EKD-chef: Integratie door familiehereniging

Screenshot_63

(Vertaling: E.J. Bron)

Heinrich Bedford-Strohm (foto), de raadsvoorzitter en eerste islam-collaborateur van de Evangelische Kerk Duitsland (EKD) roept op tot legale manieren van immigratie voor de families van diegenen die illegaal bij ons zijn binnengedrongen. Hij ziet weliswaar in dat “Europa niet alle 65 miljoen vluchtelingen in de wereld zou kunnen opnemen” en dat ook de Duitse capaciteiten beperkt zouden zijn, maar:

“Ontbrekende familiehereniging belast de integratie hier”, aldus Bedford-Strohm. Familiehereniging in tijden van geboorte-Jihad betekent echter veel meer dan misschien een vrouw en twee kinderen die we ons moeten permitteren. En het argument van de integratie door familie kan ook alleen maar op onwetendheid of selectieve waarneming berusten. Want hoe geweldig dat lukt, kunnen we zien aan de “goed geïntegreerde”, agressieve, multi-criminele Arabische familieclans. Houdt u zich nu maar bezig met uw volgende preek voor de weinigen die deze nog willen horen. En voor de rest gewoon uw bek houden alstublieft.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op EKD-chef: Integratie door familiehereniging

 1. Angie1968 zegt:

  Ongelooflijk…De Kerk is werkelijk het contact met de realiteit kwijt..Geen flauw benul van de repercussies voor een maatschappij van het importeren van complete families uit de Orient en Afrika. Dan krijg je inderdaad maffiose toestanden, waarbij de overlast nog vele malen groter wordt. Je moet de asieleisers absoluut een ONAANGENAAM, sober verblijf bieden, met weinig toekomstperspectieven, zodat ze gedwongen worden zsm weer terug te gaan naar hun thuisland. Dit volk past hier gewoon niet.

  Like

 2. Nou dan komt er nog een hele mikmak aan gelukzoekers bij.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het ene rationele GELOOF is atheïsme.
  Paus Fransiscus, deze dwaze EKD-chef, Van Haarsma Buma, V.d. Staay en vele andere gelovige fanatici voeren ons naar de verdoemenis.
  Afrekenen met die gekken !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De atheïst zegt dat god niet bestaat, maar kan het niet bewijzen.
   De gelovige zegt dat god wel bestaat, maar kan dat evenmin bewijzen.

   Het enige rationele antwoord is dat van de agnost: “Ik weet het niet.” Niet geheel toevallig, hoewel enigszins voorspelbaar: ik ben agnost.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • elisah zegt:

    Daarom heet het ook -geloven-, anders hadden ze het wel -zeker weten- genoemd.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ J.C.Th. Köhler om 00:19 uur

    “Het geloof is een vaste grond der dingen die men hoopt, en een bewijs der zaken die men niet ziet”.

    Geloof is iets heel persoonlijks. Laat een ieder elkaar hierin respecteren, zonder de ander dit dwingend op te leggen, zoals de islam doet.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Een oude maar kromme redenering .
    En ook niet logisch

    Omdat iemand beweerd dat iets bestaat zonder dat te kunnen bewijzen zou ik dus moeten bewijzen dat dat iets niet bestaat anders zou ik ook geloven .

    Klink klare nonsens .

    Buiten het feit dat niets niet te bewijzen is zodra je niets ga bewijzen heb je dus van niets iets gemaakt .

    Agnosten zijn mensen die een innerlijke strijd voeren tussen hun logisch verstand en hun primitieve lizard hersens , zeg maar dat de neo cortex het nog niet voor 100% heeft overgenomen , menselijk maar duid duidelijk op een nog niet volledige ontwikkeling of zo u wilt een volledig evolutie naar het werkelijk mens zijn .

    Verder: het niet weten is geen geloof maar gewoon een gebrek aan informatie zonder dat gebrek aan te willen vullen met nonsens .

    En dan heb ik nog niet eens over een god gehad want dat vereist een heel wat nauwkeuriger omschrijving van het zijn dan het woordje god alleen wat gewoon een verzamel naam is voor allerlei nonsens .

    Enki glimlach nu uit tevredenheid .

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Omdat iemand beweerd dat iets bestaat zonder dat te kunnen bewijzen zou ik dus moeten bewijzen dat dat iets niet bestaat anders zou ik ook geloven .”

   Je hoeft van mij niks te bewijzen, Joop. Los van het feit dat je het niet zou kunnen. Het een noch het ander valt te bewijzen. Het is ook nog nooit iemand gelukt. Logisch, want alle zgn. gelovigen, zowel de schapen als de herders, hebben hun zekerheden uitsluitend van horen zeggen. Nogmaals, de enige verstandige opmerking is: ik weet het niet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    het feit dat niets niet te bewijzen is zodra je niets ga bewijzen heb je dus van niets iets gemaakt .

    het niet weten is geen geloof maar gewoon een gebrek aan informatie zonder dat gebrek aan te willen vullen met nonsens .

    Trekken we er nu even de almachtige , alwetende abrahamistische god erbij .
    (op zich al een contradictie )

    En daar weet ik dus zeker van DAT DIE NIET bestaat, kijk eens naar zijn zogenaamde creatie , moet het werk van een volledig gestoorde zijn.

    Neem nu om te beginnen, al die bolletjes die lekker aan het ronddraaien zijn in het universum en geheel nutteloos zijn, het zou voor een beetje god toch veel eenvoudiger zijn een platte aarde met een zonnetje aan elke kant van de aarde met een tijd schakelaartje te creëren .

    Laten we een stapje verder gaan , waarom heeft die zogenaamde god eigenlijk een materieel fysiek universum in chaos geschapen was hij onder invloed van wat hemelse drugs ?
    Zou een creatie van alleen maar spirituele entiteiten niet veel eenvoudiger zijn geweest ?

    Je zou die hemelse architect toch direct de laan uitsturen !
    Een Neo Dada ontwerper in een hemelse kunst atelier .

    Nee mijn beste het hele god idee is gevormd door de behoefte naar het invullen van de ontbrekende kennis .

    Hoe het ALLEMAAL precies wel in elkaar steekt weet ik echt niet , maar we zijn als mensheid ( weliswaar een klein gedeelte daarvan ) stevig op zoek naar de antwoorden daarop .

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “…het niet weten is geen geloof maar gewoon een gebrek aan informatie …”

    Joop, geloof me, ik heb de afgelopen 71 jaar voldoende informatie opgedaan. Katholiek opgevoed, met Joodse roots. Maar ik heb inderdaad geen behoefte mijn informatie aan te vullen met nonsens.

    “…zodra je niets ga bewijzen heb je dus van niets iets gemaakt .”

    In dit geval heb je het over god. door te “bewijzen” dat god niet bestaat, zou je hebben bewezen dat hij wel bestaat. Wat een onzin, Joop. Ik had je hoger ingeschat.

    Er is verschil tussen het woord of het begrip god en het eventuele opperwezen, waarnaar het woord verwijst. Als je probeert het niet bestaan van god te bewijzen heb je het bestaan van het woord god bewezen. Maar je hebt niet bewezen of het woord de -volgens mij niet bestaande- lading dekt.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @J. C. Th. Köhler

    Beter lezen , ik had toch echt de indruk met een wat meer dan gemiddeld intelligent persoon te maken te hebben.

    Citaat van mij :het feit dat niets niet te bewijzen is zodra je niets ga bewijzen heb je dus van niets iets gemaakt .

    U vind dat onzin, maar dan heb ik een paar heel eenvoudige vraagjes .

    vraag 1 : is van niets iets maken nu hetzelfde als het (proberen) bewijzen van het bestaan van niets ?
    vraag 2 : het begrip niets is u duidelijk ? zo ja zou u dan zo vriendelijk willen zijn dat te omschrijven , svp ?

    Hint : de verificatie .

    Like

  • mahoog zegt:

   Deutsland uber alle andere domkopfen…ja toch?Mart een andere Patriot.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Illegaal betekent: zonder rechten. Als je illegaal bent binnen gekomen, dan heb je dus geen recht op onderdak, voedsel en gezondheidszorg, ook al beweren tal van ‘vluchtelingen-instanties’ en andere goedwillende organisaties dat dit een basisrecht is van ieder mens.
  Ja, in je eigen land kan ik me dit voorstellen, maar je kunt onmogelijk je eisen dwingend opleggen in een vreemd land. Je kunt niet afdwingen dat anderen voor jou werken. Als dat besef er niet is, dan ben je dommer dan dom.

  Illegaal betekent dus: uitzetting. Geen recht op wat dan ook.

  Die zak hierboven moet zijn mond houden en zich niet met zaken bemoeien waar hij geen verstand van heeft. Hij mist het vermogen om de gevolgen van zijn idiote voorstel te kunnen overzien.
  Deze gevolgen zullen voor Duitsland, én voor de rest van Europa desastreus zijn!
  Is het al niet erg genoeg wat Angela Merkel ons aangedaan heeft?

  Geliked door 3 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Hoe meer moslims in een niet islamitische samenleving hoe slechter tot nul de integratie. Hoe minder moslims in in een niet islamitische samenleving hoe beter het integratie proces zal verlopen.

  Integratie wel of niet staat of valt met de hoeveelheid moslims.

  De islam schrijft voor dat je alleen een goed moslim kunt zijn als je als moslim ook inspanning verricht de maatschappij in te richten naar islamitische waarden. Dat is de oorzaak dat er parralelle samenlevingen onstaan in casu no go zones in stedelijke gebieden.

  De islam collaborateurs getuigen van een enorme intelectuele luiheid. Geen enkele moeite doen ze zich te verplaatsen in het islamitische referentiekader. Ze treden de islam en dus de moslim schaamteloos tegemoet vanuit hun eigen culturele achtergrond met de bijbehorende waarden. van respect en tollerantie. Ze begrijpen niet dat de islam alleen respect eist en geen respect geeft. Respect geven aan niet moslims staat loodrecht op de religieus/politieke doelen van de islam. Dat ze hiermee op termijn hun eigen doodvonnis tekenen komt niet in hun hoofd op.

  Hoeveel aanslagen hebben we nodig voordat de elite het wil begrijpen. Ze zijn niet in staat (of willen niet) de honderden kleine aanslagen te verbinden tot een geheel met “een oorzaak” de islam.

  Morgen kan het ons allemaal gebeuren zomaar ogenschijnlijk uit het iets. Een machete moslim, een plof moslim, een mes moslim, een AK 47 moslim of een moslim met vrachtwagen of zware terreinwagen.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ze willen niet. punt!
   Ze willen chaos!
   Net zolang tot we creperen en zo bang geworden zijn dat we ze smeken om orde en rust,Daar is het punt waar ze ons willen hebben!
   Dan kunnen ze hun ultieme droom waarmaken.
   1 wereldreligie(welke moge duidelijk zijn)!
   1 monetair stelsel!
   1 grote leider!
   kortom, THE NEW WORLD ORDER!
   Ik kan wel janken….ja….dat dan weer wel!!

   Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Jij heb het door , dat noem ik het proces .

    En het is goed bouwen op de puinhopen van een samenleving .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Duik eens in de wondere wereld van de wereld raad van kerken .

    Daarna eens lekker spitten in de religieuze VN

    Like

  • Cathja zegt:

   @ guusvelraeds op 16/8 om 22:49

   De elite zoekt wel een veilig heenkomen, waar dan ook. Daarvoor zijn zij elite…toch? Dat ze het ‘gewone volk’ onder erbarmelijke toestanden achterlaten interesseert hen geen zak. De elite is alleen IK-gericht. Hoe je medeburgers het maken…? Ach, dat boeit toch niet?

   Kom op, laten we nog een wijntje inschenken. Wat kan het leven goed zijn…..

   Like

 6. Wachteres zegt:

  WAT EEN LUL!

  Like

 7. Marc zegt:

  Ik kan dit geraaskal niet anders plaatsen dan als borrelpraat.

  Like

 8. Pieter zegt:

  De Christelijke Gutmenschen zijn net zo gevaarlijk als de AFA’s

  Like

 9. ongesgoolde zegt:

  Als ik echt gelovig zou zijn zou ik zeggen dat zulk soort figuren er verantwoordelijk voor zijn dat Jezus het verdomd om terug te komen.

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Die zalig verklaringen zijn echt uit de hand gelopen !

  Like

 11. Avidia zegt:

  Weg met al die illegalen, stop die immigratie en hereniging, het gaan alleen om met z’n allen te profiteren van uitkeringen, weten ze nu nog niet: kom naar Nederland en je krijgt een huis en uitkering je leven lang??? En wij moeten daarvoor werken??? Is dat eerlijk??? Zo een zooitje nietsnutten toelaten in een werkzaam volkje? Ik zeg : grote schande, ik wil geen cent betalen aan al die invoer die plaats vind, ik stop met werken en vraag een uitkering aan, heb ik jaren voor gewerkt, afgedragen aan al die nutteloze, ik stop er mee. Ik kan het niet verdragen. ons land gaat naar de klote

  Like

 12. Avidia zegt:

  We worden overspoeld: illegaal is plotseling egaal zodoende kunnen zij legaal aanvallen organiseren, nou, houd je hart maar vast, er zitten hier duizenden anti Europa moslims die iedere dag een aanval kan plegen, dank zij de immigratie dienst die duizenden moslims toestond, Het is een religie die totaal haaks staat op de onze, daarom willen ze ons veroveren. Nou, dan kennen ze ons nog niet, laat maar komen, met hun achterlijke religie, we zullen eens duidelijk maken wat zij hier te maken hebben ( zonder EEN armoedig bestaaN)
  ——

  Like

 13. Jan zegt:

  7 augustus 2015
  De raadsvoorzitter van de Evangelische Kirche in Deutschland (EKD) treedt toe tot het bestuur van het Münchense islamcentrum. Behoudende christenen reageren met verbijstering en onbegrip op het besluit, meldde het Duitse persbureau Idea maandag.

  Heinrich Bedford-Strohm, behalve voorzitter van de EKD-raad ook evangelisch bisschop van de deelstaat Beieren, besloot vorige week zitting te nemen in het bestuur van het islamcentrum.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/08/07/duitse-kerkleiders-in-bestuur-van-islamcentrum-munchen/

  27 mei 2016
  De hoofd islam-collaborateur van de Evangelische Kerk in Duitsland (EKD), de raadsvoorzitter Heinrich Bedford-Strohm (foto), roept op tot “landelijk islamonderwijs” op Duitse scholen.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/05/27/ekd-chef-islamonderwijs-op-alle-scholen/

  Like

 14. Jan zegt:

  En zie, de satanist zit ook in de moskeevereniging:

  Kisslers Konter: Der Ratsvorsitzende der Evangelischen Kirche wirbt für eine neue Münchner Moschee. Mit dieser Staatsaktion dreht Heinrich Bedford-Strohm aber Martin Luther eine Nase und erweist den Muslimen einen Bärendienst

  ….
  Dass des Bischofs Herz aufgeht, wenn er Moscheen sieht und den Muezzin hört, darf als gesichert gelten. Er erklärte vor drei Jahren, die „Begegnung mit dem Reichtum anderer Glaubenstraditionen“ mache ihn zu „einem glücklicheren Menschen“, und er wurde in den „Nürnberger Nachrichten“ mit den Worten zitiert, es könne „berührend und bereichernd sein (…), wenn man sich vom Ruf des Muezzins mit hineinnehmen lässt in dessen Gottesdienst“.
  ….
  http://www.cicero.de/salon/islam-und-protestantismus-was-macht-der-bischof-im-moscheebauverein/59659

  Like

 15. Drs.P. zegt:

  Hern EKD-rat-chef is ziende blind en horende doof, een echte guttmensch waar geen land mee te bezeilen is. Blijkbaar is hij het idee toegedaan dat de hele wereld zijn “naaste” is??

  Geen echte geschiedenis gehad op school en er daarom ook niets van kunnen leren.
  https://www.bol.com/nl/p/christian-slaves-muslim-masters/1001004002125115/?suggestionType=typedsearch
  Als we even door de recencies heenlezen op Bol, dan zien we ook meteen een uitleg betreffende de Swarte Piet discussie en dan heeft die niets te maken met andere groepen uitkerings/soepsidie trekkers die hier in dit land ronddolen en de whiteman afzeiken.

  Hern-EKD-rat is een domme naive nsb-Duitser die het hele avondland (Europa) wil overgeven aan de fucking proleet volgers uit het stenen tijdperk. Zolang er nog zoveel van dit soort complete idioten rondlopen hier zijn we niet meer te redden!!

  Like

 16. Heinrich Bedford-Strohm is een stereotype van collaboratie met de islam, de paus himself had zich verleden jaar zich óók al uitgelaten over één gemeenschappelijk ‘geloof’ namelijk Chrislam. Chrislam het opzettelijk misleidend deelname van het christendom en de islam. Tot zover zijn de kerkleiders al gekomen om de gelovige schaapjes over de brug te trekken tot een totale onderwerping aan de islam. Niemand twijfelt hier aan dat de islam de boventoon zal gaan voeren en het christelijke deel van deze opzettelijke afdwaling van het christelijke geloof zullen de gelovigen zwaar voor gaan boeten mijns inziens. Ach wat, deze lieden worden toch elke zondag soms wel tot 3 keer aan toe iets op de mouw gespeld…

  Like

 17. Johan zegt:

  Ik zie mijzelf als een gnostische theosofies mens, heb echt niks met dat soort religies te maken zoals bovengenoemde gek Heinrich Bedford-Strohm. Dit soort mens is een gevaar voor de mensheid nog gevaarlijker dan een woestijnrat hierdoor ontstaat er een oorlog tussen de ware mensen en de moslims, politieke correcte creature, linkse extreem neo facisten en zo komt dan de voorspelling van Nostradamus uit vele doden aan de kant van de mensen triest en de rest kan me gestolen worden.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Vroeger sloten we dit soort “christelijke’ randdebielen op in een inrichting !!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Nee hoor we maakten ze tot de aardse vertegenwoordigers van een niet bestaande hemelse entiteit .
   En het ergste is !!!

   WE DOEN HET NOG STEEDS !

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Je weet niet Joop, of die ‘entiteit’ niet bestaat, dus het een 50/50 kwestie en niet een wetenschap.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   De wereld zit vol met rand debielen.
   Als er weer zo roomse oplichter gekozen moet worden kijkt de hele wereld uit naar een pluimpje rook en dat dan ook nog eens in extase !

   Vreemdeling in een vreemd land .

   Like

 19. M.A.L. Sion zegt:

  Tenslotte.
  Er wordt gesproken over geloven en over weten.
  Dat is precies waar het om gaat.
  Elke religie is een geloof.
  Het is het goede recht van de niet-gelovige om aan de gelovige te vragen om het bewijs te leveren.
  Het is helemaal niet nodig voor de niet-gelovige om te bewijzen dat er geen god bestaat.
  De atheïst mag rustig afwachten tot de gelovige met het bewijs komt dat God bestaat.
  Zolang de gelovige daarin faalt heeft hij geen enkel recht van spreken.
  Bescheidenheid is dan zijn deel. Eisen dat niet gelovigen voldoen aan eisen van het geloof zijn volkomen misplaatst.
  Wie deze logica onderschrijft zou zich aan de kant van de atheïsten moeten scharen want de gelovigen zullen blijven falen in het BEWIJZEN dat er een god bestaat.
  De eisen (verlangens ?) van gelovigen berusten op drijfzand. Toch zijn hun eisen (verlangens) zeer dwingend. Alleen bewust (even dwingend) nee zeggen van de atheïsten kan de dwaalleer van de gelovigen ontmaskeren.
  Logisch denkende mensen, die weten belangrijker vinden dan geloven, zouden zich kunnen verenigen om de macht van de gelovigen (ook de moslims !!!!! ) te breken. Ook in dit geval hebben we te maken met veel te veel wegkijkers.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s