DE WERELD DER LEUGENS ZEGEVIERT. DE NIEUWE WERELD VAN LIST EN BEDROG.

Screenshot_113

(Door: Martha N.)

Gezien vanuit het standpunt van de ouderen leven we in een andere wereld dan zoals zij die gekend hebben, hun leven en toekomst is als een kaartenhuis ingestort. Wat heeft onze regering met de toekomst van bejaarden en zieken te maken? Niets! Zij zorgen wel voor zichzelf. De hardwerkende ouderen is alles afgepakt. Pensioen? MINDER, minder en minder. Ziektezorg eveneens en ja, zo kunnen we wel doorgaan. Ouderen zitten in de zorgen, omdat onze regering hen verlakt heeft. Niet alleen ouderen, maar ook mensen die “werkelijk” hulpbehoevend zijn en dan heb ik het niet over vreemdelingen. Er is veel geld voor pensioen opgestreken, onze mensen hebben dit betaald en er hard voor gewerkt, en wat nu? Het is helaas door onze regeringen misbruikt voor andere zaken dan waarvoor betaald werd. Ja, en het begon eigenlijk met het wereldwonder Den Uyl en zijn vrouw die hem een genie noemde, ja ja…

Links heeft de overhand… we zullen nooit meer rechts terugkrijgen en met “rechts” denk ik aan het land voor eigen mensen, een goede regeling voor de oude dag en ga zo maar door, want er wordt genoeg belasting betaald. Niet alleen ouderen maken zich zorgen, ook zijn er veel jongere weldenkende mensen, die zich eveneens ergeren aan de huidige situatie, geschapen door leugenachtige politici.

We kunnen Nederlanders in twee groepen verdelen: De mensen die over hun toekomst en kinderen nadenken en de nieuwe wereld van Nederlanders, mensen die zich nergens over verbazen, zich laten beïnvloeden en vooral wel zullen zien wanneer het zover is. De Nieuwe Wereld denkt (wanneer je dit nog denken kunt noemen): Na mij de zondvloed, we leven nog, ach en we zien wel… we hebben nog altijd de tv om ons aan vast te klampen en ga zo maar door. Het is een wereld van gebakken lucht geworden, zonder veel gedachten over een toekomst, die ons is afgenomen door onze regering, zij denkt wel voor u!

Martha N. schrijft niet meer, omdat het geen zin heeft. De “Linksen” winnen, de mensen die nog een greintje hersens hebben, worden monddood gemaakt.

Nemen we een lachende Mark Rutte, die even een foutje rechtzet en door het stof kruipt. Wat een nonsens, wat een idioot gezegde: “Door het stof kruipen”.

MARK RUTTE ZEGT SORRY!!! HET IS TOCH NIET TE GELOVEN! MET EEN LACHEND LEUGENACHTIG GEZICHT ZEGT HIJ SORRY VOOR DE VERKIEZINGSBELOFTEN,  DIE HIJ NIET WAAR HEEFT KUNNEN (WILLEN) MAKEN!

Gewoon weer wat losse kreten in de lucht gegooid, want daar trapt het volkje wel weer in. Mij is geleerd niets te beloven wat ik NIET waar kan maken! In mijn ogen is deze man een leugenaar, maar straks, bij de verkiezingen, zal hij wel weer winnen, zo niet zijn ploegmaat, de veilingmeester.

Mark Rutte: Hoe durft hij? Na het sorry zijn dus alle fouten vergeven en kunnen de bejaarden en zieken, van wie alles is afgenomen, weer vrolijk zijn. SORRY? Zoek het zelf maar uit mensen, wij doen goed aan anderen! Wij geven alles gratis weg aan anderen! Maar… ik zal geen valse voorspellingen meer doen! Ik beloof niets meer te beloven! Het leed is reeds geschied, het gebeurde en vele mensen zijn de dupe geworden, maar ja, sorry mensen… ik zal het niet meer doen.

Ha, nee, we zouden moeten weten waar we onderhand met deze regering aan toe zijn. Leugenachtige Rutte en consorten. U zou zich moeten schamen om zich lachend te verontschuldigen voor uw rommel.

De autochtone bevolking werd/wordt alles afgenomen, zodat vreemdelingen in luxe kunnen leven… ONS land dat volgepropt wordt met van alles en nog wat, waar de banen zienderogen verdwijnen, doch wanneer de verkiezingen er aan komen plotseling alles weer goed gaat en er niets aan de hand is. Hoe lang slikken we dit nog??

Alles wordt met een vrolijk kleurtje door de huurlingen van de media weer fraai voorgeschoteld. Wanneer ik dit alles lees moet ik kotsen. BAH.

Politici mogen liegen en bedriegen, zeggen sorry, kruipen door het stof (een hilarisch gezicht wanneer dit in werkelijkheid zou gebeuren), en dat is het… Ja, inderdaad zijn ze belachelijk, maar dat sluit niet uit dat ze heel gevaarlijk zijn voor de toekomst van ons eigen land en de autochtone kinderen die geboren worden in Nederland.

Samsom gaat ook diep door het stof en dan nog een heel mooie mop van Rutte. Tijdens een telefonisch gesprek met Erdoğan is hij als een echte kerel tekeer gegaan, een politicus die alles voor zijn vaderland en mensen overheeft: WIJ DULDEN GEEN BEMOEIENIS!

Zo, die zit hoor. Erdoğan is bleek weggetrokken. Man, kijk eens rond in je eigen land en doe je oogkleppen af. Wij dulden (moeten) alles van moslims, van Turken, van Marokkanen… Het barst hier van de moskeeën, maar ja, de verkiezingen komen eraan nietwaar en dan doe je effe stoer. Wie heeft dit gesprek gecontroleerd? Hij heeft zo vaak iets gezegd, alles was gebakken lucht. Turkse vrouwelijke agenten mogen een hoofddoekje dragen, nee wij dulden geen bemoeienis…

Goed, ik heb nu eveneens het recht verworven om SORRY te zeggen. Klaar, dus kan ik alles wat ik aan valse beloften (dat is gewoon liegen) en andere rottige dingen die ik heb begaan met een rustig geweten van mijn leugenachtige bochel achter mij laten. Heerlijk toch om met een gewetenloze regering te maken te hebben.

Een heel fijn gevoel is het voor mij dat wanneer ik een misdaad heb gedaan, ik er met een sorry en een beetje stof aan mijn broek vanaf kom! Het spijt me mensen, ik heb er genoeg van. Ik schrijf niet meer.

Ik blijf achter Geert Wilders staan. De PVV en volgelingen spreken de taal van ONS “Vaderland”. Met vriendelijke dank voor het lezen van mijn gedachten door de jaren heen. Ik wens jullie allen het beste en vooral een goede gezondheid.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op DE WERELD DER LEUGENS ZEGEVIERT. DE NIEUWE WERELD VAN LIST EN BEDROG.

 1. DonnaDolce zegt:

  Dank je wel weer, Martha, voor je goeie stukje. Jammer dat je stopt, maar zeker ook jij het allerbeste, warme groet van mij…. DonnaDolce…

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  URGENT!!! Tell your representatives to stop Obama’s unilateral surrender of control of the internet to the UN & 56-nation Organization of Islamic Cooperation

  http://www.barenakedislam.com/2016/08/27/urgent-tell-your-representatives-to-stop-obamas-unilateral-surrender-of-control-of-the-internet-to-the-un-56-nation-organization-of-islamic-cooperation/

  Like

 3. sjuad kirosati zegt:

  Nouja,, wat kunnen zij anders doen dan onnozel sorry zeggen alsof je iemand per ongeluk licht op zijn teen trapt.
  Rutte heeft met een honkbalknuppel gemaaid nadat hij de BTW verhoogde.
  Rutte vertegenwoordigd alles wat in Nederland gesloopt moet worden.
  Tevens met deze afleidings campagne zal hij de rit uitzitten.
  Om daarna sorry te zeggen bij een voor hem gecreëerd Timmerfrans baantje.

  -Onze- politiek is doodziek een goed fundament waarop nieuw gemaakte Rutteriaanse bouwvallen.

  Liked by 1 persoon

  • Elly zegt:

   Deze reactie kan ik begrijpen, maar het hoofdbericht niet. Wat heeft dit met links te maken? Die kwamen vroeger juist voor de minder bedeelden op in tegenstellen met rechts. Rechts is nu al heel wat jaar aan de macht met meneer rutte als koploper en zie wat dat ons gebracht heeft? Geen ziekenfonds meer waardoor de zorg voor menige ouderen en mensen met een laag inkomen (ook met een betaalde baan) niet meer naar de huisarts durven te gaan. Zorg in verzorgingstehuizen is beneden peil. Mensen met een beperking moeten maar de reguliere baan sector op, terwijl velen juist een beschermde omgeving nodig hebben die daar niet wordt geboden. Geert wilders komt voor nederland op maar gaat daarin toch wel iets te ver. Verder blijft hij qua denkwijze nog steeds een vvd’er die alleen niet zo blij is met veel mensen uit moslim landen die zich willen vestigen. Go figure

   Like

 4. wauso zegt:

  Ik kan het ook niet meer opbrengen om nog een artikel te schrijven !
  Ik wacht eigenlijk op de 10.000 doden. En dan kom ik uit mijn schulp !
  Ik Twitter nog een beetje, want dat is toch wel lachen.

  Like

  • Duchense zegt:

   Rutte in SS uniform, sorry maar zelfs dat niveau haalt hij niet. Ook bij de SS waren dappere mensen, eentje heeft veel levens gered tijdens de oorlog door mensen van valse papieren te voorzien. Er zijn er meer. Nee, Rutte is zelfs geen SS uniform waard, zelfs bij de SS was er nog sprake van een zekere morele standaard, zelfs tussen moordenaars waren nog iets van normen, zelfs al zijn het niet de onze. Rutte heeft geen enkel moraal, geen enkele fatsoensnorm.
   Rutte hoort thuis in de huid van een kakkerlak.
   Grootste stuk ongedierte dat op twee benen rondloopt.

   Liked by 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    citaat : zelfs bij de SS was er nog sprake van een zekere morele standaard

    ikkes : daar weten o.a de russen best over mee te praten !
    En een handje vol Joden , zigeuners en nog wat meer die hebben mogen genieten van een zekere morele standaard van de ss , ze kunnen het helaas niet meer navertellen.
    Is u een lebensborn product ?

    Liked by 1 persoon

   • mahoog zegt:

    Hè nou niet de kakkerlakken beledigen!

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Martha, het is uit het hart gekomen, waarvoor respect. ook ik, voel me vaak machteloos, als ik zie hoe sinds 1968, Nederland stelselmatig naar de verdommenis is geholpen. Met voorop de rode linkse kerk, maar ook de huichelaars van de VVD,D66,CDA, hebben hier aan meegeholpen. Lubbers, de ongeschoren klootzak, stal zomaar 30 miljard uit de kas van het ABP, ene Kok, de huichelaar, die tekeer ging tegen het kapitaal, maar nu commissaris is bij Shell/ “links lullen, rechts zakken vullen”. D66, met de gluiper Pechthold, wat hadden ze een grote plannen, met o.a. de gekozen burgemeester, niets van terecht gekomen. De VVD, met zijn Charlatan Rutte, alle verkiezingsbeloftes gebroken. Niets “geen geld naar Griekenland”, niets van 1000 Euro per Nederlander, niets van opkomen voor de Nederlander, helemaal niets. Maar wel ALLES voor de horde barbaren die ONS overstromen als sprinkhanen, ALLES voor de RODEN te Brussel, en kontkruipen bij de islamlanden. Zo rolt het in Nederland tegenwoordig. En de stomme massa, laat zich door de linkse pers en omroepen 24/7 hersenspoelen, of is bezig met Pókemon, of voetballuh. Zo gaan we het niet redden! Ik sta volkomen achter uw artikel. Martha. Arm Vaderland!

  Liked by 1 persoon

 6. Pyt zegt:

  Het lijkt wel alsof we de afgelopen jaren hartstochtelijk hebben bezuinigd, om de ‘vluchtelingen’ hier riant, in de hangmat te kunnen feteren.

  Liked by 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  Beste Martha, ik zal je missen en hoop dan ook dat je afwezigheid niet te lang duurt!

  Like

  • Martha N zegt:

   Lieve BOB, op een gegeven moment moet je loslaten, tenminste wanneer je denkt dat iets zinloos is. Gezin en je eigen rust gaan toch nog altijd voor. Dank je wel en ik hoop dat ik ongelijk krijg. Veel geluk, Martha

   Like

 8. Pieter zegt:

  Mark zei sorry. Helemaal niet gemeend natuurlijk (lichaamstaal), hij durfde niet in de camera te kijken.
  Verder is het ook te belachelijk voor woorden een politicus die tussen neus en lippen sorry zegt.
  Straks voor het tribunaal moet hij zich ook voor deze leugen verontschuldigen.

  Like

 9. janchik zegt:

  Begrijpelijk stukje van je Martha, ook ik word kotsmisselijk van deze sorry maatschappij. En als ze sorry zeggen heb je nog geluk.
  Vanmiddag was ik in de supermarkt om inkopen te doen. Op zondag ja, er ook doorgedrukt door de moslims hier in de Randstad, omdat ze schijt hebben aan onze joods/christelijke normen en waarden, maar goed ik ben zelf een oud horecaman en niet anders gewend dan te werken des zondags, dus hier heb ik geen problemen mee.
  Maar nu wat ik dus meemaakte, op een kruising van de hoofdpaden en zijpaden stond een groep van +/- 10 jongeren in de leeftijd van 14-15-16 jaar, allemaal gewapend met een smart telefoon waar zij als een soort zombies naar zaten te staren, met als gevolg dat de gangpaden door hen werden afgesloten en niemand er verder door kon. Op een vriendelijk verzoek van zowel mijn vrouw en mij om even opzij te gaan, werd totaal niet gereageerd, men keek zelfs niet even op van zijn telefoontje. Na nog 2 maal hetzelfde verzoek van ons, kwam er nog steeds geen reactie en ja dan begin ik heel langzaam te koken van ergenis, dus ik pakte de kar en ramde hem door die groep heen, hetgeen alleen maar verbaasde en niet begrijpende blikken opleverde. Geen protesten, niets van dit alles, het zijn gewoon Pokemon Zombies. Zoiets achterlijks heb ik in mijn hele leven nog niet meegemaakt, en dit gedrag is nu net wat de EU regering graag ziet, het is gewoon het “1984” gedrag. Maak van de jongeren een soort zombies, vertel ze via de media alle leugens die in je straatje passen, en laat daarnaast de ook al islamitische zombies in grote getale binnen en je zit als linkse rode partijen gebeiteld voor de toekomst.
  Helaas voor ons gaat dit land dus, plat gezegd, naar de klote.
  Tot slot Martha, wens ik je het allerbeste en zal je bijdragen missen.

  Liked by 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  Om een lang verhaal kort te houden Martha, de omwenteling gaat komen. Hoeft niet meteen in Nederland. Ergens in Europa en dan krijg je het sneeuwbal effect. De tijden zijn er rijp voor. Overal voel je, hoor je en zie je het om je heen. Hoop wel dat de omwenteling komt voor dat weer een grote aanslag gebeurd. Soms denk ik mischien hebben we die aanslagen nodig om over de top te raken. Aanslagen zijn als kleine spelde prikken. De ene meer venijnig dan de ander. Plotseling komt weer een prik en dan is het in een keer genoeg geweest. Het is niet voor niets dat in de media nu de strategie is opgepakt om bij elke gewelddaad tegen argeloze burgers het woord moslim of islam te vermijden. Plotseling zijn het allemaal verwarde mannen en vrouwen. De elite weet het en wij weten het. We zitten onder het kookpunt nog even en het kookt over.

  Like

  • Martha N zegt:

   Ik weet wat je bedoelt, dat is wat me tegenhoud om me nog verder te ergeren.
   OH ja, het woord moslim is veranderd in verwarde man, wij worden geacht zot te zijn nietwaar? Onze regering voelt zich ver boven ons verheven, gelooft dat we achterlijk zijn. Velen zijn dit echter niet. Verwarde man..? BAH! Gelijk heb je en ik denk ook zo, ik hoop van ganser harte dat het eens een keer overkookt, h. groet Martha.

   Like

 11. Dit artikel treft mij en heb ik ter harte genomen!

  Wij zeggen hier(west canada): do NOT roll over and die allready; of zoals mijn vader(in friesland) vroeger dan zei:moed verloren betekent ALLES verloren.

  Gewoon doorgaan met wat U kunt doen!
  Fier, standvastig en …… doorbijten.!

  De europese situatie, en bij deze de nederlandse , lijkt inderdaad een hopeloze zaak.
  Als U terug kijkt in de geschiedenis van nederigland dan zijn er meerdere hopeloze tijden geweest.
  Ik denk even aan WW2 en specifiek de bezetting.
  Mijn vader(een eenvoudige friese veehouder, werkte met zijn vader op de boerderij) werd opgeroepen in 1939 en diende bij de grebbeberg als infanterie soldaat (in een tijd van het gebroken geweertje;) hij ging lopend vanuit Vught(krijgsgevangen kamp) met zijn friese vriend terug naar huis, smerig en vermagerd en disillusioned.
  (Zoals U weet waren de” lijders” veilig gedeserteerd naar engeland)How is that for a confidence booster!!.
  Het verzet was al niet veel meer succesfull, maar men ging door!
  BIJV.
  Verraad zorgde ervoor dat zijn neef Sjoerd .gemarteld werd(nagels eraf wrikken en handen kapot geslagen) afgevoerd en gedood evenals een stuk of 10 anderen, inclusief de heerTouwen de plaatselijke dominee van ons dorp
  En toch ging men door!!De plaatselijke dokter Bogtstra werd net op tijd gewaarschuwd en zag hoe zijn huis omsingeld werd en platgebrand(Bogtstra zat in een stal van zijn buurman)
  Pake (grootvader)werd gearresteerd omdat hij stiekum melk weggaf aan de bevolking en de resterende melk aanmengde met kraan water.(Hij kwam er nog goed van af!)
  Mijn ouders hadden een joodse juffrouw, zogenaamd een zus van mijn moeder, ze was gekleed als een friese melkster(rode zakdoek om haar zwarte haar te verbergen)in huis, we noemden haar tante Mina.
  Bij de bevrijding was er alleen nog een platgeschoten brandende totaal vernietigde boerderij over met dood vee(mensen lagen in de greppels en wonder boven wonder niet geraakt)
  Maar men ging door, iedereen moest werken en helpen, (ik was een van de jongste kinderen en mocht doorleren als eerste uit ons gezin)

  Ja, den uyl herinner ik me heel goed, loser of the topshelf
  Ik heb in de jaren 70 als reserveKlu officier gediend en mocht tijdens mijn opleiding in Gilze Rijen de “eer” hebben om erewacht te staan, met een LEGE uzi, in Amsterdam toen een of andere italiaanse premier goedkoop aardgas kwam “halen”
  Ik vroeg mijn drill sergeant waarom geen scherpe ammo, geen antwoord
  maw:NOG STEEDS HET GEBROKEN GEWEERTJE MENTALITEIT EN ZO IS HET DOORGEGAAN

  Wij verbaasden ons altijd over het morele verval (onder de noemer:-dat moet toch kunnen- werd en wordt verval met vrijheid verward( en het volk was er zelluf bij)
  Die murfe toestand is en wordt handig gebruikt om er van alles door te rammen

  NEVER SURRENDER

  groeten vanuit west canada

  Liked by 3 people

  • Martha N zegt:

   Never surrender, doe ik ook niet…
   Groeten uit west canada, geweldig, een land waar ik verschillende keren ben geweest
   Wanneer U dit wilt, neem eens gewoon prive contact met me op.
   Bert geeft U mijn email. Het allerbeste. Hartelijk dank, Martha

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Canada’s Muslim Mounties allowed to wear hijabs on duty

   The Royal Canadian Mounted Police have given official permission to female officers to wear hijabs along with their famous British-style red uniforms in hopes that the stunning measure will boost recruitment of Muslim women and promote diversity.

   “The commissioner of the Royal Canadian Mounted Police (RCMP) recently approved this addition to the uniform,” Scott Bardsley, a spokesman for Public Safety Minister Ralph Goodale, told AFP on Tuesday.

   http://pamelageller.com/2016/08/canadas-muslim-mounties-allowed-to-wear-hijabs-on-duty.html/

   voting for Justin Trudeau has consequences, but as i suppose, you did not vote for Trudeau .

   Like

   • Nee, ik heb inderdaad niet voor die lamstraal/selfie/playboy gestemd
    Wij hebben hier in deze provincie(groter dan frankrijk) nog een redelijke goede regering
    en trudope woont netzover bij ons vandaan als Putin van mark rutte.En er wordt hier meer met Montana, North Dakota omgegaan(handel/verkeer ed) dan met die easterners(groot verschil in denken en andere bevolking)

    Maar toegegeven die hoofddoekjes zal dan, federale wet, ook hier wel toegepast worden helaas/

    Er is, en zal er blijven, een fundamenteel verschil met nederigland.
    -We can defend ourselves-denk vuurwapens and I feel very good about that

    Liked by 2 people

   • mahoog zegt:

    Nu moet ik tòch ff over mijn nek…en het is pas maandag.

    Like

 12. Cathja zegt:

  Beste Martha, dank voor alle lezenswaardige artikelen die u heeft geschreven. Ik heb ze altijd gewaardeerd! Jammer dat u ermee stopt, maar ik respecteer uw besluit.

  Het ga u goed Martha! Ik zal uw artikelen missen.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Beste Martha,
  tegen de stroom in roeien is dodelijk vermoeiend. Ik denk dat heer Bron daar over kan meepraten.
  Rust uit zo veel je wilt en ga leuke dingen doen, misschien klim je later nog eens in de pen. Misschien nooit meer, intussen bedankt voor vele genuanceerde bijdragen.
  Ik wens u het beste.

  Like

 14. fleckie zegt:

  Martha,ofschoon we ‘tegen de stroom inroeien’ volgens ons aller? gevoel,? Gaan we toch door, Hopenlijk, [misschien, dat U later? toch uw mening etc.nog eens kenbaar maakt, op e.j.bron, : die altijd zeer gewaardeerd werd, Hartelijk dank voor Uw ‘inzet’ en het allerbeste toegewenst, fleckie.

  Like

 15. Driek zegt:

  Jammer, beste Martha, dat je stopt met schrijven, want vaak lucht het op. Ik heb je altijd met veel aandacht gelezen. Maar die ergernis kan ik mij heel goed voorstellen. Ik wens je nog vele prettige jaren toe. Zonder je te ergeren.

  Like

  • Martha N zegt:

   Beste Driek, ergeren blijf je je toch wel doen. Ook jij fijne jaren.
   Die leugenkoppen kan ik niet meer zien, dus ik klik ze weg voortaan (liever spoelde ik ze door het toilet, maar dan raakt dit gemak maar verstopt.

   Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  Dag Martha.
  Je stopt ermee. Jammer.
  Je leest nog wel de reacties op je artikel gezien je prompte antwoorden.
  Vandaar ook nog deze.
  We kunnen terugkijken op een aanzienlijke samenwerking. Daarvoor dank.
  Hopelijk is het niet helemaal voor niks geweest.
  De samenstelling van de groep is inmiddels grondig veranderd maar we gaan door!
  Het ga je goed en we kunnen uiteraard privé nog van gedachten wisselen.
  Groeten. Ook voor Jan.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 17. AdVader zegt:

  de pseudologische postmoderne LEUGENS feminisme-homosexualiteit-atheïsme..

  Like

 18. AdVader zegt:

  ooit stond ik an de basis van het 5e-programmapunt van leefbaar nederland..

  Like

 19. Marlies zegt:

  Lieve Martha N, Hoe begrijpelijk uw beslissing ook is, het is een verlies van uitermate duidelijke commentaren over de “nieuwe” politieke kastes en het effect van hun leugens op de bevolking.
  Veel dank! Het ga u goed.

  Like

 20. Pingback: DE WERELD DER LEUGENS ZEGEVIERT. DE NIEUWE WERELD VAN LIST EN BEDROG. - Ik zeg NEE tegen EU

 21. Republikein zegt:

  Wat verdrietig!

  Like

 22. Aegolius cs zegt:

  Beste Martha N,

  Ik wil je bijzonder bedanken voor je prima bijdrage aan deze site. Het zijn jouw moverende overwegingen te stoppen, wellicht in private sfeer als gezondheid.
  Dat het je goed zal gaan, analytische schrijftijger!

  Hartelijke groet,

  Aegolius cs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s