De Russen hebben George Soros gehackt en de documenten op een soort “Wiki-leaks”-site gezet! (+ update!)

Screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

George Soros is een Hongaars-Amerikaanse zakenmagnaat, investeerder, filantroop, politieke activist en schrijver van Hongaars-joodse komaf met een dubbel staatsburgerschap. Hij stuurt meer dan 50 globale en regionale programma´s en stichtingen aan. Soros wordt genoemd als de architect en sponsor van bijna iedere revolutie en coup in de wereld in de afgelopen 25 jaar. Dankzij hem en zijn poppetjes worden de VS als een vampier beschouwd, niet als een baken van vrijheid en democratie. Zijn slaven verspillen het bloed van miljoenen en nog eens miljoenen mensen, alleen om hem nog rijker te maken. Soros is een oligarch die de Democratische Partij, Hillary Clinton en honderden politici in de hele wereld sponsort.

Deze website is ontworpen, zodat iedereen de geheime documenten van George Soros´s “Open Society foundation”en gerelateerde organisaties kan lezen. Hier kunnen de werkschema´s, de strategieën, de prioriteiten en andere activiteiten van Soros bekeken worden. Deze documenten geven inzicht in een van de meest invloedrijke netwerken die wereldwijd opereren.

Ga HIER naar de website!

UPDATE: Lees meer op RT.com!

Bron:
http://soros.dcleaks.com/
(h/t “Ron”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, New World Order, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op De Russen hebben George Soros gehackt en de documenten op een soort “Wiki-leaks”-site gezet! (+ update!)

 1. Ron zegt:

  Hillary Clinton zit in de pocket bij George Soros

  Soros Gave Clinton Step-by-step Instructions on How to Tackle Albania Unrest – WikiLeaks Email » Alex Jones’ Infowars: There’s a war on for your mind! http://www.infowars.com/soros-gave-clinton-step-by-step-instructions-on-how-to-tackle-albania-unrest-wikileaks-email/

  Like

 2. Jade zegt:

  Jammer dat er niet één iemand opstaat die
  deze klootzak een kogel door de kop jast…

  Like

 3. Anna zegt:

  Een ervan gelezen….. Een grote wereldwijde schurkenstreek………

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Soros heeft ten alle tijden al sores gemaakt !
  Tot z’n nek in de stront zit deze systeemrat !

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Laten wij ook maar niet vergeten dat het ex-criminelenliefje Mabel Wisse Smit ooit een stevige relatie had met dat heerschap Soros. Of die ook persoonlijk was weet ik niet, maar het valt niet uit te sluiten. En o ja, dit merkwaardige juffrouwtje mag zich nu prinses noemen…..want had iets officieels met een ook al merkwaardig omgekomen prins in Nederland…… wéten we toch?

  Like

 7. Bas zegt:

  George Soros, democraat en globalist. Bovendien een gewetenloos voorstander van open handels grenzen om er beter van te worden. Waar men in Israël de verspreiding van het eigen volk probeert tegen te houden, zo weet George Sorosm andere volkeren of religieuze groeperingen voor oorlogsgeweld uit elkaar en op de vlucht te jagen. Zo houdt deze Ebenezer Scrooge kennelijk grip op de zaken. (Maf-fia maatje!)

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Full list of Soros NGOs manipulating elections in all EU member states

  http://linkis.com/sli.mg/a/Dvev5

  Een reactie uit GB van Ben Heavem over de lijst:

  Er gaan bakken met geld naar Palestijnse goede doelen en nog veel belangrijker: er is een lange lijst met Pro Eu instanties die grof geld krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s