Sociaal paradijs Zweden: Slechts 0,3% van de “asielzoekers” werkt

Screenshot_26

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Van de 163.000 “asielzoekers” die Zweden de laatste tijd heeft opgenomen, werken er 494. Dat zijn 0,303%. Anders gezegd: van de 331 “asielzoekers” zijn er 330 werkloos.

Kopp-Online

Het zijn de officiële actuele cijfers van de Zweedse migratieautoriteit, die er nadrukkelijk op wijst dat de genoemde 163.000 “asielzoekers” ook daadwerkelijk zouden mogen werken. De Zweedse Groenen en de Zweedse sociaaldemocraten willen nu de druk op de “asielzoekers” verhogen om een baan te zoeken. Want zodra ze geregistreerd zijn en de asielprocedure in werking is gezet, kunnen “asielzoekers” een speciale toestemming aanvragen als ze echt willen werken.

De interesse om tegen betaling in Zweden te werken, is bij deze bevolkingsgroep echter blijkbaar geringer dan gering. Al sinds 2005 bestaan er economische onderzoeken waaruit blijkt dat deze bevolkingsgroep ook voor de razendsnelle stijging van de criminaliteit in Zweden verantwoordelijk is.

Daarvoor bestaat ook een plausibele verklaring: de vele nieuwe “asielzoekers” hebben geen tijd om te werken. Per slot van rekening moeten ze al hun energie gebruiken voor de zoektocht naar een vrouw. En dat kost tijd en geld.

De massa-immigratie van jonge mannen uit Afrika en het Nabije Oosten heeft er voor het eerst in de geschiedenis van Zweden toe geleid dat steeds meer jonge krachtige mannen tegenover steeds minder jonge vrouwen staan. Op dit moment ontbreken in deze leeftijdsgroep ongeveer 12.000 vrouwen – tendens stijgend.

Het gevolg: Zweden is onder de ontwikkelde landen van de wereld het land met het hoogste percentage verkrachtingen. Als je de landen van de Derde Wereld hier bij rekent, dan komen er per 10.000 inwoners alleen in het zwart Afrikaanse Lesotho meer verkrachtingen voor dan in Zweden.

Alleen al in het jaar 2011 zouden 29.000 Zweedse vrouwen verkracht zijn (waarbij men de opvatting vertegenwoordigt dat dit aantal slechts een fractie van de daadwerkelijke gevallen is, omdat er in Zweden slechts van 1 op de 4 verkrachtingen aangifte wordt gedaan).

Politici uit Duitsland zorgden in november 2015 voor opzien, omdat zij de Zweedse vrouwen adviseerden om niet na iedere seksuele overval onmiddellijk naar de politie te lopen. En toen kwam Oudejaarsnacht in Keulen.

De Zweedse regering zoekt nu een oplossing voor het “lijden” van de jonge mannelijke migranten, maar wil nog steeds niet de ware omvang van de seksuele overvallen aan de bevolking meedelen. Uit angst dat dit voor nog meer aanhang voor “rechts-populisten” zou zorgen.

Daarbij heeft de Zweedse regering haar klassieke taken volledig vergeten. Niet alleen de veiligheid van de bevolking. Ook de veiligheid van de verschillende delen van het land. Omdat al het geld alleen nog maar in de zakken van “asielzoekers” terechtkomt, zou zelfs Gotland – dus het in de Oostzee liggende grootste Zweedse eiland – niet meer verdedigd kunnen worden.

Eerst berichtte de Zweedse radio hier over – en nu ook steeds meer lokale media. Ooit was het de droom van veel Duitsers om een (vakantie)huis op Gotland te kopen. Nu is dat geen goed idee meer. Want in Zweden ziet de toekomst er net zo somber uit als in Duitsland.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Sociaal paradijs Zweden: Slechts 0,3% van de “asielzoekers” werkt

 1. elisah zegt:

  Misschien koeten ze dat eiland dan maar vol zetten met asielzoekers, dan zoeken ze het daar onder elkaar maar uit en zijn de Zweedse vrouwen weer veilig.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Stackars Sverige jag gratar om dig! Poor Sweden I cry for you!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ieder Zweed zijn eigen apotheker uit Aleppo.
  Zo hoort het, jullie zijn linx en policor? Dan moet je ook je eigen apotheker onderhouden. En als die je dochtert verkracht, moet je je dochter binnen houden, zo moeilijk is dat toch niet??
  Overigens is de werkeloosheid onder PvdA-stemmers hier ook groter dan de overheid ons doet geloven mede doordat nuttelozen vaak een verzonnen baan hebben bij de (semi)overheid. Om geen andere reden dat ze dan niet meer geboekt staan als werkeloos, maar als ‘adviseur’. Wat er aan moslims hier ooit echt werkte is al lang vervangen door Polen, beter, betrouwbaarder en productiever.

  Like

 4. Thom zegt:

  Ze hebben groot gelijk want in Luilekkerland hef je als Holle Bolle Gijs uiteraard niet te werken. Dat doen wij wel voor hun. Dat is hun toch beloofd!

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  ‘Too sick to work’ Muslim migrant now to bring 12 MORE children and 2 MORE wives to Europe

  http://pamelageller.com/2016/06/too-sick-to-work-muslim-migrant-now-to-bring-12-more-children-and-2-more-wives-to-europe.html/

  ik lach me helemaal in een deuk, de zombies laten het gewoon toe! .
  Dol komisch !

  Like

 6. Thoth zegt:

  (..)Dat zijn 0,303%(..)

  Dat zijn *ahum*, errug veel. Maar goed, de ‘nederlandse’ Syriërs die in de periode 2013-2015 zijn ingeschreven in de ‘bevolking’, daarvan ontvangt ca. 75% bijstand. Maar goed, in Nederland zijn dit de percentages :

  Like

 7. Pieter zegt:

  Die asielzoekers hebben het beter begrepen dan de Zweden zelf. Terecht wordt in het artikel dan ook gesproken over “Sociaal paradijs Zweden”.

  Het zoveelste bewijs voor de onwil en hebzucht van asielzoekers is weer aangetoond, tevens wat voor makke schapen de Zweden zijn om dit alles tolereren.

  Like

 8. De Zweed is super correct .oersaai gebakjes vretend en leeft eigenlijk in een droomwereld (behalve als hij een fles drank kan bemachtigen,want dan gaat hij helemaal los) Jammer dit land is niet meer te redden

  Like

 9. Jan zegt:

  Sharmuta krijgt baan niet bij Zweeds bedrijf wegens ‘elegant hoofddoek’ wegens niet voldoen aan hygiënische eisen die het bedrijf stelt bij het maken van kruiden en smaakversterkers zoals ketchup, mosterd enz. Sharmuta sprakeloos


  http://www.thelocal.se/20160530/swedish-woman-denied-job-over-head-scarf

  Volgens mij wilde het bedrijf terecht niet iemand van het failliete circus Herman Renz. Man, man, die geverfde kop alleen al.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  De Zweden zijn zó politiek-correct dat ze door die hersenchirurgen die ze hebben binnengehaald hun hersenen hebben laten verwijderen omdat het IQ-verschil te groot was.

  Like

 12. Jan zegt:

  1472% meer verkrachtingen dan voorheen, zonder al die MO- en Afrikaanse verkrachters

  Like

 13. Zandkorreltje zegt:

  Zweden mogen als slaven hard werken om het leven van de moslimimmigranten te bekostigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s