Gabriel wil nog een termijn voor Schulz als voorzitter van het Europees Parlement

Screenshot_36

De socialistische Duitse kameraden Martin Schulz (links) en Sigmar Gabriel.

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de SPD en Duits vice-bondskanselier Sigmar Gabriel (SPD) springt in de bres voor zijn boezemvriend Martin Schulz (SPD). Net zoals Gabriel de best mogelijke kandidaat voor het kanselierschap zou zijn, is de boekhandelaar Schulz de best mogelijke voorzitter van het Europees Parlement. En langs zijn neus weg wil Gabriel ons ook nog Tusk toevertrouwen of ons met hem opzadelen.

Na de ophef rondom een nieuwe kandidatuur van Martin Schulz als voorzitter van het Europees Parlement heeft de SPD-chef Sigmar Gabriel zich achter zijn partijvriend geschaard. “Het Europees Parlement heeft met Martin Schulz de best mogelijke voorzitter. Ik vind de ruzie, die vooral door enkele conservatieven uit de CDU en CSU tegen de sociaaldemocraat Martin Schulz wordt aangewakkerd, compleet onzinnig. Europa heeft nu geen bekrompen partijpolitiek nodig”, zei Gabriel in een interview met “Bild”.

De SPD-voorzitter pleitte tegelijkertijd voor de herverkiezing van Donald Tusk als voorzitter van de Europese Raad. “Er is afgesproken om na de helft van de ambtsperiode de voorzitter van het Europees Parlement en de voorzitter van de Europese Raad opnieuw te bepalen. En ik adviseer dringend de beide in hun functie te handhaven. Want duidelijk is: Tusk, Juncker en Schulz werken nauw en goed samen en daarom is het juist in deze tijden absoluut zinvol dit ook voort te zetten. Dat heeft de conservatieve topkandidaat en huidige voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker immers ook geëist.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, Hypocrisie, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Gabriel wil nog een termijn voor Schulz als voorzitter van het Europees Parlement

 1. aegoliuscs zegt:

  De EUSSR behoudt de volle bemanning voor Der Untergang. Zeer lovenswaardig!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Heerlijk als vriendjes elkaar baantjes kunnen toespelen.

  En in de ‘democratische’ EU is dat blijkbaar mogelijk..

  Zou dat hem een fles dure cognac opgeleved hebben?

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Je moet er toch gvd niet aan denken dat die 3 autistische dictatoriale klootzakken ad infinitum maar voorzitter in dat EU-parlement blijven. De Europese bevolking gilt NEE, maar glashard gaat men op dezelfde voet voort, met dezelfde vervloekte zakkenwassers. Ik weet echt niet hoe dik die plaat voor hun bek is. Misschien moeten we Black Lives Matter er maar eens op af sturen. Die schieten nog wel eens iemand dood.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Angie1968 18 juli 2016 om 16:38…..De Europese bevolking gilt NEE, maar glashard gaat men op dezelfde voet voort, met dezelfde vervloekte zakkenwassers…..Die ook werkzaam zijn in een homo-cafe. Wat een rare bezigheid eigenlijk, zakkenwasser ! Maar ja, ieder zijn meug !

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Natuurlijk gaan ze gewoon door BigLJohn,dit zijn de opdrachten van de BILDERBERGGROEP! daar worden elk jaar de agenda s getrokken!!
    En deze lamzakken voeren het uit!!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Tsja, dit is er nou zo’n bijzonder goed voorbeeld van hoe echte gekozen democratie werkt…!

   Like

 4. Hendrik zegt:

  ’t is net de Titanic, we kunnen niet zinken……………..toch zinken we

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Hendrik 18 juli 2016 om 16:41. Gelijk het Duizendjarige rijk wat nooit meer zou verdwijnen. De nieuwe orde heette het. Begonnen in 1933 en al verdwenen in 1945. Zo snel kan het gaan met ultieme rotzakken, en zo ook met de E.U. !

   Like

 5. Marc zegt:

  Waarom niet een protegé van Erdowie op de stoel, liefst een Turk?

  Oh, die hadden we al in de vorm van Schulz.

  Like

 6. Jean zegt:

  Wij burgers willen die EU misdaadorganisatie de EXIT wijzen en dat asap.

  Like

 7. peter zegt:

  Nederland betaalt ,maar bepaald niks, ze laten zich wurgen door ’n paar socialisten en een dronkenlap . Eruit stappen ,en een compromis met Engeland maken . Schaken op hoog niveau ,
  Wat zullen ze jammeren als de geldstroom gaat haperen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s