Poetin: Westen heeft “gekleurde revoluties” ondersteund, wat tot chaos leidde

Screenshot_24

Vladimir Poetin in Sint Petersburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Russische president Vladimir Poetin gebruikte duidelijke taal tijdens een toespraak in Sint Petersburg met het oog op de maatgevend door het Westen geforceerde destabilisatie van de wereld door zogenaamde “gekleurde revoluties”.

ongecensureerd.at

Islamitische opmars als waarschuwingssignaal

Vooral de in het begin hartstochtelijk bejubelde “Arabische Lente” ontpopte zich uiterlijk na het begin van de burgeroorlog in Syrië als een veroveringsveldtocht van de “radicale” islam, die inmiddels in het centrum van Europa is aangekomen. Er zou geen positieve beoordeling van deze gebeurtenissen bestaan, ze zouden alleen maar tot chaos in de desbetreffende regio´s hebben geleid, aldus Poetin. De Russische staatschef zou echter niemand willen waarschuwen, maar alleen de aandacht willen vestigen op de consequenties. Een voortzetting van de westelijke politiek van eenzijdige handelingen en het niet afstemmen tussen de wereldgemeenschap zou voor alle deelnemers onvermoede gevolgen kunnen hebben.

EU-sancties wankelen in toenemende mate

Binnen de Europese Unie worden daarentegen de stemmen steeds luider om eindelijk de sancties tegen Rusland op te heffen. Behalve door de Oostenrijkse en de Duitse economie wordt dit ook in toenemende mate geëist door ministers en regeringschefs. Velen zijn van mening dat sancties niet de juiste manier zouden zijn en ook geen “effect” zouden hebben gehad. Op 31 juli lopen de huidige sancties af. Onder andere Hongarije, Cyprus, Griekenland, Italië en Slowakije komen op voor een opheffing respectievelijk versoepeling van de sancties. Onlangs had ook de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, gepleit voor een stapsgewijze opheffing.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", EUSSR, gezond realisme, Islam, Poetin, Rusland, VS, Westen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Poetin: Westen heeft “gekleurde revoluties” ondersteund, wat tot chaos leidde

 1. Jean zegt:

  Onze vijand is niet Rusland maar de islam in zijn geheel, van die barbarij valt enkel geweld, verkrachtingen, verminkingen, moorden en idiote waanzin te verwachten.
  Bye the way, wat doet Turkije in die E.K.??? Turkije is toch geen Europees land? Dan toch vriendjespolitiek?
  Gelukkig verknoei ik mijn tijd niet aan die E.K. waanzin, er zijn leukere dingen in het leven om mijn tijd aan te besteden zoals mijn kleinkinderen.
  Religie is opium voor het volk en islam is zelfs geen religie maar wel een barbaarse dictatuur waarin een stelletje pedo’s hun wil willen opleggen aan de burgers, misschien met alle Chinezen maar nooit met den deze. Ik ben een zeer gelukkige atheïst, geen enkele idiote waanzin trekt mijn aandacht. Fabeltjes is wat voor idioten en onderontwikkelden, bij deze kinderen buiten beschouwing gelaten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Nog nooit is er in zo’n betrekkelijk korte tijd zo’n instabiel zooitje ontstaan als in de 15 jaar onder leiding van het Europese Parlement , alsmede de VS en de NATO kopstukken. In plaats van vrede en stabiliteit moest ging men militair op zoek naar kapitaal m.a.w. gratis zwart goud..Om nog dommer het puikje van de Extreme Islam, onder hen, naar Europa te helpen evacueren ”Je moet het maar durven” Bovendien ruzie gemaakt met hun oude buurman Rusland. die ze in het verre verleden nog uit de brand heeft geholpen.
  Domheid ten top. Hopelijk komt het inzicht niet te laat. Let wel; Rusland heeft Europa echt niet nodig, net zo min de Chinezen Europa niet nodig hebben, maar Europa heeft wel wel Rusland nodig !

  Geliked door 1 persoon

 3. De Boer zegt:

  Onze vijand zijn onze regeringen in Europa en de Amerikanen

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Fantastische leider.

  Wat een humbug loopt er dan in het westen rond wat zich “President” durft te noemen!
  We hebben de keuze uit ’n waanzinnig-grijnzende loopjongen, ’n Amerikaanse nagemaakte homofiele hele-moslim-halve neger die de islam aanbid, ’n Oost-Duitse ondergedoken en volledig waanzinnige oud-Nazi die door Hönicker als slapende cel in west Duitsland is gepoot en radiografisch wordt bestuurd door ’n Türkse dictator om ondergang en verderf te zaaien, en ’n volslagen onbeduidende Franse socialistische dwerg die op batterijen loopt.
  Maar we zijn er nog niet.
  Deze troep in hoogverraad gespecialiseerde criminelen zijn op hun beurt weer als lijfeigenen in dienst van een cyber-maffiabende die door middel van fraude, bedrog en verraad zich de volledige macht heeft toegeëigend met het doel zichzelf mateloos te verrijken en de volkeren van Europa tot slaven-vee te maken dat alleen dient om geld uit te persen en om in toekomstige oorlogen als kanonnenvlees hun machtsambities waar te maken.

  Like

 5. alidas1 zegt:

  We mogen blij zijn als Poetin ons nog wil helpen.
  Hij kan ook denken zoek het nu ook maar uit.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit gaat te ver.

   Poetin ons helpen…? Maar waarom dan?
   Hij is toch geen idioot die denkt kom laat ik Europa eens helpen want ik heb ’n zwak voor Europa. Ze zouden hem snel in een gesticht laten verdwijnen die Russische besnorde en medaille-behangen generaalski’s.
   De enige reden voor Poetin om te verhinderen dat Europa aan de islam ten prooi zou vallen is de noodzaak voor Rusland om niet geïsoleerd te geraken… want dat betekent een zekere ondergang voor de Russische natie.
   En natuurlijk, als hij dan toch bezig is geweest kan hij later claimen dat hij de westerse cultuur wilde redden enz, etc, enzoverders…
   Nee, ik zou maar rustig doorgaan met Poetin treiteren, hij kan het wel hebben hoor als doorgewinterde KGB-er die er nog altijd bij loopt als cowboy met zijn rechterhand op de greep van zijn pistool…

   Dat is wel wat anders als die getinte islam-homo die principieel links dragend is, (wat hem als kind veel leed heeft gedaan omdat hij extreem rechts geschapen was…).

   Like

 6. fransdewit zegt:

  Die man is altijd afgeschilderd als…. Maar ik denk dat deze man onze enige redding kan zijn

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik denk het ook! Hij word verkeerd afgeschilderd. hij heeft het door!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s