Slechts Chinezen? Waarom Merkel zwijgt over Würzburg

Screenshot_132

(Door: “Martin” – Vertaling: E.J. Bron)

De slachtoffers in Würzburg waren Chinese toeristen, onze gasten dus. Dat we in het huidige, gekleurd gemaakte Duitsland onze gasten niet meer kunnen beschermen, is beschamend. Maar dat het wijf aan de top van de staat het bovendien nog verrekt om ook maar één woord van spijt, één woord van medelijden aan de verminkten te besteden, is erbarmelijk. Des te erbarmelijker, omdat dit wijf nog maar enkele dagen geleden heeft ge  de gastvrijheid van de Chinezen heeft genoten. Of zwijgt ze juist , omdat de slachtoffers in haar ogen “slechts” Chinezen zijn?

Dat Merkel ijskoud is, kom je snel achter zodra je je in haar buurt bevindt: een stijf monster, dat mechanisch door de menigte loopt en een ingeoefende show ten beste geeft. Niets aan dit figuur is emotioneel authentiek, alles is een masker.

Dat de slachtoffers van Würzburg haar niet interesseren, is daarom niet verrassend. Deze persoon handelt alleen maar uit politieke berekening. De Chinese slachtoffers van Würzburg hebben voor haar persoonlijk geen politiek nut en dus onbelangrijk. Dit zou wel het geval geweest zijn wanneer de slachtoffers Turken, Pakistani of het liefst zwarte Afrikanen en de dader een Duitser was geweest. In dat geval zou het wijf nog midden in de nacht uit bed gekropen zijn om de daad voor draaiende camera´s te verdoemen. Moslims in het algemeen en zwarte Afrikanen staan, zoals bekend, helemaal bovenaan in de door de staat bejubelde slachtoffer-hiërarchie: ze zijn uitstekend te gebruiken in de zogenaamde “strijd tegen rechts” om het conservatieve, traditionele burgerdom, de eigen binnenlandse politieke tegenstander, klein te houden. Als de slachtoffers van Würzburg dus moslims of zwarte Afrikanen waren geweest, dan zou het wijf hoogstpersoonlijk nog geen 24 uur later een demonstratie tegen het zogenaamd alom aanwezige Duitse racisme aanvoeren, midden door Berlijn, aan de linkerkant geflankeerd door president Gauck en aan de rechterkant door de garde van haar lakeien en gunstelingen. Niemand zou ontbreken; Maas, de Maizière, Altmeier en hoe ze allemaal ook maar mogen heten, het zou een heel grote ceremonie zijn.

Als de slachtoffers Duitsers geweest zouden zijn, tweederangs slachtoffers, dan zou er uiteraard niet zo´n grote ceremonie plaatsvinden. Duitsers heeft men niet nodig in de bonte republiek Duitsland, Duitsers zijn verleden tijd. Maar er zijn nog velen van hen, dus hebben ze een bepaalde macht door aantal. Men wil de gunst van deze macht niet te lichtvaardig op het spel zetten, in ieder geval niet zolang deze massa etnisch nog in de meerderheid is. Daarom zou het monster ´s nachts niet voor Duitse slachtoffers uit bed gekropen zijn, maar zou toch, net zoals Hollande in Frankrijk, in ieder geval in de loop van de volgende dag enkele nietszeggende, huichelachtige woorden van zich hebben laten horen.

Maar de slachtoffers van Würzburg waren Chinezen, dus derderangs slachtoffers. Chinezen zijn geen moslims, hun huid is niet zwart, en ze zijn niet met velen in Duitsland. Chinezen hebben in de binnenlandse politiek dus niet de geringste macht, ze zijn als slachtoffers niet te gebruiken voor de eigen binnenlandse politieke doeleinden. Voor Chinezen zou het wijf daarom nog niet eens drie dagen later voor de camera gaan staan, en dat heeft het dus ook niet gedaan. Chinezen zijn het wijf niet eens enkele nietszeggende woorden waard.

Maar bij de volgende reis naar China zal het wijf weer rondbazuinen hoe belangrijk China als handelspartner van de Duitse economie zou zijn en hoe goed het gesteld is met de Duits-Chinese vriendschap. Dan zal ze de Chinese gastheren opnieuw stroop om de mond smeren, dan worden er geen woorden gespaard. Opdat er uiteindelijk geld verdiend kan worden door grote Duitse concerns, die zij met belastingen kan laten bloeden. Daarvoor vindt het wijf de Chinezen goed genoeg. Maar als Chinezen bij ons te gast zijn en een van haar zogenaamde “vluchtelingen” Chinezen met een bijl doodslaat, dan komt er bij het wijf geen woord van medelijden over de koude lippen. Dan laat het masker haar ware gezicht zien.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Martin”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Islam, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Slechts Chinezen? Waarom Merkel zwijgt over Würzburg

 1. delamontagne zegt:

  Ze zal de uitspraak van de Duitse Keizer “Wilhelm” een eeuw eerder:” die gelbe Gefahr ” uit de Hunnen Rede, toch
  niet in gedachten hebben gehad. ?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Merkel hoeft echt geen moeite te doen om haar ware aard te laten zien. We kennen haar niet anders dan een kil en harteloos mens, wat haar uiterste best doet om in de eerste plaats haar eigen volk van de kaart te vegen, en direct daaropvolgend alle andere Europeanen.
  Wij moeten vervangen worden door een volk wat nog te stom is om ’s morgens wakker te worden!

  Merkel moet afgeserveerd worden. Ze is een groot gevaar voor de Europese samenlevingen. Zij lijkt de touwtjes stevig in handen te hebben, gezien het feit dat ze overal het woord neemt, maar meestal ook het laatste woord heeft.
  Ze heeft heel veel macht naar zich toegetrokken, en ik begrijp niet waarom men dit heeft laten gebeuren.
  Merkel zette de deuren voor ‘vluchtelingen’ wagenwijd open, weigert ze nog steeds weer dicht te doen nu het uit de hand loopt, en het interesseert haar geen ene moer wat anderen van haar optreden vinden.
  Zij is een ijzeren vrouw, waarmee we nog heel wat te stellen zullen krijgen!

  Schandalig tegenover het Chinese volk dat zij geen enkel teken van medeleven heeft betoond.
  Ook dat is Merkel.

  Geliked door 2 people

 3. G. de Jong zegt:

  Merkel wordt omschreven met de term “het wijf”, beter vind ik nog de term “fascistenzwijn Merkel”.

  Geliked door 1 persoon

 4. joga zegt:

  Ik vind “dat wijf” nog een heel nette benaming voor een monster, dat bezig is Europa te vernietigen ter faveurs van haar moslimvrienden.

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Misschien heeft ze [MERKEL]nog nooit gehoord van de…’TONGS’, en…”OOSTERS..GEDULD’.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Als het een aanval van een Duitser op moslims was geweest hadden we doorlopend, dagelijks en wekenlang mogen genieten van zelf benoemde deskundigen die het oprukkend rechts extremisme tot in de treure zouden beschrijven.
  Nu het door een moslim veroorzaakt geweld is zwijgt de linkse kerk aan alle kanten.

  Ik kan u verzekeren. Het rechts extremisme zal Europa uiteindelijk redden daarvan ben IK overtuigd.
  Als we het af laten hangen van het pappen en nathouden van de links christelijke kliek dan gaan we jammerlijk ten onder.
  Dit “\wijf” en haar meelopende onderdanen is daar het grootste voorbeeld van.

  Het is geen zaak meer van politieke correctheid of verschil van opvatting.

  Het is een zaak van leven of dood!

  Geliked door 2 people

 7. Harry zegt:

  Wat een tuig huist daar in Duitsland toch !
  Dit kreng en Schultz , twee rotstralen die samen heel Europa aan het verzieken zijn .
  Waarom worden die nou geen slachtoffer van iets ?

  Geliked door 2 people

  • Drs.P. zegt:

   “Waarom worden die nou geen slachtoffer van iets?
   Omdat het wel lijkt of werkelijk zo is dat “het kwaad” zo goed als alleen de goede mensen treft. Kijk maar om je heen, veelal leven de “menselijke” ratten langer dan mensen die naar medemensen omkijken, dus medeleven hebben met anderen.
   Dat is blijkbaar de aard van deze vervloekte klote wereld!!

   Like

 8. Pieter zegt:

  Het wijf heeft wel iets over de zaak gezegd. Men klikke op de links ook van Duitse reageerders in Duitstalige bladen, maar we kopen er verder niets voor; zij is de veroorzaker van deze ellende.
  In de volgende link wordt door ene Maassen gewaarschuwd nav de valse identiteit van de dader, niet alle vluchtelingen te verdenken. Maar ondertussen weten we al lang en breed dat minstens 90% zich met leugens binnendringt.
  http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/zweifel-an-identitaet-des-axt-attentaeters-von-wuerzburg-14348902.html

  Like

  • exmarineman zegt:

   Of het nou Chinezen of andere nationaliteiten zijn het zijn en blijven mensen die aangevallen en gedood/vermoord zijn door een moslim. Een terroristische daad in het kort net zoals die in Nice en Parijs voor heen…..en voor mij is sinds Parijs gewoon 1 ding duidelijk en dat geldt voor ALLE Europese regeringsleiders van Brussel (EC/EU) tot en met Stockholm, Athene en Madrid…… ZIJ ZIJN de schuldigen want ZIJ hebben al die “vluchtelingen” binnen gelaten en ZIJ hebben dus allemaal BLOED aan hun handen!!!!
   Net zoals alle partijen die hun politiek ondersteunen …….

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  Wijf is de Nederlandse vertaling van het Engelse woord wife, wat vrouw betekent. Dit creatuur verdient het niet om als vrouw genoemd te worden. Ik noem haar dus geen vrouw, maar een teef. Een vieze, vuile, gore, fok-teef die, met haar inferieure Islamitische voortbrengselen, compleet Duitsland aan het ombrengen is !

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Noem het beestje maar bij de echte naam: NSB-Pishoer van de nwo

   Like

  • exmarineman zegt:

   Mag ik het iets anders zeggen: Wife is in het Engels een gehuwde vrouw, vrouw is woman. Maar zij is gewoon een teef, een heks, oftewel in het Engels bitch of witch. ze mist alleen haar bezem nog….. en dan is het dus een fucking bitch….. Maar vergeet ook niet dat zij een uitstekend adviseur en adviesbureau in Berlijn heeft, gerund door…. SOROS, die joods-Hongaarse multimiljardair.

   Like

 10. elisah zegt:

  De ware identiteit van de dader is volgens mij nog steeds niet bekend.
  Het eerste wat ik opmerkte over de dader, is dat hij helemaal geen minderjarige is, maar de boel belazerd heeft om als minderjarige betere opvang te krijgen. Hij heeft over alles gelogen en blijkt ook geen Afgaan te zijn, maar waarschijnlijk Pakistaan of zoiets. Zo zie je maar weer dat die domme Duitsers geen enkele controle op de instroom hebben en er een gigantische puinhoop van maken. Dat zal wel een van de redenen zijn, waarom dat Ferkel niets van zich durft te laten horen, over deze gewelddadige aanval op onschuldige mensen.

  Like

 11. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Merkel geeft nergens meer om!

  Geliked door 1 persoon

 12. Taljaard zegt:

  Merkel is een omhooggevallen DDR Stasi, die haar hele leven al heeft uitgeblonken in een huiveringwekkende braafheid en conformisme. Juist vanwege dat conformisme was zij de uitgelezen persoon om de Duitse variant van ”Paars” te leiden. ”Aus Pappe und Elastik is ihr Ruckgrad gemacht”, zegt de cabaretier Dieter Hallenvorden volkomen terecht over haar.
  Zij is niet buitengewoon intelligent, maar wel heel goed in feitjes leren vanaf papier.
  Kleurloze burocraten en grijze muizen als zij op machtsposities zijn het vaak voor 100% eens met diegene die ze het laatst hebben gesproken, omdat ze zelf geen visie, ideeen of principes hebben, maar als een weerhaan met iedereen mee draaien waarvan zij geloven dat zij er beter van kunnen worden. Want het enige wat haar aanspreekt is macht.
  Empathisch vermogen vrijwel 0.
  Een uiterst beperkt gevoelsleven.
  Zij zal nooit het achterste van haar tong laten zien.
  Niet omdat zij wat dit betreft iets verbergt, maar eenvoudigweg omdat ze helemaal niets te zeggen heeft en van binnen alleen maar leeg en hol is. En wanneer zij voorwendt wel over een gevoelsleven te beschikken is haar vaardigheid om te acteren zo slecht dat het gewoonweg tenenkrommend is.

  Wanneer zij niet in de politiek was gegaan zou zij een frikkige, ongetrouwde onderwijzeres op een Realschule zijn geworden. En de eerste die door haar oud-leerlingen in de loop der jaren zou worden vergeten, of in ieder geval niet met sympathie zou worden herinnerd.

  Like

 13. Jan zegt:

  Die Bundestagsfraktion der SPD beschäftigt derzeit die Affäre um die gefälschte Biografie der Abgeordneten Petra Hinz. Die Politikerin hatte große Teile ihres Lebenslaufes frei erfunden.

  So hatte Hinz in ihrem Lebenslauf, der auch auf der Netzseite des Bundestages veröffentlicht war, angegeben, daß sie über das Abitur und ein abgeschlossenes Jurastudium verfüge…… „In der Rückschau vermag Frau Hinz nicht zu erkennen, welche Gründe sie seinerzeit veranlaßt haben, mit der falschen Angabe über ihren Schulabschluß den Grundstein zu legen für weitere unzutreffende Behauptungen über ihre juristische Ausbildung und Tätigkeit.“

  Über Hinz, die für die SPD seit 2005 im Bundestag sitzt, schrieben ihre Anwälte: „Das politische Engagement von Frau Hinz war und ist von Aufrichtigkeit und Integrität geprägt.“
  http://zuerst.de/2016/07/20/von-der-luegenpresse-zur-luegenpolitik-spd-bundestagsabgeordnete-hat-schulabschluss-und-studium-frei-erfunden/

  Gek is dat, die rooien kunnen niks en kunnen niks anders dan liegen.
  Aufrichtigkeit und Integrität !!!!!!

  Like

 14. De feitelijkheden verklaren Merkel’s opkomst onder Hennoch Cohn, alias Helmuth Kohl (beiden kinderloze joden) en haar haat tegen Duitsland : in een communistisch gezin opgegroeid dat verhuisde van Hamburg naar Oost-Berlijn, een communistische joods-poolse moeder, kader lid van de oost-duitse communistische partij werkzaam bij agit-propaganda, al jong toegang tot nr 2 van de partij van kameraad Krenz, liep mee in uniform bij communistsiche marsen in Oost-Berlijn, lid van de B’nai B’rith = de enkel joods vrijmetselarij, werkzaam geweest voor de Stasi / KGB, diploma behaald in communistisch Moskou, volgens media werkzaam voor de see-ieie-aa. Er lopen meer dan 400 juridische strafklachten tegen Merkel ; de nieuwe AfD-partij streeft naar M’s gevangenzetting bij haar heengaan.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Het wijf (!) Angela Merkel is inderdaad zo gestoord als een deur en ze doet me denken aan een soort vergelijking uit twee strips uit de Tina. In de jaren ’70 was er een album uitgebracht dat “Gevangen in een luchtbel’ heette en waarin de hoofdpersoon, Ellen Roelofsen, jarenlang in een luchtbel was opgesloten omdat ze geen afweersysteem had voor ziektes. Later bleek dat de vrouwelijke arts die haar daarvoor behandelde, mevrouw Vaal, donders goed wist dat Ellen al beter was geworden maar haar toch opgesloten hield om er puur zelf beter van te worden! Deze Vaal was echt een kreng van een mens met haar valse heksengezicht en zij leed ongetwijfeld aan het ‘syndroom van Münchhausen’ omdat ze Ellen zogenaamd ziek wilde hebben voor aandacht, roem en geld wat later de ondergang van deze feeks werd toen ze de verkeerde persoon, Annie Franssen, in huis haalde! Merkel lijkt wat het gedrag betreft haast al sprekend op deze Vaal om dat ze de Duitsers letterlijk doodziek maakt al sluit ze deze meer op in een symbolische luchtbel van verdeeldheid, “racisme”, armoede, terreur etc.!
  De tweede strip uit de Tina ‘Het dorp waar nooit iets gebeurde’ en zich afspeelde in het dorp Haverloo kreeg op een dag bezoek van een filmregisseur Duitmans. Deze probeerde de inwoners te winnen voor zijn plannen door in allerlei spannende films te spelen waarbij hij vrijwel iedereen misleidde en overal camera’s ophing waarmee hij de dorpsbewoners, die zogenaamd beroemd werden met deze films, in de gaten hield! Het meisje Nelleke Bouman was echter één van de weinige inwoners die doorkreeg dat Duitmans echter iedereen aan het misbruiken was, het hele dorp in zijn greep kreeg en met hulp van de hypnotiseur Mago zelfs de schoolmeisjes uit de klas van Nelleke hypnotiseerde en hen allemaal doelbewust in gevaar bracht met zijn films over marsmannetjes!
  Nelleke was echter een meisje dat een rijke fantasie bezat en altijd stoere verhalen vertelde zodat niemand, begrijpelijk, naar haar waarschuwingen luisterde hoewel zij later steun kreeg van Norien, het nichtje van Duitmans. Deze stond aanvankelijk aan de kant van haar oom maar zij keerde zich later tegen hem toen de hele zaak uit de hand liep en hierna werden de meiden nog onbedoeld geholpen door Sofia, een arrogant rijkeluiskind! Toen het ernaar uit zag dat Duinman en Mago alle dorpsbewoners via een film ging hypnotiseren werd dit bij puur toeval verpest door Ankie, de oudere zus van Nelleke, die zich al eerder door Duitmans liet inpakken!
  En als het aan mij ligt mogen een aantal van de overlevende Chinezen daar uit Würzburg die vreselijke Merkel letterlijk in de pan hakken, in plaats van honden en varkens die voor moslims onrein zijn, hoewel ik dat die arme Chinezen niet bepaald toewens! Ze kunnen desnoods gewoon een stinkdier of bunzing op Angela Merkel en haar linkse soortgenoten afsturen en dan komen deze arme dieren vast terug met hun voorpoot op hun snuit omdat Merkel nog tienmaal zo erg stinkt dan zijzelf!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s