Inbreng Geert Wilders bij debat over meer investeringen bij de veiligheidsketen

Screenshot_61

Voorzitter,

De veiligheid van Nederland staat gigantisch onder druk. De toenemende islamisering en terreurdreiging, het beleid van open grenzen, de asiel-tsunami en het wegkijken van dit kabinet op al die onderwerpen hebben Nederland er alleen maar onveiliger op gemaakt. Mijn fractie stemde mede daarom ook tegen de begroting Justitie vorige jaar in de Tweede en Eerste Kamer. We geloofden de beloftes van premier Rutte en minister Van der Steur niet dat het geld er rond de Voorjaarsnota wel zou komen, want deze premier zijn track record is immers het breken van beloften en voorliegen van de bevolking en niet het nakomen van beloften.

Veel andere partijen, die net als de PVV extra geld voor veiligheid wilden, geloofden het kabinet wel en hielpen de begroting Justitie zelfs aan een meerderheid in de Senaat. Ze komen nu bedrogen uit. Het kabinet komt met een aalmoes, een habbekrats van maar 49 miljoen extra voor de politie. Het is een gotspe en niet zozeer voor ons hier in de Kamer, maar voor de veiligheid van ons land, onze burgers en de helden die zich iedere dag opnieuw voor onze veiligheid inzetten met veel te weinig middelen en collega’s, en dan heb ik het natuurlijk over de mensen van nationale politie.

PVV nieuwLees verder>>>
(h/t Rob Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Geert Wilders, Justitie, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, praatjesmakers, propaganda, PvdA, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

8 reacties op Inbreng Geert Wilders bij debat over meer investeringen bij de veiligheidsketen

 1. Hans zegt:

  Gewoon de islam verbieden.
  Gaat uiteindelijk toch gebeuren.
  Geen halve maatregelen meer.
  Het is in de Europese geschiedenis al drie keer zo ver gekomen.
  Je kunt niet samenleven met moslims want die willen domineren en blijven qua ontwikkeling in 632 na Christus hangen.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Natuurlijk ben ik het geheel met Dhr. Wilders eens. Maar de laffe, landverraderlijke kliek, met voorop de nepliberalen van Rutte en co, en de roden der PvdA, hebben daar helemaal geen boodschap aan. En ze worden nog steeds door een Kamermeerderheid van meeheulende partijen, van “links tot rechts”, in het zadel gehouden. En helaas blijft een groot gedeelte der Nederlanders maar doorsnurken, en geloven ze al te graag de leugenkliek in den Haag, van “links tot zgn. rechts”.

  Like

 3. Harry zegt:

  Onbegrijpelijk dat Wilders nog niet op 76 zetels staat .
  Snáppen ze het nou gewoon niet ?
  Het gaat helemaal fout !!!

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Het verhaal is eigenlijk heel simpel en je ziet het ook aan al die discussies rondom het Britse referendum……men boezemt de bevolking angst in, de ene na de andere leugen en valse voorstellingen van zaken en gevolgen volgen elkaar op. Van Obama tot aan de Duitse Merkel, allemaal komen ze met hetzelfde doemscenario’s, dreigementen en nog veel meer andere. En hetzelfde gebeurt hier in Nederland: bangmakerij en zwartmakerij over de PVV en Geert Wilders en – uiteraard zijn ze zelf ook bang voor hun mooie baantjes. En als je dan hoort en ziet dat afgelopen maandag NÁ het Bilderbergweekend in Dresden die Rutte een bijeenkomst heeft – hoe is het mogelijk he dat dát plaatsvindt welgeteld binnen 1 dag ná die Bilderbergconferentie waar hij en Willem Alex. en Aboutaleb prominent aanwezig waren – met parlementariërs van het EP en dan zegt dat hij een hekel heeft aan referenda, en opnieuw en opnieuw. Dat hij daar mee te kennen geeft dat hij géén democraat (meer?) is, dat hij de partijprincipes van de VVD keihard verloochtent en dat de hele VVD-fractie stil blijft. Terwijl hij ons als volk schoffeert dat deert deze dictator niet want zijn baantje in Brussel in de nabije toekomst is veel belangrijker …… En last but not least:
  hij moet dit wel zeggen want hij hangt aan de touwtjes van de Bilderbergers (w.o. Rothschilds, Kissinger, Willem Alexander (lees Bea) en andere Multi-miljardairs). Daarom ook die bijeenkomst met het EP welgeteld 1 dag na die geheime Bilderbergconferentie en hij moest dus gewoon een opdracht van hun uitvoeren. En ook de 2e slaapkamer blijft stil en roept hem niet ter verantwoording over zijn uitspraken over referenda én dat hij nu al zegt het NEE te negeren en gewoon te gaan tekenen bij het kruisje, alsof we géén zelfstandig land meer zijn en niet onze iegen afwegingen en beslissingen kunnen (mogen) nemen. Dat is ook wat hij eigenlijk zegt: jullie Nederlanders m o g e n geen eigen beslissingen meer nemen als wij(!) in EU-verband of ander bilateraalverband iets afspreken……..Dat schijnt dus moderne democratie te zijn: ongekozenen die iets beslissen en wij dan moeten volgen, luisteren, uitvoeren en onze vrijheid en meningsuiting enz enz enz enz moeten inleveren. Jullie zijn slechts slaven, belastingbetalers, niets meer eerder minder. Vroeger noemden ze dat lijfeigenen…….

  Like

 5. fleckie zegt:

  De ‘psychologische oorlogsvoering’ wordt volop gebruikt door de ‘gezaghebbenden’, [men neme maar een voorbeeld, o.a. HET monddood willen maken van advocaat MEINDERT STELLING al,]

  Like

 6. Cathja zegt:

  Volledig naar waarheid gesproken, heer Wilders! Zo staat Nederland er momenteel voor. Te erg voor woorden, dat de veiligheid van ons land (niet voor alle mensen, want de Tweede Kamer heeft de beveiliging aangescherpt, en ook het koninklijk huis heeft niets te vrezen!) te grabbel wordt gegooid. Iedereen kan doelwit zijn of worden van mislukte wereldburgers, die een enorme afkeer en haat koesteren jegens allen die niet in hun sprookjesboek geloven, niet in hun god en zijn zogenaamde profeet. En dat zijn zéér velen…..!

  Tijd voor verandering. Tijd om de islam te verbieden. Het is geen geloof. Het is een kwaadaardige organisatie, die de hele wereld aan hen ondergeschikt wil maken. Dat daarvoor miljoenen mensen moeten worden geruimd, dat boeit hen niet.

  Schandalig, dat onze overheid er geen behoefte aan heeft om dit kwaad ons land uit te werken!!
  Laten ze vooral in gedachten houden dat ook ZIJ een keer het doelwit kunnen zijn!

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Het is op gang…het komt…het is nu nog een vlammetje, maar het wordt een heel groot vuur. De werkelijke democratie van Europa – de burgers van alle landen – laten zich horen en gaan zich verzetten, en wacht dan maar, berg je dan maar, want dan kunnen jullie vluchten EU-elite. Dan wordt er korte metten gemaakt met jullie overbodige functies, salarissen en tirannie. Dan wordt Europa weer van de bevolking en kunnen jullie je bij je Bilderberggroep melden voor een uitkering. Dat heet, als je tenminste niet in de gevangenis belandt voor verraad aan het volk.
  De Brexit komt er, dat weet en voel ik gewoon, het moet zo zijn en de andere landen zullen volgen. Het goede zal zegevieren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s