Onderzoek uit Londen: Immigratie is geen oplossing voor demografische problemen

Screenshot_124

(Vertaling: E.J. Bron)

Nog steeds proberen politici immigratie er o.a. mee te legitimeren dat deze de demografische problemen van vergrijzende samenleving zou kunnen opvangen. Maar dat is een sprookje, zoals nu blijkt uit een langdurig Brits onderzoek. Volgens het onderzoek heeft immigratie maar weinig invloed op de leeftijdsstructuur van een samenleving. De these dat door een hoge immigratie het demografische probleem van het Westen opgelost zou kunnen worden, wordt niet door feiten gedekt.

Duits - Zuerst

Tot deze voor immigratie-voorstanders ontnuchterende bevinding komt nu een onlangs gepubliceerd onderzoek van de London School of Economics and Political Science (LSE). Volgens het onderzoek bestaat er nauwelijks verband tussen de emigratie en de immigratie en de leeftijdsstructuur van een samenleving. In het onderzoek worden migratiebewegingen in de Britse landsdelen Engeland, Schotland en Wales in de afgelopen 150 jaar met elkaar vergeleken.

Het onderzoek bewijst dat een samenleving beslist niet automatisch jonger wordt door immigratie, maar gewoon groeit – waarbij de gemiddelde leeftijd niet daalt. “Om de leeftijdsstructuur van een bevolking te veranderen, is veel moeilijker dan gewoon de grenzen boor meer immigranten te openen, in de hoop zodoende het aandeel van de werkende bevolking te verhogen”, concludeert het LSE-onderzoek.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Academici, Demografie, gezond realisme, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

14 reacties op Onderzoek uit Londen: Immigratie is geen oplossing voor demografische problemen

 1. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Massaimmigratie is ook nooit als oplossing verkocht. Het moet juist problemen in de samenleving creeren. Als het aan de duistere krachten achter het politieke wereldtoneel ligt. Zullen we ons s.v.p. niet laten afleiden, maar richten op het in het licht brengen van deze satanische agenda?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk is de massa-immigratie als oplossing verkocht.

   DE oplossing zonder enige toekomstvisie voor alles wat maar mis zou gegaan zijn in Europa.
   Te oud, te grijs, te saai, te kleurloos, te weinig in alles…
   Dat e.e.a. juist voor problemen zou MOETEN zorgen is mij nooit helemaal duidelijk geworden. En dat is nog steeds zo.

   Vaak ligt het antwoord van een vraag in het midden… en ik denk dan ook dat van het een het ander kwam, met als uitgangspunt de in 1975 door de olie-exporterende landen gestelde eis om arme werkkrachten uit het Midden-Oosten toe te laten tot Europa.
   Zodat de onderontwikkelde landen, die hun uitzichtloos bevolkingsoverschot als product exporteerden daaraan, naast de olie, veel geld aan zouden kunnen verdienen.

   Een en ander is behoorlijk uit de hand gelopen. Nu zitten wij met het èchte probleem.
   Als we ook al bang worden van Turken die nu laatst even hun tanden laten zien, dan staat het water ons inderdaad aan de lippen.

   De vraag is dan ook wat nu…?
   Die zogenaamd duistere krachten op de achtergrond zijn er inderdaad… en zullen altijd bestaan… Maar laten we wel zijn, wie gelooft er nu ECHT dat Europa vernietigd zou moeten worden door ’n overbevolking van en door ongedierte…?
   Wat voor nut heeft dat voor De Bilderbergers….
   Om die duistere krachten maar zo even te noemen.

   Europa een continent zoals Afrika en de verwoeste Arabische landen…
   En dan….???

   Like

  • exmarineman zegt:

   Het is wel degelijk als oplossing verkocht want wij worden allemaal oud en ouder en straks zijn er onvoldoende werkenden om bijv de AOW en andere sociale lasten te betalen. Daarom dus die massa-immigratie, ook werd er nog gezegd staat straks als je in een verpleeg- of verzorgingshuis verblijft (als die huizen over 10 jaar nog bestaan) in plaats van een autochtoon persoon een allochtoon aan je bed of stoel om je te verzorgen/verplegen…… Daarnaast zei men dat het allemaal goede en hoogopgeleide werkkrachten zijn zoals artsen, advocaten, verplegenden, verzorgenden, managers, doctoren, tandartsen en wat al niet meer…….maar ja helaas 65% is analfabeet en het enige dat ze willen is JOUW huis en andere bezittingen afnemen en verder alles gratis krijgen: huis, inboedel, telefoon plus abonnement, internet, eten, drinken, kleding…..allemaal gratis en voor niks. Werken, zelf geld verdienen….nee daar zijn we niet voor gekomen….. Jullie dienen respect voor ons te hebben!!!!!! Wij respect voor jullie??? Voor jullie, christenhonden, homo’s, ongelovigen!!! Wie, wat zijn jullie dan wel!!!

   Like

 2. Thoth zegt:

  Ach, dit is alleen bij dezelfde groeperingen. Laat staan dat ze iemand uit de zuidelijke staten, i.e. moslims gaat importeren. Kijk eens waar we nu zijn. We zijn achterlijker geworden. Ineens hebben we allah, mo en de sharia erbij.

  Like

 3. KRAFTAVILQA zegt:

  “in de hoop zodoende het aandeel van de werkende bevolking te verhogen” Tja als je dan vrijwel uitsluitend migranten aantrekt die komen om zich te laten vertroetelen i.p..v. om te werken en succesvol te worden een mogelijkheid die ze in hun kudtland van origine niet hadden nou ja de mogelijkheid van een heel leven lang in de uitkeringshangmat hadden ze daar natuurlijk evenmin.

  Like

 4. Avidia zegt:

  er zit een mystery idee hier achter, en wij zijn de dupe er van. Een oproep voor deskundigen is hier welkom, laat van je horen!!!

  Like

 5. Avidia zegt:

  Deze migratie is alleen bedoeld om ons onder de knie te krijgen, maar wij zijn nooit onder de knie te krijgen, wij zij machtiger dan een of ander volk, wij zijn Nederlanders, een apart volk. wij strijden voor ons EIGEN bestaan en laten de Islam niet toe. Hoe de regering ze ook te willen accepteren, wij NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Avidia zegt:

  immigratie??? gelukzoekers??? kom naar Nederland je krijgt een levenslange uitkering, het is te erg voor worden, krijgen wij dat en wat moeten we er allemaal voor doen.???? Onze mensen moeten zich verantwoordingen, ik kan ik weet niet wat belootstekkigen

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Q; …in de hoop zodoende het aandeel van de werkende bevolking te verhogen.

  Ze hebben het anders prima voor elkaar gekregen dat juist die wel werkende bevolking een veel groter aandeel mag inleveren en ook nog veel langer mag werken. De statistieken tonen namelijk aan dat het overgrote deel van die z.g. migranten nooit aan het werk zal gaan! En onze bestuurders blijven ze binnenhalen of het Sinterklaas is! En een ieder die het lef heeft zich hiertegen te verzetten krijgt de Zwarte Piet toegespeeld.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Kan de kreet – VERGRIJZING – niet meer horen/- lezen. Leugen nummer zoveel….Het eigen volk mag absoluut niet meer actief zijn in de economische wereld. “He…de reden dat de economie de afgrond moest ‘bezoeken’ “.

  Like

  • fleckie zegt:

   Het woord ‘vergrijzing’ werd/wordt waarschijnlijk gebruikt om de ‘sfeer’ voor [uitgenodigde] licht, donker, en zeer donker getinte binnendringers rijp te maken,[die HELEMAAL NIETS aan de ..economieën bijdragen, maar als ..tegenovergestelde ..resultaat…’uitputten’.

   Like

 9. Jan zegt:

  Welcome BACK to the Jungle: Population of ‘demolished’ Calais camp swells to record 7,300 as number of migrants smuggled into UK on lorries TRIPLES


  En bellen dat de clans kunnen overkomen.


  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3701313/Migrants-Jungle-camp-Calais-swell-record-7-000.html

  Like

  • Claudia M. zegt:

   En dan moet jij eens proberen je tentje ergens in de natuur op te zetten, wedden dat ze dan wel met een eskader langs kunnen komen om je te verwijderen!

   Like

 10. Flink door automatiseren en dan kunnen we in alle rust vergrijzen en hebben we geen immigranten ‘nodig’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s