Politieagent: “We raken de controle over Nordrhein-Westfalen kwijt”

screenshot_11

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Onze auteur “Young German” heeft gesproken met een voormalige politieagent uit de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Hij sprak met ons over grenservaringen in het dagelijks leven, rigoureuze bezuinigingsmaatregelen en zwaarwegende integratieproblemen in zijn oude deelstaat.

freie-zeiten

Ralf jäger, de minister van Binnenlandse Zaken in Nordrhein-Westfalen (SPD), zei tegen het publiek na de overvallen in Keulen dat de politie schuldig zou zijn aan de overvallen. Hij wees alle schuld van zich af. Net zoals de burgemeester van Keulen, die met de vinger naar de politieagenten wees. Jij was er niet bij. Maar als voormalig inwoner van Nordrhein-Westfalen heb je daar vast wel een mening over.

Mario Conti (naam veranderd): Die heb ik, ja. Het is gewoon niet waar wat er beweerd wordt. Volgens mij hebben de collega´s alles gedaan wat ze konden om de escalerende situatie de baas te worden. Zo´n situatie hadden we nog nooit en dat kon je ook niet met festivals vergelijken, waar het wel degelijk een keer tot de een of andere seksuele intimidatie komt. Dat was een volledig nieuwe dimensie. Duizenden gewelddadige Arabische mannen die vrouwen lastig vallen en willen verkrachten . . . ! Maar wij worden al tientallen jaren lang kapot bezuinigd. Ik denk dat er ´s nachts nog niet eens 20 patrouillewagens in Keulen onderweg zijn. Keulen! Dat is een miljoenenstad. Ik ken dat vanuit mijn eigen middelgrote stad in het Ruhrgebied. Alle bureaus zijn hopeloos overbelast en de chef van dienst is blij wanneer hij de normale bedrijvigheid kan garanderen. Oud en Nieuw in Keulen was een noodtoestand, die schijnbaar de regel voor ons wordt. Dus nee – de schuld ligt niet bij de politie, maar bij de politiek. We zouden meer personeel nodig hebben gehad.

Ik beweer dat door grenscontroles al van tevoren potentiële daders uitgesorteerd hadden kunnen worden.

Conti: Ja, dat is mogelijk. Ik beschouw dat als behoorlijk waarschijnlijk. De media stellen het altijd zo voor dat grenscontroles niet mogelijk zijn of niets opleveren. Maar de federale politie werkt goed met de Europese buren samen en we zouden zeker criminele of dubieuze mensen aan de grens hebben kunnen tegenhouden.

Je zegt dat er meer personeel nodig is. Waarvoor eigenlijk? En waar moet het personeel vandaan komen? De jaargangen worden steeds kleiner en wat ik zo hoor, voldoet men niet aan de hogere eisen van de politie. Vooral lichamelijk.

Conti: Er bestaan zoveel centra van eerste opvang en vluchtelingencentra in Nordrhein-Westfalen, dat de collega´s onmogelijk naar ieder incident kunnen gaan. We zijn onderbezet en zouden, vermoed ik, niet tegelijkertijd bij meerdere noodgevallen aanwezig kunnen zijn. In ieder geval niet in zo´n groot aantal dat het verschil zou kunnen maken. Wat de jonge sollicitanten voor de politie betreft, is er hoop en ik vind dat we veel meer jonge en gemotiveerde mensen krijgen. Het aanzien van de politie bij de scholieren is goed.

Jij hebt Italiaanse wortels?

Conti: Mijn ouders zijn in de jaren-50 vanuit Italië naar het Ruhrgebied gekomen. Ik ben Duitser.

Goed antwoord. Ik vraag me af of je een splijting binnen de samenleving ziet. Tussen migranten en “bio-Duitsers”. Bijna één op de drie inwoners van Nordrhein-Westfalen heeft een migratieachtergrond.

screenshot_10Conti: Een splijting? Nee, dat kun je niet zo zeggen. Er is geen splijting tussen migranten en . . . zoals jij ze noemt “bio-Duitsers”. “De”migranten of “de migranten” bestaan niet denk ik. We hebben geen algemeen probleem met mensen die hier naartoe gekomen zijn, maar een heel expliciet probleem met een religiegroep. Een zeer bekende collega met Griekse wortels heeft dat in haar boek “Deutschland im Blaulicht” beschreven. Alles wat ze zegt, klopt zo ook en ik heb dat zelf meegemaakt. Velen, niet allemaal, hebben geen enkel respect voor de politie en er zijn hier in Nordrhein-Westfalen veel organisaties, zoals de “Grijze Wolven”, die actief proberen een conflict tussen Turkse moslims en Duitsers aan te wakkeren. Deze mensen WILLEN dat hier etnische en religieuze conflicten ontstaan, omdat zij op kansen hopen vanwege de chaos. Iedere collega, die niet helemaal bovenaan zit en dichtbij de politieke leiding moet werken, moet toegeven dat Tania Kambouri gelijk heeft. We hebben geen problemen met buitenlanders perse, maar in principe alleen met bepaalde moslims.

Je zegt dat veel collega´s het met je eens zouden zijn. Waarom denk je dat?

Conti: Je praat na en tijdens diensttijd toch met collega´s. Iedereen weet ongeveer hoe de ander spoort. Als je samen op patrouille gaat, maak je ook dezelfde dingen mee. Geen enkele politieagent, die eerlijk is tegenover is zichzelf, kan zeggen dat moslims niet bovengemiddeld problematisch zijn. De leiding zich natuurlijk dichtbij de politiek en betwist dat uiteraard. Maar wij, het voetvolk, dus de normale politieagenten die iedere dag in de modderzone werken, weten wat er aan de hand is.

Je bent al langer niet meer in actieve dienst. Waarom niet?

Conti: Ik was opgebrand. Het duurt een tijdje voor je dat toegeeft en je erbij neer te leggen. Ik kon het werk gewoon niet meer doen. Ik moest vertrekken.

Vandaar naar Berlijn?

Conti: Berlijn is rustig vergeleken met het Ruhrgebied.

Wat is er nu anders dan destijds toen je met je baan begon?

Conti: Destijds hadden we nog het gevoel dat we recht en orde konden handhaven. Maar sinds twee jaar is duidelijk dat dit niet meer mogelijk is. Niet in Nordrhein-Westfalen. Met andere woorden – we raken de controle over de deelstaat kwijt. Iedereen die iets anders beweert, spreekt of met de pers of zit als ambtenaar in een stoel dat bedrukt is met een partijlogo. Er bestaan wijken en eigenlijk complete steden die niet meer met de normale politie te beheersen zouden zijn als de situatie daar zou escaleren.

Wat bedoel je met escaleren? Kun je dat nader uitleggen? Heb je het over burgeroorlog?

Conti: Zo zou ik het eigenlijk niet willen noemen. Maar er bestaan groeperingen in de islamitische bevolking die zichzelf geen deel van Duitsland voelen en er actief aan werken een wig in de samenleving te drijven. Ze hebben zich geestelijk al lang van de republiek afgescheiden en willen deze scheiding ook materieel voltrekken.

Separatisme dus.

Conti: Een Turks-islamitisch separatisme.

Ik houd je naam geheim en we komen hier bij elkaar als twee samenzweerders. Jij hebt dus niet het gevoel dat je openlijk over deze problemen van de politieagenten kunt praten, hoewel je zelf geen politieagent meer bent.

Conti: Wie in dienst zijn mond opendoet, krijgt van bovenaf op zijn donder. Zo eenvoudig is het! En als ik zie hoe Kombouri door onze pers werd afgemaakt, omdat ze eerlijk was, wil ik me dat liever besparen. Het grappige is immers dat een migratieachtergrond zoals zij en ik die hebben, niet beschermt tegen de beschuldiging van racisme! Ik denk dat je de donkerste Afrikaan in uniform zou kunnen zijn en je zou desondanks een racist zijn als je de dingen bij de naam noemt. We hebben toch geen probleem met de vele Indiërs of de vele Japanners in Essen! Je wordt hartelijk begroet door de hindoes als je langs hun tempel rijdt. Als we langs een moskee reden, het maakt niet uit welke, voelde ik me niet veilig. En dat hoewel we bewapend waren. In Nordrhein-Westfalen gaat alles de verkeerde kant op en de politiek sluit hier grotendeels de ogen voor. Wij voelden ons vaak in de steek gelaten.

Bron:
www.freiezeiten.net
Interview: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Politieagent: “We raken de controle over Nordrhein-Westfalen kwijt”

 1. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Nederlands schip redt 350 bootvluchtelingen
  1 uur geleden

  UTRECHT – Op de allereerste dag van haar missie heeft de Nederlandse Stichting Bootvluchteling zondag 350 drenkelingen uit zee gehaald. Dit gebeurde tussen Libië en Malta, schrijft de stichting. Onder de drenkelingen waren veel gevallen van uitdroging en zeeziekte. Op verzoek van de Italiaanse kustwacht worden de mannen, vrouwen en kinderen naar Sicilië gebracht.

  Stichting Bootvluchteling patrouilleert sinds vandaag met het speciale reddingsschip Golfo Azzurro in het gebied tussen Libië en Italië. In samenwerking met de Italiaanse kustwacht en marine spoort de stichting boten in nood op en brengt de opvarenden daarna in veiligheid.

  Andere schepen pikten gedurende het weekeinde nog veel meer vluchtelingen op. In totaal liep de teller op naar 3400 geredde mensen.

  Op verzoek van de Italiaanse overheid biedt de Nederlandse stichting een helpende hand bij de toenemende vluchtelingenstroom vanuit Libië. De stichting werkt met goed getrainde, professionele vrijwilligers, zoals artsen en reddingswerkers.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Zou een veerdienst nu niet eenvoudiger zijn , 2 afvaarten per dag en 7 dagen in de week , zo schiet het natuurlijk niet echt op .
   En het is veel eenvoudiger .

   Like

  • D. G. Neree zegt:

   Door wie wordt die stichting betaald?

   Like

  • Republikein zegt:

   Maar 010 wint van 070!

   Like

  • exmarineman zegt:

   Zo worden ze dus genoemd tegenwoordig door de linksche gutmenschen en de msm incl De Telegraaf neemt het klakkeloos zonder enige vorm van kritiek. Het zijn géén drenkelingen op de1e plaats dus ishet zeerecht niet van toepassing op hun. Dan is FRONTEX er als grensBEWAKING endeze zgn hulpverl.schepen overtreden de wet. Als men met eenauto illigale mensen transporteert over de grens benje in overtreding.Dus……Dit zijn mensen die zich zelf en hun kroost bewust in gevaar brengen en misbruik maken van hetasiel- en zeerecht/-wetten.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   OOK MET KROMME TENEN GELEZEN, WEER EEN NSB-GUTTMENSCH-STICHTING ERBIJ DIE VOOR EXTRA IMPORT ZORGT, T HOUDT MAAR NIET OP MET DAT SOORT SMERIGE LANDVERRADERS !!!!!

   Liked by 1 persoon

  • Steven zegt:

   – In samenwerking met de Italiaanse kustwacht en marine spoort de stichting boten in nood op en brengt de opvarenden daarna in veiligheid.
   * Ze kunnen ze ook terug brengen naar Libië om ze in veiligheid te brengen…maar nee, al moeten ze 500km varen..ze zullen en moeten naar Italië.
   Ik zie liever dat die rubberboot met opvarenden zinkt en nooit meer ergens naartoe wordt gebracht. Scheelt weer 350 maal ellende in Europa!

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Een adres heeft deze nsb-club niet, alleen de volgende data is te vinden:
   Contact

   Stichting Bootvluchteling
   Postbus 360
   3500 AJ Utrecht
   info@bootvluchteling.nl

   Like

 2. Het wordt hoe langer hoe gekker, blijft dat zootje nou allemaal in Italië hangen. De Maffioso verdient er goed aan die laat ze werken als slaven.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  In één week tijd zijn er 5000 “migrants” gered [ onder de kust bij Libië opgehaald ].
  Alleen al op za 10 Sept waren het er 2300.
  De opvangcentra in Italië zitten overvol.
  De reden er nu steeds meer uit Libië komen komt doordat er een Zuidelijke wind in de regio staat die de boten a.h.w. naar Sicilië blaast.
  Ik las een ander bericht waaruit volgt dat er ook Afrikanen naar Brasilië gaan, dat land laat ze gemakkelijk toe.
  Daarna trekken ze door naar Central Amerika en naar Mexico, Tijuana om als “vluchteling” door Obama welkom te worden geheten.
  Bron: [Engels] http://www.judicialwatch.org/blog/2016/09/droves-african-migrants-mexico-awaiting-u-s-asylum-secret-pact/

  Bron: [Spaans ]
  http://www.eluniversal.com.mx/articulo/nacion/sociedad/2016/08/30/mexico-enfrenta-una-oleada-de-africanos

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Geen problemen met buitenlanders in het algemeen.
  Alleen problemen met een bepaalde religieuze achtergrond.

  Tik-tak mevrouw Merkel, tik-tak…

  Like

 5. Harry zegt:

  Als de politie het niet meer aankan , dan ligt hier een prachtige kans voor een flitsmacht van de NAVO , waar onderhouden we die bende anders voor ?
  Om NOG meer tuig uit buitenland op te halen hebben we al genoeg overheidsinstanties en gestoorde vrijwilligers .
  Putin treiteren lijkt wel de hoofdzaak bij die blijkbaar volslagen overtolligen .

  Like

 6. Dankzij ons tuig van de richel(politici,bestuurders,ambtenaren enz..) krijgt de goddeloze ,anti-christelijke islam al tientallen jaren vrijspel!Waarschijnlijk als het te laat zullen de jongens en meisjes van linkse- en of rechtse- partijen sorry zeggen,maar nu wil vrijwel niemand naar de echte oplossing horen!!!Soms hoop ik dat, dat hooghartige tuig ,die ons nu regeren gewoon contact met ons opneemt en voordat ze sorry gaan zeggen ,om de door hun toedoen veroorzaakte problemen met wortel en tak te gaan opruimen!Feitelijk zijn wij kiezers allemaal medeplichtig !Shalom van Léon van Duren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Léon van Duren: 10.24. uur. Léon, de kiezers die – zo dom als ze dan zijn- blijven stemmen op de PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU,SP, die zijn verantwoordelijk, dat de islam gewoon haar gang kan gaan in Nederland. Shalom van Tom Hendrix.

   Like

 7. janchik zegt:

  Zal wel weer gefinancierd worden door de Postcodeloterij, i.s.m. artsen z.gr., greenpies etc. Allemaal van die Gooddo stichtingen met aan de top de tonnen verdieners.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Als we al kosten voor deze immigratie door berekenen aan enkel alle goedmensen en de ambtenaren die dit graag willen i.p.v. het algemene belasting geld, dan is het zo over en uit. Want deze mensen spelen graag voor Sinter Klaas van andermans geld, maar nooit die van hun zelf. Daar zij willens en wetens hun eigen landen hiermee verraden en dat nog steeds de doodstraf staat op landverraad. Wordt het tijd dat we deze wet tot uitvoering gaan brengen. Daar iedere burger geacht wordt om de wet te kennen, volgens de overheid zelf. Dan kan niemand meer ontkennen dat zij die het land verraden veroordeeld kan worden, zonder dat er eerst een rechter aan te pas behoeft te komen.

  Like

 9. KRAFTAVILQA zegt:

  De stichting LTBWI (Landverraad Tegen Beter Weten In) Motto: “we verspillen alleen Uw geld, niet het onze LOL”.

  Liked by 1 persoon

 10. cassandrasez zegt:

  Ik ben het zo zat te horen dat de Politie niks kan en niks mag en te weinig manschappen heeft. Anti-Islam verzet in Duitsland wordt nog heftiger bestreden dan hier en hoeveel mankracht en tijd neemt dat? Hoeveel politiemacht was er bij de vreedzame Pegida demo nav. de Taharrush in Keulen, in januari? Toen hadden ze ineens wel waterkanonnen. Dus hou OP met zeiken en lamstralen, zeg gewoon eerlijk dat je niks MAG doen tegen de Islamizering omdat het beleid van de EU is, de West Europese landen te vernietigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s