VOLKSMISLEIDERS

Screenshot_62

(Door: “Driek”)

Het was in één dezer schone lentedagen, tijdens een overvloedig met bliksemstralen vergezelde regenval, dat plotsklaps ik mij realiseerde dat mijn geliefd vaderland verkwanseld is aan een grafboeket van gauwdieven en leugenaars die op nietsontziende wijze heulen met ons vijandig gezinde lieden welke dood en verderf zaaien. Lezer, ik heb er schoon genoeg van. Ik wil dat hier toch even fijntjes gezegd hebben, want al dagenlang loop ik mij weer op te kroppen over dien apenkomedie welke onze regeringsleiders durven ten tonele voeren. De heimelijke streken en de meer dan stuitende achterbaksheid van onze minister-president Mark Rutte, die een referendum tracht weg te moffelen, altoos met een lachend ponem de kluit zit de belazeren en in Rome op  audiëntie gaat bij paus Franciscus, een kameleonachtig sujet die het christendom verloochent, heult met de vijand en dien achterlijke mohammedanen stroop op den mond smeert. Lezer, ik spreek er hier schande van.

En wanneer ik de beeltenis zie van die lachende galgenbrok Mark Rutte lopen de rillingen mij bijkans over de rug. Want, scherpe lezer van E.J. Bron, wat valt er nou in hemelsnaam nog te lachen in een land dat met den dag sneller in verval raakt? Wederom kan ik mijn grenzeloze minachting voor al dezen inferieure sujetten die den Nederlandse burgers gewetenloos ten ondergang voeren, niet langer verheimelijken.

Lezer, ter herinnering ga ik even met U terug in den geschiedenis. Op 1 juni 2005 mocht het Nederlandse volk zich middels een referendum uitspreken over een Europese Grondwet. Aangezien met deze wet de deur open zou worden gezet voor een zeer groot aantal overdrachten van Den Haag aan Brussel, heeft den Nederlandse kiezer negatief geoordeeld. Maar ondanks het massale ‘NEE’ werd er in Lissabon in 2007 toch een verdrag getekend, waardoor de Europese Grondwet – in een iets andere vorm en met een andere naam – toch gestalte kreeg. Aangezien dit Verdrag van Lissabon voor 96% identiek was aan de in 2005 weggestemde EURO – Grondwet hebben de eurofiele politici duidelijk laten blijken een uitgesproken arrogante, fascistoïde minachting te hebben voor de democratische wil van den kiezer.

Edoch, alreeds in juli 1960 waarschuwde dominee Nico van der Veen (1916 – 1962), de toenmalige fractievoorzitter van de PSP (bijgenaamd de ‘rooie dominee’), dat de Europese eenheid wel eens een dekmantel zou kunnen worden waaronder het fascisme en nationaal– socialisme welig zouden kunnen tieren. En dat liet hij dan ook duidelijk blijken tijdens het Europese debat in de Tweede Kamer op 4 juli 1960. Hij zei daarin: “Zou men dan al vergeten zijn, dat juist fascisme, nationaal-socialisme, voortdurend opereerden met de leuze ´Europa één´?”

Screenshot_63

Lezer, wij hoeven niet langer te twijfelen aan den malicieuze bedoelingen onzer regeringsleiders. Zij kunnen hun leugens en bedrog, welke uiteindelijk leiden naar een verschrikkelijke wereldcatastrofe, niet langer met den purperen mantel der ootmoed camoufleren. Het zijn geen nobele lieden. Neen. Het moge den lezer duidelijk zijn dat zij preken den valse leugentaal dier verfoeilijke Nationaal Socialisten. Slechts een onverzettelijke wil van den Nederlandse burgerij kan het tij misschien doen keren. Het volk heeft den keuze tussen honing of vergif. Weet dus op wie U straks stemt.

Want, let wel, lezer, straks wordt een blikkerend zwaard ons door koelbloedig gewetenloze lieden op den keel gezet. Ik vind het een zeer beangstigende gedachte.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Paus Franciscus, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op VOLKSMISLEIDERS

 1. sjuad kirosati zegt:

  Een gezegende niets ontziende opstand zal het niet komen,, hoewel mensachtigen als Rutte daar volop aanleiding toe geven.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wij zijn hier op sterven na ziek
  maar hebben gelukkig nog Driek,
  die de ramp scherp beschouwt,
  ons geen zegen onthoudt,
  tot hij ’t sein geeft voor teerpot en riek…!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Beste meneer Driek, ik stem volledig in met uw artikel. Soms is het mij ook teveel, en reageer dan een tijd niet. En dat ligt niet aan de inzet van onze gewaardeerde Hr. Bron, maar aan de echte ellendige waarheid, die via het blog tot ons komt. Het is inderdaad van “kwaad tot erger”, gekomen. Menselijkerwijze zie ik geen schim van een oplossing. Ik vertrouw uiteindelijk op mijn Redder Jezus Christus. En ik hoop dat velen zich daarin mogen herkennen. Maar uiteraard prima artikel van U Driek.

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Dat heb je weer goed op schrift gezet “Driek”

  Like

 5. Japio zegt:

  Wederom een goed stuk Driek en kan me hierin goed vinden. Het addergebroed daar in Den Haag doet het niet eens meer stiekem, ze vertonen steeds meer facistische trekjes. Het gast steeds meer op een dictatuur lijken en de slapende mens kijkt er naar hoort het aan en slikt het allemaal voor zoete koek. Het is de schuld van de wegkijkende en ontkennende mens dat deze plucheplakkers in Den Haag er nog steeds zitten. Een normale reactie bij zulke incapabele zakkenvullende en verradende volksvertegenwoordigers zou moeten zijn, opstand en vechten voor je land. Oprutte die lachende kwast met z’n roversbende. Oppakken, berechten en deporteren naar een heeeeel ver land een land vol met zand en kamelen.

  Like

 6. Jade zegt:

  Iemand enig idee wat die pannekoek te zoeken had bij de paus???

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  De overeenkomsten die ik tussen deze beide heren kan vinden is, Jodenhaat, liegen en bedriegen dan wel het bedonderen en bestelen van massa’s mensen.
  Soort zoekt soort, en wat die verachtelijke volksverrader Rutte in het bijzonder aangaat, die kruipt in ieder gaatje waar de zon nooit schijnt.

  Like

 8. Inderdaad je wordt er niet altijd vrolijk van, maar aan alles komt een een eind ook aan slinkse Rutte.

  Like

 9. ildiko zegt:

  Ja, de Paus moet om bescherming voor Nederland bidden, minimum 1 keer per week, dat wij hier deze zomer zonder aanslagen redden. Dan kan Rutte op zijn borst kloppen.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Daar zit die lamlul. Op tafel staat een grote wekker die na 20 minuten afgaat omdat ie dan moet opdonderen van Franciscus.

  Like

 11. We zegt:

  Ja, natuurlijk Japio. die is net zo z.g. rechts als Rutte, alles is komedie, alles is niet zoals het lijkt. We worden constant in de zeik genomen. Rutte is een speelpop, aangesteld door de EU en volgt precies de regels, hij moet weg, kunnen wij een klacht tegen hem aandienen??? Zo ja en waar dan? Ik vraag me af of onze stemmen wel hier in Nederland geteld worden en niet in Brussel, gaat alles wel eerlijk. Hoe in hemelsnaam kan de meerderheid gestemd hebben op Rutte???? Vraagt het merendeel van Nederland zich dat niet af? Ik vraag me de hele dag bepaalde dingen af. Ik geloof nergens meer in. Volgens mij heeft meneer Wilders veel meer stemmen gekregen en werd dat verbloemd, meneer Wilders als minister President dat moeten we niet willen met z’n allen. Nou, ze zullen ervan opkijken, de volgende minister president is meneer Wilders, beter hadden ze het niet kunnen doen. Alle ogen zijn open gegaan. Als er een eerlijk is, is dat meneer Wilders, die al bakken vergif over zich heen gekregen heeft, altijd heeft hij nog gelijk gehad. Hij heeft het gevoel en oren wat een politicus moet hebben, daarbij is hij bescheiden. Ik stem op de heer Wilders, hij heeft alles wat een minister president moet hebben, bescheidenheid, verlegenheid, de juiste dingen zeggen op de juiste plaats en tijd. Ja, het is meneer Wilders waar ik op stemde en weer ga stemmen. Doe allemaal mee, laat die arroganten een poepje ruiken, we laten ons niet ringeloren (raar woord). Al mijn kennissen en vrienden heb ik al omgeturnd, zij allen zien meneer Wilders anders dan eerder, geef het door. Meneer Wilders is een geboren politicus, hij begrijpt wat er speelt, heeft antwoorden daarop, maar dat zien we niet op tv, dat is te gevaarlijk voor de andere partijen. Kom op, strijd voor ons doel, Meneer Wilders als president, weg met die hele import van gelukzoekers, die nooit deelnemen aan onze maatschappij, die alleen hun hand ophouden waar ons geld naar toegaat zo ook de huizen van jullie kinderen, onuitstaanbaar. Er is een nieuwe KLoe KLoe gaande, kom naar Nederland en je krijgt alles gratis, nou, dat maken we mee. Ik verdom het om mee te betalen aan al die gelukzoekers. In mijn winkel woninginrichting weigerde ik het al, terwijl ik favoriet was in mijn gemeente, voor ons eigen volk stond ik klaar, maar niet voor gelukzoekers, die op hun kont blijven zitten en levenslang verzorgt worden, zijn we nou gek geworden??? Wat hebben wij met hen te maken, red je eigen land!!!

  Like

 12. exmarineman zegt:

  Ik heb er weinig aan toe te voegen. Het enige is: we zijn in 1977 na de olieboycot al verraden en heeft Den Uyl het land overgegeven en verkwanseld aan de arabieren. De meesten weten het niet (meer) of willen het ook niet weten maar het begon met de Resolutie van Straatsburg getekend in 1977 tussen de EU/USA en de islamitisch Arabische olielanden in het M.O. Het was een geheime overeenkomst en daarnaast trekken de Bilderbergers en de NWO’ers op de achtergrond ook aan de touwtjes. Ook wat tijdens die Bilderbergconferenties wordt besproken moet geheim blijven maar afgelopen maandag is er een tipje van het tafelkleed opgetild door Rutte. Want direkt na afloop maandag van die Bilderbergconferentie was er een bijeenkomst (typisch zo snel na die Bilderbergconferentie niet??) met Europarlementariërs waarbij hij o.a. zei dat hij een hekel had aan referenda en het verafschuwde. EN dat hij het assverdrag zou ondertekenen ondanks ons NEE…… En dat noemt zich dan een democraat van een partij genaamd Volks(!)partij voor Vrijheid (jawel, maar welke vrijheid??) en Democratie ……. nou dat is wat he??

  Gezien die woorden over referenda: wat zou men tegen hem hebben gezegd in Dresden, die Bilderbergers?????? Opvallend he, dat die uitspraak er nu komt. Voorheen heeft hij zich daar nooit over uitgelaten dus heeft hij daartoe opdracht gekregen van Bilderberg…..prominent lid Willem A.

  Like

 13. Jan zegt:

  JPost Annual Conference 2016: Panel: Heeft de wereld een antwoord op islamitisch terreur

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s