Waarom de terroristische aanslag van Nice onvermijdelijk was

Screenshot_40

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Wanneer men mensen toestaat een geweldpleger als profeet te volgen, die mensen heeft afgeslacht als zij niet bogen voor zijn wil, dan is de terroristische aanslag van Nice uitsluitend de consequentie van deze fout. Als iedere moslim wordt aangepraat dat hij in het Paradijs komt, ook wanneer hij mensen heeft afgeslacht, of ook nog juist daardóór, dan hoeft men zich over de terroristische aanslag van een moslim op “ongelovigen” niet meer te verbazen.

Alle terroristische aanslagen en gewelddadige optredens van moslims tegen “ongelovigen” liggen ten grondslag aan het feit dat Mohammed een geweldpleger was en “ongelovigen” heeft afgeslacht. Dit voorbeeld nemen de moslims teneinde “ongelovigen” af te slachten. Wie dat tot nu toe niet heeft begrepen en, zoals onze politici en onze westerse media, dit feit verdoezelt, of, ondanks zijn machtspositie, dusdanig onuitgesproken is, maakt zich medeschuldig aan de slachtoffers van Nice. Die laadt een grote schuld op zich. Diegenen die onder deze terreur moeten lijden, zijn de dupe. Mensen, die tot op heden niet weten waarom hen zoveel geweld wordt aangedaan.

Wie ISIS van de islam wil onderscheiden, wie beweert dat alle terroristische aanslagen van moslims tegen “ongelovigen” niets met de islam te maken hebben, heeft bloed aan zijn handen. Het bloed van díe mensen die in Nice vanwege dit algemene falen moesten sterven. Pas als er een wereldwijd verbod op de islam komt, zal langzamerhand weer de vrede onder de wereldbevolking terugkeren. Tot het zo ver is, zullen de terroristische aanslagen op “ongelovigen” in de eertijds vreedzame gebieden op deze aarde nog aanmerkelijk toenemen, omdat de mensheid dit gevaar niet, pas als het voor hen te laat is, erkent.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Mohammed, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Waarom de terroristische aanslag van Nice onvermijdelijk was

 1. peter zegt:

  Vanmorgen op radio 1, een programma waar werd beweerd dat Turken en Marokkanen nou eenmaal heetgebakerd zijn ,en men ze moet nemen zoals ze zijn ,Het ging over de aanvallen op de journalisten afgelopen week , ze maken gewoon de fout om dit te vergoelijken ,en over ’n paar jaar worden de journalisten opgepakt en gaan de bajes in , net zoals in Turkije , Veroordelen ,daar heeft onze staatsomroep een hekel aan ,en daar liggen de wortels van alle kwaad ,het ontwijken en verheerlijken van de daden van onze “medelander “die bij een aanslag plots vol achter zijn eigen land te staan ,
  Het opheffen van de omroepen zouden ze dwingen bij Hilversum om het juiste nieuws te brengen .

  Like

  • Japio zegt:

   Ik luister niet eens meer naar die leugenachtige staatsomroep Peter. Het is één grote ergenis om dat triefel zooitje aan te horen. Het enige wat je er aan overhoud is frustratie. En daar gaan onze belastingcenten naar toe.

   Like

 2. VN zegt:

  Vandaag zei Rutte weer hoe zij gezamenlijk vuist zullen maken tegen deze geweld. Gelul natuurlijk, mooie maar loze worden van iemand door wiens medewerking juist deze doden vallen. Eerst moeten zij het probleem durven te benoemen dan pas kan iets opgelost worden. De laatste dagen laten zien dat Europa een kruitvat is bij welke de lont steeds korter wordt. Zoals in 1848 het geval was.

  Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Precies, maar ook dit fucking kabinet heeft bloed aan hun handen,ALLEMAAL! ALLEMAAL!!
  Dat dat schorremorrie zichzelf nog in de spiegel durft aan te kijken is mij een raadsel!

  Like

 4. Wat gaan we hier aan doen?Hebben jullie geachte mede-lezers een goede oplossing om eens en altijd deze doodscultuur genaamd ‘islam’ en ook andere afgoden religie’s voor eens en altijd uit de wereld weg te doen!! Shalom van Léon van Duren

  Like

 5. M.R zegt:

  helemaal mee eens Theresa

  Like

 6. Jean zegt:

  Theresa, ik verbaas mij over niets meer a.g. islamieten, voor mij zijn islamieten en de reetlikkers van islamieten mijn vijand en mijn vijand zal ik bestrijden met alle middelen.

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  De islam is als de pest. Eeuwenlang heeft die ziekte duizenden slachtoffers gemaakt. Met man en macht is er gestreden om die ziekte de baas te worden.
  Thans is een heel grote meerderheid van de wereldbevolking stekeblind voor wat betreft de dodelijke gevaren van de ziekte ISLAM. Er is een groot verschil. De pest was een ziekte die als een dief in de nacht rondging. Men kon zich er niet tot nauwelijks tegen verweren.
  Met de ISLAM is het anders gesteld. De zogenaamde profeet, pedofiel, massamoordenaar, struikrover en ….. religieus waanzinnige heeft in zijn KORAN openlijk (dus niet als een dief in de nacht) verordineerd hoe zijn volgelingen alle NIET MOSLIMS moeten vermoorden.
  Daartoe zijn strikte instructies uitgevaardigd. Deze bevelen gelden voor ALLE moslims. ALLE moslims zijn tot de jihad gehouden. De jihad houdt in het doden van ongelovigen.
  Evenals in vroegere tijden de mensen de pest hebben bestreden zal de wereldbevolking zich op moeten maken om de ziekte ISLAM uit te roeien. Beter vandaag dan morgen want het kwaad woekert als het onkruid in de tuin.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Je durft je mond bijna niet meer open te doen, Men kijkt je aan of je een monster bent en geen recht hebt om kritiek te mogen leveren.

  Like

 9. Elena zegt:

  De Franse Justitie heeft ook bloed aan de handen.
  De moordenaar die met een vrachtwagen 84 mensen heeft gedood en velen zwaar gewonden…werd op 24 maart veroordeeld tot 6 maanden cel wegens gewapende agressie.
  Dus…had hij 14 juli nog in zijn cel moeten verblijven.
  De Franse Justitie zijn even knettergek dan justitie in ons landje.
  Hoogste tijd de bezem door het smerige Justitie apparaat te halen.

  Like

 10. Die gek (dictator Erdogan) heeft zes duizend rechters, soldaten en politieagenten op laten pakken en hun de gepaste straf gegeven. Die zijn dood. Nou heeft Minister President Mark Rutte gezegd dat hij zich één voelt met Erdogan en het Turkse volk en achter hen staat .In verband met die
  ‘staatsgreep’. Mark Rutte heeft ook de klok horen slaan maar hij weet niet waar de klepel hangt!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s