5 Arabische mannelijke “vluchtelingen” op 500 meter – HET IS GENOEG!!!

Screenshot_60

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Daarnet ben ik met de bus naar mijn supermarkt gereden en wonder boven wonder waren daar slechts 5 op de 8 passagiers Arabische “vluchtelingen” en Arabische “migranten”, uitsluitend jonge mannen. Aan die verhouding ben ik intussen gewend als ik ergens met de bus naartoe ga. De terugweg, in een randgebied van het Frankische stadje waar ik woon, ben ik dan gaan lopen. Vroeger ben ik gráág in mijn Frankische geboortestad gaan wandelen om wat van de natuur en de frisse lucht te genieten en iets voor mijn gezondheid te doen. Door de politiek van Angela Merkel en iedereen die deze vluchtelingenpolitiek ondersteund heeft, is dat nu niet meer zo. Angela Merkel heeft met haar politiek mijn Duitsland voor mij bedorven.

Het mag dan zo zijn dat ze van de ‘vluchtelingen’ erkenning krijgt voor haar vluchtelingenpolitiek, voor de autochtonen, in het bijzonder de vrouwen, is deze een ramp! Binnen de kortste keren is het leven voor een Duitse vrouw in haar eigen land veranderd in een spitsroedeloop. Ten koste van de vrouwelijke energie in Duitsland werd dit leven overspoeld met de meest ruwe, immorele en onontwikkelde mannelijke elementen op deze planeet. Hoe moet een Duitse vrouw zich wel voelen als haar elke 100 meter in haar Frankische stadje één van deze mannen op een door Duitsers gefinancierde fiets tegemoetkomt? Juist: Ongelofelijk verkracht!

Deze vrouw weet dat deze mannen, in geval van een lichamelijke verkrachting van hun kant, van de Duitse staat qua straf niets te verwachten hebben, zie het Keulse Domplein met Oudjaar. Deze vrouw weet ook dat de Duitse vrouwen voor deze mannen überhaupt niet tellen. Voor hen zijn de Duitse vrouwen loslopend wild dat men te allen tijde mag verkrachten, aangezien ze voor Arabische mannen, die tot de islam behoren, als oorlogsbuit gelden. Dat weet iedere vrouw die zich met de islam en zijn geschiedenis beziggehouden heeft. Wie als vrouw weet dat Mohammed, de profeet van de islam, de ‘ongelovige’ vrouwen tot oorlogsbuit gemaakt heeft, weet ook dat zijn aanhangers al even getikt zijn, vooral daar hij voor alle moslims als heilig voorbeeld geldt.

Hoe moet een vrouw die dat weet zich wel voelen, die op haar terugweg naar huis in haar Frankische woonplaats op 500 meter zegge en schrijve VIJF van die Arabische mannelijke ‘vluchtelingen’ , telkens in 3 groepen, op hun fietsen tegengekomen is, zoals ik vandaag? Juist: Verschrikkelijk! Temeer daar zij, in tegenstelling tot de Arabische mannelijke ‘vluchtelingen’, één van deze drie groepen uitgezonderd, alleen onderweg was. Ze had slechts het geluk dat de eerste groep van twee mannen reeds bij de supermarkt was aangekomen en zij nog wachtte, zodat deze niet bemerkten dat ze de min of meer terzijde gelegen weg nam, ze de tweede groep, met slechts ‘één man, de jongste, halverwege haar weg tegenkwam, en de laatste groep, met weer twee mannen van ongeveer 25 jaar oud, aan het eind van haar traject, dat althans weer in een woonomgeving lag.

Eigenlijk wil deze vrouw überhaupt geen van deze mannen tegenkomen, daar deze mannen in hun wereldbeschouwing, hun verheerlijking van een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder, moreel met deze vrouw botsen. Deze vrouw is meer dan 50 jaar lang opgegroeid in een omgeving, waarin de mannen in toenemende mate de gelijkberechtiging van de vrouw geaccepteerd hebben, niet in de laatste plaats door de versterking van de vrouw in de naoorlogse tijd. Zij is dus beter gewend dan datgene wat Bondskanselier Merkel en haar partijvrienden thans van Duitsland gemaakt hebben, namelijk dat er elke 100 meter een man te vinden is die haar niet eens in beginsel zoveel mensenrechten toekent als zichzelf.

Vandaar dat ik vanaf deze plek tegen de huidige Bondsregering zeg: HET IS GENOEG!!! Stuur deze verheerlijkers van een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder weer terug naar waar ze vandaan gekomen zijn, de Arabische woestijn in. Want meer hebben ze niet verdiend, dat weet iedere onderlegde vrouw voor wie de mensenrechten er nog min of meer toe doen.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op 5 Arabische mannelijke “vluchtelingen” op 500 meter – HET IS GENOEG!!!

 1. joopklepzeiker zegt:

  BREAKING: TERROR ATTACK? Up to ’50 injured’ as armed man wearing mask opens fire in German movie theater

  http://www.barenakedislam.com/2016/06/23/breaking-terror-attack-up-to-50-injured-as-armed-man-wearing-mask-opens-fire-in-german-movie-theater/

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  FRANCE: Illegal alien Muslim invaders attack bus carrying terrified British schoolchildren in Calais

  http://www.barenakedislam.com/2016/06/23/france-illegal-alien-muslim-invaders-attack-bus-carrying-terrified-british-schoolchildren-in-calais/

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Vul in dit verslag voor Angela Merkel Mark Rutte in en de strekking van het verhaal geldt ook voor Nederland.
  Als het leven van Nederlandse vrouwen ons lief is dan moeten we dringend in het geweer komen.
  Schrijfster zegt:
  HET IS GENOEG!!! Stuur deze verheerlijkers van een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder weer terug naar waar ze vandaan gekomen zijn, de Arabische woestijn in. Want meer hebben ze niet verdiend, dat weet iedere onderlegde vrouw voor wie de mensenrechten er nog min of meer toe doen.
  Mark kom in actie en gooi ze er uit. Zo spoedig mogelijk voordat ze kans zien om hier wortel te schieten.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Paul55(reallist):) zegt:

  Sorry hoor, maar het heeft geen enkele zin om hier te roepen ‘het is genoeg’, dat is het zelfde als die zandhazen beschaving bij te brengen, dat gaat ook niet lukken! Het enige wat werkt is een partij te kiezen die al de ellende wat we nu hebben stopt, en iedereen retour zend. Dat is het enige wat werkt, tenzij de mensen MASSAAL maar dan ook MASSAAL de straat op gaan. Net zo lang totdat deze islam import waanzin stopt.
  Ik heb er een hard hoofd in, dat het volk in beweging komt. Dat komt ook omdat veel denken, het helpt toch geen zak, en daar hebben ze ook nog gelijk aan. De eu doet wat het wil, en aan uw wil hebben ze geen boodschap. Veel pro eu regeringsleiders hebben alle ruimte gekregen, om HUN wanbeleid gestalte te geven. Dan nog even Engeland, Juncker heeft het bier al koud staan, en een grietje geregeld. Misschien wel meer dan één. Dat wordt WEER een mooi weekeinde voor hem. Oppermachtig voelend, zal ie voor de spiegel staan.

  Like

  • Dat er veel denken: “Het helpt geen zak,” is op zichzelf nog geen reden om deze gedachtegang naar zonder meer over te nemen.

   Geliked door 1 persoon

   • Paul55(reallist):) zegt:

    First, Congratulations people of England. Dit had ik echt niet verwacht, het is het beste nieuws sinds de crisis. Dat er nog vele landen mogen volgen. Daar heb je gelijk aan, maar als je kijkt wat rutte en zijn kornuiten in de afgelopen jaren geflikt hebben, lijkt het dat de meesten WEL zo denken. B.v. het verhogen van de pensioen leeftijd, zeer ingrijpend, geen enkel protest! Ik bedoel maar!

    Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Advies voor alle Duitse vrouwen….[ trouwens ook de Nederlandse ! ]

  Like

 6. Je mag je zeer zeker wel gaan bewapenen tegen dat tuig. De elite heeft liever dat wij ons laten verkrachten, dan wennen wij er maar vast aan voor de toekomst.

  Like

 7. anna zegt:

  die mannenhand is er aan geplakt ….. of omgedraaid ….

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Het enige dat echt werkt is bestuurders een groter probleem bezorgen dan zij doorschuiven. Laten verdwijnen van daders zodat de rest weet dat ze aan de beurt komen werkt al iets van gerechtigheid uit. Jammer dat het niet anders kan.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Europa moet de asielzoekers die van Afrika en consorten via Libië hiernaartoe komen, helemaal niet meer helpen om hiernaartoe te kunnen komen. Wat nu moet gebeuren is duidelijke taal spreken, dat wij, Europa een stop hebben inzake opname, en dat de rest van de buiten- en binnengrenzen van Europa gesloten zijn. Dat het geen zin heeft om te komen via boten en dat de grenzen dicht zijn. Maar dan ook werkelijk geen schepen meer sturen als veerboot om ze naar Europa te halen. Duidelijke taal spreken, net zoals de Balkanlanden stilzwijgend hebben gedaan door de grenzen dicht te maken.

  Wel ook aankondigen dat ieder land in de wereld, en niet alleen de landen van Europa, mee dienen te helpen aan de opvang van vluchtelingen in de regio waar ze vandaan komen financieel zowel als letterlijk. En dat Europa al meer dan genoeg alleen heeft gedaan in die richting. Gewoon duidelijk taal en de grenzen dicht. Schepen sturen naar de richtingen van Libië en waar ze ook vandaan mogen komen en ze terug escorteren. En vooral dat blijven doen. Libië heeft ook de verantwoording om vluchtelingen die illegaal het land zijn binnengekomen, terug te sturen naar hun eigen landen en niet door te sluizen naar Europa. Ons Europese volk moet zich uniform laten horen en referendums aan gaan vragen. Ook laten horen dat we het niet meer pikken, die zondvloed van parasieten die hiernaartoe komen als zogenaamde vluchtelingen, maar die alles hier willen onderdrukken en overnemen. Als we ons laten horen, dan krijgt Brussel nog meer angst dat het helemaal mis kan gaan en dan zullen ze wel een andere instelling gaan aannemen en de grenzen sluiten. Onder misschien een of andere smoes, maar het komt dan toch op hetzelfde neer en de grenzen zullen gesloten worden.

  Like

 10. Knokploegen, die ze meteen flink op hun bek slaan en een beurs kruis trappen, zo dat is dat.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Oprotten met die pleuris moslims, allemaal op een hoop vegen en de woestijn in jagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s