Kwalijk dat staatssecretaris Dijkhoff (VVD) overlastgevende “asielzoekers” op de burger wil loslaten

Screenshot_5

(Door: Bas Paternotte)

Asociaal asieltuig hoort niet op straat

Bericht bij de NOS donderdagavond: Agressieve asielzoekers worden voortaan uit AZC gezet. Wijs besluit van staatssecretaris Asielzaken Klaas Dijkhoff (VVD, foto), bewoners noch personeel van deze opvangplekken van de wanhoop zitten te wachten op asociaal asieltuig. Wie aan oorlog of vervolging heeft weten te ontsnappen, moet in Nederland kunnen rekenen op een – al dan niet tijdelijk – veilig verblijf. 

Post online

Speciale opvanglocatie voor asiel-rapaille

“Asielzoekers” die andere “vluchtelingen” het leven zuur maken vanwege religie of geaardheid hebben niets te zoeken in een asielzoekerscentrum.  Zeer juist dan ook dat het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) bezig is met het inrichten van een speciale opvanglocatie voor “vluchtelingen” die problemen veroorzaken. Dat ‘aangepast centrum met een strenger en soberder regime’ klinkt uitstekend. Te hopen valt dat er aldaar ook actief wordt gekeken naar de mogelijkheid dit rapaille zo snel mogelijk huiswaarts te zenden. Maar daar gaat dit stukje niet over.

Want…

Het venijn zit namelijk in de staart van bovengenoemd NOS-artikel. Leest u even mee?

“Het COA en het ministerie wachten niet af tot de opvanglocatie klaar is. Dat betekent dat asielzoekers die overlast veroorzaken in sommige gevallen tijdelijk op straat kunnen belanden.”

Ha, welk een g-e-w-e-l-d-i-g plan! Asiel-lui die te gevaarlijk zijn voor het AZC gewoon in de samenleving droppen. Zodat ze daar rotzooi kunnen trappen.

Asociaal asieltuig loslaten op de burger, really?

Het valt te hopen dat de staatssecretaris terugkomt op dit absurde besluit. Deugdelijk asielbeleid staat of valt met het draagvlak van de bevolking.  Asociaal asieltuig loslaten op diezelfde burger – ook al is het tijdelijk – past daar op generlei wijze bij. Het is bovendien levensgevaarlijk.

Zolang die speciale opvanglocatie er nog niet is, is er maar één plek waar “asielzoekers” die zich niet weten te gedragen thuishoren en dat is in de cel.

En als de omstandigheden er naar zijn een enkele reis naar het land van herkomst. Maar dat spreekt vanzelf.

Mag ik hopen.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

27 reacties op Kwalijk dat staatssecretaris Dijkhoff (VVD) overlastgevende “asielzoekers” op de burger wil loslaten

 1. SeeMore zegt:

  Totaal Off Topic….Maar ik ben zo blij
  Vooralsnog lijkt dit mij het verstandigste besluit van 2016 :
  http://www.euractiv.com/section/global-europe/news/us-moves-nuclear-weapons-from-turkey-to-romania/
  Pak van mijn hart🙂

  Like

 2. topsporter zegt:

  Verwijder Dijkhoff uit het bestuur, hij is ongeschikt voor die taak, ondanks zijn jasje en Old Spice after shave., alles wat die man doet mislukt.

  Like

 3. ildiko zegt:

  ik hoop echt dat meer dan de helft van Nederlanders echt extreem rechts radicaal worden. En dat is aan deze klote beleid te danken en aan speciaal aan onze ruggengraatloze PR.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Komt een beetje op dezelfde beredenering neer waarom ze een levensgevaarlijke TBS’er hebben vrij gelaten waarvan de hele wereld wel kon raden dat er wat moest gaan gebeuren en je zo iemand van zijn leven lang nooit meer vrij kon laten.
  Een incidentje noemen ze het dan wanneer het mis gaat.
  http://regio.tpo.nl/2016/08/18/autoriteiten-geen-fouten-gemaakt-zaak-udo-deinum-leeuwarden/

  Liked by 1 persoon

 5. Sjaak zegt:

  Tjakka !
  Dan is het niet meer al te ver weg, dat de eerste vakkracht dood over de schutting hangt !
  De kruik gaat zo lang te water, totdat hij breekt !

  Like

 6. Cathja zegt:

  Het woonadres van Klaas Dijkhoff moet zeker geheim blijven? Want stél je toch eens voor dat hij persoonlijk deze overlastgevende en kwaadaardige lieden op zijn stoep aantreft!
  Nee, Klaas’ adres wordt niet doorgespeeld. Er zijn wijken genoeg waar de overlastgevende asieleisers hun gram kunnen halen. Wat ervan komt zien we wel. Wie dan leeft, wie dan zorgt.

  Zo is het toch…..Klaas? Wij mogen toch opdraaien voor de rotzooi die jij veroorzaakt met je ondoordachte plannen?

  ‘Niets te danken hoor’!

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Er staat al ergens op internet een foto van zijn huis, dan is zijn adres dus ook bekend, met een permanente politie bewaking voor de deur gestald.
   Hij weet dus precies wat hij kan verwachten en waar hij mee bezig is, anders heb je geen bewaking nodig.

   Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  Joh…….Die Dijkhoff toch……..
  Eerst rent ie de poten onder zijn kont vandaan om televisieschermen aan te laten rukken
  en nu stuurt ie dit schorremorrie zomaar de straat op,de samenleving in?
  Foei klaas,schaam je!
  Wat een hypocriete slappeling ben jij!

  Liked by 1 persoon

 8. Pieter zegt:

  De VVD heeft schijt aan de burger.
  Straks komt de voorspelbare spierballentaal met het zicht op de verkiezingen. Ik draai alles weg wat met deze holle retoriek op de tv uitgezonden wordt.

  Like

 9. Marc zegt:

  Als de overheid weigert haar verantwoordelijkheid inzake veiligheid te nemen, dan moet ik dat maar doen.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Gemeenten korten bijstandsgerechtigden die niet voldoen aan de taaleisen nog niet of nauwelijks op hun uitkering. Dat meldt de NOS op basis van een enquête onder 170 gemeenten.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26440248/__Gemeenten_negeren_taalregels__.html

  Like

 11. Flo zegt:

  Deze man heeft een trieste uitstraling van lulligheid, dat blijkt ook uit zijn “daden” en uitspraken.
  Dit is overigens van toepassing op het hele kabinet.
  Nederland gij zijt verloren…….

  Like

 12. sjuad kirosati zegt:

  Klaaz von Dijckhofen is een geselecteerde oorlog deskundige voor wie dit niet weet.
  Duitser van afkomst.
  Handelt naar de maatstaven van Berlijn.
  Een nassie boy dus.

  Like

 13. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Hef die hele VVD op!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Dijkhoff spoort echt niet !! Hopelijk haalt de VVD nooit meer genoeg zetels om ooit terug te komen in een regering.

  Like

 15. Infidel67 zegt:

  Dat de regering van dit land bestaat uit weke pacifisten is duidelijk, maar dat ze de burgers bewust in gevaar brengen en dit tuig niet direct het land uitgooien slaat echt alles.

  Like

 16. bokito zegt:

  klaasje heeft zijn verhaal niet helemaal verteld als je zo iemand tegen komt mag je hem schieten dan krijg je van de baas een vrije dag

  Like

 17. Draco zegt:

  Ik stond perplex….maar inmiddels niet meer, ik verwacht niets beters van dit klappinet.

  Like

 18. Kwalijk dat staatssecretaris Dijkhoff (VVD) overlastgevende “asielzoekers” op de burger wil loslaten. Ja kan je nagaan dat deze arrogante VVD baardaap de regie helemaal kwijt is, de paardenlul weet geen andere oplossing te vinden dan deze islamitische ellende op het bordje van de burger te schuiven. Waarom worden deze etters niet gewoon in de gevangenis geflikkerd, net zolang opsluiten tot dat de IND klaar is met de procedure welke niet positief mag uitvallen door het agressieve gedrag van deze lieden. Enfin het is helemaal hopeloos, het enige waarmee de traditionele politiek gestraft kan worden is door het electoraat volgend jaar maart…

  Like

 19. Hij heeft een echte moffenkop, mogen wij ons ook nog aub beschermen in deze jungle. Of krijgen wij een deel van ons belastinggeld terug, om ons het een en ander aan te kunnen. schaffen.

  Liked by 1 persoon

 20. Aegolius cs zegt:

  Driewerf neen als een asielzoeker in een COA/AZC regiem zich niet weet te gedragen waarna hij op ons burgerlijk bordje wordt gelegd! Schandalig en als hij zich niet meer terugmeldt? Dan moeten we ons echt gaan wapenen.

  Ach een briefje met gewenst vertrek uit NL……….. Goed geregeld is het nietwaar?

  Like

 21. Ik hoop dat de komende slachtoffers en familie van slachtoffers de overheid verantwoordelijk stelt, door bijvoorbeeld een arrestatiebevel voor Mark Rutte, Jean-Claude Juncker en Angela Merkel, elk incident waar migranten de dader van zijn, zijn ZIJ de mededaders, zij laten deze migranten ongehinderd los op onze samenleving, hoeveel slachtoffers er al zijn is ontelbaar, als ik een haai in het zwembad vol lieve kleine visjes laat zwemmen en die haai vreet alle lieve kleine visjes op, wie is er dan verantwoordelijk ? dus bij het volgend incident, massaal naar het politiebureau aangifte doen.
  Ik snap ook nog niet waarom die Merkel nog vrij rond loopt, zij heeft de wet meerdere keren overtreden, zij is verantwoordelijk voor de vele doden door het opheffen van de grenzen en de puinhopen in o.a. Hongarije , Griekenland en de rest van Europa , en zelf heeft zij geen kinderen, dat moet u toch wel te denken geven.

  Broodje Politiek | Bezwijkt Europa onder de stroom vluchtelingen?
  youtube.com/watch?v=4lJJt0voXhw )

  En zeg nu niet, ”Wir haben es nicht gewusst” nou dan weet je het nu !!

  P.S. ik persoonlijk vind Klaas Dijkhoff een goede minister en mag het op een andere post bij de volgend regering nog een keer proberen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Buitengesloten Ik vind dat hij geen goede minister en geen goede staatssecretaris kan zijn Na het lugubere incident in Oranje, is zo’n iemand gediskwalificeerd. Trouwens wat maakt hem zo’n goede Staatssecretaris? Wat zijn zijn verdiensten? Wat heeft hij of zijn partij bereikt?

   Like

 22. Thomasson zegt:

  Klaas Dijkhoff is een schoolvoorbeeld voor de zombies die ons huidige kabinet bevolken. Eigenlijk niet enkel het Kabinet, maar bijna het heel politieke bestel. Het is alsof de mensen die het pluche bereiken, ondergaan onderweg een soort mentale transformatie, waarin ze op de laatste fase, verliezen de mogelijkheid tot empathie, mededogen, fatsoen en vooral hun verstand. Dat gebeurde bij Dijkhoff en dat gebeurt ook bij een groot deel van de Tweede-Kamer. Te beginnen met Dijkhoff: a) observeer s,v.p. zijn gedrag en het gedrag van zijn chauffeur tijdens bezoek aan het Drentse Dorpje Oranje https://www.youtube.com/watch?v=LpMxqIZPJIs. Wat een blamage! Een vrouw wordt door de chauffeur van Dijkhoff overreden. Zij werd tijdens deze heldhaftige manoeuvre bijna omver gereden (ze is gewond geraakt) …en de wagen van de Staatssecretaris reed gewoon weg!!!. En b) Observeer s.v.p. het gedrag van de Kamerleden EN ONZE PREMIER tijdens het debat over het asielbeleid gehouden op 14 oktober 2015. Zie : https://www.youtube.com/watch?v=SGNCTjvKYYQ
  Iedere keer dat ik dit debat bekijk (dat deed ik al een paar keer) gaat bij mij de angst door merg en been. Terwijl Wilders leest S.O.S berichten van Nederlanders over het gevaarlijke agressieve gedrag van asielzoekers, zitten Kamerleden met verveelde lege gezichten met hun mobieltjes te spelen. De meest verschrikkelijke verhalen passeren de revue . Bijvoorbeeld: (seksueel) lastig vallen van kinderen van amper 5 jaar oud in een zwembad, molesteren en onzedelijke betasten van zeer jonge meisjes en vrouwen, fysieke aanvallen van burgers op stations, bespugen en fysiek aanvallen van mensen die hun echtgenoot of vriendin willen beschermen, fysiek geweld tegenover ouderen en gehandicapten enz.. De zombies die onze mandaat hebben gekregen, zijn in dat hele relaas NIET GEÏNTERESSEERD. De Friese Marokkaan van de VVD Malik Azmani zit verveeld half te slapen. Kennelijke heeft hij goede persoonlijke redenen dit debat niet te volgen. Onze premier en zijn Staatssecretaris van Justitie zaten met hun mobieltjes te spelen . Waren ze bezig Pokemons in de zaal te zoeken? De uitdrukking op de gezichten van beide heren spreken boekdelen. Kijk ook naar de arrogante houding van Alexander Pechthold. Hij was er op uit om Wilders onderuit te halen ..De lugubere ervaringen van Nederlanders met asielzoekers interesseerden hem geen zier. Onze premiers amuseerde zich kostelijk van al de stunten van Pechthold. Mensen die serieus met Wilders in discussie gingen zoals: Klaver, Roemer, Pechthold en Samsom, deden hun uiterste best om de gebeurtenissen te trivialiseren en de voorvallen als incidenten te beschrijven. Het zijn maar een paar ..De rest is goed!. De enige die werkelijk fatsoen en medeleven toonde was Arie Slob de SGP voormalige hoofdfractie. Hij was werkelijk begaan met het lot van mensen die op godsdienstige gronden hun land moesten verlaten. Men zag bij hem niet de bagatelliserende zombie-achtige houding die de rest van de Kamer kenmerkte.

  Like

 23. piet travestiet zegt:

  ach moet mijn nieuwe vizier toch nog afstellen,
  eens wat anders dan een kaart…

  Like

 24. Iemand zegt:

  Ben hem in de straat dan !!!! Gewoon retour naar het land van herkomst !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s