hochschulen-entlassen-mathe-professor-nach-islamkritik/

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie