HISTORISCH BESEF . . .

Screenshot_122

Dit is waarom onze kinderen de echte geschiedenis van de wereld moeten leren, niet de politiek correcte versie. Anders zou dit opnieuw kunnen gebeuren. Als dus alleen de regering de wapens bezit, dan komt het allemaal in orde, toch . . .? 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “hslot4”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op HISTORISCH BESEF . . .

 1. Alphons Mantel zegt:

  Turkije (Erdogan , de nieuwe Hitler) en mw. Merkel zorgen ervoor dat de historie van WO II wordt herhaald, met de bijbehorende vergroting van homohaat en jodenhaat, geheel conform de Koran

  Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Merkel heeft tot op dit moment niet begrepen dat zij tot de groep ongelovigen werd gerekend.

   Like

  • danny zegt:

   Ja Erdogan en Merkel voor het voorpeloton, voor de cameras, zodat andere linkse, dictators en moslimterroristen gelijk weten waar ze aan toe zijn.
   Er zal geen genade zijn voor dit schorem!!!
   Klaag me maar aan Erdogan en Merkel. Ik schijt op jullie.
   Als jullie ( en de andere Europese leiders min Oostblok, Oostenrijk en Denemarken ) geexecuteerd zijn, hang ik de vlag uit!
   We shall never surrender!!!

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Historisch besef.
  zoiets als ?

  Van een grootgrondbezitters feudaal systeem naar een corporatief feudaal systeem ?
  Met een zogenaamde ” democratie ” als zuurstok voor het klootjesvolk ?

  Geliked door 2 people

 3. joopklepzeiker zegt:

  Is Nederland sinds de gouden eeuw niet altijd al een corporatief feudaal systeem geweest ?

  Like

 4. Zou het niet weten Joop, maar ik hoop echt dat de geschiedenis zich niet herhaald. Dat arme kleine ventje op de foto. Baby’s werden in de lucht gegooid en daar schoten de moffen op of het kleiduiven waren. Ik blijf Duitsland met zijn WELKOMST COMITÉ wantrouwen.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Ja laten we het eens hebben over historisch besef hebben vanuit de gristelijke hoek .


  Luc Descheemaeker’s entry in Iran’s Holocaust denial competition (Courtesy Memri)

  Faculty at a Catholic high school in Belgium said they were proud of a senior teacher who won an award and a cash prize at Iran’s controversial cartoon contest about the Holocaust.

  Faculteit aan een katholieke middelbare school in België zei dat ze trots zijn op een senior leraar die een award en een geldprijs op Irans controversiële cartoon wedstrijd over de Holocaust gewonnen had.

  Maar hij bevestigde de school was trots op het werk Descheemaeker’s binnen de instelling, waar hij leerde beeldende kunst en cultuurwetenschappen. Hij heeft op educatieve toneelstukken over de Holocaust op school te zetten, zei Vanthournout. In 2002, Descheemaeker won een koninklijke onderscheiding uit België Koningin Paola voor het aantrekken van een toneelstuk over de Holocaust voor de kinderen, een aanpassing van Art Spiegelman bekroonde grafische memoires “Maus.”

  http://www.timesofisrael.com/belgian-school-proud-of-teacher-honored-at-iran-holocaust-cartoon-show/

  Kakkerlakken, door de eeuwen heen gristelijke kakkerlakken !

  Like

 6. Eduard uit Breda zegt:

  Dit is al aan het herhalen kijk maar wat IS doet in bezet gebied daar worden homo’s van flat gebouw gegooid en Joden en Christenen vermoord dood geschoten of naakt op gehangen
  Maar ook de ongelovigen gaan er aan kiezen voor islam of sterven predikende imans alle dagen in het nieuws
  Stop De islamisering nu
  Gr Eduard uit Breda

  Like

 7. Even doorscrollen en zo zei de Wijze Kabouter: Geloof nooit het eerste het beste.
  http://www.moviescene.nl/p/61260/eerste_officiele_fotos_uwe_bolls_auschwitz

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Maakt dat dan enig verschil???

   Like

   • Ik vind een foto, uit een film in een verzonnen plot, die iets wil suggereren geen verschil maken voor de vastgeroeste herinneringen van mensen die er zelf niet bij waren maar het allemaal heel zeker en misschien ook wel graag weten van horen zeggen. Het verschil is hier bestemd voor de lezer die terechte vragen stelt.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Daarmee suggereert u meerdere dingen: ten eerste dat de filmmakers geen grondig onderzoek zouden hebben gedaan en ten tweede dat zulke gruwelijkheden tegen de Joden in WO II niet hebben plaatsgevonden!!

    Like

   • @E.J. Bron
    Of de filmmakers een gedegen onderzoek hebben gedaan over het doodschieten van baby’s weet ik niet. Voor de hand liggend is dat ze hebben geput uit de geschiedenis, die door de overwinnaars geschreven werd. Moet wel want anders komen er weinig centjes los om de film te maken. Dat er gruwelijkheden zijn voorgevallen is evident. Kinderen werden omhoog gegooid en op de bajonet gespiest, mannen werden in de lengte door de zaag van de houtzagerij gehaald terwijl hun familie moest toekijken. De lijst is lang en de daders waren in alle partijen te vinden. De SS maakte jacht op hun eigen huurlingen uit de Balkan en de Oekraine om maar een paar dorpen te noemen die het zelfs voor de Mof te bont maakten. Wat mij in uw onderschrift bij de foto triggerde was dat u zegt dat onze kinderen de echte geschiedenis van de wereld moeten leren terwijl u naar de foto wijst die de politiek correcte versie laat zien. Dat u meent dat niet alleen de staat wapens zou moeten hebben, zodat dit niet weer kan gebeuren, ben ik dan wel weer hardgrondig met u eens.

    Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Vergeet vooral niet dat de nazi’s socialisten puur waren. De naoorlogse socialisten hebben hemel en aarde bewogen het tegenovergestelde te beweren maar dat frame is door de mand gevallen. Ook al wordt er nauwelijks over gepraat in de media. Het wordt tijd dat ze uit alle instituties verjaagd worden met hun geschiedvervalsing en maatschappij verwoesting. Ook het doodschieten van kinderen (het doel heiligd de middelen) was onderdeel van hun waan betreffende de maakbaarheid van de wereld. Wantrouw elke politicus die zegt dat hij de ideale wereld voor je gaat creëren. Het brengen van democratie in het Midden Oosten is gebaseerd op dezelfde vuiligheid waarmee ook de oude nationaal socialisten dachten hun samenleving en die van anderen naar de hand te zetten. De anti-democraten in Brussel gaan de democratie bevorderen in het Midden Oosten. Laat me niet lachen.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1340373/2007/07/28/De-nazi-rsquo-s-waren-ook-socialisten.dhtml

  Like

 9. Draco zegt:

  Wat wij nodig hebben is het recht om vrij te mogen jagen op jihadisten en salafisten in de nederlandse straten, leuk volksvermaak, zo lijkt mij. Geef het volk brood en spelen, toch? En een bavaria natuurlijk. Groeten uit Lieshout

  Like

 10. Theoden zegt:

  De foto ziet er nep uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s