Frontex meldt stijging van het aantal “vluchtelingen” in Italië

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Het EU-agentschap Frontex meldt dat in de maand juli het aantal aankomende “vluchtelingen” in Italië is gestegen. Er kwamen 25.000 “migranten via de Middellandse Zee, 12% meer dan in de maand juli van vorig jaar.

DWN

De meeste “vluchtelingen” zouden afkomstig zijn uit Nigeria en Eritrea. In de eerste zeven maanden van dit jaar kwamen er zodoende 95.000 “vluchtelingen” in Italië aan. “In de afgelopen vijf maanden waren vier van de vijf gebruikte boten rubberboten van slechte kwaliteit”, deelde Frontex mee. Veel “migranten” zouden door mensensmokkelaars zijn gedwongen in deze boten te stappen.

Het aantal in Griekenland aankomende “vluchtelingen” was in juli echter 97% lager dan in juli vorig jaar, wat Frontex vooral verklaard met het “vluchtelingen”akkoord tussen de EU en Turkije.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Frontex meldt stijging van het aantal “vluchtelingen” in Italië

 1. danny zegt:

  Verbaasd deze jongen niets. Zeker via libie?

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)De meeste “vluchtelingen” zouden afkomstig zijn uit Nigeria en Eritrea.(..)

  Tuurlijk. En ze vertellen verhalen, ongelooflijk! En de PvdA, D66 en GL zeggen : a.u.b. geef ze een asiel… en wij hebben nog meer gekleurde gasten die in een bijstand zitten.

  Like

 3. Het erge is dat Frontex ze op bestelling gewoon ophaalt

  Like

 4. Driek zegt:

  Wat moeten we in hemelsnaam met al die negers beginnen? Maar, misschien, dacht ik zo, is hier een mooie taak weggelegd voor Sylvana Simons. Zij kan er in ieder geval een paar in huis nemen.

  Like

 5. Frontex vaart heen en weer, dan weet hij het toch, wat onnozel.

  Like

 6. Jade zegt:

  Is er al bekend welke klootzak deze rubberboten
  en duizenden zwemvesten betaald???

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Boten vol met luie neuq negerts, allemaal bijstand gasten.
  Wat moeten we met dit criminele nageboorteoverschot zonder kennis, diploma’s of enige vorm van educatie? Dus oppleuren met al die leipo’s, terug naar hun klote landen!!!

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Ik hoop dat Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en de rest van de landen die aansluiten op Italië hun grenzen zullen bewaken en dichthouden voor de doorstroom van dit zooitje.
  Wij willen dat volk hier niet en de grenzen moeten hermetisch dicht en dicht blijven. Ze willen alleen maar doorreizen naar Nederland, Duitsland en waar ze verder nog denken welkom te zijn. De Balkanlanden zijn dicht en nu moeten wij die lijn doortrekken door niemand meer binnen te laten. Ze hebben geen recht op asiel en ze moeten terug. Italië zou dat volk totaal niet moeten oppakken en meenemen naar hun land, maar linea recta terug naar waar ze vandaan gestart zijn. En als het Libië is dan moeten zij ze daar asiel laten aanvragen en niet Europa weer de ellende laten opknappen. Grenzen dicht. Ik bid ervoor.

  Like

 9. Franco zegt:

  In Italie kwamen er in de mooie maand juli 2016 soms meer dan 5.000 à 6.000 ”vluchtelingen” per dag aan!! Dus 25.000 in de hele mand juli is toch een beetje ”sprookjesvertellerij”.
  Dat de meeste vluchtelingen uit Nigeria en Eritrea zouden komen is ook weer een verhaaltje van ”Moeder de Gans”. De ”vluchtelingen” komen behalve uit Nigeria, Eritrea, (zoals reeds vermeld), uit Soedan, Cameroen, Tjaad, Congo, Burundi, Gabon, Angola, Zambia, Niger, Nigeria, Senegal, Siera Leone, Guinee, Ivoorkust, Benin, Liberia, etc. etc.etc. etc. waar toch echt geen oorlogen zijn!! Maar het zijn en blijven nog steeds ”vluchtelingen” uit Sirie.
  Frontex (lees: marineschepen uit de gehele wereld) doet aan taxidiensten in de zee vòòr de kust van Libie, alwaar al die ”Sirische vluchtelingen” worden opgehaald en naar Zuid-Italie worden gebracht. In Italie worden de problemen steeds groter, de grenzen met Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland zijn nl. sinds kort gesloten. Dus nu kunnen al deze ”vluchtelingen” niet meer doorstromen naar het beloofde land Duitsland, of Nederland, of Zweden!! Wat gaat er nu gebeuren? Er wordt al hevig gemord door al die ”Sirische vluchtelingen” (lees: opvangcentra kort en klein slaan etc. etc.).

  Like

  • Mirjam zegt:

   Italië moet ze gewoon terugbrengen naar Libië waar ze vandaan komen en de zee zijn opgegaan om naar Europa te komen. Libië had de plicht deze zogenaamde ‘vluchtelingen’ te registreren of terug uit te zetten naar hun eigen landen, maar schuift dit door naar Europa, omdat ze Europa een hak willen zetten en omdat ze geen zin hebben ze zelf op te vangen. Ze gaan hiermee in tegen de internationale wetten en Europa hoeft deze ‘gelukzoekende verkrachters/criminelen dan ook niet op te vangen en zich erover schuldig te voelen als ze dit ook niet doen.

   Bovendien heeft dit zooitje ongeregeld toch geen recht op asiel en daarom is voorkomen beter dan genezen. Want dat ze in Europa dan weer in de illegaliteit zullen verdwijnen of ellenlange debatten gevoerd zullen worden over het zogenaamde ‘feit’ dat we ze niet uit kunnen zetten, omdat hun landen ze niet terug willen, is een regelrechte leugen. Feit is dat de landen ze wel terugnemen, maar de Europese regeringen voeren de uitzettingen niet door.

   Italië is debiel en had zelf geen vluchtelingen moeten opnemen, die haar door de veerdiensten werden opgedrongen, en verwacht nu steun vanuit Europa en de EU te Brussel. Daar kunnen ze lang op wachten. De EU te Brussel maakt alleen maar regeltjes, maar dwingt anderen om ze uit te voeren, de kantoor-bureaucraten die Europa naar de verdommenis helpen met hun a-sociale ‘beleid’ en dit zodat ze zichzelf in hun torenhoge, niet verdiende, salarissen kunnen blijven wentelen, verschuilen zich achter het ‘wir schaffen das’ van psychopaat Merkel, maar ze bedoelen niet zichzelf ermee, maar de burgers van Europa, die de ellende moeten gedulden en de rotzooi voor dit alles kunnen opruimen. Achter de ‘meerkleurige eentonige jasjes’ van een zelfoverschattende ‘vrouw’ verschuilen zich een stelletje lafaards.

   Like

 10. Avidia zegt:

  O jeetje, ze komen ook weer deze kant op, krijgen allemaal weer een huis met gratis inrichting, ik weet daar alles van, moest menig huis inrichten, maar nu heb ik geweigerd, ik doe er niet meer aan mee. Eerder ging het om gastarbeiders, nu gelukzoekers. Daar pas ik voor. Ze nemen geen deel uit van de samenleving, sjokken achter hun boodschappen karretje aan en de boodschappen betalen wij, en waarom? Waarom krijgen ze allemaal meteen een uitkering, waarom een ingericht huis, ik vraag U weer af: Waarom? Ik word hier razend over. Nooit zal er een cent terugkomen van dat volk, maar wij moeten hen onderhouden. Komen we eens in opstand?

  Like

 11. Avidia zegt:

  Nog even, die man met die verschrikkelijke baard, om van te gruwen.

  Like

 12. Bas zegt:

  Het aantal boot reizigers zal niet gaan zakken, helemaal niet als men ze (gratis) van zee komt ophalen.

  Like

 13. C.A.Barstow zegt:

  Wat is er zo moeilijk aan om met een schip per ongeluk over die horde barbaren te varen?

  Like

 14. Republikein zegt:

  Of je nou extra inkomsten naast je huidige werk zoekt of nu zonder baan zit, met Uber kan iedereen verdienen. Bij Uber bepaal je zelf wanneer je geld wilt verdienen.Omdat je je eigen tijden bepaalt kun je om je bestaande activiteiten heen plannen.
  Uber=Frontex.

  Like

 15. Pingback: De EU importeert knokkelkoorts – Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s