“Vluchtelingen” in Italië: “We willen ALLEEN MAAR naar Duitsland, omdat we daar geld krijgen.”

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In Como, enkele kilometers verwijderd van de Zwitserse grens, zitten al wekenlang enkele honderden “bootvluchtelingen” vast. Veel van hen willen via Zwitserland verder naaar Duitsland. Maar dat heeft de zuidelijke grens hermetisch afgesloten. Ze willen perse alleen maar naar Duitsland, omdat ze daar geld krijgen. Italië en Zwitserland worden afgewezen als asiellanden. En dat moeten getraumatiseerde, door oorlog vervolgde mensen zijn? Nooit. Het gaat alleen maar om geld en andere beloofde uitkeringen, die in Duitsland op hen wachten.

Bron:
https://politikstube.com
politikstube
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op “Vluchtelingen” in Italië: “We willen ALLEEN MAAR naar Duitsland, omdat we daar geld krijgen.”

 1. Drs.P. zegt:

  Smerige bruine luie hondsbrutale asielrat parasieten, willen leven op de rug van de autochtone bevolking??
  Ik gun frau Merkel zo dat ze aan alle kanten tegelijk genomen gaat worden door hele groepen van honderden van deze debiele neuqnegerts!!!

  Like

 2. Bas zegt:

  Geweldig, wat een magneet werking ! Gratis geld ….

  Like

 3. Annette zegt:

  Eigenlijk hoef ik daar bijna geen woorden aan vuil te maken. Wat mij betreft enkele reis terug naar waar dat spul vandaan komt. Maar dat is niet per se waarom ik reageer. Waarom dan wel? Ik heb net op de site van Geen Stijl gelezen dat die wet door Pia Dijkstra erdoor is gekomen met maar 1 stem verschil en dat is nog omdat die D66 oetlul niet was komen opdagen, was trouwens expres want hij zou tegengestemd hebben. En hij wilde daar niet voor uit komen.
  Ik vind het een absolute schande wat hier gebeurt! Ik heb nota bene al meer dan 40 jaar een codicil, mijn man ook, en wij hebben net een half uur geleden beiden bedankt. Waarom? Omdat wij dit werkelijk een absolute schande vinden. Wij zijn van mening dat ieder mens zelfstandig en uit vrije wil moet kunnen beslissen om iets wel of niet te doen. Daarbij komt dat ik inmiddels van mening ben dat ik ook geen organen zou willen afstaan aan een persoon die dat zelf niet zou doen. Dus daar heb ik al een poosje een dilemma mee. Maar goed, wat ze nu doen in Nederland is een grote schande en moet direct worden afgestraft. Daarom plaats ik dit op deze site, omdat om een of andere reden ik op GS niet meer kan inloggen. Vandaar deze escape. Als je ziet dat er in een paar uur tijd meer dan 500 reacties zijn geweest blijkt dus wel dat ik niet de enige ben die witheet is. Wij zullen deze dictatoriale regering direct moeten laten zien dat wij baas zijn over ons eigen leven en wat er met onze organen gebeurt na onze dood. Hoop dat dit door veel mensen gelezen wordt. O ja, voor het geval deze wet er in de Eerste Kamer niet doorkomt…. kunnen we altijd nog onze beslissing herbezien.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Dank voor uw duidelijke reactie, @Annette.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   De (moedwillige? oetlul was Frank Wassenberg van de Partij voor de Dieren, Annette.
   Openbaar vervoer de schuld? Lijkt erg op een smoesverhaaltje)

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Ook ik heb zojuist mijn inschrijving in het donorregister ongedaan gemaakt.
   Als dat is wat ze willen, is dat wat ze krijgen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Cathja zegt:

   @Annette om 19:13

   Volledig met u eens Annette! Ook ik ben erg boos dat het D66 uiteindelijk tóch gelukt is om dit er door te drukken.
   Maar WIJ zijn de baas over ons lichaam. Dat zal door velen op allerlei manieren vandaag, maar ook in de komende dagen duidelijk gemaakt worden. Lees alleen maar eens de reacties in De Telegraaf. De verontwaardiging is groot, op een enkeling na.

   Like

  • Bas zegt:

   D66 maakt zo misbruik van omstandigheden, Ais deze beslissing wordt goedgekeurd in de 2e kamer gaat een stoffelijk overschot direct over in handen van de staat,
   Wordt gezellig bij de aflegging en bij de graf rede dankzij Pia Dijkstra (D66)

   Like

   • BertG. zegt:

    Alleen zeer vervelend dat je je alleen kan afmelden via DigiD.
    Dat heb ik tot op heden weten te ontwijken en ik ga er ook geen account openen.
    Zeer irritant die dwingelarij.

    Like

   • MareJane zegt:

    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P2002 Dit zou iedere simpele ziel, die zijn organen wil weggeven, moeten weten. Zal zeker een lucratieve handel ontstaan met de organen of de heren/vrouwen doktoren zullen minder moeite doen om een patiënt te redden want “hersendood” levert meer op. En dan heb je arme zielen die schreeuwen “als je geen donor wilt zijn mag je ook niets ontvangen!!!!”. Ik hoef niets van een ander ontvangen. Moet er niet aan denken. Ik heb al duidelijk bij het orgaandonatieregister aangegeven dat ik per se geen donateur ben. Heb bevestigingsbrief gehad en nu maar hopen dat die D666 dat ook wil respecteren en ik weer niet gedwongen moet worden om me weer af te melden.

    Like

   • Bas hij is al goed gekeurd door de tweede kamer, moet alleen nog door de eerste kamer. Pechtold huilde van blijdschap..

    Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. om 7:50

    Nee Bert, dat klopt niet. Je kunt je ook afmelden op een andere manier, en dan moet je gewoon al je gegevens invullen. Geen DigiD-nummer dus. Ik heb ook niet zo’n nummer, en heb alleen mijn Burgerservicenummer ingevuld, naast de normale in te vullen gegevens. Dus er is ook nog een andere mogelijkheid om je wil kenbaar te maken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Cathja, jij heb dus ook geen DigiD account geopend.
    Ik krijg alles nog steeds op papier, zelfs een bevestiging van gehad dat dat zo blijft.
    Ik laat mij niet dwingen.

    Mijn pc is 20 jaar oud, gevonden bij de vuilnisbak, onbekend besturing systeem, gaat 10 min. mee, daarna oververhitting, en verder ben ik zo achterlijk als een deur wat computers betreft.

    Dat is wat ik ze verteld heb, zeg maar dat het niet waar is.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Dat heb je met een IQ van 45

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Wat één krankzinnig wijf kan veroorzaken !

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Oh Jee, morgen de rechtszaak over de ‘schipholfoto’. Oóóóóhhhh… deze foto was ‘BREAKING’ in het geboorteland van meneer Rashid, Iraq!! Haha, wat een klucht!! Meneer Rashid kan wel wat centjes gebruiken; is bezig een bedrijf op te starten!!

  Like

 7. Ongelovige zegt:

  Gans Giekenland gebruiken als ‘asielzoekers’opslagplaats, een muur errond, en hen betalen voor de opvang, net zoals de Australiërs doen in Nauru en Nieuw Guinea. 2 problemen ineens opgelost.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Het is zo duidelijk als het maar kan zijn. Geen van allen zijn vluchtelingen, maar profiteurs, gelukszoekers. Als je voor je leven vreest, dan ben je blij als je ergens wordt opgevangen. Dan mag geld geen rol spelen.
  Er is maar één optie, en dat is retour herkomstland. Het ziet er naar uit dat steeds meer EU-landen de grenzen sluiten, omdat Frontex niet doet wat het zou moeten doen.
  Dan moet ieder land maar voor zichzelf opkomen.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Ik weet niet wie deze klanten de volledig en compleet verkeerde info geven; in Duitsland is geld en normaal te eten…, maar hier moet paal en perk aangesteld worden.

  We moesten maar eens vaker dit soort berichten gaan verspreiden: https://www.powned.tv/artikel/statushouders-protesteren-tegen-onmenselijke

  Er is helemaal geen geld meer, alles is en wordt geleend: http://www.destaatsschuldmeter.nl/

  Like

 10. Pieter zegt:

  Laat die godverdommese D66 zich inzetten voor verdoofd slachten ipv. met organen onteigenen van een overledene !
  Wat een doorgeslagen zieke club is dat !

  Geliked door 1 persoon

 11. rightie zegt:

  Er gebeurt niets om de instroom te temmen, mensen. NIETS. Nul, komma nul. NIETS. Vooruit, ga nu een wapen kopen in Oost Europa.

  Geliked door 1 persoon

 12. Cathja zegt:

  @ BertG. om 16:56

  Mijn echtgenoot heeft wel een DigiD-account, en hij heeft met dat account zijn ‘NEE’ duidelijk gemaakt. Omdat ik geen DigiD-account had en toch duidelijk wilde maken dat ik ook ‘NEE’ wilde zeggen, heb ik op de pc alle gegevens ingevuld. Alleen het Burgerservicenummer wist ik niet uit mijn hoofd, maar die kon ik zo ergens vandaan plukken.
  Ik wil er wel bij zeggen dat wij nog nooit een donor-codicil hebben ingevuld. Onze namen waren dus nog nergens geregistreerd.
  Als alles goed gaat krijgen wij beiden over een week of drie per post een bevestiging van onze keuze van vandaag, en daarbij stond dat we zelfs dán nog een wijziging kunnen aanbrengen.

  Maar ons Nee blijft Nee.

  En ik vind dat iedereen zijn wil ook op papier moet kunnen vastleggen. Je kunt mensen niet dwingen overal de pc voor te gebruiken.

  Like

 13. BertG. zegt:

  ” En ik vind dat iedereen zijn wil ook op papier moet kunnen vastleggen. Je kunt mensen niet dwingen overal de pc voor te gebruiken. ”

  En dat kan ook niet, je moet er alleen wat meer moeite voor nemen.
  En daar ontbreekt het meeste Nederlanders aan, iemand bedenkt ergens een wetje of dat je verplicht een account moet aanmaken bij DigiD, en de rest volgt braaf.
  Dat is het probleem.

  Werkt niet bij mij, want ik ben zo achterlijk als een deur als het met een computer te maken heeft.
  En ik vertrouw niemand dus elke hulp weiger ik. Snap je ‘m nou een beetje.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik verzin ze waar je bij staat, en ik hou het ook vol ook.
   Zeg maar dat het niet waar is wat ik zeg, en zo werkt het.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het is natuurlijk niet nooit waar.
    En dat weet je zelf ook wel.
    Maar dat gaat ’n ander niks aan toch…?
    Zo is het. En daarom gaan we gewoon vrolijk fluitend verder.

    Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Ik snap het Bert.
   Was het niet zo dat je enkele jaren geleden een kaart of formulier thuisgestuurd kreeg waarop je voor of tegen orgaandonatie kon invullen? Ik kan me nog herinneren dat deze kaart of brief door ons nooit is verstuurd. We hebben toen geen keuze gemaakt.
   Nu Pia Dijkstra dit ‘persoonlijke succes’ heeft geboekt, hebben we besloten om meteen te reageren en het niet opnieuw op z’n beloop te laten. Omdat we geen formulier meer in huis hebben, moest het wel via de pc.
   Kun je zo’n formulier trouwens nergens meer aanvragen?

   En wat jouw computervaardigheden betreft: ik ben ook geen licht hoor, als ik opdrachten op de pc moet uitvoeren. ‘Knippen en plakken’ bijvoorbeeld, of foto’s bij iets plaatsen gaat me beslist niet goed af. Dus je bent niet achterlijk, maar misschien een beetje minder handig. 🙂

   Like

 14. Mirjam zegt:

  Waar moet/kan je je afmelden als donor?

  Wij zijn toch baas over ons eigen lichaam, hoe durven ze dat te ontkennen, door de feiten om te draaien en al bij voorbaat ons lichaam te claimen als we dood zijn? En wij moeten onszelf afmelden voor lijkroof? Dus in feite behoren wij in lichaam en geest vanaf de geboorte de staat toe en ze eigenen zich het recht toe om ons lichaam ‘leeg’ te roven, zoals ze believen, als wij daar ons daar niet specifiek tegen uitspreken? Daar hebben ze helemaal het recht niet toe. Wij zijn hun eigendom niet!!

  Ze moeten zich schamen om dit door te voeren, wie denken ze wel dat ze zijn.

  Als je vroeger donoren zocht, dan VROEG je dat aan de mensen, maar je LEGDE het niet op. En dat kunnen ze nog steeds doen. Veel mensen zullen nu afhaken, doordat de politiek nu wel meer dan een STAPJE té ver is gegaan. We moeten er allemaal tegen protesteren, dit MAG en KAN niet. Dit kan ‘tot op het bot’ misbruikt worden. Je wordt er gewoon misselijk van! De Eerste Kamer moet tegen stemmen en we moeten een petitie starten dat we het er niet mee eens zijn dat zo over ons leven wordt bepaald.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Mirjam om 18:25

   Op het formulier waarop je je kunt inschrijven kun je ook je keuze wijzigen (en bevestigen).

   Like

   • Mirjam zegt:

    @Cathja om 20:13

    Welk formulier Cathja? Jaren geleden heb ik op het codicil formulier ingevuld, dat ik géén donor wil zijn. Maart dat formulier heb ik natuurlijk niet meer. Je moet het opnieuw bevestigen, maar waar dan?
    Bovendien vind ik het verschrikkelijk dat ik me af moet melden van donorschap over mijn eigen organen, want als ik het niet doe, dan zijn ze van hen na mijn dood? Ik wordt daar zo kwaad over en accepteer dat niet!

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Mirjam om 20:16

   Excuses Mirjam, ik had moeten schrijven dat je dit via internet kunt regelen. Daar staat een invulformulier (donorregistratie) zowel voor mensen met een DigiD-account als voor mensen die dat niet hebben, zoals ik. Je hebt alleen je Burgerservicenummer nodig, plus alle normale gegevens zoals naam, adres, etc. Je kunt daar aanmelden, wijzigen of afmelden.

   Ik hoop dat ik het nu wel duidelijk heb gezegd. Een donorcodicil hadden mijn man en ik niet. Voor ons is deze registratie dus nieuw.

   Ik wens je succes bij het invullen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s