Frauke Petry (AfD): “Eilandconcept” voor “asielzoekers” – wapens voor burgers

Screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

Onder auspiciën van de Verenigde Naties moeten illegaal naar Duitsland gekomen “asielzoekers” ondergebracht worden op eilanden buiten de EU. Duitsland zou een “repatriëringsprogramma” nodig hebben. Eveneens is ze voorstander van legaal wapenbezit voor burgers om zich te kunnen beschermen.

Contra magazine

De voorzitter van de AfD, Frauke Petry (foto), heeft haar voorstel geconcretiseerd om “vluchtelingen” naar eilanden uit te zetten. “Asielzoekers die zich illegaal in Duitsland ophouden, dienen onder auspiciën van de VN naar meerdere eilanden buiten de Europese Unie gebracht te worden”, zei ze tegenover de kranten van de Funke Mediagroep. Daarbij zou het belangrijk zijn dat vrouwen en gezinnen beschermd worden tegen alleen reizende mannen.

“Zo´n eilandoplossing zou velen er van afhouden op weg te gaan naar Europa.” Daarvoor zouden “diverse Duitse en Europese wettelijke bases” veranderd moeten worden, eiste Petry. “We stikken in onze eigen regels. Daarom moeten we ze veranderen.” Veel migranten zouden zich zogenaamd niet meer herinneren waar ze vandaan zouden komen. Dat maakt uitzetting in feite onmogelijk. “Daarom stellen we een eilandoplossing voor.”

Duitsland zou een “repatriëringsprogramma” nodig hebben. Voorbeelden van geschikte eilanden wilde Petry echter niet noemen. “concrete namen zijn op dit moment irrelevant”, omdat bondskanselier Angela Merkel zou weigeren de Duitse grenzen te sluiten. Tegelijkertijd bevestigde Petry haar omstreden uitlating desnoods vuurwapens tegen “vluchtelingen” in te zetten.

“Ik sta achter mijn uitspraak dat Duitse grenzen beschermd en gecontroleerd moeten worden”, zei ze. De aanname dat douaneambtenaren in het binnenland een wapen gebruiken, maar grensambtenaren dit niet mogen, is onrealistisch.” De grensambtenaren zouden bij het gebruik van hun wapens meer speelruimte moeten hebben. Met een “schietbevel” zou dit echter niets te maken hebben.

De AfD stelt zich in op de observatie door de binnenlandse veiligheidsdienst. Daarvoor zou weliswaar “geen aanleiding” bestaan. “Maar helaas kan men politieke beweegredenen van verschillende deelstaten niet uitsluiten.” Over de relatie van de AfD tot de islam-vijandige Pegida-beweging zei Petry: “Burgers, die democratisch en vreedzaam de straat op gaan voor hun doelen, hebben onze ondersteuning. Maar we hebben altijd afstand gehouden tot de leiding van Pegida.”

De vraag naar haar vooruitzichten op de top-kandidatuur voor de Duitse parlementsverkiezingen noemde Petry een “interne aangelegenheid van de partij”. Tegelijkertijd gaf ze aan dat de beslissing pas het komende jaar zou vallen. De AfD zou in 2017 “minstens één partijcongres houden”. De covoorzitter Jörg Meuthen werd door Petry tot samenwerking opgeroepen. “Jörg Meuthen werd op mijn verzoek gekozen in de dubbele top, en ik verwacht van hem een professionele samenwerking”, zei ze.

Wapens voor de burgers  

Frauke Petry is voorstander van de mogelijkheid om een wapen aan te schaffen, waarvan steeds meer burgers gebruikmaken. “Veel burgers voelen zich in toenemende mate onveilig. Iedereen die trouw is aan de wet zou in staat moeten zijn om zichzelf, zijn familie en zijn vrienden te beschermen”, zei Petry.

“We weten allemaal hoe lang het duurt voordat de politie, juist in dunbevolkte gebieden, ter plaatse is.” Daarom zou het “geen reden tot bezorgdheid” zijn als burgers zich zouden bewapenen. De staat en de deelstaten zouden de politie systematisch kapot bezuinigd hebben, beklaagde Petry.

De staat zou zijn geweldsmonopolie “deels zijn kwijtgeraakt”. Wanneer de staat en de deelstaten “nu zogenaamd 15.000 extra politieagenten willen aanstellen tot het jaar 2020, is dat pure gebakken lucht”, zei de voorzitster van de AfD. “Dat zal niet werken.” Petry wees een aanscherping van de wapenwet categorisch af. Dit zou “de fatsoenlijke burgers treffen – en niet diegenen die wapens kopen op het ´Darknet´”, benadrukte ze.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Frauke Petry (AfD): “Eilandconcept” voor “asielzoekers” – wapens voor burgers

 1. Ongelovige zegt:

  Op Groenland is nog veel plaats…

  Like

 2. Jean zegt:

  Een dame met verstand net zoals onze Barbara.
  Desnoods eilanden maken, als die troep hier maar snel verdreven wordt want wij walgen van die barbaarse smeerlapperij.

  Geliked door 1 persoon

 3. Onder auspiciën van de Verenigde Naties moeten illegaal naar Duitsland gekomen “asielzoekers” ondergebracht worden op eilanden buiten de EU. Ja ik ben het helemaal met het betoog van Frauke Petry eens, mooier zou zijn wanneer de buitengrenzen van de EU Hermetisch afgesloten wordt en FRONTEX nu eenmaal het werk gaan doen waar voor het in in het leven geroepen is; de beveiliging van de EU-grenzen, en géén veredelde reddingsmaatschappij. Ja en met de verruiming van de wapenwet daar ben ik altijd een groot voorstander van. Men zou zich eens moeten gaan afvragen wat het betekend om je eigen niet te kunnen verdedigen wanneer het strikt noodzakelijk zal blijken en dan met lege handen staan. Oók is het afschaffen van het Tweede amendement van de grondwet van de Verenigde Staten het doel van deze smerige Amerikaanse tante Killary Clinton. Waar de gore moslim President Barry Soetoro ophoudt gaat de achterbakse Killary-E-Mail-Clinton verder. Hier in Europa is het zelfde aan de hand, niet zo strikt genomen als Nederland die een van de strengste wapenwetten heeft van Europa. Waar alleen al het bezit van een illegaal vuurwapen een gevangenisstraf van 4 jaar opstaat, ziet men de parallellen op dit beleidsterrein, tussen Amerika en Europa? Zo niet slaap dan rustig verder want ‘onze’ overheid waakt over u en uw bezittingen (Kuch)…

  Like

 4. Ik sluit mij hier helemaal bij aan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Helder, nuchter, eenvoudig en praktisch te realiseren?

  Maar eerst de politiek-correcte elite afschieten!

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Dat zat er wel aan te komen, Duitsland begint zich te roeren. Versoepeling van de wapenwet is een goed plan. Het zal nog even duren en dan gaat dat in Nederland ook gebeuren. Dan gelijk de maximale munitievoorraad die nu slechts 10.000 stuks is, verhogen naar 100.000 stuks. Geeft toch een veiliger gevoel. Zeker als men tijdelijk over automatische wapens mag beschikken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Claudia M. zegt:

  Die wapens voor burgers zie ik wel zitten.

  Dat eilandconcept echter roept vragen op? Welk eiland? Een onbewoond eiland? Zal wel moeten, want ik denk dat geen enkele locale bevolking hierop zit te wachten (zie Corsica: https://fenixx.org/2016/08/19/boze-corsicaan-razend-over-islamistische-inwoners/) . Bovendien kennen vele eilanden waar voldoende en tevens de meest noodzakelijke faciliteiten zijn ook nog zoiets als een vaak heel aardige recreatie-industrie, dus vrees ik dat het eilandconcept de prullenbak in kan; dat gaan die eilanders niet pikken, zie de boze meneer uit Corsica. Iets creëren gaat ook miljarden kosten en is gewoon niet rendabel.

  Deze mensen moeten gewoon terug en als niet willen vertellen waar ze vandaan komen, raden we ernaar. Wij denken, dus ga je daar naartoe. Landen die de “eigen” bevolking niet willen terug nemen, kunnen uitgesloten worden van hulp. Jullie ons niet helpen, na al meer dan een halve eeuw OS, waarvan wij inmiddels weten dat het in de verkeerde zakken terecht is gekomen, wij jullie niet langer helpen.

  Het zal een keer afgelopen zijn!

  Geliked door 1 persoon

  • Ongelovige zegt:

   In de Varkensbaai liggen nog een paar onbewoonde eilandjes…

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Die Cubanen (ervan uitgaande dat u die Varkensbaai bedoelt) zitten ook niet op deze klanten te wachten, ze moeten gewoon terug. Er moet duidelijk gemaakt worden dat hun toekomst niet in Europa ligt; er is geen werk, er is geen woonruimte en geld om al deze klanten te onderhouden is er ook niet. De staatsschuld is torenhoog en wat denkt u wat er gebeurt als we deze klanten echt niet langer kunnen faciliteren? Dan komt dit spul het gewoon halen en ik vrees dat heel veel burgers dit niet gaan pikken, dan breekt de originele pleuris uit.

    Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  George Soros’ Open Society Foundation admits influence and incredibly close links with UN migration representative and former Goldman Sachs executive Peter Sutherland in leaked document.

  The paper, which told of how the migrant crisis presented an “opportunity” for the foundation to extend its global influence and attract more money, mentions Sutherland’s pro-migrant work. The foundation notes that through Sutherland they have been able to advocate at an “elite level” behind the scenes.

  http://www.breitbart.com/london/2016/08/20/soros-leaks-un-chief-behind-scenes-advocate/

  Like

 9. Aad zegt:

  Frauke Petry , geweldig die vrouw !

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 5 sec5 seconden geleden
  @geertwilderspvv WÈG:@MinPres e.c. Es LÉBE @FraukePetry:“Eilandconcept” vr asielzoekers wapens vr burgers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s