Oberhausen bouwt gratis “City-appartements” voor alleenstaande mannelijke ´asielzoekers´

Screenshot_37

In dit gebouw laat de stad Oberhausen gratis woningen voor asiel-immigranten bouwen.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse stad Oberhausen bouwt op dit moment talrijke centraal gelegen woningen om hierin 50 alleenstaande asiel-immigranten op kosten van de belastingbetaler onder te brengen.

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan het gebouw op de Friedensplatz, maar eind juli al zullen daar ongeveer 50 alleenstaande mannen intrekken, die illegaal Duitsland zijn binnengekomen en een asielaanvraag hebben ingediend.

De “City-appartements” zullen elk 35 m² groot worden, belooft het hoofd van de afdeling Sociale Zaken, Jürgen Schmidt, in de “WAZ”.

Welke nationaliteit de mannen zullen hebben die in het gebouw gaan wonen, is nog niet duidelijk. Men zou echter proberen “mensen bij elkaar te brengen die ook bij elkaar passen, om zodoende mogelijke conflicten te voorkomen.”

De zoektocht naar nog meer woningen om de onophoudelijke toestroom van asiel-immigranten de baas te worden, is met de geplande nieuwbouwwoningen nog niet ten einde, benadrukt Jürgen Schmidt.

Tegelijkertijd bericht hij van de grote belangstelling onder verhuurders om hun beschikbare woningen aan de stad te verhuren, deze op kosten van de belastingbetaler te laten renoveren en aan immigranten te verhuren.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oberhausen bouwt gratis “City-appartements” voor alleenstaande mannelijke ´asielzoekers´

 1. Drs.P. zegt:

  De asielrat parasieten worden de autochtone Duitsers aan alle kanten door de strot geduwd, wanneer komen zij er nu eens achter dat demonstraties, zelfs met 100-duizenden Pegida mensen geen enkele zin hebben en dat WW3 alreeds een paar jaar geleden gestart is voor Europa?
  De echte vijand zit in Brussel en in bijna alle hoofdsteden van deze smerige Unie !!
  Wij worden bedreigt, onteigent, huizen uitgezet en dat is nog maar het begin!! Stelletje gigantische sufkut zombies zijn we geworden, ook in Nee-derland, we lopen achter een debiel Pokemonspel aan, terwijl onze vrijheid van ons wordt afgepakt. Ook dit klote NL is niet meer te redden op deze manier. Mernsen, wakker worden en die nsb club uit den haag in het gevang zetten!!!

  Geliked door 4 people

 2. Claudia M. zegt:

  Ik vraag me af wanneer die Duitsers eindelijk eens ‘ontploffen’ en de originele pleuris uitbreekt? Van mij mogen ze zo onderhand…

  Like

 3. Marc zegt:

  “Men zou echter proberen “mensen bij elkaar te brengen die ook bij elkaar passen, om zodoende mogelijke conflicten te voorkomen.”
  Dat kan zo maar niet: dat is etnisch profileren: er wordt onderscheid gemaakt naar ras!

  Er is geen andere conclusie mogelijk: de politiek-correcten zijn racisten pur sang! Dus nu vallen ze eindelijk door de mand. Politiek-correct = racisme.

  Like

 4. Wat een vertoning, je schaamt je langzamerhand voor je eigen volk.

  Like

 5. tinekevanschagen zegt:

  TUURLIJK!!!!! als het maar voor de asielzoekers is.
  Het wordt ze allemaal op een presenteerblaadje aangereikt!
  Moet jij iets nodig hebben , dan wordt er gezegd DAN HAD U MAAR IETS OPZIJ MOETEN LEGGEN! van 862 euro per maand?…..Ja daarvan dus…..zum kotsen!

  Geliked door 1 persoon

 6. “Tegelijkertijd bericht hij van de grote belangstelling onder verhuurders om hun beschikbare woningen aan de stad te verhuren, deze op kosten van de belastingbetaler te laten renoveren en aan immigranten te verhuren”………………………

  Bovenstaande kan toch niet waar zijn ??????? Op kosten van de EU belastingbetaler ???
  De duitser kennende ………………..denk dat dit niet LANGER getolereerd zal worden. De bom moet vandaag of morgen klappen!!!!!!!!!!

  Like

 7. Pieter zegt:

  NB. `Illegaal Duitsland zijn binnengekomen`. Geeft allemaal niets jongens, jullie moeten nu gewoon een asielaanvraag indienen dan is het wel legaal.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Oberhausen telt 209.292 inwoners (Google). Vijftig appartementen van geschat €1000,- per maand is per jaar een onkostenpost van €600.000. Op te brengen door 209.292 bewoners, waarvan zeg maar 2/3 deel belastingplichtig is. Iedere belastingplichtige is dus jaarlijks meer dan 4000 Euro kwijt, alleen al aan die illegalen die die appartementen gaan bewonen. Andere idiote uitgaven van de gemeente Oberhausen daargelaten. Het moment is bijna daar dat iedere belastingplichtige zijn gehele inkomen in rook ziet opgaan richting belastingdienst, en zelf maar moet zien hoe hij kan leven, als hij nog verder wil leven !

  Geliked door 2 people

  • Xander zegt:

   Reken het nog eens na a.u.b
   2/3 van 209.292 = 139.528 (belasting betalende inwoners)
   €600.000,- delen door 139.528 = €4.30
   €4.30 per belastingbetaler is nog teveel geld voor die klaplopers.
   Wat zou een kogel kosten? Het afvuren ervan doe ik voor niets.

   Like

 9. paulzwueste zegt:

  Wat ’n ongelofelijk groot ONRECHT tegenover het eigen volk…!!!
  Het wordt tijd voor een grote Europese REVOLTE…!!!

  Bovendien de stompzinnige denkwijze van deze overheidsdebielen!
  Denken ze nu ècht dat die zogenaamde “vluchtelingen” huur zullen betalen…?
  Na enkele jaren zullen de flats in ieder geval ALLEMAAL van binnen gesloopt moeten worden en (op kosten van de belastingbetaler) totaal opnieuw worden gerenoveerd….!
  Dat wel natuurlijk…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s