Burgemeester Hilversum stelt radicale moslim aan als hoofd van zijn sharia-politie

Screenshot_41

(Door: “Fubar”)

Na de sharia-politie van Von Aartsen wil nu ook Pieter Broertjes, ex-directeur Volkskrant, gebruik maken van ongeregelde mohammedaanse bendes om de straat-jihadisten van Hilversum in het gareel te houden.

Radicale moslim Abou Hafs, ‘topman’ eigen splinterclub Bewust Moslim, helpt Broertjes bij reljeugd in gareel houden. pic.twitter.com/f4goPXLz31 — Gerton van Unnik (@GertonPolitiek) July 14, 2016

Eindelijk is het besef gekomen bij Broertjes dat ramadan tot overlast leidt. Dat ramadan al 1400 jaar de jihad-maand bij uitstek is dat zal deze Collaborateur wel niet weten.

Door het gezag over te geven aan islamitische milities verklaren deze burgemeesters zelf het wettelijk gezag tot irrelevant en schakelen feitelijk de rechtsstaat uit. In Ede heeft het bevoegd gezag ook al zijn nederlaag tegenover de Marokkanen toe moeten geven en werd de Marokkaanse consul er bij gehaald.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Burgemeester Hilversum stelt radicale moslim aan als hoofd van zijn sharia-politie

  1. Doornroosje zegt:

    Hier kan ik met mijn verstand niet bij. Zijn ze verdomme nou helemaal van de pot gerukt. Dit is het begin van overgeven.

    Geliked door 1 persoon

  2. ildiko zegt:

    geef aan deze burgervader een enkeltje Siberië.

    Like

  3. Duchesne zegt:

    Die burgermeester moet per direct lijken gaan opruimen in Nice. De vuile hond.

    Geliked door 1 persoon

  4. ron soeverein mens zegt:

    Totale krankzinnigheid. Dus deze volslagen idioot van een burgemeester heeft het Nederlandse gezag uit handen gegeven aan de islam. Dit is complete landverraad en daarvoor moet hij vervolgd worden en berecht.

    Geliked door 1 persoon

  5. Broertjes was ooit hoofdredacteur van de extreem linkse-gemene krant Volkskrant waarmee ik zelfs mijn billen niet zou willen afgeven. Dus dan weet je al genoeg, lijkt mij !!

    Like

  6. Zijn we nog wel in Nederland. Ik kan het bijna niet meer geloven, Laten we de IND ook maar afschaffen. Wat geeft dit toch allemaal een veilig gevoel, JA VAN VERRAAD AAN ONS !!!!!!
    Wat een vuile LANDVERRADER !!!!!!!

    Like

  7. Cathja zegt:

    Wát een droplul, die burgemeester! Dit moet hij voorál doen zeg! Een deel van zijn ‘gezag’ overdragen aan radicale moslims! Burgemeester Broertjes moet met onmiddellijke ingang op non-actief gesteld worden. Wat is dit voor een misselijk makend beleid? Beseft hij wel welk signaal hij hiermee aan moslims geeft?
    Hij laat zien de situatie niet meer te beheersen, en vraagt niet alleen een Marokkaanse consul om hulp, maar nu stelt hij zelfs een radicale moslim aan als ‘hulp’ bij het in de hand houden van islamitische raddraaiers!!

    Die raddraaiers moeten worden uitgezet naar hun herkomstland. Ze moeten daar maar eens onder een streng regime gezet worden. Hier spugen ze op ons, ze vernederen ons (wat nog begrijpelijk is ook als ik naar de handelwijze van deze slappe en angstige burgemeester kijk!), en gaan vrolijk door met hun criminele daden.
    Oprotten, allemaal! Ons hele land gaat naar de bliksem, en niet door wangedrag van onze eigen bevolking, maar ‘dankzij’ een volk wat hier niets te zoeken heeft!!

    Like

  8. C.A.Barstow zegt:

    Wat een diep trieste stekeblinde figuur is deze ”burgervader”:(, een linkse volksverrader neem ik aan?
    Als deze haatbaarden een burgerwacht mogen opzetten dan is het hoog tijd dat de autochtone bevolking dat natuurlijk ook gaat doen, wat is erop tegen jezelf, je geliefden en je eigendommen te beschermen tegen aanhangers van een verachtelijke, haatdragende, moordende ideologie.

    Like

  9. Sjaak zegt:

    sharia-politie ????
    Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt ?
    Sodemieter de moslim er eindelijk uit !!!

    Geliked door 1 persoon

  10. Ron zegt:

    Feitelijk is dit de overdracht van de (wettelijk) uitvoerende macht (2-de as van de trias politica) aan de islamitische horden.

    De rechtelijke macht en de wetgevende macht is zich ook al enige jaren reeds aan het overgeven (behalve de PVV dan), dus binnen een of twee jaar leven we onder islamitsch bestuur.

    Gefeliciteerd Den Haag, Berlijn en Brussel, jullie hebben het voor elkaar.

    Like

  11. Jean zegt:

    Mensen van Hilversum schakel die broertjes toch dadelijk uit, sluit hem op in een container en drop die container op Afrikaanse kust. Opgeruimd staat netjes.
    Maak ze in Den Haag goed duidelijk dat nergens maar dan ook nergens moslims getolereerd worden en zeker nooit bij de politie.
    I.S. is islam, islam is I.S.
    Is hetgeen nu weer in NICE heeft plaatsgevonden nog niet overduidelijk dat met die rotzooi niet samen te leven valt?

    Like

  12. elisah zegt:

    Die onderdanige lafaard moet onmiddellijk uit zijn ambt gezet worden.

    Like

  13. koddebeier zegt:

    Pieter Broertjes ondermijnt de rechtstaat !! Ontslaan die vent !!

    Like

  14. Joshua zegt:

    Dit is duidelijk een voorbeeld, dat hun zeer dik betaalde baan de voorkeur krijgt boven waarvoor zij aangesteld zijn en maling aan hun eigen volk hebben.

    Like

  15. joopklepzeiker zegt:

    En de zombies in Hilversum vinden het blijkbaar een uitstekend idee !

    Like

  16. Heer M zegt:

    Off topic. David Wood over zijn doodsbedreigingen. https://www.youtube.com/watch?v=xE6Af7f9MBE

    Like

  17. Bas zegt:

    Hilversum wenst kennelijk in ruil voor samenwerking een kruisbestuiving bewerkstelligen. Een ruil voor wisselgeld. Bestuurlijk is zoiets het begin van het einde van de macht gekozen middels een democratie.. We zien hier hetzelfde fenomeen als in bananenrepublieken.

    Like

  18. Bas zegt:

    * Hilversum wenst kennelijk in ruil voor samenwerking / wisselgeld een kruisbestuiving te bewerkstelligen. Bestuurlijk is zoiets het begin van het einde van de macht gekozen middels democratie.. We zien hier hetzelfde fenomeen als in bananenrepublieken.

    Like

  19. M.A.L. Sion zegt:

    Als mettertijd Neurenberg 2 wordt gehouden, dan stel ik voor om Van Aartsen en Boertjes met voorrang te berechten. Vroeger stond na het berechten pek en veren klaar. Dat is voor deze doortrapte boeven veel te mild. Voorstellen voor uitvoering van de straf zijn welkom.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  20. joopklepzeiker zegt:

    Als je niet bereid bent om hier tegen de straat op te gaan kan je in de toekomst natuurlijk de straat opgaan om bloemetjes neer te leggen.

    Zoals bv in Nice

    Like

  21. joopklepzeiker zegt:

    Je zou haast gaan denken !

    Dat je zo een burgemeester uit zijn ambtswoning zou moeten sleuren en ophangen aan de eerste de beste lantaren paal .

    Let wel haast en bijna en denken is geen doen .

    Like

  22. paulzwueste zegt:

    Broertjes geeft de verantwoordelijkheid uit handen.
    Is waarschijnlijk afgesproken met de regerende landsverraderlijke beroepspolitici.
    Laat ze de rotzooi zèlf maar opknappen, want wij mogen niet ingrijpen… is waarschijnlijk de achtergrond.

    Bende landverraders bij elkaar. Na de oorlog ophangen.

    Like

  23. leefbarbaar zegt:

    De NSB is weer bezig stemmen en kopen onder de bezetters, zodat ze zo lang mogelijk hun zakken kunnen blijven vullen op het pluche.
    Zo wordt slecht gedrag nog steeds beloond en verdienen vele moslims een vette boterham aan het wangedrag van hun soort. Er zijn honderden, misschien wel duizenden van dit soort ‘aanwinsten”.

    Like

  24. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
    #Hoogverraad

    Like

  25. Mirjam zegt:

    Moslims, sorry dat ik het zeg, zijn in het geheel en op alle gebieden in de Nederlandse/wereldse samenleving, niet te vertrouwen. Hoe kan iemand die overtuigd is dat de koran en het islamisme de enige echte weg is voor iedereen in het leven en dat een ieder die daar anders over denkt maar een kopje kleiner gemaakt moet worden, vrouwen en kinderen minderwaardige wezens zijn en dat misbruik van beiden legaal is en welke totaal geen respect hebben voor wat voor een levend wezen dan ook, iemand anders aanspreken op rechteloosheid en overtreding van de Nederlandse wetgeving? Mensen die deze mening zijn toegedaan, moeten ze voor altijd naar een gekkenhuis verschepen.

    Rutte, als onze minister-president, kan beter in Mongolië blijven, daar hoort hij thuis, de mongool.

    Like

Plaats een reactie