Waarom de terroristische aanslag van St. Gallen onvermijdelijk was

Screenshot_115

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Wanneer men mensen toestaat een geweldpleger als profeet te volgen die “ongelovigen” heeft afgeslacht, ze tot slaaf gemaakt heeft, ze totaal beroofd en het land uitgejaagd heeft, dan is deze terroristische aanslag louter de consequentie van deze fout. Wanneer iedere moslim wordt aangepraat dat hij in het Paradijs komt als hij “ongelovigen” zo behandelt, dan hoeft men zich over de terroristische aanslag van een moslim tegen “ongelovigen” niet meer te verbazen. Alle terroristische aanslagen en gewelddadigheden van moslims jegens “ongelovigen” zijn debet aan het feit dat Mohammed een geweldpleger was, die ongelovigen heeft afgeslacht. Dit voorbeeld om “ongelovigen” af te slachten nemen de moslims over, omdat ze geloven zich daardoor te verzekeren van een plaats in het Paradijs. Moslims werd door middel van hun religie aangepraat dat ze in ieder geval in het Paradijs komen als ze een “ongelovige” hebben gedood. Dat is voor een moslim een garantie om in het Paradijs te komen.

De gevangenisstraf en ook de eigen dood nemen moslims daarom graag op de koop toe, in de wetenschap dat ze voor hun daad in het Paradijs komen en eenmaal daar, naar gelang ze meer “ongelovigen” gedood hebben, des te meer bij Allah in de gunst gestegen zijn en hen aldus in het Paradijs tot in alle Eeuwigheid bijzondere gunsten worden toegekend. Daarom is het hoogste doel van een waarlijk gelovige moslim zoveel mogelijk “ongelovigen” te doden. Net zoals Mohammed. Wie de “ongelovigen” daarover niet inlicht, hoewel hij daartoe de mogelijkheid heeft, zoals onze politici en onze westerse media, maakt zich medeschuldig aan de dood van iedere “ongelovige” door de hand van een moslim. Die laadt een grote schuld op zich. De dupe zijn diegenen die onder deze terreur te lijden hebben. Mensen, die tot op heden niet weten waarom hen zoveel leed wordt aangedaan.

Wie onderscheid wil maken tussen ISIS en islam, wie beweert dat alle terroristische aanslagen door moslims jegens “ongelovigen” niets met de islam te maken hebben, heeft bloed aan zijn handen. Het bloed van mensen, die vanwege dit algemene falen moesten sterven. Pas als over de hele wereld de islam verboden is, zal voor de wereldbevolking de vrede langzamerhand terugkeren; tot het zover is, zullen de terroristische aanslagen op “ongelovigen” zich nog enorm uitbreiden in de eerder vreedzame gebieden op deze Aarde, omdat het merendeel der mensheid dit gevaar niet erkent, pas wanneer het voor hem te laat is.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Waarom de terroristische aanslag van St. Gallen onvermijdelijk was

  1. M.A.L. Sion zegt:

    Juist.
    Ik beperk me tot het commentaar dat ik al veelvuldig gaf:
    ISLAM ? – Weg ermee !!!
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  2. A.M. de Pree zegt:

    Uit dit gedrag blijkt wie ze volgen. Niet mijn God, paus Franciscus, want mijn God is een God van liefde. Dus ga niet zeggen, dat Jezus en hun God dito zijn, want dan maak je deel uit van de antichrist.

    Like

  3. Jade zegt:

    Bah, geen fijne foto…
    De arme vrouw zal wel blij zijn dat ze dood is, want
    hoe vaak zou ze haar inmiddels verkracht hebben???

    Like

  4. Republikein zegt:

    Ze geloven [het] niet.
    Kijk, je kunt het net zo goed tegen een watermeloen zeggen

    Like

  5. Ongelovige zegt:

    De aanslag op de trein in Skt Gallen was overigens geen moslimterrorisme.

    Like

  6. Jan zegt:

    Een nieuwe dag, een nieuwe moord:

    A British woman has been killed in an alleged stabbing attack by a French man in front of up to 30 horrified onlookers at a backpackers hostel in Australia’s north-east.

    Queensland police said on Wednesday there were reports that the man, a French national aged 29, had used the phrase “Allahu Akbar”……
    ….
    https://www.theguardian.com/australia-news/2016/aug/24/british-woman-allegedly-stabbed-to-death-by-frenchman-at-australian-backpackers-hostel

    Over het motief tast de politie volslagen in het duister: investigators were working with Australian federal police to establish his motives.

    Like

  7. elisah zegt:

    Dat wilde beest op de foto is absoluut geen mens meer te noemen.

    Like

  8. hendrikush zegt:

    Het opperhoofd van de Al-Haatzaai universiteit in Cairo, Dr. Ahmed al-Tayeb, weigert om IS als niet-islamitisch te bestempelen. Gelukkig hebben we in het westen veel deskundigen die dat beter weten.

    In de walgelijke foto vertellen ook de glinsterende ogen van de stupide onderkruiper met schaamharen aan het gezicht een ontluisterend verhaal.

    Like

  9. Nee, absoluut niet. Ik den eerder Lucifer.

    Like

  10. Sabeltant zegt:

    In antwoord op de leugen dat je in het paradijs komt als je een ongelovige doodt…
    Laten we als afschrikmiddel deze islamitische terroristen en plein public in varkensdrek begraven.

    Like

  11. Jackie2015 zegt:

    Dan zullen de islamitisten van een koude kermis thuis komen.
    Mohammed is dood. Jesus Christus LEEFT.

    Like

    • Harry zegt:

      Kun je dat ook bewijzen Jackie ?
      “Jezus Christus LEEFT ” ???
      De ellende met geloof is dat je het moet geloven .
      Zo niet , dan is het volslagen onzin .
      Geloof is een gebouw gebouwd op drijfzand .
      Totaal geen fundament .

      En waarom lost ie die islamitische waanzin dan niet op ?
      “Hij” heeft in twee duizend jaar al geen poot uitgestoken .
      Wat heb je aan zulke ( denkbeeldige) vrienden ?
      Miljarden zitten iedere dag tegen hem aan te bidden en hij doet geen moer !
      Wat een lamlul !
      Ik heb al heel wat kennissen gedropt voor minder !

      Islamieten gaan al tientallen jaren ongestoord hun gang met moorden , terroriseren , etc , etc .
      Waar is jullie handlanger ?

      Geliked door 1 persoon

      • Jackie2015 zegt:

        Wat voor een geest u in u heeft weet ik niet maar God’s Heilige Geest heeft u in elk geval niet. En hier laat ik het bij.

        Like

      • BertG. zegt:

        Harry , het ontbreekt je aan kolder in je kop. Dat is het.
        Dan komt die geest vanzelf wel. Maar dat wil er maar niet in, bij die Harry.
        Maar hier toch een voorzichtige poging, het zit er gewoon niet in, klaar.

        En hier laat ik het bij.

        Like

Plaats een reactie