Last Chance Saloon

Screenshot_39

(Door: “eg regs”)

Voor Nigel Farage is de raciale kwestie a problem he wouldn’t want to probe with a ten foot pole. De door hem aangemeten snit van civic nationalism is er immers één van een uitgesproken kleurenblindheid. Maar hoewel deze politieke plaatsbepaling te verdedigen valt als het momenteel hoogst haalbare, nadert dit ‘inclusieve, ras-overschrijdende patriottisme’ ondertussen in rasse schreden zijn uiterste houdbaarheidsdatum.

Gisteren vond het op één na laatste tv-debat plaats en naast de te verwachten Brexit-argumenten was het vooral de politieke correctheid die voor zichzelf een rol in de schijnwerpers wist op te eisen. Vier van de zes debaters waren vrouw – voor wie er naar op zoek was, in zichzelf al afdoende bewijs van de culturele rot die ingezet is – maar er was meer. De eurofielen lieten zich op het podium namelijk vertegenwoordigen door een veelzeggend ratjetoe aan volksvijandige subversievelingen aan wie niettemin kennelijk een bijzondere overredingskracht toegedicht werd: een socialistisch vakbondsleider, een Pakistaanse moslim en een Schotse lesbo. Mainstream en gematigde EU-proponenten te over, maar het waren uitgerekend déze exponenten van ‘Modern Britain’ die afgevaardigd werden. Niks gebeurt echter zomaar, en wees er dus maar gerust op dat focus groups ten grondslag hebben gelegen aan deze ‘personele invulling’.

Onder dit demoraliserende firmament van hersenspoeling en onthechting is het begrijpelijk dat Farage heeft gekozen voor een ‘ras-loze’ benadering; de Britten zouden een meer radicale, traditionele of ras-bewuste afdwaling van de geplaveide politiek-correcte paden  simpelweg niet hebben kunnen verdragen – althans (zonder voorafgaand en voorbereidend voorwerk) nóg niet. Maar evenmin als Geert Wilders in Nederland zal ook Farage – eerder vroeger dan later – niet om bepaalde raciale realiteiten heen kunnen.

Uit opinieonderzoek is gebleken dat ‘gekleurde Britten’ veel meer geneigd zijn tot een ‘blijf-stem’ dan hun blanke tegenhangers: het verschil is 20% (en wie zegt dat dit getal niet grovelijk onderschat is?). Het is kortom alleszins mogelijk dat de Britten – d.w.z. de échte Britten – morgen zullen stemmen voor een Brexit, slechts om de volgende ochtend wakker te worden met juichende krantenkoppen die een verlengd verblijf in de EU bejubelen.

Nigel Farage heeft gelijk als hij zijn volk voorhoudt dat dit hun laatste kans is. Maar niet alleen omdat de eurocraten hun lesje geleerd zullen hebben en dus niet nóg eens zo nalatig zullen zijn om hun ‘project’ uit te leveren aan de wispelturigheid van ‘little Englanders’. Want de demografische tijdklok tikt verder en zeer binnenkort zal het sowieso – binnen of buiten de EU – niet meer uitmaken, wát de ‘echte Britten’ ook maar stemmen.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

6 reacties op Last Chance Saloon

  1. Wachteres zegt:

    De Britten zijn jarenlang geïnfiltreerd met het politiek correct/links denken.

    Ik heb eerder gezegd, als Nigel Farage werkelijk zou zeggen wat hij vindt van de islamisering van de samenleving, dan zou hij geen schijn van kans makenl

    Kijk maar hoeveel kabaal er al kwam toen hij een foto met een lange rij vluchtelingen plaatste.

    Dit is één van de redenen waarom Paul Weston geen voet aan de grond krijgt.

    Wat is wijsheid in zo’n situatie?

    Aan de andere kant is het een feit dat we niet veel tijd meer hebben. Zelf twijfel ik of Brexit morgen wint, maar de rebellie in de EU is zo groot dat er – laten we dat hopen – op een andere manier een eind zal komen aan dit communistisch gedrocht..

    Like

  2. Avidia zegt:

    Waar zijn we in beland, waren de regeringen er maar nooit aan begonnen. Die hele EU is een gedrocht, het bestaat uit ijdele mensen die denken belangrijk te zijn. Wanneer staat dat zooitje daar op voor hun bevolking en laat blijken dat alles te ver gaat, teveel geld kost, dat de bevolking kotst op de arrogantie van de EU, als je bekijkt hoe ze daar zitten met hun arrogante smoelen, om misselijk van te worden. En dan ons regels opleggen :-}}}}} Die volg ik toch niet op, wie denken ze wel dat ze zijn??? Ik heb tegen gestemd, en ik stem al harder TEGEN!!! Zo!!!

    Like

  3. Anneke zegt:

    De benauwdheid neemt toe, de (fig.) zuurstof neemt drastisch af. HEEL Europa is kapot gereten door de Evil United devils uit Brussel. Betwijfel of er een BREXIT aankomt, heb ook het vermoeden dat de politieke zwijnen er alles aan doen om vooralsnog staande te blijven.

    Like

  4. Dit zou mij niets verwonderen. Wat ze al zo niet kunnen doen om hun doortrapte zin door te druiven,

    Like

  5. Het is op zich een goede zaak dat Nigel Farage zijn eigen baan op het spel zet in het Europarlement door tegen de EU te zijn.

    http://www.pvu.nu

    Like

Plaats een reactie