Nederlandse websitebouwer weigert te werken voor aanhangers van de terreurprofeet

Screenshot_7

(Door: “Fubar”)

Zo brengen de leugenkranten het (in iets andere bewoordingen), maar hij wil slechts vooruit betaald krijgen. En dat is niet zo raar als je je bedenkt dat elke mohammedaan een crimineel is. Elke mohammedaan een crimineel? Ja! Over de 60% van de Marokkaanse mannen tussen de 16 en 25 is meerdere malen met justitie in aanraking geweest. Betere cijfers weigert de overheid te verstrekken, maar met een klein beetje rekenwerk kunnen we zelf ook wel bedenken dat als je de leeftijdsmarge ruimer neemt dat percentage toeneemt.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, gezond realisme, Marokkanen, Moslims, Nederland, Racisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nederlandse websitebouwer weigert te werken voor aanhangers van de terreurprofeet

  1. Toch raar dat ze offertes opvraagt, terwijl haar broertje een webdisigne bedrijfje heeft https://zoutpeper.nl/waarom-zoutpeper/

    Schijnt een HOAX te zijn………………..Bovenstaande staat/stond op Powned.

    Like

  2. Bas zegt:

    Deze websitebouwer wil gewoon vooruitbetaald krijgen. In de zakelijke wereld is vooruit betaald krijgen en vooruitbetalen een normale zaak als er twijfels zijn gerezen over iemands terug betalings capaciteit m.a.w. solvabiliteit. Ondernemers zijn in de regel geen bank van lening noch een kantoor waar je kunt poffen. Maar misschien kunnen ze bij Ome Jan terecht.

    Like

  3. hslot4 zegt:

    Komt ie Willeke .
    Ome Jan was een van de Heineken ontvoerders 🙂

    Like

  4. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

Plaats een reactie