Hongaarse veiligheidsadviseur: ISIS zit achter de massa-immigratie

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Behalve de Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft zich nu ook diens nationale veiligheidsadviseur, Györgi Bakondi, over het toenemende terreurgevaar in Europa uitgelaten. Dit zou de zwakte van de EU-politiek blootleggen, zodat “duidelijke maatregelen” tegen de migratie op zijn plaats zouden zijn.

Duits - Zuerst

Erger dan slechte beslissingen van de EU-politici zou zijn dat de immigratie vaak ook nog ondersteund zou worden in plaats van zich hiertegen te verzetten, verklaard Bakondi. En: “De massa-immigratie is georganiseerd, agressief en illegaal.” De terreurorganisatie “Islamitische Staat” (ISIS) zou achter de massa-immigratie zitten, die aan Europa de oorlog verklaard zou hebben. De aanhangers van deze ideologie willen de Europese Unie kapot scheuren. Gelukkig echter zouden de nationale staten de strijd tegen het terrorisme in toenemende mate als fundamenteel staatsbelang waarnemen.

Ook Bakondi bekende zich tot de talrijke maatregelen die Hongarije de afgelopen maanden zou hebben genomen om de grens te beveiligen. De aanwezigheid van de politie en het leger zou nog steeds noodzakelijk zijn.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, ISIS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Hongaarse veiligheidsadviseur: ISIS zit achter de massa-immigratie

  1. Drs.P. zegt:

    ISIS = NWO = CIA = NATO = NAVO = US-elite, zo dus nu weten we door wie we steeds verneukt worden!! En vergeet niet dat de smerige schlemielen in Brussel de loopjongens/trekpoppen/trekvogels zijn van bovenstaande organisaties.

    Geliked door 2 people

  2. Angie1968 zegt:

    En, zoals op Breitbart gemeld, zit achter de oprichting van ISIS, Barry Soetoro. Oftewel, de stropop-creool van Soros en consorten, die Amerika van binnenuit moet vernietigen. Door financieel verval, rassenrellen, honderdduizenden tyfusmoslims toe te laten etc….Jaja. De NWO is een verdorven zooitje schorem dat zsm uitgeroeid moet worden. En ik stel voor dat we zsm dat moslimtuig, desnoods met veel geweld, eruit sodemieteren. Geen Islam in Europa!

    Like

  3. joopklepzeiker zegt:

    En DAAROM hebben wij in Europa Trump nodig als president van de USA !

    Geliked door 1 persoon

    • dees zegt:

      Volstrekt met je eens Joop.!! Mocht Trump president worden denk ik dat de al klaar liggende kogel voor hem snel in zijn lijf zal worden gepopt. Zoals hier dagelijks wordt gemeld dat een aanslagplegende islam-aanhanger een “verward persoon” is, kunnen ze dat in de USA ook! De gevestigde orde aldaar laat het niet gebeuren.

      Like

      • joopklepzeiker zegt:

        Die kans is groot, maar daar wordt wel rekening mee gehouden , en ik vermoed zo maar dat de pleuris echt zal uitbreken als ze hem vermoorden .
        Het zal wikken en wegen worden voor ze .

        Like

      • joopklepzeiker zegt:

        Heb ik hier te naken met mijn oude vriend Dees ?

        Like

  4. Vrumt zegt:

    Hongarije wordt ons toekomstige land.
    Waarschijnlijk het enige land in Europa waar je nog veilig bent.

    Like

  5. fleckie zegt:

    En WIE hebben dan ISIS militaristisch opgeleid?!…De Amerikanen?, ze hebben ook..NAZI”s ‘in dienst gehad, [die ze naderhand , deels hebben ‘geloosd’. naar LATIJNS-Amerikaanse landen.!…..[vandaar weer o.a. ‘De cocaine-overlast”]

    Like

  6. Duchesne zegt:

    Daarom hebben we als burgers nu wapens nodig, omdat we verraden worden door onze politici.

    Like

  7. Je mag je zeker bewapenen tegen zgn verwarde gelukzoekers.

    Like

  8. Joop Sigaar zegt:

    Laatste aanwinst.
    18inch machette , om alles in onze tuin met wortel en tak uit te roeien .
    Dat onkruid groeit en groeit…

    Like

  9. Elena zegt:

    Ja iedere Nederlander moet een Machette aanschaffen.
    Ook een soort “hooivork” maar dan een met 3 tanden. Zo’n 3 tand vork…wordt/werd gebruikt om de baal hooi te prikken en hem dan op een wagen te zwiepen. Die met 4 “tanden” zijn om stallen uit te scheppen…dus niet echt scherp genoeg.

    Like

  10. Jan zegt:

    Net Hamas: ISIS op de vlucht bij Manbij, menselijk schild van 2000 burgers

    http://uk.businessinsider.com/isis-human-shield-retreat-2016-8?r=US&IR=T

    Like

  11. Ik heb het geluk er al een te hebben.

    Like

  12. Jan zegt:

    ISIS en de nieuwe hashroute

    Like

Plaats een reactie