Italiaans bankensysteem op omvallen: EU pompt € 150 miljard ‘om paniek te voorkomen’

Screenshot_18

(Door: “Xander”)

Regering Rutte stelt met steun van D66 en GroenLinks de facto honderden miljarden in Nederlandse pensioenfondsen ter beschikking aan Brussel = aan de failliete banken.

De Europese Commissie heeft achter de schermen de Italiaanse overheid toestemming gegeven om maar liefst € 150 miljard in het compleet failliete bankensysteem te pompen, om te voorkomen dat dit instort, de bevolking in paniek raakt en er een massale run op de banken ontstaat. Nu weten we gelijk waarom de Nederlandse regering in alle stilte de honderden miljarden uit de Nederlandse pensioenpotten de facto ter beschikking heeft gesteld aan Brussel, waardoor er in de niet al te verre toekomst voor werkelijk niet één Nederlander die dit artikeltje nog met zijn volle verstand kan lezen ook nog maar een cent pensioen over zal zijn.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel was zowaar tegen de noodmaatregelen, maar de Europese Commissie toverde één van de vele voor zichzelf opgestelde speciale regels uit de hoed, te weten de ‘buitengewone crisisregels voor staatssteun’. De Wall Street Journal bericht dat de directe kapitaalinjectie in de Italiaanse banken bovenop de € 40 miljard komt waarmee de Italiaanse overheid eind vorig jaar in het geheim, maar met instemming van de EU, al vier failliete banken overeind heeft gehouden.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", D66, euro, Eurocrisis, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Groenen, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, Rotzakken, Rutte, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op Italiaans bankensysteem op omvallen: EU pompt € 150 miljard ‘om paniek te voorkomen’

 1. aegoliuscs zegt:

  Lubbers deed al een graai in het ambtenarenpensioenfonds en nu een groter toegestane graai door de EU met welnemen van dit kabinet…….

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Prettig vooruitzicht: geen pensioenen en geen ‘zorg’ als je ‘oud’ bent.
  Als ons geld is dan verdwenen in de zakken van corrupte, frauduleuze dictators met hun verderfelijke ‘politiek’.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Er wordt zo’n smerig vals spel gespeeld in de EU…werkijk ongelofelijk! Financiele tekorten worden gewoon glashard aangevuld met onze volle pensioenpotten. Die EU is pure onverantwoordelijke, arrogante drek. Maar het allerergste is dat al die mainstream kutpartijen in NL hier volledig mee in stemmen! Waarom? In Godsnaam waarom? Wilen ze ons echt helemaal naar de klote laten gaan???

  Geliked door 1 persoon

 4. fransdewit zegt:

  Omdat ze straks in hun vuisje lachen, want ze weten ook wel dat Wilders straks aan de macht kom, van een leeggeroofd schip zal ik daar geen kapitein meer van willen zijn hoor.

  Geliked door 2 people

  • Paul55(realist:) zegt:

   Ik heb al vaker genoemd, als dit kabinet opstapt, komen er HEEL wat rottende lijken uit de kast flikkeren. En inderdaad, het gaat moeilijk worden wie deze failliete boedel wil overnemen. In ieder geval gaat het ons, zuur opbreken, daar kunnen we gif op innemen.

   Like

 5. carthago zegt:

  De armageddon is begonnen. De feodale roofridders hebben de oorlog ontketent, Europa wordt Syrië 2.0

  Geliked door 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/07/draaikont-rutte-beloofde-in-2014-de-eu-pensioenwet-te-stoppen-nu-buigt-hij-toch-voor-brussel/

  Draaikont Rutte beloofde in 2014 de EU-pensioenwet te stoppen. Nu buigt hij toch voor Brussel

  De nieuwe EU-pensioenrichtlijn wordt binnenkort een feit. De maatregel verzwakt de controle van de Nederlandse overheid over de pensioenfondsen, en geeft veel meer macht aan het EU-orgaan EIOPA, dat voortaan als toezichthouder van onze pensioenfondsen zal fungeren. De EU gaat zich zelfs bemoeien met de lettergrootte op documenten van Nederlandse pensioenfondsen. Ook kunnen Nederlandse pensioenfondsen zich onder de maatregel overal in de EU vestigen, waardoor de Nederlandse toezichthouder er geen grip meer op heeft.

  Onze pensioenpotten zijn door Klijnsma al overgeheveld naar Brussel.

  Met toestemmign van Rutte: de VVD, PVDA, GroenLinks en D66

  Like

 7. Dit zijn pure witte boordencriminelen daar in Brussel !

  http://www.pvu.nu

  Like

 8. tinekevanschagen zegt:

  Wij zijn met ons allen een ZINKEND schip!!
  DEN-HAAG laat ons verzuipen ………
  Vanavond ga ik….het kan nu nog…….
  mijn eigen dronken zuipen….

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  1 x raden wie deze miljarden gaat betalen!!

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Het klootjesvolk wordt al voorbereidt was vanavond op het journaal dat mensen te weinig pensioen opbouwen dus dat er straks weinig of niets meer is .
  En de schapen slikken het en jawel sluiten een extra verzekering af hahahahahahahaha.
  Ja je gelooft die bullshit gewoon niet .
  Ken je die van die kicker die langzaam gekookt wordt de nederiglander vergaat het net zo en gaat langzaam verder slapend dood.

  Like

 11. Ook Zalm heeft flink gegraaid, hij schrok zelfs dat er zoveel in zat. Kok was daar toen getuigen van en had gezegd dat het terug betaald zou worden, mooi niet !!!

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  En je hele leven maar lekker betalen aan je VERPLICHTE pensioenfonds en je VERPLICHTE AOW !

  O ja we zijn vrij , dat is waar ! ?

  Like

 13. Gerard Wolthers zegt:

  ze moeten heel die pensioen afschaffen, de mensen moeten zelf gaan sparen is van den gekke als werknemer dat je word verplicht pensioen te betalen terwijl je werknemers het liefst zelf dit willen sparen, boete op boete krijg je als je het niet betaald. En dit allemaal voor dat kut Brussel niet eens voor het eigen volk. De werknemers die nu beginnen hebben straks niks meer waar ze voor hebben gespaard !!!!!!

  Like

 14. Dries Jansen zegt:

  Ik zou alle Nederlanders willen aanraden om hun pensioen premie direct bij op het loon te laten storten en zo baas blijven over je eigen geld. Ik heb dit 2 jaar geleden al gedaan en dat is mij goed bevallen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Dries, is men in loondienst dan is dit NIET mogelijk. De mens is merendeels nog steeds een slaaf, de slavernij is niet volledig afgeschaft. Slaven zijn we nog immer, in allerlei vormen en maten….

   Like

 15. Bas zegt:

  Daar gaat ie weer, dit keer maar liefst 16 miljard. Hallo, zijn ze wel goed bij de EU, daar in Brussel.

  Like

 16. Bas zegt:

  Daar gaat ie weer, dit keer maar liefst 150 miljard.

  Hallo, zijn jullie wel goed bij je hoofd in de EU, daar in Brussel.

  Like

 17. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s