VIDEO: “Allahu Akbar! Europa is van ons!” – 100% Afrikaans, mannelijk en moslim: de realiteit aan de Europese kusten

 

De media portretteren de situatie in de Middellandse Zee constant als “zielige Syrische vrouwen en kinderen die uit zee gered worden” en overspoelen ons met zielige verhalen en manipulatieve beelden. De realiteit is heel anders. De illegale immigranten die aankomen, zijn vooral mannelijke, Afrikaanse en krachtige moslims.

In deze video, van de Facebook-pagina van een zogenaamde “vluchteling”, zie je honderden jonge, krachtige, Afrikaanse, islamitische mannen met hun vuist omhoog die “Allahu Akbar!” roepen als ze opzettelijk in de richting van een schip van de Italiaanse kustwacht varen in de hoop “gered” te worden. Dan krijgen ze een comfortabel tochtje rechtstreeks naar Europa in plaats van naar huis teruggebracht te worden.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: “Allahu Akbar! Europa is van ons!” – 100% Afrikaans, mannelijk en moslim: de realiteit aan de Europese kusten

 1. Drs.P. zegt:

  De hele gore-nsb-kliek in het Brusselse dient over de kling gejaagd te worden, te samen met de ratten in den Haag, Berlijn en Parijs. Dit is gewoon een invasie leger dat afgeschoten zou moeten worden, maar wij (veel Europeanen) zijn zulke weekdieren geworden dat iedereen die hier aanklopt voor een uitkering zielig schijnt te zijn.
  Man, man, man, we zijn alleen al in eigen land overgeleverd aan een grote groep eigen cultuur verneukers zoals een demonen666 idioot, een homo MP met een debiele lach, een clown van een zwamson met ook een debiele lach en nog veel meer van dat soort idioten!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Zo,n voeten-kussende-paus !, zou hij echt niet weten hoe die hakbarren daar over denken ?
   De meest rechtse maakt er maar gelijk een fotootje van…………….

   Geliked door 1 persoon

   • Pieter zegt:

    – Is dat nou een leider ?
    – Wat een schaamtevolle vertoning !
    – Hoe meer ik mijzelf verneder des te meer zij van mij gaan houden…
    Hahaha die is GOED!

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Nou, neem nou maar van mij aan dat de paus dondersgoed goed weet hoe de
    vork in de steel steekt!
    Waarom denk je dat onze MP en Willem en Max…..daar zo vaak naar toe gaan?
    om elkaar van de plannen op de hoogte te houden en echt niet voor de heilige hostie!
    gadverdamme!

    Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   We zien dit al een hele tijd. We schrijven dat er broodnodig wat gedaan moet worden.
   Daarbij hebben we aangegeven dat er NU iets moet gebeuren. Deze noodkreet hebben we steeds geslaakt zonder gevolg. We horen dat velen wachten op de volgende verkiezingen in de hoop dat de boel dan recht getrokken kan worden.
   Dat valt nog te bezien want er wordt ook nog gedacht dat de buurman wel naar de stembus zal gaan. Kom op. Wij moeten het doen. Met z’n allen.
   Wel is het zo dat mensen eerder geneigd zullen zijn om actie te voeren voor een goede verkiezingsluitslag dan om iets te doen tegen een moskee of een islamitische instelling. Gelukkig komt de datum van de verkiezingen dichterbij.
   Sommige partijen beginnen al aan propaganda-activiteiten. Laten we daarop inspelen door heel duidelijk te maken welke partijen we niet meer terug willen zien. Dat is de meerderheid van het zooitje dat er nu zit.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
   (P.S. – kijk toch eens op onze website. U vindt er de motivatie om wat te doen.)

   Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Polnisches Magazin berichtet über „islamische Vergewaltigung Europas“  Der Titel lautet: „Islamische Vergewaltigung Europas“, der Untertitel: „Unser Bericht: was die Medien und die Brüsseler Eliten vor den EU-Bürgern verbergen wollen.“ Dieser Aufmacher bezieht sich auf zwei Artikel: „Die Hölle Europas“ von Aleksandra Rybińska und „Will Europa Selbstmord begehen? von Bronisław Wildstein.

  Nach Ansicht der Autoren der beiden Artikel ist das Hauptproblem der europäische Nihilismus und der Relativismus der Bewohner des Kontinents in Bezug auf ihre eigenen traditionellen Normen und Werte, die es ihnen unmöglich machen, den Neuankömmlingen ihre eigenen Verhaltensnormen aufzuerlegen:

  „Die Neuankömmlinge wissen, dass im heutigen Europa die alten Glaubensvorstellungen und Verhaltensnormen tot sind. Sie verhalten sich daher nach den ihnen vertrauten Normen, d.h. jenen ihrer eigenen Kultur.“
  ….
  http://unser-mitteleuropa.com/2016/03/01/polnisches-magazin-berichtet-ueber-islamische-vergewaltigung-europas/

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Bijna 100% jonge mannen. De IS wordt hier willens en wetens binnengehaald.

  Als wij niet razendsnel uit de EU gaan dan zullen onze kinderen en kleinkinderen de hel meemaken.

  En wijzelf ook, want zolang zal het niet meer duren dat die hel losbreekt.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Wat zeggen onze politieke leiders als ze deze filmpjes zien?
  Ze kunnen toch niet blijven volhouden dat deze kerels onze pensioenen gaan verdienen of überhaupt iets gaan doen.
  Alexander Pechtold kan dan tegen Wilders zijn maar wat gaat hij dan doen tegen deze hordes parasieten?
  Het enige wat WIJ kunnen doen is op partijen stemmen die tegen massa immigratie zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   citaat : Het enige wat WIJ kunnen doen is op partijen stemmen die tegen massa immigratie zijn.

   Ikkew : ze hebben je met die gedachte nu precies waar ze je willen hebben , daar is lang en vakkundig aan gewerkt en met succes !

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Daar worden ze goed door afgeschermd door de achterban, ze krijgen zulke zaken niet onder ogen en dan is het gemakkelijk om achteraf te kunnen zeggen “ik heb het niet geweten” , zo blijf je van alles verschoond!!!

   Like

  • Joshua zegt:

   @Sabeltant zegt:
   17 augustus 2016 om 08:41
   Dit filmpje heb ik naar de 2de slaapkamer en eu. zitters gestuurd en nog vele van dit soort filmpjes.
   Maar onze ARROGANTE SLAMPAMPERS geven niet thuis.
   Elke dag bestook ik die onbenullen, dat zou iedereen moeten doen tot zij er doodziek van worden

   Like

 5. elisah zegt:

  Allemaal in Italië gedropt en daar wachtend op een gelegenheid om de grens over te gaan naar het beloofde land.
  Je zou er moedeloos van worden.

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Dan moet daarbij bedacht worden dat al die negers uit gebieden komen waar ze al sinds jaar en dag met het grootste gemak een ander afmaken. Tel dat op bij de achterlijkheid van de islam.
  Dat mengsel is op geen enkele manier te stoppen. Er zijn er al teveel, ze vinden het niet erg om te sterven en … ze worden nog geholpen door de “elite” ook.

  Like

 7. Ik vraag mij af, wanneer wordt er weer eens geregeerd in dit eeuwig op vakantie zijnde in land. En wanneer worden er nu eens de juiste vragen aan Rutte gesteld door de journalisten. Of blijft die lulhannes maar zeggen; daar kan ik nu geen antwoordt opgeven.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Zij zijn goed geindoctrineerd door linkse fascisten die roepen : De wereld is van iedereen !
  Is niet aan dovemansoren gezegd voor die arme door ons uitgebuite zwartjes.

  Like

 9. We zitten alweer te schelden op onze leiders omdat we we wel zien dat ons land en ook Duitsland naar de kloten gaat, maar er is maar één manier om het te veranderen en dat is via de politiek. Tot nog toen is er maar één partij die het zeggen durft, en dat is de PVV. Maar dan moeten we ook doorzetten en de PVV kiezen. Ik stem al een paar jaar de PVV, en dat is niet omdat ik het overal mee eens ben van hun, maar alleen omdat Wilders het zeggen durft.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   citaat : maar er is maar één manier om het te veranderen en dat is via de politiek

   Ikkew : ze hebben je met die gedachte nu precies waar ze je willen hebben , daar is lang en vakkundig aan gewerkt en met succes !

   Like

 10. Thomasson zegt:

  Deze chirurgen, ingenieurs, wetenschappers en computerspecialisten die linea recta van de bomen in de Afrikaanse jungle komen, zijn de natte droom van al onze politiek-correcte linkse- en liberale pathologische politici. Mensen die nog steeds beleven de leuke dagen van de Flower Power en zien de wereld door de bril van John Lennon in zijn lied Imagine. Ze zullen ze met of zonder Allah Akber welkom heten, Ze zouden de moderne Gustloffs van Frontex sturen om ze liefdevol te ontvangen. (schip die vluchtelingen uit Oost Pruisen moest redden en zonk op 30 januari 1945). De moderne Quislings hebben geen probleem met alle smerige ziektes die dit genetisch afval uit Afrika met zich meebrengt. Ja ..paar gevaarlijke tropische ziekten kunnen geen kwaad!!!. Ze zouden de Europese bevolking in balans brengen. Er zijn te veel blanken in de continent ..en dat moet veranderen.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Zaken zijn al lang van tevoren voorbestemd door de keuzes die we maken in het leven.
  We staan er niet bij stil maar keuzes van nu kunnen later van invloed zijn op wat we niet of wel willen, op wat niet of wel gaat gebeuren. We leiden deze processen zelf en starten ze zelf.
  Daarom wacht ik op een grote BOEM, en hoop en wens dat er geen goede belangrijke personen bij betrokken zijn die gaan sneuvelen. Niemand kon Pim Fortuin vervangen en niemand zal Geert Wilders kunnen vervangen, daar moeten we dus zuinig op zijn. Dat er iets gaat gebeuren en voor een grote omslag zal zorgen is wel zeker. Het is voorspeld en het zal uitkomen. Nog meer is het dus belangrijk om de juiste keuzes te maken zodat slechte invloeden weinig kans hebben.

  Like

 12. Hendrik zegt:

  Die boten tot zinken brengen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s