Armani Jacket

Screenshot_119

Deze bijdrage is niet om Hillary Clinton te bekritiseren vanwege het feit dat ze een speech houdt over inkomensongelijkheid terwijl ze een Armani Jacket ter waarde van $ 12.500,- draagt.

Ze is geplaatst om Armani ermee te feliciteren dat hij in staat is om een aardappelzak met mouwen voor $ 12.500,- te verkopen. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Johan G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Armani Jacket

 1. Geronimo zegt:

  Altijd en overal hetzelfde met socialisten: links lullen, en rechts de zakken vullen. Het ergelijke daarbij is dat miljoenen dat nooit door hebben.

  Like

 2. hendrikush zegt:

  Is ze soms ergens zwanger van?

  Liked by 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  Ik moet inderdaad toegeven, ik heb zelden zo’n onflatteuze hobbezak gezien. Dat bedrag kan gewoon niet waar zijn; waanzin ten top! Ik wil het als vloerkleed nog niet in huis hebben.

  Maar laten we onze eigen Queen Bee niet vergeten, die shopt ook van die onnutte rotzooi, op kosten van de NL-belastingbetaler.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   En laten we vooral ons importbruidje niet vergeten Claudia. Die lust er ook wel pap van. Ze heeft zich zelfs tegen de wet en alle protocollen in gepromoveerd tot koningin. Dat brengt klaarblijkelijk meer uitkering in heet laatje. En niet te vergeten het aanzien natuurlijk. Ze vindt zich zelfs belangrijker dan onze koning. Die is dom, om in haar eigen bewoordingen te blijven. Vandaar dat ze overal met haar geblondeerde kop en geveinsde glimlach vooraan staat.

   Like

 4. Inderdaad: Wát een wansmaak!
  Hoe kómt het mens er op! Zal wel iets te maken hebben met het uiterlijk, dat het innerlijk weerspiegelt; kán bijna niet anders!

  Like

 5. Jan zegt:

  Doet mij denken aan Maxima die enkele jaren terug een bezoek bracht aan arme mensen ergens in de Cariben. Stond de nonvaleur daar in een eenvoudig hutje met aan haar schouder een Luis Vuitton schoudertas van €2000 en een Rolexhorloge om heur bevallig polsje van om en nabij de €10.000 (zij heeft meer dan één). Dan sla je toch ook echt een pleefiguur, om met Bolkenstein te spreken

  Like

 6. Bas zegt:

  Kennelijk (hand) genaaid door de verkoper.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Ongelofelijk hypocriet mens is dat, waarom zien Amerikanen dat niet of redeneren zij : zij is goed voor mijn social security welfare.

  Like

 8. carthago zegt:

  😂 Een aardappelzak om een baal hooi heen.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Ook mijn felicitaties…!!!

  Like

 10. elisah zegt:

  Erg gepast is het idd niet om dergelijke bedragen uit te geven alsof het niets is en dan telkens weer iets nieuws dragen voor zo’n extreem bedrag, dat kost een vermogen.
  Zo’n ding wordt vaak ook maar 1 keer gedragen, tsja, wie het breed heeft, laat het breed hangen…
  Ze heeft trouwens vaker van die rare jassen aan met een slechte pasvorm, als ze haar arm omhoog doet, komt die hele jas mee omhoog. Ze heeft nooit een rok of jurk aan, waarschijnlijk heeft ze lelijke paaltjesbenen.
  Mannen hebben het iets makkelijker, een goed donkerblauw pak is altijd prima en kan vaak gedragen worden met een andere das en overhemd.

  Like

 11. Jean zegt:

  Armani? Wie is dat? Wat doet die voor de kost?
  Die rotkop boven die aardappelzak is veel walgelijker dan die zak op zich.
  Hopelijk haalt Donald de overwinning zodat eindelijk kan begonnen worden met de afvoer van islamieten uit west Europa en Amerika want wij hebben het echt gehad met dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars zootje ongeregeld komende van Afrikaans grondgebied en midden oosten.

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Om iemand als haar valt elke kleding, hoe duur dan ook, uit als een hobbezak.
  Merkel heeft hetzelfde probleem.
  Gewoon een paar omhoog gevallen proletenwijven, die hun abjecte gebrek aan klasse compenseren met te dure en lelijke kleren.
  Vergelijk haar eens met een echte dame als Beatrix von Storch..

  Liked by 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  He, dat brengt mij op een idee. Ik denk dat ik ook een modelijn ga beginnen. Wat toddenboer Roy Donders kan, kan ik ook. Als materiaal gebruik ik dan jute zakken, overbodige lijkzakken van het leger, en oude PTT postzakken. En dan 3 gaten er in maken. Voor de gesettelde (rijke) vrouw die iets unieks wil dat de gewone vrouw niet kan kopen ! Echt hip, met scheuren en gaten er in, net als men ziet bij moderne jeans. Natuurlijk voor een sterk concurrerende prijs. Afgeprijsd, van €50.000 voor €30.000 per stuk. Ach gatver pielekes nog an toe, ik mag hier geen reclame maken, of eventuele concurrenten wakker gaan maken !

  Like

 14. Elena zegt:

  Zo’n lelijke hobbezak zou nog niet gratis willen aantrekken.
  Jakkes…welke imbeciele mode ontwerper kan zoooo iets lelijks mooi vinden.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Mijn oma die een grote speelgoedwinkel had zei het eens treffend; Zaken doen is mensen voor de gek houden. Niet alleen laat je ze er veel meer voor betalen dan de inkoopprijs, je moet ze ook laten geloven dat ze iets unieks gekocht hebben, ook al is het nog zo’n grote prul. En ook nog eens zodanig dat er vanzelfsprekend mond tot mond reclame ontstaat. Nu een grapje; een winkelknecht hielp een klant die om rollen closetpapier vroeg. Hij stuurde de klant weg omdat ze op waren. De chef, die achter de winkelrekken meekeek, sprak hem aan en zei; jij moet nog veel leren. Die klant had je rollen van een ander merk moeten aansmeren. De knecht hielp de volgende klant die ook al om closetrollen vroeg. En omdat ze op waren ging hij op zoek naar rollen van een ander merk. Maar ook die waren op, totdat hij in een hoekje van de winkel toch rollen zag staan, en die verkocht aan de klant. De winkel-chef die weer alles gadegeslagen had liep naar de knecht. De knecht meende op de nodige complimenten, maar de chef zei; weet je eigenlijk wel waar je die klant mee weggestuurd hebt ? Met rollen schuurpapier ! Die zal een rauwe kont gekregen hebben !

   Like

 15. exmarineman zegt:

  En Armani lacht zich rot….. toch weer mooie reclame want er wordt wel over Armani geluld……

  Like

 16. Jan zegt:

  MSNBC laat schokkende beelden zien aan hun sneeuwvlokjes: MSNBC Gives Viewers Trigger Warning Before Showing Anti-Hillary Buttons…

  http://www.weaselzippers.us/284836-msnbc-gives-viewers-trigger-warning-before-showing-anti-hillary-buttons/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s