Boerkinidag in Frans waterpark afgezegd: “Een overwinning van onze waarden”

Screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

In Frankrijk heeft de islam en zijn symbolen het na de jongste terreuraanslagen moeilijk. Nu werd na massale protesten een geplande “boerkinidag” in een waterpark in Zuid-Frankrijk afgezegd. De burgemeester van de plaats Les Pennes-Mirabeau bij Marseille, Michel Amiel, en de chef van het waterpark werden het samen eens over de afzegging.  

Oorspronkelijk had de vrouwenvereniging “Smile 13” een moeder-kind-dag gepland, waaraan alleen islamitische vrouwen in boerkini´s mochten deelnemen. Maar het idee kwam niet goed aan bij het publiek. Op de sociale netwerken waren er deels woedende reacties.

De betrokkenen namen nu gas terug. “De afzegging is een goede beslissing die rust in de zaak brengt”, wordt burgemeester Amiel door plaatselijke media geciteerd. De deels “buitenlandervijandige, racistische en islamofobe reacties” zou hij echter veroordelen, zei Amiel. Andere politici zijn minder terughoudend. De conservatieve Zuid-Franse parlementariër Eric Ciotti becommentarieerde op Twitter dat de afzegging een “overwinning van onze waarden” zou zijn.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, Frankrijk, gezond realisme, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Boerkinidag in Frans waterpark afgezegd: “Een overwinning van onze waarden”

 1. Driek zegt:

  “De afzegging is een goede beslissing die rust in de zaak brengt”, wordt burgemeester Amiel door plaatselijke media geciteerd. De deels “buitenlandervijandige, racistische en islamofobe reacties” zou hij echter veroordelen, zei Amiel.

  Ja hoor, en maar vol blijven houden dat het racistische en islamfobe reacties zijn. Flikker toch op, man. Dat hele achterlijke gedoe van vrouwen in boerkini’s moet gewoon worden verboden, weg met die achterlijke troep. Tot op heden heeft de islam ons nog niets positiefs gebracht, alleen maar een hoop narigheid en verdriet.

  Liked by 1 persoon

 2. Mirjam zegt:

  Boerkinidag! Het wordt steeds erger! Waarom moeten moslima een dag krijgen om in oma tenues uit de jaren ’20 van de vorige eeuw te gaan zwemmen? Als je hun idiote verkleedpartij teveel aandacht geeft, dan krijgen ze het gevoel dat ze serieus genomen worden en voelen ze zich al weer een stap dichter bij hun wensbeeld van de verovering en overheersing van het Westen. Je kunt er beter een Boerenkieldag ervan maken.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De deels “buitenlandervijandige, racistische en islamofobe reacties”

  Nee hoor het is geen buitenlander vijandigheid laat staan racisme. Dit zijn allemaal rookgordijnen die opgetrokken worden. Rookgordijnen met als doel de aandacht af te leidden waar het echt om gaat. Het is de islam en niets anders dan de islam die wereldwijd meer en meer uitgekotst wordt.

  Like

 4. Hans zegt:

  Zet ze maar in een stal en geef ze maar een trog. Met hun kutboerkinies.
  baarden
  djellaba’s
  hoofddoeken
  nijabs
  burka’s
  burkini’s
  Zijn allemaal bewuste provocaties naar de westerse mens, ofwel draagbare moskeën.
  Er komt nog een tijd dat ze afgeschoten worden omdat iemand het niet meer pikt.
  Zal waarschijnlijk een vader of man van een terrorisme of verktachtingsslachtoffer zijn, maar ergens gaat het beginnen.
  Zal er geen traan om laten.

  Like

 5. Jan zegt:

  Franse parasiet: Je suis musulman et donc je refuse de payer

  Like

 6. Pingback: Boerkinidag in Frans waterpark afgezegd: “Een overwinning van onze waarden” - Ik zeg NEE tegen EU

 7. Benesha zegt:

  Als je een afkeer mag hebben van neo nazisme en dat eigenlijk de norm is, waarom mag je dan niet islamofoob zijn?

  Liked by 1 persoon

 8. fleckie zegt:

  Kunnen die maskerachtige dingen niet verboden worden, :je weet nooit wie er onder verborgen zit,als men die fanatieke ogen beschouwt!.

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  Boerkinidag in Frans waterpark afgezegd: “Een overwinning van onze waarden”
  Geweldig goed bericht, eindelijk duiken dit soort goede berichten steeds vaker op, hopelijk heeft de ommekeer zich definitief ingezet.
  Alles wat ook maar naar deze smerige ideologie riekt moet direct verboden worden.

  Like

 10. Totale huidbedekking in een zwempark is onhygiënisch, alles kan daar onder verborgen blijven, vooral besmettelijke huidaandoeningen, lekker fris voor anderen. Die moslims hebben gewoon iets smerigs. In deze tijd moet je toch beter weten !!!.

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  Dit zijn allemaal achterhoede gevechten. De worm zit in het hout en het is helemaal verrot. Er zal wel een of andere rechter gevonden worden om de zaak terug te draaien, en anders is er nog het europees hof van de onrechten van de mens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s