We moeten accepteren, dat . . .

Screenshot_14

 • “. . . het aantal misdrijven onder jongere migranten bijzonder hoog is.” (Angela Merkel, juni 2011)
 • “. . . er slapende cellen in Duitsland zijn.” (Manfred Hauser, vicepresident van de Beierse binnenlandse veiligheidsdienst, augustus 2016)
 • “. . . de realiteit is zoals ze is.” (Peter Altmaier, oktober 2015, op het hoogtepunt van de asielcrisis over het aantal migranten)
 • “We moeten deze mensen op het Europees territorium accepteren.” (Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, september 2015)

Maar:

“We zullen niet accepteren dat de EU migranten naar ons terugstuurt.” (Fayiz as-Sarradsch, minister-president van Libië, mei 2016)

Bron:
http://einwanderungskritik.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op We moeten accepteren, dat . . .

 1. fleckie zegt:

  Bij Frau Merkel : :blijft de plaat hangen’.

  Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  We moeten HELEMAAL niets!!!

  Like

 3. Dan zullen ze moeten kiezen voor het volk of de gelukzoekers. Dat wil zeggen we moeten ons gaan bewapenen. Want de overheid laat ons stikken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian van Cranenbroek: 16.07.uur. Juiste constatering van U. Want deze (r) overheid bestaande uit de Roden/PvdA en schijnliberalen, van de VVD, zijn partijen die ermee hebben ingestemd, dat alle moslims en Noord-Afrikanen deze kant opkomen. Dus, deze bende met de rest van de verraderskliek van: CDA,SP,D666,CU,GL, zijn ook voor deze zogenaamde verrijking!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Tom Hendrix, het is alweer een tijdje geleden dat ik op uw artikelen heb gereageerd en natuurlijk hoeven wij helemaal NIETS EN NOOIT te accepeteren dat ongedierte zoals Merkel, Juncker, Maas, Timmermans en aanverwante lastposten nog steeds denken dat de allochtoonse Turopeanen zichzelf gaan verloochenen, verraden, verkopen of wat dan ook. Ik vond het zelfs als leuk om te weten dat die afschuwelijke minister Heiko Maas overal in Duitsland wordt weggejaagd om zijn huichelarij en wat met de rest van dat uitschot eveneens mag gebeuren!
    Niettemin heb ik alleen recent geleden nog gereageerd op een artikel van E.J. Bron genaamd ‘Burgers hebben alle reden om boos te zijn’ waarover u een reactie gaf en dit schijnbaar nog niet heb gelezen. Ik gaf daarin aan dat in een episode van ‘The New Adventures of Peter Pan’ de zes vriendinnetjes van Peter Pan; Wendy Darling, Tinkerbell, Tiger Lliy, Cynthia, Maia en Meera, zichzelf ook haast uitleverden aan hun aartsvijand James Haak! Deze onnozele ganzen werden gelukkig, in tegenstelling tot veel belaagde meisejs en vrouwen in Europa, NIET aangerand of verkracht maar ze moesten wel gered worden door Peter Pan die hopelijk ook een islamhater zou zijn geweest!
    Daarbij heb ik op het artikel ‘Het kan zo simpel zijn’ het verhaal over de stoute meiden uit Scherpenzeel uit 1979 geplaatst die daar een student en hun vader bedrogen met een appeltaart die van gestolen geld was gefinancierd en de jongedames kregen toen daarvoor een langdurig pak voor hun broek! Ik heb er zelfs het verhaal bijgevoegd waarin ik in mijn jeugd een schoolgenootje eveneens een welverdiend pak voor haar broek gaf al ben ik van nature erg preuts aangelegd.
    Dus mocht u deze verhalen nog willen lezen, klik dan op de bovengenoemde artikelen en ik hoop dat u er reuze om zult gaan lachen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Die peter pan toch, die maakt toch evengoed nog wat mee zeg.
    En dan ook nog 6 vriendinnetjes er op na houden, een druk baasje hoor.
    En dan ook nog dhr. Haak die ‘m steeds moet hebben.
    Ik zou geen oog meer dicht doen als ik zo iets gezien had voor het slapen gaan.

    Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Fayiz as-Sarradsch, minister-president van Libië zou daar flink van kunnen opkijken. Want als het zover is schoppen we al die lamzakken de Middellandse Zee in. Als hij zijn eigen volk niet. terug neemt laat hij ze maar verzuipen.

  Liked by 1 persoon

 5. Jonge mannen die er goed doorvoed enafgetraind in de beste spullen bijlopen. Knapen die een berg druk en stress van zo’n reis aankunnen. Lui die dus een militaire training hebben gehad en tijdens hun acties ook even de zakken hebben gevuld. Knakkers die vooral Syriër moesten zijn om hier versneld een huis, blond wijf en tiet geld te krijgen. Ik denk dat ’t overwegend dienstplichtige deserteurs zijn uit het leger van Assad en hier en daar een maatje van ISIS-persuasie. Die vrouwen zijn de vroegere marketensters en die kinderen het resultaat van marketenstersen zonder dat ding. De aantallen vrouwen klopt met de verplichte hoeveelheid marketensters van vroeger en dat was 1 ouwe marketenster per brigade of een jonge per bataljon.

  Like

  • Even voor de duidelijkheid. In het leger moest je in mijn tijd bij het 41 Gnbat in Seedorf 1 condoom delen met je maten op je kamer. Wij sliepen daar met 14 man. de laatste was verantwoordelijk voor de reinheid. Uitspoelen dus en in opgeblazen toestand ter droging en verfrissing voor een openstaand raam met een kier van 15 cm hangen. Daarna talk d’r op, opvouwen en in de kast van je opvolger leggen. Als ie er na 1 week nog ongebruikt lag was de lul van de week bekend en die kreeg dan een wasbak speciaal. Wat het met het topic te maken heeft weet ik niet maar het leek me wel van belang.

   Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik ben toch wel zo benieuwd naar jou leeftijd.
    Volgens mij ben je nog ouder dan Driek.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik bedoel met het laatste, nog ouder dan Driek NIKS.
    Mijn pa komt uit ’36 en was dus 9 toen ’t afgelopen was.
    Maar ik heb nooit zulke heftige verhalen gehoord van mijn pa, alles ging ze gangetje.
    Dus dan zal Driek wel veel ouder zijn dan mijn pa, meer niet.

    En dan kom jij met een wazig uitwisselbaar condoom verhaal aan, wat moet ik me daar nou weer bij voorstellen.

    Like

 6. Mirjam zegt:

  Wij, Europa, zullen niet accepteren dat Libië, terroristen, moordenaars, kinder-, vrouwen-, dieren- en autoverkrachters, naar ons stuurt, onder het mom van ‘migranten’ en ‘vluchtelingen’.

  Like

 7. @Bert_G
  Ik ben van ’45 dus toen ik in dienst zat was dat omstreeks 1966 of zo. Was wat verlaat wegens een mislukte vrijstelling door de koopvaardijregeling. Ik was het eerste slachtoffer van de geen vrijheid van meningsuiting. Als papieren hoofdredacteur van De Genieter, het toenmalige GeenStijl, werd ik wegens majesteitsschennispleging achter de wacht gepleurt en daar gegijzeld tot alle in deze gevoelige en nooit nodeloos krenkende glossy gepubliceerde en door ‘mijn’ langharig en zo links als een rooje deurse redacteur/blogger geschreven opruiende artikeenl in waren geleverd. Het was iets over de heer Claus die Prinses Bea het hof in de war maakte, de Hitlerjugend en nog wat van die verhalen die momenteel te lezen zijn op de Joop, denk ik en anders op Herstel de Republiek. Smeuïge verhalen dus en het was daardoor dat ik door de Marechaussee van het bed werd gelicht. Dus je ziet, ik ben een oude doch avontuurlijke man die veel gelezen heeft.

  Liked by 1 persoon

 8. Jules Vismale zegt:

  @BertG., dan was die student uit Scherpenzeel eigenlijk nog meer te beklagen geweest dan Peter Pan omdat deze eerstgenoemde zijn vier vriendinnen (Vivian, Bianca, Simone en Esther) om de beurt over de knie moest nemen en hij elk meisje ongeveer 60 klappen op hun achterwerk moest geven! Gelukkig mochten deze meiden hun spijkerbroeken, spijkerrok, ribbroek en ondergoed WEL aanhouden want anders was dat verhaal er bij mij niet eens ingekomen! Ik ben namelijk van nature, en dat had ik in mijn eedere reactie al vermeld, erg preuts aangelegd en dus niet erg dol op seks en naaktheid.
  En nog even op James Haak terug te komen: hij vond het al erg genoeg om een beschaafde en stoere jongedame als Wendy Darling tegenover zich te hebben al voelde die arme meid toch ook enig ontzag voor de piraat. De monsterachtige krokodil zat niettemin steeds achter Haak aan op een wijze waarop kapitein Achab op de witte potvis Moby Dick joeg. En dat had in beide gevallenen maken met bepaalde lichaamsdelen die beide roofdieren ooit hadden geamputeerd van de twee kapiteins wat dat gore tuig van IS in het Midden-Oosten helaas tientallen malen deden met hun slachtoffers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s