Harald Vilimsky over EU-leger: Moedwillige poging om brand met benzine te blussen

screenshot_7

Harald Vilimsky (links) met Marine Le Pen en Geert Wilders.

(Vertaling: E.J. Bron)

Een duidelijke afwijzing van de door de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, bedreven militaire centralisatie van de Europese Unie.

“Juncker´s plannen om een EU-leger in het leven te roepen komen over als de moedwillige poging om brand met benzine te blussen”, verklaarde Harald-Vilimsky, de leider van de FPÖ-delegatie in het Europees Parlement en secretaris-generaal van de FPÖ, vandaag. “uiterlijk sinds het Brexit-referendum zou het voor iedereen toch duidelijk moeten zijn dat Brussel niet nog meer centralisatie nodig heeft, maar minder”, aldus Vilimsky.

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, wil volgens mediaberichten komende week voorstellen voor een nauwere militaire samenwerking voorleggen, aan het eind waarvan een gemeenschappelijk EU-leger moet staan. Vilimsky daarover: “Wat willen Juncker en zijn stalen helm fractie dan doen met dit leger? Tegen wie dient het eigenlijk ingezet te worden?”

Gericht aan het adres van Juncker zei Vilimsky: “Machtshonger is geen politiek concept.” Juncker en zijn overstromende centralisatiewaan zouden aan de actuele crisis van de EU en daarmee aan het vertrouwensverlies van de bevolking in de Europese Unie hebben bijgedragen. “Daarom hoort Juncker als voorzitter van de Europese Commissie allang afgelost te worden”, aldus Vilimsky.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, Eurofielen, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, FPÖ, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Harald Vilimsky over EU-leger: Moedwillige poging om brand met benzine te blussen

 1. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat hij zich doodzuipt !!

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  De EU had allang afgelost moeten worden! En JC Juncker in de bak! Gevaarlijke gek met z’n globalistische waanzin.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Jean-Claude Juncker zie ik in staat op dat Europese leger tegen de oorspronkelijke volkeren op te zetten om deze onder dwang de islamisering te laten plaatsvinden. Doet me denken aan wat Adolf Hitler deed. Wat mij betreft mag deze machtsgeile narcistische alcoholist preventief geruimd worden. Dat voorkomt bloedbaden in Europa.

  Overigens vind ik Nationalistische legers wel een goed plan. Alle Europese landen dienen dan de dienstplicht weer in het leven te roepen. Dat geldt dan uiteraard alleen voor geschikt bevonden autochtone. Aanwezigheid van allochtonen wordt natuurlijk niet op prijs gesteld. Want juist om die allochtonen wordt de dienstplicht weer in ere hersteld.
  Naar Zwitsers model lijkt me dan wel ideaal. Dat houdt dus in dat ze na hun dienstplicht hun wapens thuis bewaren. Regelmatig wordt er geoefend op de schietbaan. Maar vooral dient er geoefend te worden in het hermetisch afsluiten van steden zodat men vervelende objecten uit hun huizen kan sleuren. Een soort van edelrazzia’s dus.

  Samenwerking tussen de diverse Europese landen ligt voor de hand. Als we massaal bijstand verlenen beginnen we gezamenlijk aan de Scandinavische. Dat wordt afgewerkt tot aan het Zuiden. De Middellandse Zee hoeft geen belemmering te zijn. Tenslotte zijn ze ook zo gekomen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ieder land van Europa, moet zijn eigen soevereiniteit qua leger behouden. We zijn niet in eerste instantie Europa, maar ieder land is een land op zich. Dat we elkaar helpen en meehelpen met het beschermen met heel Europa moet niet op verplichte, maar op vrijwillige basis zijn. De ‘schuld’ vraag of de rede hiertoe moet verenigbaar zijn met wat ieder land voor zich hiervan vind en gebaseerd zijn op recht en eerlijkheid. Het moet vooral niet opgelegd en afgedwongen worden door een unie van zelfgekozen ambtenaartjes. Ze hebben NIETS over elk land op zich te zeggen.
   In tijden van nood, waar elk land van Europa bij betrokken is, zal ieder land binnen Europa zijn conclusies trekken om te helpen of niet, om te beschermen en erbij betrokken te worden of niet, maar al het rechtvaardig is dan zal elk land er sowieso voor elkaar zijn.

   Like

  • Steven zegt:

   -Regelmatig wordt er geoefend op de schietbaan.
   * Ik zie liever dat ze gaan oefenen op agressieve mossels die onze grenshekken proberen door te breken.
   Dan wil ik nog wel eens zien of ze dan nog zo agressief zijn of liever huiswaarts keren!

   Like

 4. Sabeltant zegt:

  Het is een oude seniele gek. Maar… Frans Timmermans aast op zijn pluche stoel en die is nóg gevaarlijker. Juncker komt nog weg met zijn “zo blij als een kind” gezicht.
  Timmermans is een socialist in hart en nieren onder zijn bewind zal Europa nog steviger in het zadel komen zal er verdere verdeling van onze rijkdommen plaatsvinden.
  Het ultieme doel van Frans is hetzelfde als elke socialist… gesubsidieerde armoede waar men zeggenschap heeft over de totale Europese bevolking.
  We hebben een leger nodig dat ons beschermt tegen de islam én tegen de EU.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   De Nederlanders en Europeanen hebben Timmermans allang door, voornamelijk door zijn EU-gerichte uitspraken. Niemand wil diezelfde ‘shit’ nog een keer meemaken. Ik denk dat de EU geen lang leven meer beschoren is, vooral na de uitspraken van de Europese banken (contant geld afschaffen), de EU zelf (meer Afrikanen overhalen per vliegtuig, méér geld naar vluchtelingen, géén quotums qua op te nemen aantallen, grenzen blijvend open houden, terrorisme etc. Wat hebben ze wél goed gedaan voor het Europese volk?! NIETS!! Ze zijn niet eens democratisch gekozen! De EU heeft zichzelf opgericht, zonder toestemming van het Europese volk. Sterker nog, ze hebben de wil van het Europese volk genegeerd. De EU bestaat nu al niet meer en dat zullen ze merken.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Sorry Sabeltant maar ik geloof nooit dat die het haalt.
   Daarvoor is de concurentie te groot.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Volledig eens met de inhoud van het artikel.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Q; “Tegen wie dient het eigenlijk ingezet te worden?”

  Dat is toch niet zo moeilijk…, tegen ons natuurlijk. Rot racisten en xenofoben, die de boel alleen maar traineren.

  Like

 7. Jean zegt:

  Die jünkür én zijn hele troep met steun van mürkül is levensgevaarlijk voor ons én Europa, die bende moet heel snel uitgeschakeld worden, als het kan liefst deze week want de ellende die deze bende veroorzaakt heeft is gigantisch.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  De dag wanneer het Internet van het net genomen word,
  is ook de dag van brandende radio en televisiezenders !

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘DRIESTE DRIES”, Commentaar van Esther Voet,…NW,ISR.Weekblad 9.9.2016……
   ‘Als een laatste wanhoopskreet om steeds minder wordende aandacht, trok voormalig minister-president Dries van Agt vlak voor het bezoek van Netanyahu nog EEN keer alle registers open. Tijdens een reportage die daags voor het staatsbezoek werd uitgezonden door EENVANDAAG herhaalde hij wel tot vier keer toe dat Netanyahu een oorlogsmisdadiger was voor wie de rode loper niet moest worden uitgerold, maar hij moest worden gearresteerd en uitgeleverd aan het internationale Strafhof in Den Haag. Nu hebben we het natuurlijk over de zelfbenoemde arier van wie het verhaal gaat dat hij als minister van JUSTITIE reeds uitgeschakelde MOLUKSE treinkapers liet doorzeven en de DRIE van BREDA wilde vrijlaten. …………..Je zou derhalve denken,zing een toontje lager, maar nee. Van Agt moet ooit gedacht hebben:hoe kan ik na mijn leven in het spotlight nog af en toe de pers halen? AH,natuurlijk, die arme Palestijnen., en hij draaide als een blad aan de boom over Israel. En ja, het is eigenlijk het enige onderwerp waarvoor hij zo nu en dan nog uit de kast wordt getrokken. ………..Een ding werd tijdens de reportage duidelijk:Drieste Dries vermeed angstvallig het woord ‘GAZA” en had het alleen maar over ‘de bezetter’ en ‘de nederzettingen’. Enfin, hij weigerde zijn vingers te branden aan HMAS, maar had toch weer even zijn podiumpje gehaald om zijn gal te spuwen: een verbitterde, trieste oude man. ……….Gelukkig maakte fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma de volgende dag voor de camera van ZOOMIN-journalist Ernst Lissauer korte metten met de strapatsen van zijn voorganger: het CDA nam klip en klaar afstand van de woorden van Van Agt. Ik ben heel benieuwd of we de voormalige premier tijdens een volgend CDA_congres nog zien. …………….Woensdagmiddag sprak het NIW nog met BIBI. Het eerste wapenfeit van dit bezoek was toen al bekend. Nederland gaat Israel helpen bij de aanleg van nieuwe leidingen voor gas en water naar GAZA. En aan het slot van de bijeenkomst wendde Netanyahu zich tot ons in het bijzonder……Hij bood zijn excuses aan dat er ditmaal geen tijd was voor een ontmoeting met de Joodse gemeenschap en meldde dat hij zich bewust is van de druk waaronder Joden hier staan door de ..toename..van antisemitisme. Het waren vriendelijke, ernstige woorden, die wij hierbij graag doorgeven…………………..Hoofdredacteur E.Voet<<<<<<<<

   Like

 9. Elena zegt:

  Vol verwachting, wacht ik op het nieuwsbericht, dat Juncker zich dood gezopen heeft.
  De heer Harald Vilimsky spreekt wijze woorden.

  Like

 10. SeeMore zegt:

  “Wat willen Jüncker en zijn stalen helm fractie dan doen met dit leger? Tegen wie dient het eigenlijk ingezet te worden?”

  Tegen de oorspronkelijke Europeesche bevolking natuurlijk !!

  Like

 11. Pieter zegt:

  Nog iemand wat van Timmermans vernomen de laatste tijd ?
  Hoe lang vakantie heeft die dikke nodig.

  Like

 12. exmarineman zegt:

  Zie hoe goed FRONTEX werkt…..tegeneigen volk en precies in lijn van EC Juncker, Merkel, Bilderbergers(Rothschids….). Soros…..DeTurkse route is “gesoten” tegen €6,5 miljard per jaar. Er moest dus een nieuwe route komen en nu dus lekker per luxe “cruise”schip naar Europa……

  Like

 13. ieznogoedh zegt:

  “Wat willen Juncker en zijn stalen helm fractie dan doen met dit leger? Tegen wie dient het eigenlijk ingezet te worden?”
  De vraag stellen is eigenlijk gelijk aan de vraag beantwoorden.
  Dat leger zal in ieder geval niet worden ingezet tegen Fürchterlingen, maar veeleer tegen de eigen onwillige, rechts-radicale, niet gut-menschelijke bevolking.
  Het ontbreekt er nog maar aan dat Jüncker cs hele steden laat afbreken om daar dan megalomane bouwwerken te later verrijzen.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Tegen wie????? Tegen de eigen “opstandige” bevolking. Erzijn ook nog een paar oosteuropese landen die geen “vluchtelingen” willen opneen en diekan hij dan met dat”leger” dwingen… Dat hij daarbij de soevereiniteit van die landen breekt zal hem een worst zijn. Hij wil net als zijn grote vriend en voorbeeld gewoon Erdogan volgen. FRONTEX is het “begin” er van en we zien wat het echte doel van FRONTEX is en datis NIET de zuidgrens bewaken, maar gewoon een ophaaldienst voor vluchtelingen. Want de route vanuit Turkije is dicht”gemetseld”, dusmoet er iets anders worden verzonnen en heeft Brussel (op advies van Merkelsadviseur Soros) de zuidelijke route geopend……

   Like

 14. Peter Blok zegt:

  De heer Juncker is verslaafd aan drank en grootheidswaanzin, mij dunkt een gevaarlijke combinatie.

  Like

  • Cathja zegt:

   Alleen al het drankprobleem van Juncker maakt hem tot een onmogelijk mens. Al het andere komt daar nog bovenop. Hij is een kruitvat wat op exploderen staat….!

   Like

 15. Benny zegt:

  Ik had gehoopt dat B Netanyahoe door de koning ontvangen zou worden Ja haatdraagvent dries is onbeschoft Ja bij ons in de buurt[Rotterdam]is de synagoge dag en nacht beveiligd door de politie Ja Israel schofferen is de mode Gelukkig nog niet door iedereen

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  De smerige, vuile RODE BANDIET Juncker, met zijn communistische vriendjes, van de satanische EUSSR, zal zeker zo’n leger inzetten tegen de eigen Europese bevolking. Hun SS-politiekorps hebben ze al, te weten EUGENDFOR. Weg met deze hele Ellende Unie.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Tom Hendrix, de arrogante smeerlap van een Jean-Claude Juncker kan Heinrich Himmler, die in WO II ongeveer 900.000 Europeanen liet dienen in de Waffen-SS, niet gaan nadoen omdat veel mensen door de afbraak van het militarisme niet eens meer in dienst willen, de verdeeldheid is daarvoor in de EU toch veel te groot, veel EU-militairen zullen zich eveneens keren tegen de EU en zoals boven al is gemeld zal een EU-leger inderdaad zijn alsof de brandweer een brand met benzine blust.
   Eigenlijk is Juncker nog dommer dan de piraten van James Haak uit ‘The New Adventures of Peter Pan’ daar deze kinderlijke volwassenen alleen maar vechten (?) tegen kinderen die zelf niet eens weten of ze volwassen moeten worden of niet.
   Helaas heb ik van u nog steeds niet vernomen of u dat verhaal over een aantal van deze kinderen, zes meisjes (waarvan er een een elfje is); Wendy, Cynthia, Meera, Tiger Lily, Maia en Tinkerbell, toen zij hun eigen privé- oorlog gingen uitvechten met de piraten om een magische sextant (een navigatie-instrument). Meisjes zijn helaas GEEN jongens en deze “oorlog” was dan ook HEEL snel uitgevochten omdat de zes jongedames fysiek niet op konden tegen de veel sterkere piraten. De domme en eigenwijze meiden werden hierna in het ruim van het schip opgesloten, met hun handen op hun rug geboeid, en eigenlijk had hun allerbeste bondgenoot de monsterachtige krokodil geweest kunnen zijn omdat deze kapitein Haak makkelijker kon verslaan dan Peter Pan. De meiden hadden misschien deze vernedering ook wel ruimschoots verdiend om hun onnadenkend of anders allemaal een flink pak voor hun broek!
   Een EU-leger is bovendien onbetaalbaar voor de EU en om daar ook nog criminele allochtonen, “vluchtelingen” en moslimextremisten bij te stoppen zal alleen zorgen voor onderlinge gevechten! Want een EU-leger zal gewoon een papieren tijger wezen en ooit als stof in de wind vergaan!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s