De oorlog in onze steden: In Frankrijk dreigt nu burgeroorlog

Screenshot_56

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Nog maar enkele dagen geleden heeft de chef van de Franse binnenlandse geheime dienst, Calvar, in het parlement het woord van de dreigende burgeroorlog in de mond genomen. Hij zei openlijk dat nog meer terreuraanslagen en de islamitische radicalisering de samenleving in Frankrijk dreigden te splijten. Na de jongste aanslag door moslims in Nice is duidelijk: Frankrijk zal een ruk naar rechts beleven – en stuurt dankzij een hulpeloos overkomende president rechtstreeks op een burgeroorlog af.

Kopp-Online

Volgens berichten in de media heeft een 31-jarige Tunesische moslim het jongste bloedbad aangericht, waarbij in Nice minstens 84 mensen gewetenloos vermoord werden. Niet alleen de aanhangers van de “Islamitische Staat” vieren deze massamoord op internet. Wereldwijs is er op dit moment sprake van haatcommentaren op sociale netwerken, waarbij de massamoord door moslims geprezen wordt. Facebook, Twitter en andere sociale netwerken hebben deze comments tot nu toe niet verwijderd.

Opvallend is: de Franse geheime diensten waren in staat van alarm, ze verwachtten zo´n aanslag. Al vele maanden lang hielden ze ook rekening met een of meerdere daders die een voertuig als wapen zouden gebruiken.

In ieder geval hebben ze dat meerdere malen openlijk verklaard. Nadat er in het jaar 2015 in Frankrijk bij meerdere islamitische terreuraanslagen in totaal 147 mensen werden vermoord, werd er in Parijs een onderzoekscommissie ingesteld die het falen van de zes Franse geheime diensten zo zou moeten belichten opdat daden zoals die op de redactie van Charlie Hebdo, een joodse supermarkt en daarna in november op de voetbalwedstrijd Frankrijk-Duitsland nooit meer zouden kunnen gebeuren.

Sindsdien is de noodtoestand van kracht, de burgerlijke vrijheidsrechten werden beperkt. Ieder burger kan nu in Frankrijk zonder waarschuwing vooraf en rechterlijk besluit op ieder moment gefouilleerd worden. En mensen kunnen ertoe gedwongen worden hun woning voor een bepaalde periode niet meer te verlaten. Frankrijk, ooit een vrij land, verkeert vanwege de islamitische terreur in de noodtoestand. De zes geheime diensten werken beter dan ooit samen en het leger en de politie verkeren in de hoogste staat van paraatheid en zijn overal aanwezig. Maar blijkbaar heeft dat niets geholpen.

Frankrijk bevindt zich in oorlog. Alleen mag niemand dat openlijk zeggen. Eens temeer is het voor een geïmmigreerde radicale moslim gemakkelijk om een bloedbad aan te richten.

Overal in Europa is nu al maandenlang sprake van aanslagen op weerloze burgers met voertuigen – en de media weigeren nog steeds van een aanslag te spreken of verklaren de daders tot “psychisch gestoord”. Hoe zullen de politiek en de media na de jongste islamitische massamoord reageren? Waarschijnlijk zullen ze weer optochten met kaarsjes vormen en samen roepen “islam is vrede”. Tot aan de volgende terreuraanslag.

De Russen hebben een andere manier gevonden om islamitische terreur te bestrijden: ze beantwoorden terreur met geweld, terreur en extreme veiligheidsmaatregelen. In Tsjetsjenië heeft dat blijkbaar gefunctioneerd. En niet alleen in Tsjetsjenië. Ik herinner me nog dat in de eerste jaren, toen ik regelmatig naar de oorlogsgebieden van het Midden-Oosten reisde, in Libanon diplomaten en andere westerse buitenlanders ontvoerd en als gijzelaar genomen werden. Dat hebben de Oriëntalen in Libanon één keer met Russen geprobeerd en daarna nooit meer.

Terwijl westerse landen na zo´n ontvoering onmiddellijk via diplomatieke kanalen contact zochten met de criminelen, discreet losgeld en andere hulp aanboden, beëindigden de Russen de ontvoering van hun staatsburgers met een duidelijk signaal, dat in het Midden-Oosten iedere grote familie begrijpt: de geheime dienst van Moskou kwam erachter uit welke familie de ontvoerders afkomstig waren, ontvoerden toen een van de mannelijke familieleden en castreerden hem. De geslachtsdelen werden aan de familie overhandigd met de eis om de Russische diplomaten vrij te laten, samen met de aanwijzing een voor een de hele clan te castreren en dit ook openlijk bekend te maken.

Ik weet nog hoe enthousiast mijn toenmalige vrienden bij de Duitse geheime dienst over deze actie waren, die immers helemaal niet stiekem plaatsvond. Zij wilden graag dat ook westerse regeringen bij ontvoeringen van westerse buitenlanders in het Midden-Oosten een keer een signaal zouden afgeven dat in deze cultuurkring duurzaam effect zou hebben en ook begrepen zou worden zonder de talenkennis en het advies van invoelende sociologen, politicologen, psychologen en islamwetenschappers.

Ook na het jongste bloedbad zal de les vermoedelijk niet zijn aangekomen bij de Franse president. Alles zal verdergaan zoals tot nu toe. En als gevolg daarvan zullen gefrustreerde burgers, die door de staat niet meer tegen de inmiddels alledaagse moslimterreur beschermd kunnen worden, op het Front National stemmen en van Marine Le Pen de volgende president maken. In 2003 heb ik een boek geschreven, waarin ik precies deze ontwikkeling land voor land in Europa zo heb voorspeld. Het heet “De oorlog in onze steden” – en ik werd voor de prognoses vijandig benaderd en uitgelachen. Enkele jaren later preciseerde ik mijn theses met nieuwe feiten in de bestseller “SOS Avondland”, enkele maanden geleden in “Mekka Duitsland” en nu in “Grenzeloos crimineel”.

Ondertussen stelt de Duitse regering alles in het werk om de situatie mooi te praten. Dat kun je als waarnemer goed zien aan de actuele pogingen tot censuur en de huiszoekingen bij diegenen die “vluchtelingen” en islamitische terreur bekritiseren. Of hebt u al eens gehoord dat minister van Censuur Heiko Maas de sites van die islamitische groeperingen laat blokkeren waarop ertoe wordt opgeroepen het leven van hun voorbeeld Mohammed te volgen? Die meneer Mohammed, die ook gehuldigd werd door de dader van Nice, die zelf opdracht heeft gegeven tot en toezicht heeft gehouden bij bloedbaden.

In het jaar 627 na Chr. (volgens alle bekende islamitische overleveringen) liet hij meer dan 500 mensen die zijn ideologie niet wilden volgen, hun eigen graf graven en hen daarna onthoofden. Dat was het bloedbad van Yatrib, tegenwoordig heet de stad Medina; de krant “Die Welt” noemde het optreden van meneer Mohammed onlangs een “genocide” en “Die Zeit” noemt het een “bloedbad”. Moslims hebben zo´n massamoordenaar, dus bloedbad-Mohammed, als grote voorbeeld.

En we zullen elkaar ook na de aanslagen in Nice elkaar een hand geven en “islam is vrede” roepen, terwijl er al in onze inmiddels overal uit de grond schietende Koranscholen onderwezen wordt dat men als goede moslim het leven van Mohammed na zou moeten doen. De waarheid willen we liever niet horen: In geen enkele andere wereldreligie is de haat op andersdenkenden zo diep geworteld als bij de islam. Wie dat nog steeds betwist, wie wegkijkt en een strijd voert tegen diegenen die informatie verschaffen over de islam, zal de burgeroorlog in de hand werken. Want steeds meer mensen willen niet meer toekijken bij de grenzeloze criminaliteit en de geïmporteerde terreur.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op De oorlog in onze steden: In Frankrijk dreigt nu burgeroorlog

 1. Duchesne zegt:

  Als harde maatregel worden nu in Frankrijk rechtse Fransen opgepakt. Op deze wijze wil men escalatie voorkomen. In Belgie heeft men wapenbezit zwaar gereguleerd na aanslagen met kalasnikovs door ” noordafrikanen”. Alsof je rattenvallen verbied tijdens een rattenplaag. Europa heeft dringend een heel andere politieke cultuur nodig, maar ziet u bijvoorbeeld de PVV een decreet uitvaardigen en alle criminele dubbel paspoortigen het land uit zetten en het nederlandse paspoort afnemen? Lukt ze niet, mocht Wilders een regerignsmeerderheid krijgen word hij net als Fortuyn afgemaakt. De slagkrahct moet vanuit het volk komen, en dat zal ook gebeuren. De haat tegen moslims zal niet meer weggaan, de moslims mogen hun noord afrikaanse geloofsbroeders bedanken voor het creeeren van een dusdanige positie van verachting. Moslims en intergratie is een verloren zaak, net als multiculti en thee Drinken.

  Wat rest is oorlog, en met dank aan Rutte, Merkel en een Junckers is Europa nu een puinhoop. Nexit, en dan moslims exit.

  Geliked door 4 people

  • Luchtpint zegt:

   Een dag of twee geleden werd hier in België een nieuwsitem uitgezonden over gedemilitariseerde wapens. (d.w.z. onklaar gemaakte aanvalsgeweren) Het is perfect mogelijk om ze terug operationeel te maken. Wie er een beetje kennis van heeft kan vervangstukken zelf produceren. Ten tweede wordt het demilitariseren van wapens zoals Kalasjnikovs ook vaak veel te slordig uitgevoerd, zodat ze gemakkelijk te herstellen zijn.

   En ten derde, top of the bill: die wapens zijn gewoonlijk bedoeld voor verzamelaars, en die hebben wettelijk GEEN wapenvergunning nodig. Plus: de herstellingen aan die wapens worden vaak in eigen land zelf uitgevoerd. Dus als je een in Oost-Europa besteld gedemilitariseerd wapen koopt, dan hoef je dat niet te laten registreren.

   Een heel erg leerrijk nieuwsitem, dat wel. Leer je af en toe toch nog eens iets van het nieuws, buiten PC bullshit.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Luchtpint.

    Nogal optimistisch voorgesteld om onklaar gemaakte wapens zelf weer te herstellen.

    Zelfs het kopen van een onbekend gebruikt vuurwaopen betekent een groot risico.
    Wel eens geschoten met een pistool of geweer…?

    Dan zou u moeten weten dat er binnen in de kamer, de beperkte ruimte waarin de kruitlading detoneert, een in verhouding enorme detonatie plaatsvindt.
    Als er ook maar iets niet in orde is, bijvoorbeeld haarscheuren in het metaal aanwezig zijn of ’n fragment van een onderdeel niet helemaal perfect is vervaardigt, zal het wapen in de hand van de schutter exploderen…
    Als je dus de historie van het wapen niet kent, en onklaar gemaakte wapens hebben meestal een bedenkelijke historie achter de rug, is het levensgevaarlijk zo’n wapen daadwerkelijk als vuurwapen te gebruiken.
    Voorbeelden te over. Zelfs “ongevaarlijke” imitatie-wapens waarin losse patronen worden gebruikt exploderen regelmatig. Om maar niet te spreken over de waanzinnigen die de loop uitboren en er scherpe ammunitie mee afvuren…!

    Like

 2. Roni zegt:

  Amen.
  Niet omdat ik oorlog wens maar wel omdat we nu nog in de meerderheid zijn…..laat de oorlog snel beginnen, tegen deze Sekte van Satan !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. witte raaf zegt:

  Breaking news :poging tot militaire staatsgreep in Turkije,premier zegt dat het mislukt is ,het deel van het leger dat de coupe heeft gepleegd heeft zegt dat het land is overgenomen!

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Ben het helemaal eens met dit bijzonder krachtige stuk van Ulfkotte.

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Vele regeringen in Europa moeten vervangen worden. En wel snel. Dan kunnen we deze oorlog tegen de islam eindelijk eens goed uitvechten.

  Like

 6. Andre zegt:

  De Franse staat van beleg is een proeftuin voor Amerika, waar dit ook zal gaan gebeuren en Obanana aan blijft als opper commandant om nog meer dood en verderf te kunnen gaan zaaien

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Ben het volkomen eens met je stelling, Roni. De islam-zweer zal anders niet te verwijderen zijn. Het zal hard zijn voor iedereen, maar we zullen er samen doorheen moeten. Zachte heelmeesters veroorzaken nu eenmaal stinkende wonden.Tot de situatie dermate escaleert dat de burger geen andere keuze meer rest.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  En wij maar WEGKIJKEN en denken dat de volgende verkiezingen het probleem op zullen lossen. Vergeet het maar. Dat wachten en wegkijken zal nog honderden mensen het leven kosten. Zinloze doden.
  Er moet toch een manier zijn om de islam uit onze samenleving te stoten? Voorlopig blijven we als eenlingen onze commentaartjes schrijven en wachten en wachten. Bah.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Of bij julolie je hele hebben en houden op een formulier invullen en lid van de club worden waarvan niemand weet wat ze eigenlijk meer doen dan bij Bron schuimbekken. Wie zijn jullie eigenlijk? Gegevensverzamelaars voor de reclamejopngens of de AIVD?

   Geliked door 3 people

   • Duchesne zegt:

    De kans is vrij groot dat iedereen die commentaar heeft bij de aivd een dossier krijgt. Misschien op een lijst komt te staan van personen die bij onrust moeten worden geinterneerd, staatsgevaarlijk of iets van dien aard. Terroristen kan men niet aan, als de politie vertrekt wanneer Turken massaal Allah Akbar in Rotterdam staan te schreeuwen dan is de overheid de controle al kwijt. Gisteren en vanochtend werd dat heel duidelijk. Onze rechtstaatheeft enkel nog selectief macht, de vrijbrief voor handelen is in handen van de moslims. nederland bestaat niet meer als vrij land, we zijn per vandaag in een voorstadium van burgeroorlog gekomen. Vijandige herkenbaretroepen met een duidelijk symbool hebben de macht op straat in sommige delen van Nederland over genomen.
    Kamervragen meneer Geert, of is het te laat?

    Like

   • Ik had ’t eigenlijk over de Patriotten en vroeg me af of ze nog meer deden dan reclame maken.

    Geliked door 2 people

   • M.A.L. Sion zegt:

    Verbeter de wereld en begin bij jezelf.
    Brouw eens wat beters met je brein.

    Like

   • Harry zegt:

    Buitengewoon onaangename reactie , Breinbrouwsels !

    De patriotten zijn een club van bezorgde Nederlanders die hopen een ommekeer teweeg te brengen in de denkwereld van de politiek correcten en idem overheid .
    Men zal ergens moeten beginnen , maar het valt verdomd niet mee .
    De Nederlanders zijn verworden tot een stel halve watjes , zacht gekookte eieren , geheel murw gemaakt door de linkse overheid .
    Ze durven niet eens meer wat te zeggen of te doen , als er wat gebeurt verschuilen ze zich het liefst op hun balkon drie hoog , achter een plant en proberen met hun telefoontje fotootjes te maken . Om daarna weer achter de gerbera’s weg te duiken .
    En dan vinden ze waarschijnlijk al dat ze in het verzet zitten .

    Zie maar hoe zwaar Pegida het heeft en die timmeren toch aardig aan de weg .
    We zijn een laf volk geworden .
    Met weinig patriotten .

    Weet jij wat beters ?
    En dan niet alleen bedenken , maar ook doen !
    Regel jij dan even honderdduizend medestanders .

    En die laatste zin uit je reactie van 6.52 , daar ben ik behoorlijk pissig om !
    Die is echt onder de gordel !
    Het valt niet uit te sluiten dat een club door mollen geïnfiltreerd wordt , daar hebben politieke partijen ook mee van doen , maar de insteek is zeker een andere .
    Het pleit voor de initiatiefnemers dat ze dat risico er bij nemen .

    Like

   • @M.A.L. Sion
    Zolang ik niet weet wat jullie brouwen is het niet mogelijk om wat beters of slechters in elkaar te prutsen.

    Like

   • @Harry

    Het is niet mijn bedoeling om onaangename reacties te plaatsen anders dan die welke gericht zijn aan Rooje Rotzakken en hun vazallen.

    Fijn dat u meent dat De Patriotten een club van bezorgde Nederlanders zijn die hopen een ommekeer teweeg te brengen in de denkwereld van de politiek correcten en idem overheid. Dat is inderdaad een loffelijk streven en doet mij denken aan de meisjes die met een Welkomstbord hun latere verkrachters staan uit te nodigen. Maar u zegt zelf al dat het niet meevalt allemaal. Klopt want met het blazen op fluitjes in gele hesjes en het paraderen met spandoeken is nog nooit in de geschiedenis der mensheid enig resultaat geboekt anders dan dat betrokkenen in het dolhuis te Siberië werden teruggevonden.

    En dat u als kennelijke verdediger van De Patriotten meent eenvoudige vaders en moeders, eventueel met kinderen, af te moeten zeiken als lafbekken, watjes die zich achter een plant driehoog op hun balkonnetjes gaan verschuilen zegt meer over U en uw Heldengroep dan over de door u zo verguisde Nederlanders. Die terecht bang zijn voor hun gezinnen nu ze geen enkele steun meer hebben aan hun overheid. Sterker nog, dat iedereen voelt dat juist daar de grootste dreiging van uit gaat. Een grotere dreiging dan van de moslims. Dapper van U, zo achter dat toetsenbord, om die mensen een sneer te geven terwijl dat toch uw doelgroep zou moeten zijn die in beweging moet komen. En tevens vreemd zo, in deze tijd van gecontroleerde opposities.

    En dan vraag u mij om iets beters te bedenken en dat dan ook nog te doen waarmee u machteloos aangeeft dat u met uw patriotten dus kennelijk nog niets bedacht hebben – ik heb niets op uw website kunnen vinden – en zeker nog niets hebben gedaan of zullen gaan doen om veranderingen te bewerken. Jammer @ Harrie, en die 100.000 medestanders hoef ik niet te regelen want die zijn er al en waarschijnlijk zelfs 50 keer meer.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou, ik vind dat meneer Breinbrouwsels bijzonder amusant schrijft.
    Bovendien is er altijd een extra uitsmijter aanwezig in de vorm van een diepere betekenis of een gefundeerde mening…
    Kijk…!

    Dat kan ik u niet bepaald zeggen van het weeklagend geroep om bliksemschichten, het splijten van het zwerk, kortom dood en verderf voor de islam en onze beroepspolitici.
    Of het andere uiterste in de vorm van het bij voorbaat met de samengevouwen pootjes omhoog te informeren alwaar bij een hupse moslima Arabische les genomen kan worden waarmee “De Avonden” gevuld worden…

    Like

  • @breinbrouwsels, 11.56u.: U vindt mijn e-mail adres onderaan dit topic:
   https://ejbron.wordpress.com/2016/07/04/oproep-3/
   Het is een beetje vroeg om al ergens mee naar buiten te treden, maar als U meer zou willen doen, mailt U dan even, dan kan ik het U uitleggen en kunt u zelf bepalen, of U mee wilt doen, of niet.

   Like

 10. Ze doen maar, ik geef mij vrije meningsuiting basta. En als ik dat stelletje pleurislijers niet moet dan moet ik ze niet. Niemand kan mij verplichten moslims te knuffelen.

  Geliked door 2 people

  • Luchtpint zegt:

   De van bovenaf opgelegde verplichting om ons meer respect te laten betonen voor de Islam – en de Islam alleen – heeft alles te maken met het feit dat die ideologie reëel geweld gebruikt wanneer die in zijn doelen wordt gefrustreerd.

   Alleen dat verklaart waarom PC idioten vinden dat jij en ik meer respect zouden moeten tonen voor moslims: pure lafheid. Niemand die hetzelfde respect bepleit voor Christendom, de Joodse godsdienst, Hindoeïsme, Boeddhisme, of andere godsdiensten.

   Het verband tussen moslim geweld en dat zgn. respect dat we moeten hebben is mij al jaren duidelijk.

   Like

 11. Jan zegt:

  Af en toe krijgt het islamitische uitschot een koekje van eigen deeg:

  Saudi princess attacked by two men near the Louvre Museum in central Paris and robbed of her £850,000 Swiss watch

  She was ‘violently’ robbed in second arrondissement of French capital
  Two assailants immediately fled with high-end Richard Mille timepiece
  Men still on the run and being hunted by the Banditry Repression Brigade
  In August 2014, Saudi prince attacked by a Kalashnikov-wielding gang

  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3725599/Saudi-princess-attacked-two-men-near-Louvre-Museum-central-Paris-robbed-850-000-Swiss-watch.html

  Like

  • Duchesne zegt:

   Die ring kan ook een gift zijn geweest voor de jihadisten en dan betaald de verzekering ook nog eens uit. Hoe het eigen geld tegen ons word gebruikt…..
   Maar de politiek blijft binnen halen en zaken doen met lieden die onze ondergang nastreven….was het ook zo in de dertiger jaren, dat de bevolking zag wat er op komst was en de politiek maar bleef kruipen? Onze politici zijn glibberalen, achterbakse lieden die voor wat centen ons de afgrond in drijven. Al iemand van operatie “smeergeld” gehoord? Een van de weinige middelen die wij als burgers hebben om ons te verzetten. En het werkt!

   Like

 12. Jan zegt:

  Schießerei in Marseille: Zwei Tote und eine Schwerverletzte

  MARSEILLE. Bei einer Schießerei im südfranzösischen Marseille sind in der Nacht zum Samstag zwei Männer getötet und ein 14-jähriges Mädchen schwer verletzt worden.

  Nach Angaben der Polizei wurden die beiden Männer in ihren Autos auf einem Parkplatz mit Kalaschnikows erschossen. Der Teenager hielt sich demnach in der Nähe auf und geriet ebenfalls in die Schießerei.

  http://www.nachrichten.at/nachrichten/weltspiegel/Schiesserei-in-Marseille-Zwei-Tote-und-eine-Schwerverletzte;art17,2272217

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s