“What the heck!”

Screenshot_72

(Door: Thor Kunkel – Vertaling: E.J. Bron)

In tegenstelling tot de Duitsers, die zich er grotendeels toe verplicht voelen de immigrant ook zijn eigen vrouw of dochter te gunnen, zijn de Britten nooit vergeten wie ze zijn en dat het Britse volk de ware soeverein in zijn land blijft – zijn wil geschiede, niet de wil van een mensen verachtende kliek, die zijn mediamacht gebruikt om tegen vitale belangen van de volkeren van Europa politiek te bedrijven.

Met het uitstappen uit een niet te controleren risico wijzen de Britten opnieuw de juiste weg. Dit democratische oergesteente, dat de wereld voor Hitler behoedde, laat zich niet door een fiscale gemeenschap in de onmondigheid leiden. Alleen al de beslissing om het lot van de Europese volkeren aan een munt genaamd euro te smeden, zorgde bij veel Britten lange tijd voor woede en radeloosheid.

Ze zijn niet in de laatste plaats (citaat Donald Trump) “woedend over vreemdelingen die in hun land komen en de controle overnemen”, wat enerzijds door de neo-socialistische Eurocommissarissen uit Brussel, anderzijds door de migratiestromen bewerkstelligd wordt. Want die laatste zijn grotendeel helemaal geen mensen die bescherming nodig hebben, maar jonge sociale avonturiers, die het – in ieder geval in Duitsland – op Hartz IV en dom, blank vlees hebben voorzien. In Berlijn kan men de met rugzak en mobiele telefoon bewapende guerrillastrijders inmiddels massaal bewonderen. Je kunt zien hoe ze in groepen op stationspleinen bij elkaar komen, hoe ze verachtelijk grijnzen en konkelfoezen, ze voelen zich al de heren in een land dat niet in staat is zichzelf te verdedigen.

Dit treurige voorbeeld Duitsland, massale seksuele intimidatie in Oudejaarsnacht 2015/2016, het schandelijke zwijgen van de politie en de media, de bespotting van de slachtoffers door de ideologische heksenmeesters Reker (“armlengte afstand”), dat alles werd door onze buren op het groene eiland met argwaan geregistreerd. Ook de plotselinge aankondiging van een Turkse ondernemer dat hij in Duitsland – nu men rekening zou houden “met miljoenen nieuwe immigranten”- een migrantenpartij wilde oprichten om zo voor “tegenwind” (d.w.z. politiek tegen de autochtonen) te zorgen, werd in Groot-Brittannië met afgrijzen vernomen en zelfs in de media gethematiseerd.

Hier werd de tendens om dit na te doen al lang herkend: je hoeft je alleen maar voor te stellen wat er gebeurt als dergelijke migrantenpartijen – in heel Europa en in miljoenen georkestreerd – plotseling in de parlementen zitten, waar ze dan bijvoorbeeld de invoering van hun onbeschrijfelijke, middeleeuwse zeden (hoofddoek, besnijdenis, gedwongen huwelijk, enz., enz.) op democratische wijze kunnen doordrukken.

Wat dan? Willen de Duitsers werkelijk dat hun kinderen in Eurabië opgroeien? Is het niet al lang tijd geworden om de middelvinger te geven aan het Brusselse Centraal Comité en op tijd een einde te maken aan het hoofdzakelijk met Duits belastinggeld gefinancierde grootste sociaal-cybernetische experiment van de nieuwe tijd? De AfD-voorzitter Frauke Petry riep er in een standpuntbepaling n.a.v. de Brexit toe op “Europa nieuw te denken”.

En precies dat hebben de Britten gedaan. Een Europa dat het waard is om in te leven is niet op een muntunie of een ongeloofwaardige rechtencanon gebaseerd, waaraan zich na Merkel´s solo sowieso niemand meer houdt. Evenmin wordt het door een lijst van strafbare meningsdelicten tegen de wil van de volkeren opgewaardeerd. Europa´s ware fundament bestaat uit het goede gevoel op het continent een thuis, een vaderland te hebben, waar je aan niemand iets hoeft uit te leggen en waar alles aan jezelf en aan de ander een vanzelfsprekendheid is.

De actuele Europese vraag is daarom niet of we door een idioot idee zoals de EU met onze buren, de Britten, verbonden worden, de vraag is of de jonge Europeanen in staat zullen zijn eindelijk een Europa te creëren waarin wederzijds respect en welwillendheid voor elkaar eindelijk een bondgenootschap schept dat in staat is om het knechtschap-verdrag met de trans-Atlantische oorlogshitser pest genaamd de VS te beëindigen!

Talen, culturen, tradities waren altijd de antropologische basisvoorwaarden van Europa, hun niet te verwisselen drieklank van Europese geest. Wat moeten we dan met deze kunstmatig opgeklopte dwang tot EU-pluralisme, omdat Europa altijd al pluralistisch, divers en multicultureel was!? Juist de Duitsers mogen zich niet langer in slaap laten sussen: verschillende talen, culturen en tradities (ik moet het nogmaals herhalen) zijn belangrijker dan een kunstmatige munt genaamd euro, ze zijn veel belangrijker dan het bureaucratische monster genaamd “Europese Unie”, dat met veel goede wil een vergaarbak van derderangs politici genoemd kan worden.

Een feit is: noch Martin Schulz, noch Günther Oettinger, noch Jean-Claude Juncker werden democratisch gekozen. Hun hoogdravende titels hebben ze voor zichzelf bedacht. Dat de Britse premier David Cameron, die in oktober zal aftreden, zich tot het laatste moment heeft verzet tegen Juncker´s verkiezing tot voorzitter van de Europese Commissie, had in 2014 een simpele reden: uit een peiling van het opinieonderzoeksbureau Advanced Market Research was gebleken dat slechts 8% van de Europese kiezer Juncker überhaupt kenden! Het gros van de kiezers – dus meer dan 90% – kende overigen geen enkele van de met belastinggeld gefinancierde EU-partijen.

En zo is de cirkel met de Brexit eindelijk rond. Terwijl de mediaal betuttelde en moreel verlamde Duitsers zich iedere rondlopende schurk als voorzitter laten voorzetten, hebben de zelfbewuste en pragmatische Britten het recht behouden ook een keer “Nee” te kunnen zeggen. Dat hebben ze met 51,9% van hun stemmen op 23 juni 2016 gedaan.

Zo functioneert geleefde democratie, maar dat zijn de Duitse systeemmedia, die nu een zakelijk gedifferentieerd debat over de Brexit verhinderen, blijkbaar heel duidelijk vergeten. Voor hen, die de ontbinding van de natiestaat al jarenlang met gevoelloos makende woorden begeleiden, zijn Schulz en Juncker een feit, de Europese landen al ideologisch gelijkgeschakelde veelvolkerenstaten, waarin op zeker moment autochtonen en immigranten vechten om 1-euro-baantjes. Deze vernedering heeft het Britse volk zichzelf met zijn moedige beslissing bespaard.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.info
Door: Thor Kunkel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op “What the heck!”

 1. Thom zegt:

  De schrijver doet het voorkomen alsof Groot-Brittannië zich massaal tegen de islam invaders heeft gekeerd. De Brexit stemmers hebben maar met een gering verschil gewonnen. Groot-Brittannië heeft na de aanslagen in de Londense metro en de bussen niet de moslims het land uitgelazerd maar een moslim gekozen tot burgemeester van Londen. Tel uit je winst. Het merendeel van de Britten zijn net als de Duitsers islam reetlikkers, meer kan ik er niet van maken, helaas. Was het anders dan hadden ze zo’n instinctieve haat tegen zo’n Paki gehad dat ze de vent niet gekozen hadden om een wereldstad als Londen als burgemeester te leiden en zijn achterlijke ideeën over te nemen zoals gezonde vrouwen (lees kuis aangeklede dames) op de zijkanten van de autobussen te verbieden.

  Geliked door 2 people

  • Paul55(realist:) zegt:

   Net zo als hier is het allemaal op het randje, het referendum uitslag bij ons 32% , 2 % meer dan de drempel, nog geen 52 % in Engeland wat voor brexit was. Zolang er geen ruime overtuigende meerderheid is, blijft het zoals het is. Eigenlijk sta je voor lul met dat soort uitslagen. In de bovenstaande reactie van Thom, kan ik me helemaal vinden!

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Alle kleine beetjes helpen, Paul, en maken een groot geheel. De Brexit kiezers hebben wel degelijk gewonnen en kijk eens wat het allemaal veroorzaakt heeft? De hele wereld staat op zijn kop en Brussel kan nog niets eens zijn wonden likken, want ze weten wat dit betekend. Ze hebben de mensen een rad voor de ogen proberen te draaien, door maar vol te blijven houden dat als een land de EU verlaat, zich een catastrofe voor dat land zou voltrekken. Daarmee wilden ze ‘hun’ plan veilig stellen voor de ‘superstaat’ die ze van Europa wilden maken. Dit zal echter nooit meer gebeuren, want een wel gewaardeerd, groot land, Engeland, heeft nee gezegd tegen Europa en gekozen voor soevereiniteit. En nu gooien de anderen, die eerst niet durfden het bijltje ook erbij neer. En kijk naar Italie en Spanje, Noorwegen, de tegenzin van de Balkanlanden tegen overheersing, de tegenzin van de burgers van Duitsland tegen Merkels politiek, de tegenzin van al de burgers in Europa etc. Als de meest economisch voorspoedige landen eruit gaan, dan heeft de EU geen nut meer en heft ze zichzelf op, en dit gebeurt, geloof me maar. We zullen teruggaan naar waar we begonnen, ieder land voor zich, maar toch alle landen voor elkaar. Dat kan, maar zonder de EU. Gelukkig!

    Een groot deel van de Engelse bevolking wist niet wat te kiezen en stemde daarom niet. Dit was ook gedeeltelijk uit angst voor verandering, maar in die angst lag nog een grotere angst verborgen: die van bang zijn voor de totale overheersing van Brussel, de ‘never ending story’ van de asielzoekersstroom. Dus lieten ze het ‘lot’ beslissen, want dan was het tenminste niet hun schuld als een keuze, uiteindelijk, de verkeerde keuze zou blijken te zijn.

    Als deze groep meer naar ‘het andere kamp’ had geneigd, die van de EU liefhebbers, dan hadden ze gewoon hun stem uit gebracht, want dan hadden ze het doctrinaire virus van de bedwelmde EU aanhangers bezeten, maar dat was niet zo en dat zegt al genoeg. De keuze is doorgeslagen voor de liefde voor hun land, voor hun historie, verleden en toekomst. Engeland is een prachtig land, met unieke mensen, rijk en arm, een land van doorzetters én overwinnaars en dat is zó goed. De oude kern van Engeland, de arme mensen, de oudere mensen, wilden terug naar hun vrijheid en gebruikten hun verstand toe ze kozen. En zulke mensen zijn er over geheel Europa, mensen die nog genoeg verstand hebben, om deze ‘vijand’ en deze ‘beproeving’ weerstand te bieden, en dat zullen ze ook doen. En daarom maakt het niet uit met hoeveel stemmen een overwinning wordt gehaald. Het gaat om het doel, om de toekomst, om onze kinderen en wat er uit die beslissing voortkomt, en dat het gebeurt.

    Like

 2. Angie1968 zegt:

  Never give up, never give in..We will never surrender. W. Churchill.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  citaat:
  ” met de trans-Atlantische oorlogshitser pest genaamd de VS te beëindigen! ”
  De gedachte dat de VS zich als een ‘oorlogshitser’ gedraagt wordt door meer DENKERS gedeeld. Vooral de 8 jaar Obama hebben dat bewerkstelligd. Gevreesd moet worden dat een overgang van Obama naar Clinton deze Amerikaanse opstelling nog zal verergeren.
  Het is te hopen dat de Amerikanen op tijd hun verstand terug krijgen en een Democratische president(e) afwijzen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Paul55(realist:) zegt:

   Vreemd dat je Obama noemt, zal vast met de kleur te maken hebben.
   Er zijn meer presidenten geweest die oorlogszuchtig waren, of elders wapens leverden.
   Wat de ene president verknald moet de andere weer oplossen, die krijgt dan ook de schuld als het verkeerd gaat. Hier in nederland gaat het niet anders.

   Like

 4. Mirjam zegt:

  Ik wil de gulden weer terug. Aan de Euro plakt corruptie en slechte herinneringen aan onderdrukking. De gulden was van ons en verder van niemand. Een EIGEN munt en als we ooit uit de EU gaan, zo God wil, dan krijgen we die terug. Ze waren de Nederlandse Munt te sluiten, want deze was niet meer nodig. Ik hoop dat ze hem nog lang openlaten, want we gaan hem weer gebruiken. Zo ware helpe mij God almachtig!

  Geliked door 2 people

 5. Mirjam zegt:

  Weet je wat nog wel het opMERKELijkste is? De EU heeft zich met hun immigranten/vluchtelingenpolitiek zelf de nek omgedraaid. Dat was voor ons een WIN en voor hen een LOSE en nu zet het door en er is geen weg terug meer.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Ik meen dat de boodschap van Pat Condell, ‘we saved our democracy’, heel goed het belang van de Brexit verwoordt, in al zijn facetten. Luister maar hoe hij dit op zijn eigen onnavolgbare manier kort en bondig, maar mijns inziens voortreffelijk, weergeeft. De Brexit is ook in mijn ogen hoe dan ook een uitermate belangrijke stap in de neergang van de EU, zelfs al had een substantieel deel van de Britse bevolking er tegen gestemd. Ook dat aspect belicht hij.
  Dat de EU-bonzen er ook zo tegenaan zien, moge blijken uit hun hatelijke reacties achteraf tegen al wie voor een Brexit was. De EU is door en door rot, een zinkend schip, met nu Italië aan de beurt in een nakende bankencrisis.

  Bekijk deze video op YouTube:

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit artikel is “THE COLD HARD TRUTH” over de aanstaande totaalvernietiging van een continent (Europa)! De bewoners, hun cultuur, hun taal en hun religie zal op de lijst komen te staan van Oudste wereldculturen” (zoals de Inca’s, Maya’s)!

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  WAT EEN GELUL STUK !

  Tientallen jaren werd de islamitische groepsverkrachtingen door de overheid verzwegen .
  Londen is overgenomen door de islaam.

  en dan doe ik er ook nog even dit bij !

  UK imam AVOIDS JAIL for SEX ASSAULT because of his service to Muslim community
  A Muslim judge decided this. This is the new Britain, where Muslims are a protected class. Sex assault? Forget it — he served the Muslim community!

  http://pamelageller.com/2016/07/uk-imam-avoids-jail-for-sex-assault-because-of-his-service-to-muslim-community.html/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s