De van haat vervulde multiculti’s

screenshot_13

(Door: “Young German” – Vertaling: Theresa Geissler)

“In Mecklenburg kan men nu niet meer met vakantie gaan.”

Deze zo op Facebook in de commentaren op de verkiezingen in Mecklenburg-Vorpommern gevallen zin is eigenlijk nog onschuldig. De werkelijke retoriek die bij sommige burgers bij de minste aanleiding losbarst, overtreft dat nog verre. Stelt U zich toch eens voor dat U op Twitter zou schrijven dat men socialisten met behulp van snipers zou moeten afknallen en bepaalde groepen mensen vermoorden met gas. Als U doelt op de “juiste” groep dreigt voor U in dit land niets en hoeft U voor uw verbale ontsporingen geen bestraffing te vrezen. In tegendeel zelfs! Alle van haat vervulde ontsporingen, doodsbedreigingen, hetzes en laster worden dan niet alleen geduld, maar worden, kan men rustig aannemen, gestimuleerd. Zo is het volkomen in orde als U vermeende “nazi’s”, dus alle mensen die níet links van de Groenen en de “Linksen” staan, ter vergassing naar het concentratiekamp wilt sturen.

Het valt schijnbaar zelfs nog te dulden als U uw retoriek in daden zou omzetten en een vermoedelijke nationaal-socialist de hersens zou inslaan. Totaal onverschillig of de vermeende  “nazi” er volstrekt niet uitziet als een nazi, niet praat als een nazi of handelt als een nazi. Want: de rechtvaardiging voor het geweld en de haat ontstaat uit de beschuldiging. Wie wordt aangeklaagd, is schuldig. En zo verkrijgen de haters van onze samenleving hun morele ruggensteun om met intolerantie en verschrikkelijke mens-verachting op te treden tegen hun medeburgers.

screenshot_14

Ik noem deze mensen heel eenvoudig “de van haat vervulden”. Men vindt ze feitelijk in alle spectra en richtingen van politiek en samenleving. Linksen, rechtsen, en, niet verrassend, ook onder de dekmantel van vermeende gematigde midden. Met deze personen is geen enkele discussie over verschillende opvattingen mogelijk, aangezien naar hun mening WIJ of een ieder die hun inzichten niet deelt, helemaal niet zouden mogen bestaan. Die MOETEN worden vernietigd, daar het bereiken van de paradijselijke toestanden pas mogelijk wordt gemaakt door de vernietiging van de ideologische vijanden. In ons geval spreek ik van de zogeheten “Antifascisten” en vaak vallen dezen samen met de zogenaamde multiculti’s. Zij zijn het die voorgeven om van alles wat ‘vreemd’ is te houden, en alles wat niet het hunne is te kunnen tolereren. Maar dat is vanzelfsprekend zelfbedrog, dat dagelijks door deze onpersonen wordt aangewend.

screenshot_15

Wie ooit eens in de door haat regelrecht verwrongen gezichten van deze mensen heeft gekeken, kan niet serieus geloven dat deze mensen tot echte naastenliefde in staat zijn. Hun reden van bestaan laaft zich aan het bestaan van hun vijanden. In dit geval dus de “rechtsen”. Noch de smeerlap van de mainstream-pers, die met schuim op de lippen tekeer gaat tegen de “kinkels” in Ossi-land, noch de beschonken, op het dak van de auto kakkende “Punk”, zouden in onze samenleving van betekenis zijn als zij geen boeman zouden hebben. Inmiddels vermoed ik zelfs dat hoe minder “nazi’s” er rondlopen, des te agressiever en luidruchtiger deze mensen een ophanden zijnde invasie van “rechts” bezweren. In iedere hoek, zou men kunnen geloven als men naar deze mensen luistert, verstopt zich een potentiële racistische massamoordenaar, die er alleen maar op wacht om zijn masker af te leggen. Het is tenslotte één en al masker en in een ieder die niet aan de “juiste” kant van de straat staat, schuilt zogezegd een vijand van mensen.

screenshot_12

Onze samenleving bejubelt deze vertegenwoordigers der mensenvernietiging, die zichzelf betitelen als tolerant, als helden die opkomen voor een open en kleurrijke wereld. Feitelijk zijn zij echter niets anders dan weinig fraaie verwezenlijking-assistenten in een systeem van repressie, dat niet onmiddellijk als zodanig te herkennen valt. Namelijk in één, waarin een ware, juiste en goede mening heerst, die door een kleine minderheid sterk vertegenwoordigd wordt. En er is een slechte, verkeerde en kwade mening. die zonder meer moet worden onderdrukt. Niet door de politie, die bij hen met de deur in huis valt en vervolgens met hen zo’n beetje een spelletje speelt. Dat is immers repressie voor beginnelingen! Dat doen alleen nog vervelende en achtergebleven dictators in ontwikkelingslanden. De tegenwoordige wereld-onderdrukker laat de ontketende haat van de mensen voor zich werken, die door de terughoudendheid der machtigen een vrijheid genieten die anderen niet hebben. Het is de vrijheid om de “juiste” mening te vertegenwoordigen. Daaraan ontleent men dan het recht om de anderen te beledigen, te verklikken, te ontmenselijken en in het uiterste geval te vernietigen. Sommigen schijnen dat immers metterdaad te wensen.

Bron:
http://younggerman.de
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Europa, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op De van haat vervulde multiculti’s

 1. Alex Delarge zegt:

  Tsja.Je kunt natuurlijk ook politiek correct op vakantie gaan in Egypte.Maar of dat nou zo veilig is.https://youtu.be/Kb-m-vxuV14

  Like

  • Thom zegt:

   Zo’n zot heb ik ooit meegemaakt in Iran. Het was een busdienst van Mashad in Iran naar Peshawar in Afghanistan. Dat ging door ruig berggebied langs talloze afgronden. In moslimlanden is officieel sterke drank verboden. Nou die chauffeur was ofwel knalbezopen, stoned of knettergek. Dan slaat de schrik toch om je hart als zo’n dwaas nergens naar kijkt en te laat reageert bij die afgronden waar hij veel te hard langs suist.

   Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Vanavond werden er op de duitse TV een aantal noord-duitsers geïnterviewd. Dit naar aanleiding van de arrestatie van 3 syriese terreurverdachten. Alle geïnterviewden waren negatief en wantrouwend over de huidige situatie in DE.

  Like

 3. Nikolaos zegt:

  Interessant artikel, zo zie ik het ook wel. Wat betreft het ingebeelde gevaar van de nazi-hordes denk ik dat het ook weer zo’n truc is. Je beschrijft een groot, onzichtbaar gevaar dat er eigenlijk niet is en af en toe geef je dat gevaar een gezicht door op een eenling te wijzen die er een verdachte mening op nahoudt. Overigens hoeft het geen eenling te zijn, soms kun je iemand geheel isoleren door hem of haar voor racist of iets dergelijks uit te maken.

  Like

 4. Ze behoren wel tot de islam, maar ze hebben ook nog hun eigen geschiedenis en verleden.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik zeg het maar eenvoudig, de duivel heeft vele gedaantes en gezichten.

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  “Hun reden van bestaan laaft zich aan het bestaan van hun vijanden.”

  Natuurlijk. Anders hebben ze geen reden van bestaan. Daarom dat identitaire partijen het etiket extreem-rechts op plakken bij hen schering en inslag is. Ze moeten vijanden MAKEN / UITVINDEN, of ze hebben geen project ! Verder zijn ze tot absoluut niets constructiefs in staat !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s