Afrika chanteert ons: Geld OF “vluchtelingen”

Screenshot_22

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

De afpersing van de EU door Afrikaanse staten is een verzwegen hoofdstuk en een weergaloos schandaal. Om daarover te berichten is politiek niet correct. De afpersing maakt opgang. Wat heeft Angela Merkel in hemelsnaam aangericht?

 “Vluchtelingen” als “valuta”

De “vluchtelingen”crisis bezorgt Angela Merkel ook een jaar later nog steeds grote problemen en wellicht weldra zelfs meer dan ze in haar stoutste dromen verwacht zou hebben. Want het “vluchtelingen”akkoord met Turkije staat op springen. Naar mijn inschatting is het niet eens meer het papier waard waarop het geschreven werd. Nieuwe “vluchtelingen”stromen, deze keer vanuit Turkije naar de EU, en voornamelijk naar het “paradijs” Duitsland, staan ons te wachten.

Maar ook een ander “vluchtelingenfront” zorgt voor problemen: dat via de Middellandse Zee. Alweer zijn er duizenden vanuit het Afrikaanse continent naar ons onderweg en het kunnen er nog veel meer worden.

 Geld met “vluchtelingen”

De regeringen van de “vluchtelingenlanden” hebben al lang begrepen dat ze kunnen dreigen met hun “mensengoed”. Het repatriëringsakkoord van de EU met Turkije heeft juist die landen duidelijk gemaakt dat je met “vluchtelingen” behoorlijk veel geld kunt verdienen.

Onlangs heeft de regering van Kenia de EU gedreigd om Dadaab, met 330.000 mensen het grootste “vluchtelingen”kamp ter wereld, te sluiten. Wat dat betekent, is duidelijk: honderdduizenden Somaliërs zouden op weg kunnen gaan naar Europa. Nairobi wil hiermee geld afpersen: uit internationale potjes, van de EU en van Duitsland.

De afpersing maakt opgang

Het voorbeeld van Kenia maakt opgang. Ook de permanent bankroete staat Niger heeft tijdens een bezoek van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Frank-Walter Steinmeier, en diens Franse collega Jean-Marc Ayrault, onlangs het trotse bedrag van € 1,1 miljard van de EU geëist. Motivering: als tegenprestatie zou men “vluchtelingen” op weg naar de Middellandse Zee tegenhouden. Pure chantage!

Brussel als mededader

Het fatale: Brussel staat hier niet onwelwillend tegenover! Over gelijksoortige “coöperaties”, spreek: “afpersingsgelden” wordt al met andere landen gesproken. Soedan is daar eentje van. Waar het afgeperste geld naartoe stroomt, is duidelijk: niet naar de “vluchtelingen”, maar in de zakken van de meest corrupte Afrikaanse regeringen, met actieve medewerking van de EU.

Daarvan hebt u tot nu toe niets meegekregen? GEEN WONDER!

Geloof niets, maar dan ook helemaal niets van wat men u dagelijks in de mainstream media voorschotelt. U wordt erger belogen en er wordt meer verheimelijkt en mooi gepraat dan u denkt!

Bron:
www.michaelgrandt.de
Auteur: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Afrika chanteert ons: Geld OF “vluchtelingen”

 1. danny zegt:

  Ik zeg snater dicht en geen rooie rot cent!
  We laten ons natuurlijk niet chanteren door een stel ongeciviliseerde bosapen.
  Zijn we daar helemaal mesjogge.
  Maar dan ze we natuurlijk racisten en discrimineren we de arme zwartjes natuurlijk.
  Ben benieuwd wat sylvana simons hiervan zal denk(en)?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat de EU haar tanden laat zien, en alles wat hier niet thuis hoort, terug sturen. Als de herkomstlanden hun onderdanen (die ze toch echt allemaal zélf gefokt hebben!!) niet terug willen nemen, dan moeten ze maar rekenen op talloze bootjes die vlak voor de kusten van Afrika worden ‘los gelaten’. Voldoende brandstof om aan land te komen, en meer niet.

  Wij laten ons toch niet chanteren? Moeten wij opdraaien voor de producten van oversekste Afrikaners? Kom op zeg! Laat ze eerst maar eens een beste knoop in hun ‘jonge heer’ leggen. Dan is het met de overbevolking snel gedaan.

  Terug met al die zwarten. Maak je maar nuttig voor je eigen land, in plaats van onze ruiven leeg te vreten!

  Geliked door 1 persoon

 3. Gewoon met een hete peper in hun reet terugsturen. Ze hadden in feiten niet eens aan land mogen komen. Ze moeten al die onnozele procedures eens afschaffen, want die kennen die zwartjes goed.

  Geliked door 1 persoon

 4. Het begon een paar honderd jaar geleden met kraaltjes aan ze geven… nu zijn het wapens en geld.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Like

 6. Thomas zegt:

  Geef die landen toch gauw alles wat wij hebben, want als hier niks meer te halen is dam komen ze niet meer. Dan heerst er vrede en gelijkheid op aarde, want dan zijn we allemaal broeders en zusters, maar vooral armoezaaiers.

  Like

  • danny zegt:

   Was het maar zo eenvoudig Thomas, maar zo werkt het niet.
   Wij gaan onze hoog beschaafde Westerse beschaving tuurlijk niet opgeven voor booslims en ongeciviliseerde zwartjes.
   Zijn wij daar helemaal gek. Dat doen wij natuurlijk not.
   Laat ze maar het apenlazerus krijgen.

   Like

 7. Angie1968 zegt:

  We moeten die dobbernegers en islambarbaren gewoon massaal laten verzuipen, of oppikken en terugslepen!!! Dat leert ze dat het niet loont om te komen. Die vieze klooteikels zijn zo gehaaid als de pest, en wij zijn zo verweekt en verwijfd geworden, dat we deze emo-chantage toe staan! Bikkelhard zijn, dat zijn ze zelf ook! En graag al die walgelijke Gutmenschen ook mee laten verzuipen!

  Like

  • henk zegt:

   Wij zwichten telkens voor de kinderfoto,s in de media, voor de kinderen is het verschrikkelijk wat hun eigen ouders (volk ) met hen doen en in gevaar brengen. en als wij als westerse wereld er niets tegen doen zijn wij de schoften en barbaren.

   Like

 8. joga zegt:

  Danny, die ziet de tienduizenden € ’s van Pauw en DWDD al weer binnenstromen en kan weer kicken op de nodige tv-exposure om haar uiterlijk regelmatig aan te kunnen passen. Ik ben benieuwd hoe de moslims van DENK dat zullen beoordelen met haar diepe decolleté’s. Die zitten natuurlijk voor de TV te schelden HOER, HOER, etc.Oh wacht… die kijken natuurlijk alleen maar Turkse TV. Maar of dat nu ook stemmen trekt betwijfel ik ten zeerste. En wat zal Erdogan er van vinden, dat ze geen kopvod draagt?

  Like

 9. fleckie zegt:

  Wordt dat onder de noemer ‘ontwikkelingshulp\ontwikkelingssamenwerking ‘etc. gebrachtdat heb ik toch al eens vermeld’ dat het eindresultaat, ‘het geld in diverse landen van enkelingen terechtkwam’

  Like

 10. Kees zegt:

  Emigreren naar Australie!

  Like

 11. Mirjam zegt:

  De oplossing:

  Merkel onder dwang haar mond laten opendoen en laten zeggen dat de opname van migranten/vluchtelingen/gelukzoekers stopt, dat er niemand meer in Duitsland welkom is. Alle regeringen van alle landen doen dit ook m.b.t. hun eigen landen. Ook openlijk verkondigen dat ALLE grenzen hermetisch gesloten worden, zowel de binnen- als de buitengrenzen van Europa. Geen schepen meer om vluchtelingen te redden in de wateren bij Libiën, maar WEL schepen om Europa te verdedigen en dat er met scherp geschoten wordt als men het toch probeert. Niemand wordt meer opgenomen en er wordt gezorgd door Europa voor deportatie van iedere buitenlander die hier niet hoort (en dat zijn ze bijna allemaal).
  Ontwikkelingsgelden worden gestopt en als eerste die van de afpersende landen en tweede paspoorten worden ingetrokken. Overeenkomsten met dictators worden beëindigd, per direct en géén visums tot Europa voor moslims en Turkse onderdanen, en geen visums in het algemeen voor niemand, want genoeg is genoeg.

  Mannelijke gelukzoekers, die zich onwettelijk toegang verschaffen tot Europa, worden meteen gecastreerd en uitgezet naar hun eigen land, auf nimmer wiedersehen, inclusief de vrouwen. We doen de thuislanden van deze overtreders hier een groot plezier meer, want door de enige productie lijn te onderbreken die deze landen kunnen gebruiken in economische zin, voorkomen we armoede en overbevolking in hun landen en chantage, geweld, verkrachtingen, moorden, doodslag etc. in alle andere landen van de hele wereld. De EU Brussel opheffen en iedereen uit deze EU. Landen soeverein laten zijn en toch elkaar helpen, zou het nodig zijn. Merkel en consorten levenslang opsluiten en alle debiele beslissingen die deze groep heeft gemaakt, ongedaan maken. Ieder Europees land stuurt legertroepen naar de grenslanden van Europa om daar de boel helpen te bewaken. Sharia verboden, moskeeën afbreken. Rust!
  Oh ja, en alle moslim groeperingen in de tweede kamer of waar dan ook naar Hillary Clinton sturen, zonder wachtgeld. Ze kunnen haar in Amerika steunen bij het electoraat en als ze verliest dan kunnen ze samen emigreren naar het Midden-Oosten.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Over chantage gesproken !
  De geitenneukers zijn overal hetzelfde !

  DEN HAAG – Save the Children en Stichting Vluchteling doen onderzoek naar mogelijke fraude bij hulpprogramma’s in Turkije voor Syrische vluchtelingen.
  Het zou gaan om gesjoemel bij de inkoop van goederen als dekens, tenten, medicijnen en voedsel. Gekeken wordt of Turkse leveranciers de prijzen hebben opgedreven. De eerste signalen dat dat mogelijk aan de gang zou zijn, kwamen in januari al binnen !

  Like

 13. elisah zegt:

  Alsof die Afrikaanse landen, ook maar voor een greintje, betrouwbaar zijn…….
  Maakt niet uit hoeveel geld ze bij elkaar kunnen chanteren, de vluchtelingen zullen toch gewoon blijven komen. Zolang we niet hard optreden en een duidelijke boodschap laten horen, zolang blijven ook de bootjes komen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Duitsland capituleert. Politie gaat belletjes uitdelen zodat zakkenrollers niet ongemerkt kunnen stelen.

  Die Kapitulation des Rechtsstaats beginnt in Dortmund

  Mit kleinen Alarm-Glöckchen will die Polizei Dortmund nach eigenen Angaben „Taschendieben das Leben schwer machen. Sie werden am Reißverschluss der Handtasche, am Portemonnaie oder Handy befestigt. Greift ein Fremder zu, warnt das Glöck­chen den Besitzer und schreckt unter Umständen auch den Dieb ab.“ In der am gestrigen Montag gestarteten, landesweiten Aktionswoche gegen Taschendiebstahl verteilten Präventi­onsteams der Polizei Dortmund die Glöckchen in der Dortmunder Innenstadt.

  Hierzu erklärt der Innenpolitische Sprecher der NRW-AfD, Jürgen Antoni: „Wäre das Thema der ins­gesamt rasant angestiegenen Kriminalität, insbesondere der Einbruchskriminalität und auch der sprunghaften Zunahme an Taschendiebstählen nicht schon traurig genug, begegnet die NRW-Lan­desregierung unter Federführung ihres Innenministers Ralf Jäger und des Dortmunder Polizeipräsi­denten diesem Phänomen nun mit der Verteilung von kleinen Glöckchen.“

  http://afd.nrw/aktuelles/2016/08/gloeckchen-gegen-taschendiebe/

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze hadden net zo goed stickers kunnen uitdelen om er op te plakken met,
   Afblijven, niet pikken.
   Er zit dus daar iemand zijn brood te verdienen die dit soort achterlijke dingetjes bedenkt.
   Je gaat je afvragen of die gasten wel eens buiten komen.

   Like

  • elisah zegt:

   De beurs aan een ketting in de tas vastleggen werkt vele malen beter, sommige beurzen hebben zo’n ketting al eraan zitten. Als de hele tas gestolen wordt helpt niets, het enige wat je kan doen is het hengsel schuin over de schouders dragen ipv recht aan een schouder.

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Drijf al die afrikanen terug naar hun thuislanden !! Desnoods met geweld !!

  Like

 16. Pieter zegt:

  De EU was al zo dom 1,87 miljard euro in een potje voor Afrika te stoppen (nov 2015) om jonge Afrikanen een opleiding te geven zodat zij niet naar Europa komen.
  Het helpt dus allemaal geen zier. Geld uitgeven van de burgers is altijd de grootste hobby geweest van de EU; het voelt zo lekker goed namelijk en je wekt de illusie een probleem aan te pakken.
  In feite zijn het allemaal schijn- en korte termijn oplossingen en de burger is en blijft van deze kortzichtigheden de dupe.
  De EU vindt het ongelofelijk fijn gechanteerd te worden door Afrika en zullen weldra nog meer
  gaan betalen.
  https://www.europa-nu.nl/id/vjyirv0s71a4/valletta_top_11_12_november_2015

  Like

 17. Steven zegt:

  En nog steeds op TV vragen of je geld wilt overmaken voor arme kindjes in Africa.
  Over 16 jaar staan ze in Europe je dochters te verkrachten. DOM VOLK!

  Like

 18. Nemesis zegt:

  De EU Bobo’s zeggen: mag niet hoor. Betaal maar. .

  Like

 19. Pingback: Afrika chanteert ons: Geld OF “vluchtelingen” - Ik zeg NEE tegen EU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s