Zelfklevende tatoeages moeten seksaanvallen voorkomen

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Het district Bodensee wil met een preventiecampagne seksuele overvallen in zwembaden verhinderen. Daartoe moeten o.a. zelfklevende tatoeages met het opschrift “NO!” uitgedeeld worden (foto). Vooral jonge zwemmers moeten daarmee gesensibiliseerd worden.

“Seksuele intimidatie in zwembaden was er altijd al”

De actie zou echter niets te maken hebben met de in heel Duitsland plaatsvindende seksuele overvallen door “asielzoekers” op vrouwen en kinderen. “Seksuele intimidatie in zwembaden was er altijd al”, benadrukte de gevolmachtigde gelijkberechtiging tegenover “Focus”. Tegelijkertijd wordt er een brochure gepubliceerd, waarin de contactgegevens van de politie, van het bureau voor jeugdzorg en het adviesbureau tegen seksueel misbruik staan vermeld.

Ook de Duitse Vereniging van Zwembaden ziet geen verband tussen seksaanvallen in zwembaden en de asielcrisis. Het grotere probleem zou zijn dat veel “asielzoekers” niet zouden kunnen zwemmen of geen juiste zwemkleding zouden bezitten. Bovendien zouden veel “asielzoekers” eigenlijk niet-zwemmers zijn.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Seks, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op Zelfklevende tatoeages moeten seksaanvallen voorkomen

  1. IK BEN HET ZAT DEN HAAG (Lied over Politieke Hoeren/Leugenaars

    Geliked door 2 people

  2. JooJootje zegt:

    Het grote opzichtige ontkennen van de realiteit is inmiddels op volle kracht onder zij die vinden dat ze deugen.
    Dit werd al 20 jaar geleden voorspeld door zij die niet deugen volgens de deugnormen.

    Like

  3. In Duitsland zijn ze echt door de ratten besnuffelt met hun NO stickers.

    Like

  4. Aegolius cs zegt:

    Het politiek gebazel waarmee het advies van de overheid de burger veiligheid belooft?! Stem eens AFD i.p.v. CDU. Maar OK, dat is natuurlijk niet Christelijk. Maar dan nog is er een prima alternatief: de FDP: een “nette” gevestigde partij, die ook een prima tegengeluid laat horen. Maar die blijft dood op zijn kiesdrempel liggen! Duitsers stemmen daar niet op. Laten zich liever de keel doorsnijden. Ach, misschien is het ze eigenlijk wel gegund!

    Like

  5. BertG. zegt:

    Hielpen die armbandjes dan niet, ik dacht dat ze daar toch wel van zouden schrikken.
    Anders hebben ze altijd nog die arm lengte afstand achter de hand, als dat niet werkt dan weet ik het ook niet meer.

    Like

  6. wauso zegt:

    Mijn vriend van de VU die mossels aan de balletjes likt net een Tweet gezonden.
    https://twitter.com/willyreiss/status/766639532418535424

    Geliked door 2 people

  7. Ron zegt:

    Duitsland gaat dus hetzelfde doen wat Zweden deed met de polsbandjes die daar aantoonbaar niet werken.
    In Zweden liepen de daders zelfs met die polsbandjes rond, gejat van hun slachtoffers natuurlijk. Dat laatste gaat bij een plak-tatoo natuurlijk niet makkelijk.

    Het erge is dat die policor Duitsers nu weer net doen alsof het niet bedoeld is om sexuele aanvallen van migranten af te weren maar een algemeen verhaal. Alsof ze 20 jaar geleden soms niet plak-tatoos konden uitdelen als er toen ook misbruik plaatsvond.
    In Zweden zeggen ze tenminste nog dat het is om ‘verwarring’ bij immigranten te voorkomen.

    Like

  8. Claudia M. zegt:

    Ach, dezelfde zottigheid als die armbandjes, die de aanranders n.b. zelf droegen… Beter de volgende keer een armband met spikes. Wellicht kunnen ze zoiets ook nog voor de edele delen der dames verzinnen. Op het moment dat je je poten open haalt, blijf er misschien een keertje vanaf!

    Like

  9. Ze kunnen beter Merkel (de dochter van Adolf en Eva) en haar aanhang met een tatoeage “Crazy!!!” op hun voorhoofd rond laten lopen!!!

    Geliked door 1 persoon

  10. Angie1968 zegt:

    Zeer verstandig *kuch*…MIJ NIET VERKRACHTEN, HOOR!- opschrift om ANALFABETE islam-barbaren op afstand te houden….Hoe diep zijn we gezonken dat dit soort volslagen achterlijke tekstjes op onze kinderen geplakt moet worden omdat we de barbarij hebben binnengehaald. En onze leiders volstrekt verachterlijke LAFBEKKEN zijn…

    Like

    • mahoog zegt:

      Jullie zijn allemaal”van de pot gerukt”.Hier in Brasil deze week weer een pedo gelincht door de buurtbewoners…niet dat hij op werd gehangen,maar wèl afgevoerd in een ziekenwagen.Hier heeft het volk nog ballen gelukkig.

      Geliked door 1 persoon

  11. Flo zegt:

    Duitsland is de weg echt kwijt……

    Like

  12. Jan zegt:

    Een plakkertje is hier wel erg moeilijk te vinden:

    Like

  13. hslot4 zegt:

    Dat wordt gewoon een varkensleren bikini dragen

    Like

  14. tinekevanschagen zegt:

    Schei toch uit, het heeft niets met sexuele intimidatie te maken!Dit gaat toch alle verstand
    te boven…Hoe overduidelijk willen we het hebben wie hier de dienst uit gaan maken
    Laat al die kamerleden maar een tatoo op hun voorhoofd zetten met,
    Zij gaan nog niet naar huis………nog lange niet….nog lange niet!

    Geliked door 1 persoon

  15. Witte raaf zegt:

    Ik laat wel ff NO op mijn bovenarm tatoeëren past mooi tussen de plaatjes die ik al heb!! 🙂

    Like

  16. elisah zegt:

    Ze kunnen beter een tattoo geven aan die sexueel intimiderende mannen, met de tekst:
    Gevaarlijk, pas op!

    Like

    • Visje zegt:

      Dag Elisa,

      bij werkelijke daders,, gewoon voor-op het hoofd “werkelijk” tatoeëren .
      dit soort hulpmiddelen voor onschuldige vrouwen,, zijn werkelijk, de ondergang van onze samenleving, vrouwen die zich moeten bestempelen, met het woord NO!!!

      verachtelijk,

      groetjes visje

      Like

      • elisah zegt:

        Dat klopt Visje en dan probeer ik me nog te beheersen, anders typ ik een hele pagina vol met boze opmerkingen over deze absurde toestanden.

        Geliked door 1 persoon

  17. Visje zegt:

    Dit vind ik dus werkelijk absurd, in wat voor wereld leven we!
    mvg visje

    Like

  18. delamontagne zegt:

    Al l die halfzachte z.g.n. maatregelen helpen niets.
    Men kan nog leren van Frankrijk……………
    Dit blijft toch altijd nog de veiligste manier voor vrouwen om the zonbaden aan het strand.
    ( zolang er nog muslims zijn in het Westen )

    http://www.minurne.org/wp-content/uploads/2015/07/cochon-au-soleil.jp

    Like

  19. Jade zegt:

    Gat in de markt: Bikini van ontbijtspek.

    Like

  20. Feniks zegt:

    Serieus?
    Ahum, nee, dit valt niet serieus te nemen, maar dat weet de gehele europese bevolking allang.

    Like

  21. Thom zegt:

    Op de taalcursus leren de kolonisten bij het zien van de plakplaatjes die moeten beschermen tegen aanranding: “Ich lache Kroel in Loel”

    Like

  22. Robby E. zegt:

    Nou, wat een geweldig idee van die hoogopgeleide nitwits! Ware het niet dat een niet onbelangrijk deel van deze ongewenste migranten ANALFABEET zijn!

    Like

  23. Nikolaos zegt:

    Het heeft niets met “immigranten” of hun cultuur te maken, zeggen ze. Wel gek dat ze het Engelse woordje “no” voor de tatoeages gebruiken en niet het woordje “nein”. Nou ja, gek, ik sta eigenlijk nergens meer van te kijken.

    Wat hier achter steekt, dat zou ik weleens willen weten. Als het klopt dat er moedwillig voor het Engelse woordje is gekozen dan betekent dat toch dat de bedenkers van dit idee wel weten hoe de vork werkelijk in de steel steekt? Dat zou dan weer betekenen dat ze bewust de oorzaak van het probleem ontkennen en dat zij hun taak niet serieus uitvoeren. Dat wil zeggen, als de bedenkers daarvoor zijn aangesteld, anders bedoel ik met “zij” diegenen die mensen tot dit soort oplossingen inspireren.

    Mocht dit idee vanuit de academische hoek komen dan kan ik me er iets bij voorstellen: Je kunt maar beter duiken want bij bepaalde disciplines is de kans reëel dat je uit de groep ligt zodra je iets zegt dat door sommige (invloedrijke) figuren binnen die wereld als “stigmatiserend voor bepaalde groepen” beschouwd zou kunnen worden. Tenminste, ik denk dat het zo werkt bij de betreffende disciplines. Op de korte termijn werkt dat wel, maar uiteindelijk riskeer je de kans dat de gehele discipline wordt opgedoekt.

    Maar goed, misschien zit ik er wel naast.

    Like

  24. Hendrik zegt:

    Alle moslims eruit, heb je geen stickers nodig. Maar nee, onze vrouwen moeten van Brussel en de andere westelijke regeringsleiders verkracht worden door hersenloze parasieten. We moeten echt nog dit jaar dat hele zooitje in Brussel omverwerpen en beginnen met het terugsturen van al die parasieterende moslims en hun paard van Troje afbranden.

    Like

Plaats een reactie