Marion Maréchal Le Pen: “Als we het ´islamisme´ niet doden, zal het ons doden.”

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

“Als we het ´islamisme´ niet doden, zal het ons doden. Als we nu niet reageren, zullen deze taferelen van de verschrikking tot ons dagelijks leven behoren. We wennen aan deze verschrikking, en we offeren onze vrijheid op aan deze gewoonte. […] Als een vijand ons de oorlog verklaart, is er geen sprake meer van neutraliteit. Of jullie zijn met ons tegen het ´islamisme´, of jullie zijn tegen ons en voor het ´islamisme´. Diegenen die kiezen voor de status quo en de starheid, worden de facto de handlangers van onze vijanden. 

De door Nicolas Sarkozy ingestelde Unie van de Islamitische Organisaties van Frankrijk (UOIF) is een aftakking van de Moslimbroederschap, een organisatie die door meerdere landen als terroristisch wordt gekwalificeerd, waaronder Egypte. De UOIF is in Frankrijk een van de drijvende krachten van het islamitische fundamentalisme en het Jihadisme, die in de moskeeën en verschillende verenigingen gepraktiseerd worden. De UOIF zou net zo verboden moeten worden als de financiering [van haar projecten] door Qatar en Saoedi-Arabië.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.medias-presse.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Marion Maréchal Le Pen: “Als we het ´islamisme´ niet doden, zal het ons doden.”

 1. Anneke zegt:

  Zo, de sluiproutes van mohammed en zijn allah worden nu toch zichtbaar. En helaas nog voelbaarder.

  Geliked door 1 persoon

 2. Charles zegt:

  Deze vrouw is geen dom blondje, maar een vrouw naar mijn hart.

  Geliked door 1 persoon

 3. Angie1968 zegt:

  Juiste reactie. You’re either with us or against us. Meer smaken zijn er niet. Een echte patriot moet kiezen. En als je de staat wilt ondermijnen, moet je opsodemieteren of gestraft worden. Begin dus alvast maar met het deporteren van die vijfde colonne, die islamieten. Die zullen, op een enkele uitzondering na,nooit integreren of uberhaupt iets positiefs bijdragen aan de maatschappij.

  Geliked door 2 people

 4. Ah, het nichtje van Marine! En inmiddels ook een beetje onder de invloed van dementerende Grootpapa uit, neem ik aan? Uitstekend: Dan kan er nog iets gróóts worden uit deze “jonge Dame!”

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Leiders van Uiterst-Extreem-Rechtse-Radicale-partijen moeten uiterst blond zijn…

   Like

   • Avantasia754 zegt:

    Zielige (waarschijnlijk linkse) reactie…iedereen heeft recht op een mening zelfs jij.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Avantasia754.

    Ik schreef “leiders” niet “leidsters” zo dus je hoeft ècht niet jaloers te zijn… als je mannelijke genen hebt natuurlijk. Dat wel natuurlijk.
    Anders vanzelfsprekend wèl natuurlijk. Niet als je onzijdig bent. Dan niet.

    Ga in ieder geval maar eens proberen je IQ wat omhoog te schroeven want een ieder die mij hier kent weet dat ik vaak sarcastisch uit de hoek kom.
    Dat is dit maal ook het geval geweest.
    Maar voor mensen die nu eenmaal niet zo bijdehand geboren zijn wil ik het wel voor je uitleggen…

    Ik doelde helemaal en alléén op de haarkleur van onze Wilders omdat hij door zijn linkse vijanden altijd als “Uiterst-Extreem-Rechts-Radicaal wordt uitgemaakt en toevallig, zie daar… onze lieftallige blonde nicht van Marine ook al…!

    Zie je het voor je. Volgende keer zal ik zo vriendelijk niet meer zijn.

    Like

 5. Floo zegt:

  Het griezelige is dat het idd. gewenning is en tot het “dagelijks leven” gaat behoren.
  Maar de vraag is gaat het het doden van het islamisme ook gebeuren? En hoe moet dat plaats gaan vinden met overheden, regeringen die pro islam zijn!?

  Like

 6. Japio zegt:

  Het is de trieste waarheid aan het worden en legio mensen zijn nog steeds in diepe diepe slaap. En vele anderen krijgen een stijve nek van het de andere kant opkijken. En weer andere mensen hebben hun hersens uitgeleend aan de heersende elite. En aan dovemansoren hebben we ook geen gebrek in NL. En nog maar niet te spreken over de vele blinden en slechtzienden. Waarom zijn er zoveel naieve eigenwijze nederiglanders?

  Geliked door 3 people

 7. Marc zegt:

  Dat UOIF ken ik niet. Maar aan de beschrijving van Marechal te zien is dit de Franse pedant van het Amerikaanse CAIR, dat ook een loot van de Moslimbroederschap is.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Ze zegt het uitstekend. Of je bent met ons! Of je bent met de islam… Laat het maar beginnen. Ik weiger om me te laten afslachten in de straten van mijn eigen grondgebied. Dan ben ik het die gaat slachten..

  Geliked door 3 people

 9. Pingback: Marion Maréchal Le Pen: “Als we het ´islamisme´ niet doden, zal het ons doden.”

 10. Sabeltant zegt:

  Langzamerhand wordt duidelijk dat de rooien de wereld in tweeën gespleten hebben.
  De islam en haar islamofiele knuffelaars en de overgrote meerderheid die steeds meer vrijheden moeten opgeven omdat de islam ons aanpakt met onze eigen vrijheden.

  Mijn zegen heeft ze. Pak de islam waar je maar kunt.
  Arresteer foute islamieten. Sluit islamitische instellingen die fout zijn en gooi elke islamiet het land uit die een foute attitude hebben.
  Pak de islam aan voordat het ons aan pakt.
  Kom in verzet! Weg met de islam uit de EU!

  Geliked door 1 persoon

  • Johan zegt:

   Excuseer me mijn opmerking, maar je schreef :
   “Sluit islamitische instellingen die fout zijn” : Dit is een contradictio in terminis.
   Volgens mij zijn islamitische instellingen per definitie fout. Derhalve moeten ze allemaal gesloten worden.

   Geliked door 1 persoon

 11. Het zal inderdaad oog om oog zijn tand om tand.

  Geliked door 1 persoon

 12. Elena zegt:

  Zodra men de haat verzen uit de koran verwijderd heeft….is het een “normale” religie.
  Dan mag men geloven gelijk als de andere boeken.

  Indien ik persoonlijk als moslim geboren zou zijn….zou ik mij kapot schamen nog bij die sekte te horen.
  kzou direct de club verlaten.
  Nog steeds zijn er debielen die zich tot de islam bekeren. ONBEGRIJPELIJK !!!

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   De harde kern van de islam in het Midden Oosten zullen nooit toestaan dat er ook maar één letter uit de Koran zal worden geschrapt. Het zal dus nooit die ‘normale religie’ worden.
   Er zal niet of nauwelijks een moslim gevonden worden die zich zal schamen. Ze worden vanaf de geboorte geïndoctrineerd met het gif van de islam. Dus verlaten ze de club niet. Het paradijs en de maagden lonken immers.
   Aangezien dus niet verwacht kan worden dat de islam een ‘normale religie’ kan worden is er maar één oplossing, die mw. Pen al aandroeg: Vernietigen die hap en wel zo snel mogelijk want ze vermenigvuldigen zich als ratten.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Geliked door 1 persoon

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 14. Michael Jacobs zegt:

  De vijand is echter niet de islam en het zijn ook niet de aanhangers van die ideologie. Oorlogen worden immers niet tussen religies, maar tussen landen en volkeren gevoerd. Islam is géén nationaliteit, moslims zijn géén aparte identiteit. We moeten dus erkennen: onze vijand zijn de Arabische landen, de Arabieren, en hun bondgenoten. Wij moeten ons niet door Arabieren laten voorschrijven welke god wij moeten aanbidden. Dit moeten wij wettelijk vastleggen: wij zullen ons nóóit aan de dodelijke nep-religie van de Arabieren onderwerpen. Wij laten ons niet door de Arabieren chanteren. Gezien het subversieve karakter van de islam moeten we het beoefenen daarvan in Nederland wettelijk verbieden – totdat wordt toegestaan dat Christenen en Joden zich vrij en met volledige vrijheid van godsdienst in Arabische landen en gebieden mogen vestigen, en met name in Saoedi-Arabië kerken en synagogen mogen bouwen.

  Like

 15. F.van Bers zegt:

  De Islam met de Koran implanteren in de Westelijke cultuur en beschavingen is een even grote absurditeit als het implanteren van Ijsberen tussen de papegaaien en leeuwen in tropisch Afrika. Daar komen ongelukken van.. Althans die ijsberen muteren nooit ; acclimatiseren niet ; worden dood-ziek, diep-ongelukkig en kwijnen dood. Dierenmishandeling noemt men dat, Zolang de Islam zich de enige ware religie acht en.die Koran als een absolute en een these wordt beschouwd -onveranderlijk dus-. blijft dat onmogelijk. Wie die Koran (verbaal) toch tracht te nuanceren en te relativeren, poogt daarmee zelfs het getal pi op zijn kop te zetten en miskent de zwaartekracht, hetgeen ook nooit lukt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s