Hoppa!!! . . . Nederland zet € 45 miljoen in voor opruimen landmijnen

Screenshot_112

Nederland stelt € 45 miljoen (!) beschikbaar (webmaster: naast de € 65 miljoen steun aan Irak!) voor het onschadelijk maken van landmijnen. Het geld gaat naar drie projecten die worden uitgevoerd in Afghanistan, Colombia, Democratische Republiek Congo, Irak, Libanon, Libië, de Palestijnse Gebieden, Mali, Somalië, Syrië, Zuid-Soedan, Kosovo en Oekraïne.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", achterlijkheid, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Hoppa!!! . . . Nederland zet € 45 miljoen in voor opruimen landmijnen

 1. Ze gaan net zolang hier mee door, tot er bij ons niets meer te halen valt. Gisteravond nog gekeken naar Hollandsche zaken. Over 50 plussers die niet meer aan de bak komen, in de bijstand en soms niets. Dit is zo in en in triest, geen toekomst, niks meer. en ze blijven maar door ploeteren. Een man had een brief van Rutte gehad. Een zinnetje werd voorgelezen, Werkgevers houden er van dat je werk met opgestroopte mouwen aanpakt. Is dit nou een mongool die zo iets zegt. Ga zo door en we worden vanzelf wel een derde wereld land.

  Like

  • Bas zegt:

   De mouwen opstropen dus. Misschien is het beter, zolang deze recessie duurt, een stukje geleide economie invoeren in de vorm van een tijdelijke plan-economie. Gepast werk, en nuttige producten creëren etc.

   Lees verder: http://bit.ly/29Qimxp

   Like

   • Bas, ik ben bang dat sommige mensen geen eens meer mouwen hebben. Misschien in de AZC dat ze nog kleding over hebben, wat de parasieten weggegooid hebben omdat het niet in de mode was. Stond in onze krant geschreven.

    Like

  • Bas zegt:

   De mouwen opstropen ? Misschien is het beter, zolang deze recessie duurt, een stukje geleide economie in te voeren in de vorm van een tijdelijke plan-economie. Werken in een zinvolle betrekking met gepast werk., nuttig werk- en producten creëren etc. Daarnaast Rutte en consorte naar huis sturen.. Wat een bal gehakt die vent..

   Like

 2. Pieter zegt:

  Als ik goed tel kom ik op 14 landen, hoe kan er dan sprake zijn van 3 projecten ?
  Typisch linkse slijmpolitiek, want onder die landen zijn er een aantal (bijv. Irak) die uitgeproceerde asielzoekers niet van ons terugnemen, maar Ploumen is wel zo gekke Henkie om geld te donoren voor ontmijnen van Irak.
  Overigens is het wel zeer vreemd dat men gaat ontmijnen in gebieden waar nog volop oorlog heerst. Komt de vraag op : zou het niet beter zijn te wachten met geld storten tot de ellende in die landen over is ? Dit geld gaat niet goed besteed worden, zoveel is al wel duidelijk.
  Maar ja linkse Gutmensch politiek dat is niet kijken naar feiten, dat is gewoon doorrammen met onzalige plannetjes.

  Like

 3. Anneke zegt:

  Smeerlappen, stel geld beschikbaar aan eigen inheemse burgers !!! Zo velen die vrijwel niet meer de maand ‘rond kunnen komen’. Zovéél gezond ontwikkelde mensen, die gedwongen werkloos thuiszitten. We zijn te goed, te ontwikkeld en dus te PRIJZIG voor véél werkgevers. Als 55-plusser zit ik nu op een houtje te bijten. Gedwongen, geplande armoede voor de inheemse Nederlanders. Al tracht de media dit te ontkennen, door de nwe. NL-ers als huurlingen in te zetten.

  Geliked door 2 people

 4. Driek zegt:

  Welja, toe maar, 45 miljoe voor Afghanistan, Colombia, Democratische Republiek Congo, Irak, Libanon, Libië, de Palestijnse Gebieden, Mali, Somalië, Syrië, Zuid-Soedan, Kosovo en Oekraïne.

  Dit is niet meer normaal, want er gaat ook nog eens 25 miljoen van Koenders naar Irak. Dan geven wij dus zestig miljoen weg, terwijl hier mensen hun ziektekostenpremie niet kunnen betalen en afhankelijk zijn van de voedselbank. Ik zit me hier weer danig op te fokken, wat een schande. Wat hebben Nederlanders in hemelsnaam op hun geweten dat ze dit moeten accepteren. Ik hoop toch werkelijk dat hun ogen een keertje open gaan en straks allemaal gaan stemmen op de PVV.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het is makkelijk om met geld te gaan smijten als die uit andermans portemonnee komt. Gaat het dan zo goed in Nederland ? Nee ! Nog steeds 500.000 werklozen (Nederlanders) maar ook honderdduizenden Allah fanaten in de bijstand. De auto en huizenverkopen stijgen weer. Ja dag Jan, met topzware Hypotheken. Hypotheken die men op een gegeven moment niet meer kan aflossen. Er word gesuggereerd dat de meeste Nederlanders met een dikke portemonee rondlopen, want de economie zou steeds beter en beter gaan. Ik wil de resultaten over pakweg 5 a 10 jaar wel eens zien, of we dan nog steeds in een land wonen waar zogenaamd alleen maar rijke stinkerds wonen. Succesverhalen van al die afgestudeerden en ICT’ers. En door de steeds toenemende robotisering is er steeds minder vraag naar arbeidskrachten. Sinds de industriele revolutie begonheeft men steeds minder werknemers nodig.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Wij hebben geen geld…!!!

   Al het geld dat uit belastingen, direct of indirect, binnenkomt wordt verdeeld over diverse projecten na betaling van de enorme bedragen aan rente en de schulden die wij de afgelopen decennia hebben opgebouwd bij het IMF…!!!
   Dit heet “De Begroting”…

   Als er daarna nieuwe projecten worden bedacht, wordt het geld daarvoor opnieuw geleend bij datzelfde IMF…

   Vroeger bestond er geen IMF, en had elk normaal land zelfs een goudvoorraad om uitgaven te kunnen betalen.
   De linkse landverraders hebben dus opnieuw 110 miljoen Euro geleend bij het IMF om 65 en 45 miljoen Euro in het water te kunnen smijten…

   Dit alles onder het motto: “Na ons de zondvloed…!!!”

   Like

 6. Joost Visser zegt:

  Zou het niet logischer zijn dat de wapenfabrikanten de opruiming financieren i.p.v. de belastingbetaler?

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  De eerste gedachte is prima, moeten we doen.

  Dat is wat het policor wil en past in hun straatje. Ga je dieper op de materie in kom je tot andere conclusies. Je komt tot de ingevenig dat het alleen te doen is een zo groot mogelijk aandeel te slepen uit de subsidie potten. De politici werken hieraan mee ten gunste voor hun loopbaan na de politiek. Want dan worden ze uitgenodigd het grote geld te verdienen. Is het niet in de een of andere NGO dan is het binnen de rijkelijk gesalarieerde EUSSR of de moreel corrupte VN. NGO’s moeten uitgesloten worden van geld uit publieke middelen.

  Nooit gedacht dat training van ratten en inheemsen zo duur kon zijn. Mijn eerste gedachte is. Wie zijn hier de “achter mannen” die het echte grote geld verdienen? In elk geval niet de rattentrainer en de rat.

  We worden beduveld waar we bij staan.

  http://www.fhm.nl/redactie/6972/waarom-ratten-in-afrika-helden-zijn-en-miljoenen-levens-redden.aspx

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Is dat niet een wapen onder ,t Colbert van die “lobbyist” ?

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Mooi, voorzichtig uitgraven en langs onze nieuwe grenshekken weer netjes begraven.
  Maar helaas, weer wordt 45 miljoen weggepist, omdat niemand de overheid stopt.

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Ik heb een veel beter idee werken voor je status net als in de film Undersanded

  Like

 11. Bas zegt:

  Misschien kan de NAVO statiegeld op die mijnen zetten. Dan kan de fabrikant ze weer innemen en recyclen. Kan Nederland zijn geld in de zak houden..

  Like

 12. koddebeier zegt:

  En ja hoor ze spelen weer voor Sint Nicolaas de regenten in Den Haag,. laat de oudjes in de zorg en de rest van de burgers maar barsten. Arrogante opvreters !!! Tuig !!

  Like

 13. Elena zegt:

  Beter zou zijn….de terug gekeerde Syrië gangers de landmijnen op te ruimen.
  Gewoon als bezigheids therapie.
  Immers zij hebben ze ook helpen leggen elders.
  In Afghanistan stuurde men kinderen het veld in om de mijnen onklaar te maken, nadat de Russen vertrokken waren. dat was pas smerig van die kudt Afghanen.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik vraag me af waar de ‘overheid’ het geld voor al die krankzinnige strapatsen vandaan haalt nadat de belastingbetaler volledig is leeggeroofd?

  Like

 15. Floo zegt:

  Stuur koenders de mijnenvelden maar in, ZONDER MIJNDETECTOR…

  Like

 16. Sjoe! zegt:

  Precies wat ‘hoppa’ beteken?
  En is €45 miljoen veel of weinig? Van tevoren bedankt. 🙂

  Like

 17. hslot4 zegt:

  Kijk dat is nou bezuinigen top idee laat die hele tweede kamer en den haag maar een schep pakken en een vliegtuig .
  Behalve Wilders want die hebben we hier nog nodig om het laatste vuilnis te verwijderen
  Beste besparing ever!

  Like

 18. Anneke zegt:

  HOE overleven de inhemen deze bar rotte situatie…HOPEN dat verkiezingen veel eerder noodzaak zijn!!! Zelf hoop ‘k op redding via Russische hand, geschiedherhaling gaat rap. Kijk naar het herstellende Ottomania….De oude rijken trachten weer ‘te rijzen uit hun groeves’. Gaat hun NIET lukken…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s