Duitse gemeentes krijgen meer geld van de staat als zij alleen maar alleenstaande mannen opnemen in plaats van gezinnen

screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

In het dorp Appen in de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein zal nog een asielonderkomen gebouwd gaan worden. Vluchtelingenwerkers vrezen dat er alleen maar alleenstaande mannen in het nieuwe onderkomen zullen komen te wonen, omdat gemeentes meer belastinggeld krijgen als zij geen gezinnen opnemen.

freie-zeiten

Voor de verdeling van de “immigranten” is het districtsbestuur verantwoordelijk, bericht “shz.de”.

Asielcoördinator Ulrich Rahnenführer is bezorgd dat het de politici en bureaucraten er hoofdzakelijk om gaat om over de ruggen van de belastingbetalers heen zoveel mogelijk geld van de staat te krijgen.

Hij verraadt namelijk dat gemeentes “hogere subsidies van de deelstaat” krijgen als zij alleen maar alleenstaande mannen opnemen.

“In de onderkomens moeten ook gezinnen ondergebracht worden”, eist Rahnenführer. Anders zou dit ten koste gaan van de “integratie”.

Bovendien zou de standplaats “niet optimaal” zijn gekozen, omdat in de onmiddellijke nabijheid van het asielonderkomen een nieuwe kleuterschool wordt gebouwd.

Afdelingschef Rainer Jürgensen zei “de bedenkingen en bezwaren te kunnen begrijpen.” Men zou de kosten “in de gaten houden”, zei hij.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitse gemeentes krijgen meer geld van de staat als zij alleen maar alleenstaande mannen opnemen in plaats van gezinnen

 1. Aegolius cs zegt:

  Welke biologische tijdbom mis ik hier? Dat mannen zich, zo mogelijk 3maal daags kunnen voortplanten en vrouwen zo’n 9 maanden hun biologische werking verrichten?

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Was will das Weib? Merkel weet het:

  Radikalisierung im StillenImmer mehr Frauen wollen für den IS morden
  11.09.16 – 01:30 min

  Bisher sind es vor allem Männer, die im Namen des Islamischen Staates Anschläge begehen, sich und andere Menschen in den Tod reißen. Islamologen warnen nun aber vor einer neuen Strategie der Terrormiliz, denn auch immer mehr Mädchen und Frauen radikalisieren sich. Jüngstes Beispiel ist ein vereitelter Anschlag im Herzen von Paris.

  http://www.n-tv.de/mediathek/videos/politik/Immer-mehr-Frauen-wollen-fuer-den-IS-morden-article18611746.html

  Like

 3. Wat krom, maar wat kan je nog voor zinnigs van Duitsland verwachten. Ze offeren hun vrouwen en dochters op voor meer geld. Zo.n gemeente lijkt wel een hoerenkast met de functie van pooier, omdat zij dan meer geld krijgen. Ze weten dat zij met die testoseronbommen problemen krijgen. Maar geld maakt een heleboel goed bij sommige.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Is het u nu nog niet duidelijk ?

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Het zware kankergezwel zit dus al heel diep in de samenleving ingekankerd.
  De lokale overheden maken een enorm groot deel uit van dit slinkse kanker gezwel, net als in NL.
  600 schurftige gore luie tering neuqnegerts naast een kleuterschool??
  Je zou het hele gemeente bestuur tegen de muur zetten wegens hoogverraad!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Marly zegt:

  Asielzoekers Duitsland
  Een 51-jarige medewerkster van het Bundesamt für Immigration und Flüchtlinge (BAMF) vertelt in een interview over haar werk. In haar gesprekken met asielzoekers worden regelmatig dingen gezegd als ‘Geef me geld’’, ‘Ik ben een man’, ‘Ik neuk je’, ‘Jij Nazi’. Deze jongens zitten tijdens het gesprek met mij gewoon te masturberen. Ze morrelen aan hun rits, spelen met een zakmes, janken, zijn chagrijnig en worden luidruchtig. Ze zijn agressief, natuurlijk niet iedereen, dat is belangrijk voor me om te zeggen, anders denken mensen dat ik een racist ben. Maar de meesten van hen zijn wel zo.
  Ze stellen eisen, eisen respect, er is geen enkele wederkerigheid. Veel vrouwen die de eerste gesprekken doen zijn er mee gestopt.

  Vrouwelijke medewerkers moeten hooggesloten kleding aan
  We hadden een bespreking over hoe we daar mee om moeten gaan. Vrouwen moeten nu hooggesloten kleding aan. De volgende dag meldden twee vrouwelijke collega’s zich ziek. In de AZC’s zijn moslims veruit in de meerderheid, en het personeel van de veiligheidsdienst is ook overwegend moslim.
  Er komen mannen, mannen, mannen, de meesten jong. Als op kantoor een vrouw iets tegen hen zegt, als die hen iets vraagt, dat bestaat eenvoudigweg niet voor hen. Ze blijven dan gewoon met elkaar door praten. Ze geen respect voor vrouwen, en ik zit daar voor hen en ik heb de macht, en dat haten ze. Ze haten ons Duitsers.

  Zwarten en christenen bedreigd en verkracht
  Christenen uit Syrië en Irak worden gewoon in elkaar geslagen terwijl de veiligheidsdienst er bij staat. Bij de wasmachines worden christelijke vrouwen aangevallen door moslima’s: ‘Jij moet wachten, jij bent haram’.
  In de barakken, in de containerkampen, Overal regeert de islam. Ze luisteren vaak via hun smartphones naar imams. Je kunt proberen te integreren wat je wilt, maar hoe dan? De moslims dwingen zwarte Afrikaanse asielzoekers om de WC’s schoon te maken en ’s nachts worden ze daar verkracht. En daarna de christenen met een lichte huid. Als we moslims vragen schoon te maken, voelen ze zich gediscrimineerd.

  Driekwart van asielzoekers bedriegt ons
  Velen van hen komen helemaal niet uit Syrië, als we dat in een gesprek proberen te checken, wordt de vertaler soms bedreigd. De schooldiploma’s die ze ons laten zien, zijn in 70% van de gevallen vervalst. Dat weten we, maar we moeten het bewijzen. We moeten uitgaan van hun onschuld. Ongeveer 75% bedriegt ons. Dat weten wij, dat weten zij. Als iemand een afwijzing krijgt, krijgt hij van zijn gemeenschap gewoon andere papieren en gaat daarmee naar een collega. En we kunnen niet continue onze individuele dossiers vergelijken. Via hun apps wisselen ze informatie over ons met elkaar uit, wat de makkelijkst te bedriegen bureaus zijn en er zijn ook apps voor jihadisten.

  In land van herkomst waren ze al crimineel
  Families sturen hun jongste zoon er op uit om te gaan stelen, ze weten dat die toch geen straf krijgt. Veel asielzoekers komen uit Marokko, Tunesië en Libië. Veel daarvan waren in hun thuisland al loosers en lid van criminele gangs.
  Wat voor werk zouden die hier moeten doen? Dit is een land op een hoog technisch peil. Ze blijven in hun gemeenschap en krijgen van ons voldoende zakgeld: €143, – per maand.
  Ze verdwijnen ook vaak uit de AZC’s in groepjes van zes, acht, twaalf man. We hebben dan geen vingerafdrukken, geen namen, niets. Onlangs verdwenen er weer twintig uit een trein in Beieren, waar zijn ze gebleven?

  Meeste meisjes zijn verkracht
  De meeste meisjes, kinderen nog, zij zwanger omdat ze zijn verkracht. Sommige asielzoekers zitten alleen maar quad te kauwen in de eerste opvang. We hebben een immigratiewet en quota nodig, maar dat wordt van bovenaf tegengehouden. Weet iemand waarom?

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marly: 16.06. uur. Waarom vraagt U. Dat is eenvoudig te verklaren: ” Het Coudenhoven-Kalergi plan”, en “De Resolutie van Straatsburg”. We zijn en worden verraden door: socialisten, sociaaldemocraten, liberalen, links-liberalen, christendemocraten en uiteraard de Groenen. Dát is er aan de hand.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  En zo vernietigen collaborateurs van binnen uit een land !!

  Like

 8. Marly zegt:

  Hier kan je alleen maar op uitmaken ,dat dit mens de opdracht heeft om Europa en de Europese burger kapot te maken omdat ze toch weet dat wij te laf zijn om terug te vechten.Steeds op nieuw zagen wij over de politici ,die gewoon de zelfde opdracht hebben ,en even goed blijven wij in onze zetel zitten of voor onze PC zonder iets te ondernemen om de veiligheid van onze kinderen en kleinkinderen te vrijwaren !!Dus steek de schuld niet op iemand waar je niet kan op vertrouwen ,want wij zijn even schuldig!

  Liked by 1 persoon

 9. Ruud zegt:

  Denk niet dat je dit tij kunt keren. Het is een groots opgezet plan van de EU. Merkel en haar co-piloot Juncker zijn bewust bezig Europa te om-volken.
  Het gevolg zal uiteindelijk, ik schat zo met 2 a 3 jaar een burgeroorlog zijn. Dit is uiteindelijk ook de intentie van de club. Dan zal de EU zich opwerpen als de redder van Europa en zullen de lidstaten buigen en de EU danken.
  Met danken bedoel ik zonder morren meelopen aan de leiband.

  Liked by 3 people

 10. Marly zegt:

  Daarom zou nu de bevolking moeten opstaan en merkel en co met hun klikke en klakke buitengooien ,dan is het tij misschien nog wel te keren wacht nog een jaar of twee en je gaat hier dingen zien waarvan je dacht ze nooit te moeten zien,als je leest dat er zonder dat de bevolking het weet duizenden met vliegtuigen overgevlogen worden naar Duitsland,en als je hoort dat FEEKS Clinton ondanks zwaar ziek toch in de run blijft voor de presidentsverkiezingen ,rijst de vraag ,wat is Hoessein Obama dan wel zinnens en wat als dit doorgaat staat Europa echt te wachten!

  Like

  • Thom zegt:

   Wat Clinton betreft. Zij kan niet terug, want dan is Trump president.
   De Democratische Partij heeft zich met dat wandelend lijk flink in de vingers gesneden.
   Ik snap niet dat ze die vrouw als kandidaat naar voren hebben geschoven. Ze is in 2012 geopereerd voor een bloedprop in haar hersens en ze gebruikt bloedverdunners staat in de krant. Ik kan er niks anders van maken dan dat ze een beroerte heeft gehad.
   De aanvallen volgen elkaar nu snel op. Eerst die vreemde hoestpartij, nu valt ze gewoon voorover en wordt de auto in getrokken. Is the toch geen TIA die ze gehad heeft vandaag?
   Dat is een lichte beroerte waarvan je herstelt zonder zichtbare gevolgen.Er zouden nog wel eens vreemde dingen kunnen gebeuren vóór er verkiezingen zijn. Hein met zijn zeis kun je niet met praatjes uit de buurt houden. In ieder geval denk ik dat ze minstens door de mand gaat vallen als mentaal en geestelijk ongeschikt.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Hij maakt het eerst wel ongelofelijk spannend.

    Maar het zou er eventueel als er niks tussen komt, eventueel zo kunnen zijn, dat het er van gaat komen dat God toch gaat straffen…

    Like

 11. fleckie zegt:

  Te wachten staat? Van de ene kant ;de OTTOMANEN, [TURKEN]. en de andere kant de AFRIKANEN, allebei even erg gewelddadig.[[OTTOMANEN [TURKEN] , hebben reeds ervaringen in een genocide uitoefenen![Een ervaring op z’,n. minst al 5 keer, en zijn nog altijd bezig!!…..[de Duitse site ‘TANGSIR kan U de oogjes openen, wat ons eventueel te wachten staat, als de OTTOMANEN–meute’de vrije hand’ in Europa krijgen. …..[Weh, wenn sie los gelassen werden’ ]]..is ook een Duits gezegde

  Like

 12. Republikein zegt:

  Rahnenführer houdt het in de gaten.
  Alles komt goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s