De verkiezingen komen er aan

Screenshot_24

(Door: H. Numan)

Dus de politici liegen dat het gedrukt staat. Vandaag zetten we onze gewaardeerde Christenen Dienen Allah leugenaar Sybrand Buma even in het zonnetje. Hij loog namelijk dat hij graag de dienstplicht weer wil invoeren. Multikul zeer correct, natuurlijk. Dus zowel voor jongens (m/v) als voor meisjes (m/v). Leest u even mee waarom hij niets anders probeert dan heel goedkoop stemmen te jatten van de PVV?

De dienstplicht afschaffen was gemakkelijk genoeg. Men verkocht gewoon alles. Dat noemde men ‘het vredes-divident’. Oorlogen, dat is een ver van m’n bed show. Doen wij Nederlanders niet aan. Slecht voor de handel. De gehele infrastructuur die nodig is voor een dienstplichtig leger is verkocht of verschroot.

1- Er zijn geen gebouwen en terreinen. 

Het is heel gemakkelijk om alle jongens en meisjes een sms te sturen dat ze op hun 19e jaar hun dienstplicht moeten vervullen, maar die teenagers moeten natuurlijk wel ergens slapen. Alle kazernes zijn verkocht, en gesloopt. Alles moet nieuw aangeschaft gaan worden. Die dienstplichtigen zullen behalve slapen ook moeten oefenen. Daar heb je oefenterreinen voor nodig. Die zijn er ook niet meer. Waar gaat meneer Buma dat mee betalen, en hoelang denkt hij nodig te hebben om faciliteiten te bouwen om 300.000 man (m/v) onder te brengen?

2- Er is geen uitrusting beschikbaar.

Daags voor Buma loog dat hij de dienstplicht wil activeren, stond er in de krant dat onze troepen bij bondgenoten om kleding moeten bedelen omdat bij ons aan alles een gebrek is. Als we een beroepsleger van 40.000 man niet kunnen kleden, hoe kunnen we dan 300.000 man kleden? De tijd dat je een dienstplichtige een uniform en een musket gaf is voorbij.

3- Er zijn niet genoeg zakjes pinda’s.

Die 300.000 man/vrouw hebben behalve kleding ook materieel nodig. Waaronder wapens. Die wapens, daar heb je munitie voor nodig. En die hebben we niet. Moeten die dienstplichten net als onze beroepsmilitairen nu ‘zakje pinda’s´ roepen tijdens oefeningen?

4- Waar halen we de instructeurs vandaan?

Leuk dat je Call of Duty in het hoogste level altijd wint. Het werkelijke leven in oorlogstijd is ietwat anders. Daar moet je voor opgeleid worden. Wie gaan dat doen? Een beroepsleger van 40.000 man trainen is niet hetzelfde als 260.000 gedwongen dienstplichtigen trainen.

5- Met wat gaan die dienstplichtigen vechten?

We vechten niet meer met musketten. Een komende oorlog wordt uitgevochten met hoogwaardig materieel waar je lang voor moet leren en dat peperduur is. We hebben net al onze tanks verkocht voor weinig. Moeten we die terugkopen?

6- Wat doen jongens en meisjes als je ze in een puptent stopt?

Buma loog zeer politiek correct dat hij geen dieskriemienaasjie wil. Wat doen jongens en meisjes van 18-22 jaar normaliter als je ze samen in een puptent stopt? Is dat een CDA-ideaal tegenwoordig? Worden glijmiddel en condooms gratis verstrekt, of geeft de CDA-aalmoezenier opdracht om met de handen boven de dekens te slapen?

7- Militair getrainde Marokkaanse en Turkse jongeren?

Ja, daar zitten we nou net op te wachten. Marokkaanse en Turkse jongeren die eigenlijk liever voor ISIS willen vechten alvast een gratis vooropleiding te geven. Leren ze gelijk hoe je terrorisme in eigen land het beste kunt praktiseren.

8- Tegen wat precies gaan al die jongeren ons beschermen?

Zeggen dat je de dienstplicht weer wilt activeren is één ding. Er iets nuttigs mee doen is iets heel anders. Vraag aan oud dienstplichtigen wat ze het meest tegenstond. Dat was de verveling. De opleiding, dat viel wel mee. Alles was nieuw en je had gewoonweg de tijd niet om na te denken. Maar na de opleiding wel. Ruimschoots de tijd! Meestal een vol jaar waarin je het nutteloze met het zinloze moest verenigen. Gelooft Buma serieus dat ISIS onder de indruk zal zijn van dienstplichtige militairen die ergens op wacht staan? Of dat die pinda pinda roepende tieners Erdoğan dan wel Poetin afschrikken?

Kortom, Buma wil gewoon eventjes in het zonnetje staan en kijken of hij stemmen kan jatten van rechts zonder er iets voor te moeten doen. Volgens mij komen er verkiezingen aan. De politici liegen ongelimiteerd.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, Hypocrisie, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

22 reacties op De verkiezingen komen er aan

 1. Grote onzin, ze hadden de dienstplicht nooit af moeten schaffen. Dan was alles meer aangepaster gegaan met intreden.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ach, Buma, van de partij Christenen Dienen Allah. O ja, CDA, op jullie is ook van toepassing: ” Veel beloven, weinig geven, doet dwazen en gekken in vreugde leven”. Volkomen ongeloofwaardig deze man.

  Like

 3. wauso zegt:

  CDA, Buma. Hij vond dat we verantwoordelijk met de vrije meningsuiting moesten omgaan. En dat deze niet beledigend moest zijn. Zulks vertelde hij op het CDA congres. Hij, de Mongool, zal wel mijn verhaal in de navolgende Tweet gelezen hebben waar ik herhaaldelijk ook om antwoord heb gevraagd ! En mijn vriendelijke bejegening is alom bekend !

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Ja leuk maar al die lege kazernes zijn omgebouwd tot AZC net als de penitaire inrichtingen hahahahahahahaha wat een debiel zootje.
  En overigens dienstplicht is je morele verplichting om te weigeren

  Like

 5. wauso zegt:

  Mailtje naar het arrogante burgemeesterszoontje met poep in het hoofd !

  Like

 6. elisah zegt:

  Wat een genante vertoning is ons leger geworden.
  Buma kan beter een heropvoedingskamp voor crapuul promoten. Als dat tuig het leger in zou gaan en met wapens leert om te gaan, worden die randdebielen alleen veel gevaarlijker ipv ‘aangepaster’.

  Like

 7. Angie1968 zegt:

  Het CDA is al vroeg aan de verkiezingscampagne geslagen. Eigenlijk is het een oud idee: Lubbers had het ooit over opvoedkampementen. Anyway, dom, onuitvoerbaar, en niet geschikt voor moslims. Die laatsten moeten gewoon gedenaturaluseerd worden en verwijderd uit onze samenleving.

  Like

 8. Harry zegt:

  Wat een onbenul , die Buma , hoe gaat ie zich hier weer uitlullen ?

  Wat wel zou werken is een strafkamp voor het moslimtuig , waar ze twee jaar gedrild worden en desnoods helemaal verrot geslagen tot ze snappen wat normaal gedrag is .
  Maar waarom zou je energie steken in een soort idioten waarvan de volgende generatie weer hetzelfde gaat doen ?
  Afvoeren dat rapalje bij de eerste de beste gelegenheid en ze alles ontnemen als ze schade aangericht hebben . Maak ze het leven zo zuur als een limoen .
  Op een gegeven moment gaan ze wel zo erg terugverlangen naar het rif-gebergte , dat ze als ratten die kant op zullen vluchten .

  Like

 9. boorzalf zegt:

  http://www.ad.nl/nieuws/oppositie-woest-over-procedure-rond-pensioenen~ac7e2bc8/
  Dit is te schandalig voor woorden, Daaag met onze pensioenen, Wat een stelletje ratten. VVD D666 P van de Asociale en Groenlinks.
  NOU PVV LAAT NU JE STEM GELDEN.

  Like

 10. aegoliuscs zegt:

  Neem het maar voor uw goedgelovige boeren op in het zuiden des lands!

  En wederom niet teleurgesteld zijn als het CDA stemmen verliest.

  Like

  • jeeteberg zegt:

   Hallooooo, ik ben echt niet een goedgelovige boerin uit het zuiden. En bovendien nog nooit,maar dan ook nooit CDA gestemd. Dus aub niet alles en iedereen over een kam scheren.

   Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Terzijde. De dienstplicht is nooit afgeschaft. Het is de opkomstplicht die is afgeschaft. Verder is deze gristenhond het kromzwaard van zijn allah vriendjes in zijn nek nog niet waard.

  Like

 12. Pieter zegt:

  Als het erop aankomt blijft van zijn stoere praatjes van de afgelopen jaren weinig over.
  Eens dacht ik dat hij een potentiele bondgenoot zou kunnen zijn, maar hij is weer in zijn veilige slakkenhuisje teruggetrokken.

  Like

 13. In één woord fantastisch dit artikel, bravo H. Numan je had het niet treffender kunnen verwoorden …

  Like

 14. Pingback: De verkiezingen komen er aan | Crisis

 15. leefbarbaar zegt:

  Dat er geen kogels zouden zijn, is een keuze. Gewone patronen kosten geen drol, heel Afrika is er mee bedekt. Het leger is topzwaar, dat is het probleem.
  De debiel dure JSF, ook een keuze.
  Moslims in ons leger, ook een keuze.
  Onze eigen tanks leasen van de Duitsers, terwijl ze hopeloos verouderd zijn, alweer een keuze.
  We hebben een nepregering en dat kun je aan ons leger heel goed merken.
  Saneer de boel, voordat het te laat is.

  Like

 16. N.E. Derlander zegt:

  Vanmiddag zei ik in gesprek met iemand die enthousiast is over het idee van Buma, over de uitvoering daarvan: dan mogen er wel potige kerels voor de dienstplichtigen gezet worden, want velen hebben tegenwoordig weinig ontzag voor mensen in uniform (politie, brandweer, ambulancebroeders, enz.). Met potige kerels bedoel ik niet de potige kerels van nu, maar de potige kerels van vroeger. Dus niet van het soort “zou u misschien willen stoppen met het verkrachten van mij partner”, maar van het type dat de verkrachter bij de kladden grijpt en daarna een al dan niet beschadigde verkrachter overdraagt aan het gezag.

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Zo onzinnig is dat voorstel van Buma helemaal niet…

  Er is geen geld voor een leger…? Kom nou toch!
  Wat denk je dat die instroom van vreemde indringers ons niet kost…?
  MILJARDEN!!!! En we hebben niet eens miljoenen voor een leger…?

  Ik zal je wat anders vertellen. In de toekomst hebben we een leger van formaat brood-nodig. Brood-nodig om te kunnen overleven. Het naakte leven beste reageerders… die allemaal zo goed weten dat het onmogelijk is en niet zal kunnen om die en die reden…

  Wij hebben altijd een leger gehad.

  En dat hebben we altijd gefinancierd Dat dat nu zogenaamd niet meer kan heeft zijn redenen.
  Die redenen zijn dat we het niet willen of niet nodig achten…
  En dat is Bullshit en U weet dat ook!

  Alles moet zijn begin krijgen. Eerst allerlei zaken die ons financieel verzwakken en onveilig maken schrappen en dan radicaal opnieuw beginnen met de opbouw van ons voormalig leger.
  De linkse politieke landverraders die er voor gezorgd hebben dat we nu geen leger meer hebben zouden streng bestraft moeten worden!
  Eveneens alle politieke lamstralen die dit hebben gedoogd!

  Like

 18. Deborah zegt:

  Open brief aan Sybrand Buma
  Aan Sybrand Buma:
  dienstplicht invoeren? Stuur de jongeren beter weer naar dansles!
  Sybrand Buma, lijstrekker van het CDA, bepleitte afgelopen week om de dienstplicht als een draconisch tuchtmiddel in te voeren teneinde de jeugd op het rechte pad te houden.
  Als we toch terug willen grijpen naar oude middelen dan is dansen een veel gezelligere en veel effectievere manier om sociale vaardigheden te ontwikkelingen. Romantische muziek in plaats van kanongebulder en zwaardgekletter. Miljoenen mensen leerden dansen als onderdeel van hun opvoeding, ontelbaren leerden er hun levenspartner kennen en veel jongeren ontdekten hun liefde voor muziek.

  Zwevend op muziek over de dansvloer is aantrekkelijker dan kruipen door loopgraven. en een leuke partner in je armen aantrekkelijker dan het rondlopen met doden en gewonden.

  Meet & Dance biedt u samen met uw partner een gratis dansles/cursus aan . Mocht dit in Protestantse huize te frivool zijn dan kunt u beginnen met de ‘Basse Danse’, de meest kuise vorm van samen dansen. Maar altijd beter dan oorlogje spelen!
  Meet&Dance is een organisatie die dansen stimuleert als gezellig middel om weer ‘live’ contacten te leggen. Vrienden en partners ontmoeten tussen de mensen en niet alleen in een database.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s