Uit “veiligheidsoverwegingen”: ISIS verbiedt de boerka

screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl onze islam appeasende politici in de sharia-outfit boerka meer een te tolereren “religieuze” dracht dan een serieus maatschappelijk en veiligheidspolitiek gevaar zien, verbiedt ISIS uit veiligheidsoverwegingen de complete verhulling in enkele voor  de organisatie relevante veiligheidscentra bezette Noord-Irakese stad Mosul, bericht “Iran Front Page” in een vertaling van Al alam News Network.

De reden daarvoor is dat er in de afgelopen maanden meerdere ISIS-strijders, waaronder twee vooraanstaande leden van de islamitische moordenaarsbende, door vrouwen, die hen naderden in volledige versluiering, werden gedood. Wat zegt dit islamitische realiteit-satire van achterlijke moordenaars over de geestelijke prestatie van onze politici?

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Europa, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Uit “veiligheidsoverwegingen”: ISIS verbiedt de boerka

 1. Kunnen ze hier in Nederland een voorbeeld aan nemen.

  Like

 2. elisah zegt:

  Goed zo dames, wanneer gedood door een vrouw, komen ze niet in hun perverse, imaginaire -72 maagden-hemel.

  Like

 3. Robby E. zegt:

  Volgens mij een beetje fout, het waren mannen cq commando’s vermomd in burka’s die deze truc uithaalden!

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  De geestelijk prestaties van onze politici zijn net zo zichbaar als de vrouwen die onder een boerka steken.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Narcisme heet zoiets geloof ik… Alleen voor eigen gewin, ga toch henen met je veiligheidsoverwegingen, mag de stoffen gevangenis uit!

  Like

 6. Erik zegt:

  Het is wel de humor die vanochtend bij mij inslaat, wat een pannenkoeken ze schijten in hun broek hahaha straks moeten alle vrouwen van de straat voor de bange poepers hahaha ik lach me rot.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Eigenlijk staan de linkse Westerlingen nu voor schut. Zij pleiten voor het tegenhouden op gronde aantasting van persoonlijke vrijheid van keuze van de moslima’s. Terwijl diegenen die er voor pleiten dat het verbod er kwam, juist vonden dat de persoonlijke vrijheid werd aangetast door deze vorm van onderdrukking en ook dat het veiliger zou zijn in geval van aanslagen die ze zouden kunnen plegen. Want God weet wat ze onder die tenten verbergen!

  En nu, ISIS verbiedt de boerka uit veiligheidsoverwegingen, want allah weet wat ze onder die tenten kunnen verbergen. Nota de meest extremistische, fervente aanhangers van de wetten en regels van de islam, verbied vrouwen om die boerka’s te dragen!
  De reden voor die boerka’s was het verbergen van hun vrouwelijkheid, om niet aantrekkelijk te werken op de mannen.
  Wow, dan weten we nu ook wat er over 9 maanden plaats zal vinden. Een nieuwe ISIS gestuurde geboortegolf van nieuwe potentiële zelfmoordprojectielen te gebruiken in de eeuwige strijd om de 72 maagden. No mercy, no regrets..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s