Illegaal in Oostenrijk: Algerijnse verkrachter vraagt na arrestatie asiel aan

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

Mohammed N. (29) verkrachtte in Algerije zijn buurvrouw. Dat was in 2011. Uit angst voor de wraak van de familie werd hij “vluchteling”. Zijn stations in Europa: Spanje, Italië, Oostenrijk. De afgelopen twee en een half jaar bracht hij als ondergedoken illegaal in Oostenrijk door. Waarvan hij leefde – onbekend. Nu hij ontdekt werd, diende de crimineel een asielaanvraag in – wellicht voor de schijn. Hij verdween weer uit het asielzoekerscentrum.

epoch times

De verantwoordelijke ambtenaar in het Neder-Oostenrijkse district Bruck an der Leitha geloofde zijn oren niet toen de voor hem zittende “asielzoeker” hem de reden voor zijn vlucht vertelde.

“Ik heb mijn buurvrouw verkracht en ik ben bang dat haar familie me zal vermoorden”, vertelde Mohammed N. (29) de ambtenaar, alsof het de gewoonste zaak van de wereld zou zijn dat Oostenrijk een veilig toevluchtsoord voor criminelen uit Algerije zou zijn, berichtte nu de “Kronen Zeitung” over de curieuze zaak.

Al langer “gast” in Oostenrijk

In 2011 zou Mohammed N. uit zijn geboorteplaats, de Algerijnse kuststad Wahrane, zijn gevlucht als verstekeling op een schip naar Spanje. Daar zou hij drie jaar hebben gewoond.

In 2014 zou hij dan met de trein naar Italië en daarna verder zijn gereisd naar Oostenrijk, waar hij leefde als zogenaamde “duikboot”, zei de krant. Naar eigen zeggen bivakkeerde de Algerijn al bijna twee en een half jaar illegaal in de buurt van Bahnhof-West in Wenen.

Na bekentenis weer ondergedoken

In Oostenrijk geldt Algerije – anders dan in Duitsland – als veilig land van herkomst. De kansen om te blijven, zijn gering, met uitzondering van politiek vervolgden.

Mohammed N. kwam na zijn schokkende bekentenis over de reden van zijn vlucht in het vluchtelingencentrum Traiskirchen terecht, ongeveer 30 kilometer ten zuidwesten van Wenen. Hier zou hij met zijn hoogstwaarschijnlijk uitzichtloze asielaanvraag moeten wachten op uitzetting.

Intussen wilden de autoriteiten onderzoeken of de Algerijn in verband zou kunnen staan met tot nu toe onopgeloste seksuele misdrijven in Oostenrijk. Maar de Algerijn maakte gebruik van de nalatigheid van de autoriteiten om hem op te sluiten en verdween.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wotrdpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algerije, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Illegaal in Oostenrijk: Algerijnse verkrachter vraagt na arrestatie asiel aan

 1. wauso zegt:

  Een paar Achterlijken (VU) even de vrije meningsuiting laten zien !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dom en naïef! Hij had óf uitgezet moeten worden, óf vastgezet. Nu is ‘ie alweer foetsie! Dachten ze nou echt dat hij de beslissing in het asielzoekerscentrum zou afwachten?
  Wat een uilskuikens lopen er toch rond. Niet te geloven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Je krijgt lijkt nu wel ook uitschot binnen, waarom laten ze dit toe.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Welk land geeft deze asielzoeker eindelijk zijn minsten voor 30 jaar verdiende cel?

  Like

 5. Pieter zegt:

  Hadden ze geen DNA kunnen afnemen van deze verkrachtings-terrorist ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s