Vrouwen zijn het grootste slachtoffer van de ISLAM

Screenshot_28

(Door: “Balkanske priče”)

De islam is een gewelddadige, imperialistische, totalitaire ideologie met een religieus randje. De islamitische leer staat in de Koran en de Hadith en is gepreciseerd en vastgelegd in de sharia. De sharia is een systeem van regelgeving dat de islam oplegt aan zowel moslims als niet-moslims; een inhumaan en antiwesters rechtssysteem dat wordt gekenmerkt door voorschriften die strijdig zijn met algemeen aanvaarde beginselen van onze Europese beschaving. De sharia staat haaks op de westerse vrijheid, is vijandig tegenover andersdenkenden, verplicht het voeren van de jihad (oorlog in naam van Allah tegen niet-moslims), legt mensonwaardige lijfstraffen op en institutionaliseert de ongelijkwaardigheid van man en vrouw….

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, democratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vrouwen zijn het grootste slachtoffer van de ISLAM

 1. BertG. zegt:

  Koop een helmmuts, kosten haast niks, tussen de 5 – 10 euro, is gemaakt van katoen of zijde en stop je met gemak in iedere jaszak.
  Zie je er 1 lopen. zet je helmmuts op en ga het “gesprek” maar aan wat nou eigenlijk het probleem is.
  En ja, een helm mag je ophouden, doe ik zelf ook altijd.

  En ze mogen blij zijn dat ze mij niet meer op een school hebben zitten.
  Ik had me toch een partij stennis geschopt, ik had die hele leraar knettergek gekregen.

  Liked by 1 persoon

 2. Ze maken zichzelf slachtoffer door hier in mee te gaan. Grote groepen zullen massaal moeten stoppen.

  Like

 3. wauso zegt:

  Deze slettebakken, de hoertjes van de islam, waren goed voor 6.000 Views op Twitter ! Dan moeten er toch een hoop geile mossels zijn in NL !

  Liked by 3 people

 4. Angie1968 zegt:

  Iedereen is slachtoffer onder de Islam! Ongelovigen, vrouwen, andersgelovigen, homo’s, afvalligen enz..Die moeten allemaal dood of onderdrukt worden. Dus, voor het welzijn vd mensheid, vernietig de Islam!

  Liked by 1 persoon

 5. Dit is wat de democratisch gekozen volksvertegenwoordigers over u denkt. De politiek geeft geen bal om uw zorgen, ze geven niets om uw gezin, alleen in de verkiezingsretoriek wordt het gezin de hoeksteen van de maatschappij genoemd. Ze geven geen snars om uw kinderen, het enige waarvoor ze bezorgt over zijn is hun bankrekening en het extravagante luxueus leventje wat ze leven. De traditionele politiek zijn verraders van het ergste soort. Vernietigers van de Europese natie lidstaten, vijanden van het leven zelf. Als het kwaad een gezicht en een naam heeft, dan vindt u het in de Tweede Kamer. Het zijn dezelfde ‘mensen’ die deze moslim tsunami al decennia faciliteren. Het zijn dezelfde volksvertegenwoordigers die uw jongens en meisjes laten sodomiseren en verkrachten door het moslimtuig. De volksvertegenwoordigers zijn dezelfde mensen die tegen u zegt, dat ze je nodig hebben om de onproductieve moslims en hun luie gewoontes te subsidiëren d.m.v. belastingverhogingen en de armzalige pensioentjes niet te indexeren. Dit zijn dezelfde volksvertegenwoordigers die uw maatschappij welke is opgebouwd door bloed, zweet en tranen van uw vaders en moeders, opa’s en oma’s terugwerpen naar een zevende eeuwse achterlijkheid. Het is helaas niet mogelijk dat deze volksvertegenwoordigers naar uw oprechte smeekbeden zullen luisteren, ze vervolgen en houden vast aan de agenda die ze al lang geleden in het geheim getrokken hebben, namelijk het vierde rijk. Misschien zou door een wonder dit verraderlijke zooitje volksvertegenwoordigers het in een ander perspectief kunnen zien bij een enorm zetelverlies in maart 2017…

  Liked by 3 people

 6. Ze zijn Trots op hun Hoofddoek, maar lopen te geilen met parfum, make-up en srakken spijkerbroeken.

  Like

 7. Witte raaf zegt:

  http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/turkse-transgender-verkracht-en-in-brand-gestoken-turken-betuigen-steun

  Weliswaar even off toppic maar niet minder schokkend!
  Walgelijk gewoon wat mensen elkaar aandoen😦

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Dat kan wel zijn, maar islamitische vrouwen zijn de grootste kracht van de islam.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Juist. Ik heb nog nooit een moslima horen klagen over de islam. Ex-moslima’s zijn uitzonderingen, en zij die met een ongelovige willen trouwen ‘om vd islam vanaf te zijn’, ook.

   Like

 9. Jan zegt:

  Een vrouw voor iedereen: geiten te koop naast de Jama Masjid moskee in Delhi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s