Beierse minister wil honderdduizenden “vluchtelingen” het land uit

Screenshot_92

Markus Söder, de Beierse minister van Financiën.

De Beierse minister van Financiën, Markus Söder, wil de komende drie jaar honderdduizenden “vluchtelingen” weer het land uit krijgen. “Zelfs met de beste wil van de wereld zal het onmogelijk zijn zoveel mensen uit totaal andere culturen succesvol te integreren”, zegt de CSU-minister vandaag in het weekblad Der Spiegel.

Het voorbije jaar zijn meer dan een miljoen “migranten” aangekomen in Duitsland. Velen onder hen waren op de vlucht voor de oorlog in Syrië. “Zelfs in Syrië zal de oorlog op een bepaald punt eindigen”, aldus Söder. Hij voegt er aan toe dat “vluchtelingen” uit Afghanistan en Irak nu in staat zijn terug te keren naar gebieden in hun thuisland die veilig werden geacht.

Lees verder>>>
(h/t M. van A.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Beierse minister wil honderdduizenden “vluchtelingen” het land uit

 1. Cathja zegt:

  Ik zou zeggen: DOEN!

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Ah je hoeft het niet vriendelijk te vragen hoor.
  Gewoon zeggen dat je er genoeg van hebt en dat je je land terug wil!

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Hallelujah! Zelfs Duitsland wordt wakker! Nu alleen nog dat domme klootwijf ve Merkel aan de kant schuiven, en dan meteen maar beginnen met die repatriering van die gelukszoekers. Voordat er weer een stuk of 10 aanslagen zijn geweest of een massa-aanranding.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  En al diegenen die pas hun nieuwe Paspoort hebben gekregen,…..hoe moet dat dan ?

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Dit is toch echte wel erg grappig.

  Netherlands FM warns Ankara against meddling in Holland’s internal affairs

  Turkey should refrain from trying to interfere in the Netherland’s internal affairs, Holland’s Foreign Minister said in response to a controversial letter sent by the Turkish consul to Dutch mayors instructing them on how to control anti-Ankara sentiment.

  “The Netherlands deals with Dutch society and that is nothing to do with the Turkish government,” FM Bert Koenders said, according to Dutch News.

  “We understand the emotions which stem from the terrible attempted coup, but let us solve our differences here… We are free to talk about Turkey and they are free to talk about us, but ultimately, this is a question of national responsibility here in the Netherlands,” Koenders said.

  The Foreign Minister is set to pay a one-day visit to Turkey next week to meet with his Turkish counterpart, according to Dutch ANP news agency.

  The letter was sent by Turkish Consul General Sadin Ayyildiz to the mayors of several Dutch towns not far from Rotterdam. It contained instructions on how to curb protests organized by those opposed to the Turkish government and also called for action to be taken against the “terrorist group” led by self-exiled cleric Fethullah Gulen, who is accused by Ankara of orchestrating the thwarted coup in July, Dutch News reported.

  The entire contents of the letter have not been made public, however.

  Koender’s statement echoes a quite similar opinion voiced by Rotterdam Mayor Ahmed Aboutaleb, who also said that Turkey should not meddle in Dutch politics.

  https://www.rt.com/news/357409-netherlands-turkey-coup-meddling/

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Wij willen de inhoud van de brief lezen!
  Publiceren en wel nu !

  Like

 7. Pieter zegt:

  Haha wat een lachertje. Mensen laat je niet blij maken met een dode mus. Het is al te laat, dit zijn zoethoudertjes, je krijgt ze niet meer weg.
  Ga daar toch eens van uit gvd, tenzij de huidige regering wordt vervangen en dat gebeurt niet !

  Like

 8. fleckie zegt:

  De Beier houden van gemutlichkeit bij bier en Bratwurst , …dat zal de Mosleme .. NIET ..bevallen, dus…, ‘Hinaus Damit……………..[goed zo Herr M.Soder]

  Like

 9. wauso zegt:

  Tot mijn vriendenkring behoort ook de M.P. Rutte. Even een Tweetie gezonden !

  Like

 10. hendrikush zegt:

  De wal keert het schip.

  Like

 11. Jan zegt:

  ALLE entsorgen ist die Lösung

  Like

 12. Duchense zegt:

  Ff om de stemming wat te drukken: waar denkt men datze naar toe gaan? Nu lopen er al honderduizenden ongeregistreerden rond, als de geregistreerden worden uitgezet kan het zomaar zijn dat ze een grens verder trekken. Niemand zal ze tegenhouden, ze zijn immers op het moment dat ze de grens passeren iemand anders zijn probleem…..
  Als Scandinavie dicht zit, als Zwitserland en Oostenrijk de grenzen gewoon potsicht houden, als Duitsland gaat uitwijzen, als Frankrijk strengere wetten gaat hanteren en als Engeland de poorten volledig sluit,waar gaan al die lieden dan heen?
  Juist ja, naar de twee landjes waar de politiek te besluiteloos is om een probleem aan te pakken en de pers schijnheidlig genoeg om te zeggen dat het regent als de burgers weer eens massaal in de nek worden gepiest.
  Een goed besluit in een ander land is dus niet altijd een vreugdevolle gebeurtenis voor ons. Uiteindelijk zijn wij de afvoerput van Europa.
  Helaas.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Als deze CSU minister geloofwaardig wil zijn, laat hem dan zorgen dat Seehofer (CSU) leider, de grote coalitie ten val brengt. Anders zijn het maar loze beloften. Alleen als de CSU, dit SPD/CDU/CSU kabinet laat ploffen is er licht aan het einde van de tunnel…

  Like

 14. Goed gezegd, nou de uitvoering nog. Zal niet meevallen. Ik hoop dar er meer zullen gaan volgen.

  Like

 15. Thom zegt:

  Allemaal voor de Bühne en praatjes voor de vaak. Hoeveel hebben ze er in werkelijkheid teruggestuurd? Nul komma nul. Durft hij te zeggen, dat islam niet in Duitsland thuishoort? Het zijn zeker weer verkiezingen die eraan komen. Het gaat in Duitsland net als in Nederland. Je hebt Rutte nooit meer gehoord over zijn niet betaalde maar wel beloofde 1000 euro per persoon. Jarenlang was hij dat zogenaamd vergeten blijkbar? Nou zegt hij daarvoor opeens sorry, zelfs Samsom begint te sorry-en. het is allemaal zo doorzichtig: “Veel beloven en weinig geven doet de dwaas in dromen leven”.

  Liked by 1 persoon

  • Sjaak zegt:

   Zo is het maar net ! Een vlaggetje in de wind !
   Weer eentje die zijn velletje ziet wegzwemmen !
   Alle die nu aan het roer zitten zijn stinkende smerenkomedianten
   die de diaree krijgen omdat ze de A.f.D in hun nek voelen en weten
   dat hun baantje op de tocht staat !!

   Like

 16. Hier moet je voor gestudeerd hebben,nietwaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s